Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kolejny problem. Jestem w lidze 8, przy zdobyciu Mistrzostwa ligi 8 i awansie do 7, nadal jestem w tej lidze 8...

Pomoże ktoś?

pr02.jpg
  • Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam kolejny problem. Jestem w lidze 8, przy zdobyciu Mistrzostwa ligi 8 i awansie do 7, nadal jestem w tej lidze 8...

Pomoże ktoś?

Jak masz już pewny awans do następnej ligi a zostały Ci jeszcze mecze o mistrzostwo, graj je normalnie bez używania trainera.

Opublikowano

Jak masz już pewny awans do następnej ligi a zostały Ci jeszcze mecze o mistrzostwo, graj je normalnie bez używania trainera.

Dzięki!

pr02.jpg
Opublikowano

Ludzie ... Wy serio macie problem z czytaniem ze zrozumieniem ? :O 

Problem z mistrzostwem był wyjaśniany kilka razy w tym temacie, ale widzę, że lepiej napisać po raz setny pytanie niż zajrzeć kilka stron wstecz :3 :facepalm:

Wytłumacze to po raz setny ... Na awans potrzeba 12pkt, na mistrzostwo 15pkt, jesli masz te 12pkt odpalacz normalnie mecz tak jak wczesniej z trainerem, lecz jak Ci wyskoczy " Utracono połączenie z przeciwnikiem " dajesz ALT + F4 i odpalasz fife, dostales coinsy za mistrzostwo i awans też :) 

Mam nadzieje, że zrozumieliscie ... -.^

Opublikowano

Pawellku, prosiłbym o dodanie do twojego postu tutoriala o tym jak uzywać Cheat Engine, żeby nie crashowało Fify (Patent z stopowaniem meczu)

Dodalem.

Opublikowano

Lapcie ten super sposob na nie crashowanie miniTrainera:

599701404669279255017.jpg

Instrukcja dla tych ktorzy maja madrzejszego psa od ich samych:

Wejdź w plik miniTrainer prawym przyciskiem 
Wlasciwosci -----> zgodność -----> uruchom ten program w trybie zgodnosci z ------> dodaj swoj WIN

I podczas trainerowania po skonczonym udanym crashowaniu meczu wylacz te opcje te num9/7 i F4
i dopiero przy wybieraniu skladu z inna druzyna znowu go wlacz usmiech.gif

A jesli cb scrashuje to najlepiej po 3 meczu zrestartuj trainera i nie bedzie mial podswietlania ale bedzie dzialac jak po 1 razie nacisniesz zeby.gif

Opublikowano

Nie ogarniam jednego. Muszę ustawić wszystkich zawodników tak żeby mieli po tyle samo kontraktu? To by było strasznie pracochłonne. :c

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ludzie ... Wy serio macie problem z czytaniem ze zrozumieniem ? :O

Problem z mistrzostwem był wyjaśniany kilka razy w tym temacie, ale widzę, że lepiej napisać po raz setny pytanie niż zajrzeć kilka stron wstecz :3 :facepalm:

Wytłumacze to po raz setny ... Na awans potrzeba 12pkt, na mistrzostwo 15pkt, jesli masz te 12pkt odpalacz normalnie mecz tak jak wczesniej z trainerem, lecz jak Ci wyskoczy " Utracono połączenie z przeciwnikiem " dajesz ALT + F4 i odpalasz fife, dostales coinsy za mistrzostwo i awans też :)

Mam nadzieje, że zrozumieliscie ... -.^

A właśnie Ci powiem że mi nie działa ten sposób. Jak uruchamiam potem fife to mam w meczach online ponad 13 punktów i pisze że dalej są mecze do rozegrania.

A co do  zamrażania kontraktów to jest taki malutki trainerek ;] Jak chcecie to piszcie.

Opublikowano

A ja mam problem. Nie mogę się zalogować do Fify World, tylko wyskakuję: Serwery Ultimate Team są niedostępne. W między czasie możesz zagrać w prawdziwe zespoły(coś takiego) Ktoś wie o co kaman?

ZBIERAM ---

Opublikowano

Ja mam problem . Posiadam pełną wersje trainera i gdy dodaje bramki i klikam F5 crashuje mi fife ! Juz ustawaiłem zgdosność itp. ! Prosze o pomoc ! 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam problem. Mam 64 bitowy system i wczoraj normalnie działała mi wersja trainera 64 bit, dzisiaj po odpaleniu tejże wersji nic się nie dzieje, nie wyskakuje żadne okienko - natomiast działa mi dzisiaj tylko wersja 32 bitowa, która crashuje mi fifę. Ktoś wie jak się z tym uporać? 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...