Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm ,albo dostałem bana na tryb Ultimate Team  albo coś grzebią ;F

Bo wyskakuje mi okienko po odpaleniu gry ,że są problemy z połączeniem się przez moje konto >.<

I mogę grać tylko ten s**t 'Prawdziwe zespoły'

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dobra dzieci (starszaki) nie tlumaczcie sie ja juz wiem swoje xD

nie bede was kolejny raz wkrecal i hejtowal , jak sie ma siano w glowie to nic nie poradzimy ;)

Co do problemów z polaczeniem TAK TO BAN zakladac nowe konta !!!

ps. nie wiem po co ktos traci czas i daje mi ostrzezenia , ja mam zmienne IP , a nowy login to nie problem , ale dobra kara musi byc , moja wina  :)

ale dobra nie bede wam spamowac forum

wybaczcie drodzy mili , ostatni post , bo nudy bez fify

Opublikowano

dobra dzieci (starszaki) nie tlumaczcie sie ja juz wiem swoje xD

nie bede was kolejny raz wkrecal i hejtowal , jak sie ma siano w glowie to nic nie poradzimy ;)

Co do problemów z polaczeniem TAK TO BAN zakladac nowe konta !!!

ps. nie wiem po co ktos traci czas i daje mi ostrzezenia , ja mam zmienne IP , a nowy login to nie problem , ale dobra kara musi byc , moja wina  :)

ale dobra nie bede wam spamowac forum

wybaczcie drodzy mili , ostatni post , bo nudy bez fify

hahahahah a co Ci daje zmienne ip skoro warny dostajesz na profil nie na ip :D 

Bo wyskakuje mi okienko po odpaleniu gry ,że są problemy z połączeniem się przez moje konto >.<

Sprawdź za parę h czy nadal to samo jak to to znaczy że ban :D 

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

To nie jest ban. Jak wejdziesz w sezony online i wywali cię do pulpitu to wtedy masz na 100% bana. Po ostatnich aktualizacjach EA dużo banów rozdaje, nie wiem czy coś wprowadzili ale więcej jak 200 meczy na trainerowanym koncie nie rozegram bo otrzymuję blokadę na sezony online, tak jest na każdym nowym założonym koncie.

Opublikowano

To nie jest ban. Jak wejdziesz w sezony online i wywali cię do pulpitu to wtedy masz na 100% bana. Po ostatnich aktualizacjach EA dużo banów rozdaje, nie wiem czy coś wprowadzili ale więcej jak 200 meczy na trainerowanym koncie nie rozegram bo otrzymuję blokadę na sezony online, tak jest na każdym nowym założonym koncie.

mialem juz nie pisac , ale ze wzgledu ze pewnie najwiecej tu traineruje dziennie to napisze ze to nie ban , tylko konto zlapalo buga , raz mi sie tak stalo , ale juz wiem czego nie klikac , zeby wiecej tak konta nie stracic w 1 lidze  :D

zdradze wam tajemnice ze w tej grze obecnie nie banuja , bo bym juz dawno dostal bana

Opublikowano

mialem juz nie pisac , ale ze wzgledu ze pewnie najwiecej tu traineruje dziennie to napisze ze to nie ban , tylko konto zlapalo buga , raz mi sie tak stalo , ale juz wiem czego nie klikac , zeby wiecej tak konta nie stracic w 1 lidze  :D

zdradze wam tajemnice ze w tej grze obecnie nie banuja , bo bym juz dawno dostal bana

Będę musiał to sprawdzić

Opublikowano

Będę musiał to sprawdzić

buga nie da sie usunac z tego konta , ale jak jestes ograniety to bedziesz wiedzial  co zrobiles zle , ze straciles w ten sposob konto

Opublikowano

Ja tez na 1 koncie mam tego buga ze jak wejdę w sezony online to od razu crash do pulpitu.Na pozostałych 12 kontach wszystko jest na razie ok.

Opublikowano

Mam problem. No odpalam fife potem ten 32 bitowy chack :)  no wybieram koszulki jest pokazane jego sklad i kilkam f4 i 7 jak jestem gospodarzem i mecz 0-0 pomoz ktos!

Opublikowano

Mam problem. No odpalam fife potem ten 32 bitowy chack :)  no wybieram koszulki jest pokazane jego sklad i kilkam f4 i 7 jak jestem gospodarzem i mecz 0-0 pomoz ktos!

a robisz to przez nunlocki?

Opublikowano

Jest problem po dzisiejszym update na pełnej wersji trainera nie działa przycisk odpowiadający za zamrażanie kontraktów czyli - dodatkowo nie mogę wbić na konto na którym mam monety cały czas jest komunikat poczekaj na zalogowanie na serwerach EA bla bla bla na inne konta normalnie wbijam dziwne to bardzo.Na tym koncie nie trainerowałem wiec nie ma podstaw by dać mi bana.

Opublikowano

Jest problem po dzisiejszym update na pełnej wersji trainera nie działa przycisk odpowiadający za zamrażanie kontraktów czyli - dodatkowo nie mogę wbić na konto na którym mam monety cały czas jest komunikat poczekaj na zalogowanie na serwerach EA bla bla bla na inne konta normalnie wbijam dziwne to bardzo.Na tym koncie nie trainerowałem wiec nie ma podstaw by dać mi bana.

Dołączam się do problemu , z zamrażaniem kontraktów.Mam jeszcze jeden problem , za mecze nie dostaje żadnych coinsów, i także za mistrzostwo w lidze też nie dostaje coinsów.

Opublikowano

W moim temacie jest Zamrażacz kontraków, używajcie go do póki w full wersji nie zostanie to naprawione.

Pomogłem ? Daj LAJKEŁA

Opublikowano

obserwowali was gdzie wplacacie kase i sprytnie wam zablokowali konto z milionami , a to cwaniaki z ea :) wyrazy wspolczucia

widac ze nie popieraja prania brudnych pieniedzy :)

Opublikowano

obserwowali was gdzie wplacacie kase i sprytnie wam zablokowali konto z milionami , a to cwaniaki z ea :) wyrazy wspolczucia

widac ze nie popieraja prania brudnych pieniedzy :)

Oni popierają tylko olewanie klientów i dodawanie co róż to nowych bugów ;) gry po roku czasu za pieniądze nadal w wersji beta ;)

Dobrym przykładem jest na to Simcity.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...