Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. 

Jak najbardziej polecam kupno Pełnej wersji Trainera od Pawellka :) Na darmowej wersji crashowalo mi fife co 3/4 mecze, teraz wygram spokojnie 3x 1 lige bez crasha :) 

Także, jak najbardziej polecam kupno :) 

@Pozdro Pawełłek :) 

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

z ciekawosci zapytam o co chodzi z trainerem jakiegos delty ?

Delta10fy to hiszpan (chyba) ktory tworzyl trainery do popularnych gier singleplayer. Zrobil m.in trainera do fify 12, 13, 14. Jakis geniusz wpadl na pomysl aby uzyc tego trainera online no i od tamtej pory juz normalnie w FUT grac nie dalo rady. ;)

Opublikowano

Na ile ustawic process suspendera? mam szybkiego kompa( fifa world najwyzsze detale - plynnie chodzi )
I kiedy mam go uzyc?

DomaN.

Opublikowano

Kiedy używam Process Suspendera, to muszę jeszcze raz włączać grę, lecz coinsy i punkty dochodzą.

Mam pytanie tylko, czemu i czy da się to jakoś zmienić? Trochę wolno to idzie przy włączaniu i wyłączaniu gry...

@EDIT.

Jest jakiś inny kontakt do twórcy? Chciałbym zakupić wersję Full.

pr02.jpg
Opublikowano

Napiszę później :F.

A co z moim problemem? Teraz zaczęło mi to liczyć jako przegrane 3:0 - wyjście z meczu...

pr02.jpg
Opublikowano

Napiszę później :F.

A co z moim problemem? Teraz zaczęło mi to liczyć jako przegrane 3:0 - wyjście z meczu...

To napisz cos wiecej... crash? czarny ekran? brak przycisku? 

Opublikowano

Kiedy używam Process Suspendera, to muszę jeszcze raz włączać grę, lecz coinsy i punkty dochodzą.

Mam pytanie tylko, czemu i czy da się to jakoś zmienić? Trochę wolno to idzie przy włączaniu i wyłączaniu gry...

pr02.jpg
Opublikowano

Czyli musisz jeszcze raz wlaczyc fife bo... bo tak. okej, rozumiem.

To jest zwykle pauzowanie procesu i nic w tym sie nie da zmienic :D mozesz ewentualnie sprobowac pauzowac za pomoca cheat engine.

Opublikowano

Zamiast wygrywać właśnie przed chwilą przewaliłem dwa meczyki 3-0 ...

pr02.jpg
Opublikowano

Kiedy zapauzuje Processem Suspender i wlacze fife od nowa to w wynikach pisze, ze przegralem 3:0 i nie wiadomo z kim gralem.
fife wylaczam za pomaca alt+f4

Tak,tak dodaje sobie gola za pomaca 7lub9

DomaN.

Opublikowano

ja to mam taka sytuację, ze po kliknięciu w sezony online gra się wyłącza bez żadnych informacji ....

Opublikowano

Kiedy zapauzuje Processem Suspender i wlacze fife od nowa to w wynikach pisze, ze przegralem 3:0 i nie wiadomo z kim gralem.

fife wylaczam za pomaca alt+f4

Tak,tak dodaje sobie gola za pomaca 7lub9

powiedz mi, po co ty wyłączasz grę? o.O

Opublikowano

ja to mam taka sytuację, ze po kliknięciu w sezony online gra się wyłącza bez żadnych informacji ....

na 1 koncie mam to samo jak wejdę w jakąś funkcję online od razu crash 

Opublikowano

Ja j*biu, jak czytam te niektóre komentarze to dochodzę do wniosku, że mój pies szybciej załapałby jak używać tego trainera niż niektórzy użytkownicy... :D

Opublikowano

Witam, mam pytanko. Czy można jeszcze dostać dostęp do starej wersji trainera +3? W wersji 32bitowej dla komputerów osobistych, nie laptopa. Z góry dzięki za pomoc ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...