Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi nic nie działa wyszukuje przeciwnika wybieram stroje (bayernowe :P) podczas pokazania składów klikam f4 a potem 7 lub 9 i NICOOOOŚĆ probowalem caps numlock sprawdzac i zobaczyć jak jest z wersja na lapki i niC nie dzialalo

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zajebiste ;) powie mi ktos tylko jak zatrzymac zeby do polecanych mnei dawalo po meczu  ? (lista polecanych znajomych)

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Dlaczego jak jestem w 8 lidze jak ja wygrywam pisze że awansuje do 7 ligi a tak naprawdę ciągle jestem w tej lidze z maksymalnymi pkt

Opublikowano

Panowie mam problem otóż nie działa mi  suspender ponieważ nie stopuje mi meczu gdy włączam i ładue się widze juz jak się mecz rozpoczyna chce zatrzymać a tu nic cały czas leci normalny mecz help ktos ;/ płace +++

Opublikowano

Panowie mam problem otóż nie działa mi  suspender ponieważ nie stopuje mi meczu gdy włączam i ładue się widze juz jak się mecz rozpoczyna chce zatrzymać a tu nic cały czas leci normalny mecz help ktos ;/ płace +++

Mam podobnie, z tym że niby mecz trwa, ale w rzeczywistości nie da się nic zrobić, piłkarze stoją w miejscu. Gdy wyłącze ALT+F4 to potem w historii mecz mi zalicza jako przegrany.

Jakieś kilka godzin temu wszystko działało ładnie, a teraz się zepsuło.

Game Over

Opublikowano

Ja mam pytanie do jakiegoś ogarniętego użytkownika w tym temacie. A mianowicie: W którym momencie i na jak długo należy włączyć suspendera? Prosze o szybką odpowiedź, pozdrawiam forumowiczów.

Opublikowano

Pawle, mam problem; używam twojego trainera od jakichś 2 tygodni, cały czas działał ale teraz nagle mam problemy - klikam F4, num7 (gosp.) i zaczyna sie mowa komentatorów - gadają, zacina ich na chwilkę i mówią dalej po czym FIFA się crashuje, mam tak często, 1/5 meczy bez crasha, process suspender albo nie pomaga albo używam go niepoprawnie. Co robić? 

Opublikowano

Pawle, mam problem; używam twojego trainera od jakichś 2 tygodni, cały czas działał ale teraz nagle mam problemy - klikam F4, num7 (gosp.) i zaczyna sie mowa komentatorów - gadają, zacina ich na chwilkę i mówią dalej po czym FIFA się crashuje, mam tak często, 1/5 meczy bez crasha, process suspender albo nie pomaga albo używam go niepoprawnie. Co robić? 

Mam ten sam problem

1170837553.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...