Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemka mam pytanie czy jesli przed meczem wcisne F4 i 7 to po meczu w menu musze to jeszcze raz wcisnać ?? Prosze o szybką odpowiedź

Gdy widzisz sklad przeciwnika naciskasz F4 i 7 na num locku i czekasz az sie zacznie mecz ale mi niewiem czemu wywala przeciwnika ale nie dodaje mi pkt :/

Opublikowano

Siemka mam pytanie czy jesli przed meczem wcisne F4 i 7 to po meczu w menu musze to jeszcze raz wcisnać ?? Prosze o szybką odpowiedź 

Tak.

Opublikowano

jakie jest haslo do wypakowania 

Nie ma zadnego hasla.

Pawellek : Mam problem  gdy konczy sie mecz pisze ze wygrałem mecz 1-0 do statystyk przypisuje wygraną lecz punktów do tabeli nie o co chodzi?

Nie wiem.

Opublikowano

Nie ma zadnego hasla.

Nie wiem.

Pawle, mam problem; używam twojego trainera od jakichś 2 tygodni, cały czas działał ale teraz nagle mam problemy - klikam F4, num7 (gosp.) i zaczyna sie mowa komentatorów - gadają, zacina ich na chwilkę i mówią dalej po czym FIFA się crashuje, mam tak często, 1/5 meczy bez crasha, process suspender albo nie pomaga albo używam go niepoprawnie. Co robić?
Opublikowano

Pomoże mi ktoś z tym przewijaniem meczu albo z tym stoperem ? f4 mi nie działa a jak włączam ten stoper co tam był link to grę mi zatrzymuje i nic nie da się zrobić po 1 - 2 minutach pojawia się nie wysyłaj - poda i wytłumaczy ktoś  sposób aby tak nie było lub inny sposób aby szybko przewinac mecz ?

Opublikowano

O wiele lepiej działa z Cheat Engine polecam stopujecie na ok. 5 sec i 3 punkty dla was :)

tak ale zauważ to że jak używasz tego ja tak mam że co kilka meczy nie mam przycisku dalej albo mi się zawiesza fifka i dzień dobry na pulpicie jestem .

Opublikowano

zajebista sprawa ten trainer, tylko czy ktoś znalazł sposób jak awansować do następnej ligi? już 2 razy zdobyłem mistrzostwo 10 ligi i dupa, dalej w niej jestem :D 

btw. w pełnej wersji działa trainer w offline sezonach? 

pozdrówki i dzięki za szybką odpowiedź !!!

Opublikowano

Bum trzeba wygrać mecz przed awansem typu masz 11 puntków awans jest od 14 więc musisz wygrać ostatni mecz w lidze  zeby wyjsc z tej ligi pomogłem = daj Like xD

Opublikowano

zajebista sprawa ten trainer, tylko czy ktoś znalazł sposób jak awansować do następnej ligi? już 2 razy zdobyłem mistrzostwo 10 ligi i dupa, dalej w niej jestem :D

btw. w pełnej wersji działa trainer w offline sezonach?

pozdrówki i dzięki za szybką odpowiedź !!!

Zalezy co rozumiesz przez slowo "dziala". Spotkania w 5 sek. to nie zakonczysz niestety. Pierwsza polowe mozna przyspieszyc, druga trzeba juz rozegrac. Ponadto w pelnej wersji jest mozliwosc zamrazania pozycji pilki, wiec podczas rozgrywania drugiej polowy mozna sobie internet przegladac czy cos. :p

Opublikowano

Ten bot Pawełku to jakaś porażka. Co chwile crashuje mi fifę, a robię dokładnie tak jak w instrukcji. Czekam na skład, robię to co kazałeś. Pojawia się mecz i do pulpitu (i tak  co dwa mecze) przez co ciągle utrzymuje się w lidzę, brak awansu itd.. Miałem kupić pełną wersję ale jak ma tak samo działać to ja podziękuję. Jednym działa drugim nie... Jednym działa do połowy.. Daj spokój :c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...