Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wam tez tak crashuje, ze kiedy ma wyskoczyc komunikat, ze rozlaczono z przeciwnkiem to wywala z fify...? jest na to jakis sposób?

Opublikowano

Wam tez tak crashuje, ze kiedy ma wyskoczyc komunikat, ze rozlaczono z przeciwnkiem to wywala z fify...? jest na to jakis sposób?

Użyj programu Process Suspender ;) .

Opublikowano

Pewnie po tym jak was wyrzuciło zanotowało 0:3 dla przeciwnej drużyny.

Polecam nie klikać F4 tylko zamrozić proces programem Process Suspender

Pomogłem ? Daj LAJKEŁA

Opublikowano

W moim poradniku jest wszystko opisane, zapraszam

7 jeśli grasz u siebie

9 jeśli na wyjeździe

Pomogłem ? Daj LAJKEŁA

Opublikowano

@Pawellek

Jest problem. Dodaję bramki, jest komentator, naciskam F5 odwiesza się, utracono połączenie z przeciwnikiem, przechodzę dalej czarne tło i koniec. Zabiera mecze a pkt brak, i dopisuje porażke.

Chyba że jest to problem od EA, bo czasami pisze że serwery są niedostępne, a i ogólnie laguje większość.

ZBIERAM ---

Opublikowano

Ten kto to stworzyl powinien wisieć w na hakach powieszony jajami do góry.... Już sie normalnie nie da pograć bo same zjeby z czitami....

Tez tak mysle.

Kupujesz sobie normalnie, legalnie Fife13/Fife14 na allegro a potem nawet pograc nie mozna w UT bo jakis gimbus pobral czita od delta10fy zeby potem wystawiac 1mln coinsow na allegro po 1zł.

@Pawellek

Jest problem. Dodaję bramki, jest komentator, naciskam F5 odwiesza się, utracono połączenie z przeciwnikiem, przechodzę dalej czarne tło i koniec. Zabiera mecze a pkt brak, i dopisuje porażke.

Chyba że jest to problem od EA, bo czasami pisze że serwery są niedostępne, a i ogólnie laguje większość.

Z tym czarnym ekranem to nawet mialem problemy jak bez trainera gralem. W jednym patchu to naprawia, a 2 patche pozniej ten sam problem. Ta gra jest na tyle zbugowana, ze ciezko mi okreslic ktore problemy powoduje trainer a ktore gra.

Opublikowano

Ale buga złapałem, 18 punktów i -192 kasy

WTF? Po restarcie gry mam 5k :P

Pomogłem ? Daj LAJKEŁA

Opublikowano

wtf, od wczoraj po każdym meczu mam czarne tło. jest meczyk, załaduje się, wyskakuje utracono połączenie klikam dalej i j*b czarne tło i nie można nic robić i to na każdym koncie tak mam, ktoś ogarnia?

Opublikowano

Każdy to ma czitować normalnie nie idzie Ea ta firma to jakaś kpina serwery to oni chyba maja na dyskietkach,nie ma dnia żeby coś działało do tego od godziny 12 są takie lagi ze mecze ładują się po 15 minut.Kupili by dodatkowy serwer a nie ludzi wku*wiaja.

Opublikowano

I dwa posty wyżej mamy kolejny przykład bezmózgowca, którego przerasta przeczytanie postów w tym temacie.

Skoro jesteś na tyle głupi żeby użyć prostego jak budowa cepa trainera to męcz się sam.

Nawet tutorial przeczytać to za dużo, bo ja chcem zarabiać koinsy a nie menczyć sie z wciskaniem numerkuw.

@ Proces Suspender doskonale działa na czasie 40+, na 30 mecz niby trwał i trzeba było wyłączać ALT+F4 :)

Game Over

Opublikowano

I dwa posty wyżej mamy kolejny przykład bezmózgowca, którego przerasta przeczytanie postów w tym temacie.

Skoro jesteś na tyle głupi żeby użyć prostego jak budowa cepa trainera to męcz się sam.

Nawet tutorial przeczytać to za dużo, bo ja chcem zarabiać koinsy a nie menczyć sie z wciskaniem numerkuw.

@ Proces Suspender doskonale działa na czasie 40+, na 30 mecz niby trwał i trzeba było wyłączać ALT+F4 :)

Sory :P juz zrobilem tylko coinsow nie dostaje ;/

:P po prostu dzisiaj ciezki dzien i wiesz te sprawy :P

Moze wiesz czemu coinsow nie dostaje ? :P

Opublikowano

Sory :P juz zrobilem tylko coinsow nie dostaje ;/

:P po prostu dzisiaj ciezki dzien i wiesz te sprawy :P

Moze wiesz czemu coinsow nie dostaje ? :P

Nie dostajesz za mecz czy za zwycięstwo w lidze?

Game Over

Opublikowano

panowie, jest jakaś opcja zamrozić kontrakty?  ;)

Scaignac cheat engine lub kupic oryginalny trainer bardziej polecam Trainer chyba bo ma opcji wiecej a cheat engine tylko zamraza i musisz miec wszystkie kontrakty o takiej samej wartosci

Opublikowano

Nie dostajesz za mecz czy za zwycięstwo w lidze?

Za mecz wtedy dostalem 4k a teraz znowu po 150 ;/

I

Dostałeś 4k bo ci się zbugowało i do kasy za mecz doliczyło od razu kasę za zwycięstwo ligi.

Normalnie dostaje się 150.

Game Over

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...