Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wystarczy raz opcje włączyć i co mecz tak będzie czy co nowy mecz trzeba klikać f4 i dodawać bramki?

ZBIERAM PLUSY +

Opublikowano

jak jestescie  nie ogary to dajcie sobie spokoj z trainerami , jednemu pisalem 30 min co ma jak  naciskac , bo za kadym razem zle cos robil  i mu nie dzialo :D

mi smiga lalunia 500k w 5h obecnie robie Pozdro :)

jak tak szybko ? wystarczy uruchomic mozg :D

jak trainer bedzie dzialac z 2 miechy to zainwestuje kase zarobiona i bede wyciagac 2x wiecej monet w 5h :)

Opublikowano

Sprzedajesz te zarobione coinsy ?.. podaj link do strony jak masz ;)

za dwa dni strona powstanie obecnie jakis serwer szukam :)

jak by co masz tutaj na forum zakladke -> strony z coinsami , jest podane gg i tam sprzedaje stalym bywalca za psc

ale dobra nie bede sie przechwalac ile robie monet , moj to problem :D

tak na marginesie :

mam tez w planach zaplacic jakimus programisie za boty  i jak sie bedzie dalo takiego uzywac w fifa 15

ale to jeszcze inna historia ;)

Opublikowano

nie chce nic mówić ale jest dzienny limit coinsów w fifie więc jest to niemożliwe że 500k robisz w te 5h nawet w dwa dni Ci się nie uda

ZBIERAM PLUSY +

Opublikowano

nie chce nic mówić ale jest dzienny limit coinsów w fifie więc jest to niemożliwe że 500k robisz w te 5h nawet w dwa dni Ci się nie uda

To lepiej nic mow. Wielki problem zrobic sobie 20 kont.

Opublikowano

@Pawellek

Problem jest. Nie dodaje coinsów i punktów, za mecz. Dodaję sobie bramki, klikam F5 jak słyszę komentatorów, po rozłączeniu niby pisze 3pkt, a jak wchodzę do głównego okna z meczami, to mam 10 meczy do końca 0 pkt. :c

ZBIERAM ---

Opublikowano

Od rana jest jakaś lipa jadę na trainerze już 2 miesiące i cały czas było ok do dzisiaj i raz zalicza mecze a raz nie po prostu nie dostaje monet i punktów a używam go dobrze.Pewnie Ea testuje jakiegoś antytrainera.

Opublikowano

To lepiej nic mow. Wielki problem zrobic sobie 20 kont.

no wystarczy sie zastanowic jakim cudem na allegro maja tyle monet i je sprzedaja (strony np.fabryka monet itp.)

filozofia to nie jest , co i jak robia te firmy , zawsze musisz kase w cos zainwestowac zeby interes rozkrecic , jak kolega jeden dogada sie z programista to moze cos powstanie :)

dzieki temu programowi , autor tego bota  otworzył mi oczy na świat w tej dziedzinie hehe

Opublikowano

no wystarczy sie zastanowic jakim cudem na allegro maja tyle monet i je sprzedaja (strony np.fabryka monet itp.)

filozofia to nie jest , co i jak robia te firmy , zawsze musisz kase w cos zainwestowac zeby interes rozkrecic , jak kolega jeden dogada sie z programista to moze cos powstanie :)

dzieki temu programowi , autor tego bota  otworzył mi oczy na świat w tej dziedzinie hehe

Tak myślisz ze fabrykacoins używa trainerów? Oni kupują taniej po prostu z zagranicznych stron zarejestrowanych na hong-kong sam znam jedna stronkę gdzie można kupić 1 mln za 120 zł co nie zmienia faktu ze chinole mają jakieś oprogramowanie które te monety wytwarza.

Opublikowano

Tak myślisz ze fabrykacoins używa trainerów? Oni kupują taniej po prostu z zagranicznych stron zarejestrowanych na hong-kong sam znam jedna stronkę gdzie można kupić 1 mln za 120 zł co nie zmienia faktu ze chinole mają jakieś oprogramowanie które te monety wytwarza.

wiem ze nie na trainerach , chodzilo mi o to ze musisz kase w cos zainwestowac , zeby cos z tego bylo ( ta firme podalem tylko przykladowo)  ,  ale to u mnie nie wchodzi w gre , musi byc 100% zysku , a co do programu do monet bez tego ani rusz , wiadomo nikt nie da nic za darmo na czym mozna zarobic kokosy  :D

dobra nie zmieniam tematu , bo to o tym trainerze temat i jego problemy uzywania :)

Opublikowano

Na czym to polega ?

ty serio udajesz glupa ?

nie mam tego trainera ale wystarczy w google sprawdzic co znaczy stamina :D

mam nadzieje ze to na przeciwniku nie dziala , bo chce pograc normalnie w nizszych ligach :)

Opublikowano

ty serio udajesz glupa ?

nie mam tego trainera ale wystarczy w google sprawdzic co znaczy stamina :D

mam nadzieje ze to na przeciwniku nie dziala , bo chce pograc normalnie w nizszych ligach :)

Dziala tylko offline. :P

Na online albo disconnected albo crash gry.

Wiem, że to wytrzymałość... ale mi pisał, że nie da rady tego zrobić, więc pytam.. i jak już piszesz to pisz wyraz "ty" z dużej.

No bo na online nie da, ale tak duzo osob to chcialo to wkoncu zrobilem, aby sie odczepili. :x

Opublikowano

Wiem, że to wytrzymałość... ale mi pisał, że nie da rady tego zrobić, więc pytam.. i jak już piszesz to pisz wyraz "ty" z dużej.

spoko panie janie i tak nie widze powodu zeby wiecej w tym temacie pisac :D

a tak nie na temat dowiedzialem sie ze mam szanse na bota od jednej osoby do worlda  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...