Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem: Gdy włącza mi się mecz, chwile przed pojawieniem się utracono połączenie z przeciwnikiem wywala mnie z gry. Co zrobić aby mnie nie wyrzucało z gry?

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Brak umiejętności czytania ze zrozumieniem powinien być karalny...

Dobrze im tak. Jak są zbyt tępi na przeczytanie tematu to niech się męczą.

Game Over

Opublikowano

U mnie to samo z tym że albo pokazuje ze zaliczyło ale monet nie daje lub po każdym meczu mam coś takiego i go nie zalicza.Firma EA za te mulące  serwery powinna dostać kare 100 000.000 $ to może się ogarną.

v2qm45.png

Opublikowano

włączyłem fife zgodnie z instrukcją trainer pokazuje skład przeciwnika i klikam f4 potem wyskakuje komunikat opuść mecz klika i pokazuje mi wynik 0:0 punktów nie dodaje a jak klikne f4 i f1 to jak wyskoczy komunikat opuść mecz to daje wynik 1:0 dla gościa ??

Opublikowano

włączyłem fife zgodnie z instrukcją trainer pokazuje skład przeciwnika i klikam f4 potem wyskakuje komunikat opuść mecz klika i pokazuje mi wynik 0:0 punktów nie dodaje a jak klikne f4 i f1 to jak wyskoczy komunikat opuść mecz to daje wynik 1:0 dla gościa ??

Czytaj dokladnie :) a niby dla rywala ? a i tak ty wygrywasz :) on nie dostaje wygranej

Opublikowano

czy ktoś już tutaj wyłapał jakiegoś bana? ciekawy jestem skuteczności ich "działania" ;D

Skutecznosc? Pewnie 0%. Jak ktos zglosi trainera na ich oficjalnym forum to albo goscia ignoruja, albo odesla standardowa formulke typu: "Oszustow prosimy zglaszac przez formularz dostepny w grze". Ale ten ich formularz chyba nie dziala, albo nikt z tego nie korzysta. Zreszta, skad typowy uzytkownik fify(12 lat, problemy z czytaniem) ma wiedziec jak zglaszac oszustow? xD EA to poprostu niepowazna firma. Gdyby tylko fifa miala na rynku jakas konkurencje... ;/

Najlepiej niech sie wypowie ten ktory leci na 20 kontach dzien w dzien od 2 miesiecy(?). Zgaduje, ze zadnego bana nie dostal. :D

#Edit

W zasadzie jedynie co im sie udaje to blokowanie filmikow z trainerem na yt. Juz 2 moje zostaly zablokowane(Naruszenie praw autorskich). :D

Takze, imo. mozna spac spokojnie.

Opublikowano

powiem, wam tak mi tam jedno konto zbanowali, miałem na nim 500k, ale zrobili to tak nie umiejętnie, że zablokowali mi tylko dostęp, do grania meczów, wszystko inne działa poprawnie :3
wystarczyło tylko przelać, "hajs" :3

Opublikowano

Mam problem. Nie awansuję z ligi do ligi. Wiecie może co poradzić? To sprawa że tak powiem życia i śmierci :P

Czy poziom tego forum to maksymalnie 12 lat? Ludzie nauczcie się w końcu czytać ze zrozumieniem. Było juz wiele tego typu pytań i wszystko jest opisane w tym temacie. Szukaj a nie chcesz mieć wszystko na tacy ...

Opublikowano

a mi sie podswietla na niebiesko f4, i dziala jak wchodze w mecz rozlacza mnie z przeciwnikiem lecz jest remix 0;0 a problem w tym ze na bialo a nie na niebiesko swieci mi sie dodanie goli, jak mozna wlaczyc dodanie tych goli?

Opublikowano

a mi sie podswietla na niebiesko f4, i dziala jak wchodze w mecz rozlacza mnie z przeciwnikiem lecz jest remix 0;0 a problem w tym ze na bialo a nie na niebiesko swieci mi sie dodanie goli, jak mozna wlaczyc dodanie tych goli?

Ostatni raz mowi .. Jestescie Dyslektykami czy co ? wyraźnie pisze najpierw f4 potem gol dla siebie albo dla przeciwnika :P podczas wybierania skladu

Opublikowano

a zeby zdobyc mistrzostwo pierwszej ligi to ostatni mecz moge zagrac trainerem czy musze sam?

musisz wyrzucić komputer przez okno

Opublikowano

a zeby zdobyc mistrzostwo pierwszej ligi to ostatni mecz moge zagrac trainerem czy musze sam?

Jak chcesz awansowac wyzej niz 1 liga to tak, musisz zagrac samemu. 

Opublikowano

Siema :D 

Nie wiem czemu ale robię wszystko tak jak jest to objaśnione w tym temacie i mam crashe, raz tylko udało mi się wygrać dzięki temu trainerowi berz crasha. Ponadto ten programik do zatrzymywania procesy, hmmm działa chyba poprawnie ale u mnie wyłapuje jakiś błąd ponieważ gdy wyskakuje okienko, że utraciłem połączenie z graczem to przycisk DALEJ jest szary i nie sposób przejść dalej i w efekcie alt+f4 i od nowa trzeba próbować.

A gdy już wygram jakiś mecz to właśnie nie mogę kliknąć tego dalej bo natychmiastowo wyskakuje mi że utraciłem połączenie z EA. 

Pawellek liczę na pomoc :)

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Przepraszam za tamten post, zależało mi na czasie bo się spieszyłem. Teraz moge w pełni powiedzieć to co mam do powiedzenia:Normalnie odpalam fife, włączam trainer i gdy pokazywane są składy naciskam to F4 a później chce dodać te bramki. Mecz sie zaczyna pisze utracono połączenie ale mecz zakonczy się i tak remisem 0:0, może mi ktoś powiedzieć co źle robie? Przeczytałem kilka razy ten poradnik ale dalej mam ten sam problem. To mój 1 jakikolwiek hack,czy tam trainer więc prosze się nie wnerwiać :)

Opublikowano

Siema :D

Nie wiem czemu ale robię wszystko tak jak jest to objaśnione w tym temacie i mam crashe, raz tylko udało mi się wygrać dzięki temu trainerowi berz crasha. Ponadto ten programik do zatrzymywania procesy, hmmm działa chyba poprawnie ale u mnie wyłapuje jakiś błąd ponieważ gdy wyskakuje okienko, że utraciłem połączenie z graczem to przycisk DALEJ jest szary i nie sposób przejść dalej i w efekcie alt+f4 i od nowa trzeba próbować.

A gdy już wygram jakiś mecz to właśnie nie mogę kliknąć tego dalej bo natychmiastowo wyskakuje mi że utraciłem połączenie z EA. 

Pawellek liczę na pomoc :)

Przepraszam za tamten post, zależało mi na czasie bo się spieszyłem. Teraz moge w pełni powiedzieć to co mam do powiedzenia:Normalnie odpalam fife, włączam trainer i gdy pokazywane są składy naciskam to F4 a później chce dodać te bramki. Mecz sie zaczyna pisze utracono połączenie ale mecz zakonczy się i tak remisem 0:0, może mi ktoś powiedzieć co źle robie? Przeczytałem kilka razy ten poradnik ale dalej mam ten sam problem. To mój 1 jakikolwiek hack,czy tam trainer więc prosze się nie wnerwiać :)

Proponuję iść pograć w bierki bo trainerowanie to za wysokie progi dla Was. Dotyczy to wszystkich pseudo trainerowców co mają czarno na białym napisane co i jak robić a oni ciągle o tym samym piszą. Macie  rozum czy siano w głowie ? Jeśli nie działa to zostawcie ten trainer bo widocznie nie dorośliście do tego. 

Opublikowano

haha ale z was mam polewke , jednak to prawda ze czytanie to trudna sztuka , ale pewnie macie z 10 lat max :D

Proponuję iść pograć w bierki bo trainerowanie to za wysokie progi dla Was. Dotyczy to wszystkich pseudo trainerowców co mają czarno na białym napisane co i jak robić a oni ciągle o tym samym piszą. Macie  rozum czy siano w głowie ? Jeśli nie działa to zostawcie ten trainer bo widocznie nie dorośliście do tego. 

Dzieci jak ja na tym forum się udzielałem to nikt nawet nie myślał że dział fifa powstanie. 

I proszę nie ubliżać mi i innym użytkownikom tego forum, ponieważ obowiązuje tutaj kultura a właśnie jej brak jest idealnym odzwierciedleniem waszego wieku, człowiek dorosły, który ma trochę oleju w głowie potrafi się opanować i stronić od wyzwisk.

A skoro już was tak boli to czytanie ze zrozumieniem to posty ludzi, których hejtujecie też czytajcie uważnie i ze zrozumieniem :)

Napisałem, że wykonuję wszystko zgodnie z poleceniami i waszymi radami a i tak mam crashe, przecież nie każdy komputer jest taki sam i reaguje nieco inaczej na niektóre programy *w tym wypadku czyt. cheaty* tak samo jak organizm człowieka nie toleruje wszystkich lekarstw.

Więc moi drodzy oszczędźcie sobie tej błazenady bo z siebie robicie pośmiewisko ;)

czytając wypowiedź mojego przedmówcy

Wcale nie musisz tu wchodzić i tego czytać nieprawdaż? U mnie pozostał problem po wygranym meczu , poprostu nie dodaje mi punktow

dochodzę do wniosku, że jednak jego wiek nie jest zbyt duży. Ale i tak  to nie est powód do ubliżania :)

P.S

Sam sobie poradziłem z tym problemem i jakoś umiejętności czytania ze zrozumieniem mi w tym ani trochę nie pomogły ponieważ podobnego problemu w tym temacie nie było a sam nie wiedziałem, że nie posiadam wszystkich sterowników :)

2utq9g5.png b6u4qg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...