Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ink™

WebMetin.pl  

637 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      548
    • Tak
      141

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

450 os tutaj gra czy jakas przerwa byla?

Tak, była 10 minutowa przerwa techniczna.

W godzinach szczytu dochodzi do 900 , w niedziele ponad 1k, chociaż nie wiem jak teraz bo dużo osób odchodzi z powodu balansu klas, exp jest bardzo przyjemny, taki jaki powinien być, gra się suuuper, tylko ten balans ;/ 

Cały czas nad tym pracujemy, by wyrównać klasy najbardziej jak to jest możliwe.

• Odpowiedzi 868
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pierwszy raz zdarza mi się takie coś że gdy odpalam waszego clienta. Nagle odpalają mi się 3 procesy pierwszy bierze dużo i tamte dwa biorą mniej ale to bez sensu i nie wiem dlaczego tak się dzieje ?

Opublikowano

Pierwszy raz zdarza mi się takie coś że gdy odpalam waszego clienta. Nagle odpalają mi się 3 procesy pierwszy bierze dużo i tamte dwa biorą mniej ale to bez sensu i nie wiem dlaczego tak się dzieje ?

Odpalają się 2 procesy jednocześnie, lecz tylko jeden jest prawidłowy (tylko jeden jest aktywny). Drugi pełni funkcję zabezpieczenia. Postaramy się go wyłączyć i zastąpić innym rozwiązaniem. :)

Opublikowano

Odpalają się 2 procesy jednocześnie, lecz tylko jeden jest prawidłowy (tylko jeden jest aktywny). Drugi pełni funkcję zabezpieczenia. Postaramy się go wyłączyć i zastąpić innym rozwiązaniem. :)

Po wylaczeniu gry proces webmetin.exe jest nadal aktywny i zuzywa zasoby. Tylko ja tak mam?
Opublikowano

Po wylaczeniu gry proces webmetin.exe jest nadal aktywny i zuzywa zasoby. Tylko ja tak mam?

Nie. Ja wczoraj mialem 5 procesow z gry webmetin, bo kilkukrotnym wlaczeniu i wylaczeniu gry. Zauwazylem to jak musialem patchowac clienta i zamykrac procesy..

Juz pomijam fakt, ze grajac zuzycie wynosi 70-100%, ale coz :|

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nie. Ja wczoraj mialem 5 procesow z gry webmetin, bo kilkukrotnym wlaczeniu i wylaczeniu gry. Zauwazylem to jak musialem patchowac clienta i zamykrac procesy..

Juz pomijam fakt, ze grajac zuzycie wynosi 70-100%, ale coz :|

No właśnie lipa jest z tym a admin nie chce nic powiedzieć ani zaradzić :)

Opublikowano

Nie chce nic mówić ale chyba tego eventu na mundial się nie doczekamy grr ;D

Ale ogólnie polecam serw , najlepszy na jakim grałam nie nudzi się a to podstawa i jest co robić ;)

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Na 128+ exp bez 2xpd jest prawie niemozliwy.. Ew majac pd 100% jako-tako da sie expic, na jednym pd 50% leci tyle co nic, pomyslcie wiec ile leci calkiem bez pd.

Wiem, ze exp nie zostanie zmieniony, ale udowadnia to tylko, ze server jednak jest nastawiony pod IS. Jasne, ze da sie smocze monety kupic w grze, ale wtedy musiby sobie darowac zrobienie wiekszosci eq. Wiec wybieraj - robisz na biezaco eq, czy expisz? Ewentualnie mozna siedziec dniami i nocami i bic metki, bossy i zarobic wiecej hajsu, na jedno i drugie, wiadomo.. Ale jednak chyba nie powinno byc tak, ze aby cos osiagnac trzeba ladowac w is. I ink nie pisz nawet, ze na tym 136 leci 0,36 bez zadnego pd, chyba ze znow jest taka odskocznia. Ale na 128/129 z 100%pd leci 0,35-0,42 za spot mniej / wiecej.. Na jednym pd 50% i juz troche rozbieganych spotach wbilem wczoraj 5% w pol h. Przesada...

Ale coz. Graczy ewidentnie ubywa. Zobaczymy co bedzie dalej :)

Mimo to zachecam b ogra sie przyjemnie, choc zapewne wielu zwatpi po wbiciu 128...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Serwer najlepszy jaki wystartował w ostatnim czasie, administracja jest otwarta na pomysły graczy, exp jest wręcz idealny, na długie noce :) Nad balansem postaci cały czas pracują admini, zawsze jest co robić, gra bardzo dużo ludzi : > 

ThugLife !

Opublikowano

Drastyczny spadek liczby online :O Wczoraj wieczorem 700+, dziz ledwo 450+.. Mam nadzieje ze gracze tak ostro przybalowali na zakonczenie roku i jutro wszystko wroci do normy ^_^

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No sorry ale jesli caly serwer opiera sie na zmudnym expie to predzej czy pozniej znudzi sie graczom.

Niby tak, ale z dnia na dzien w godzinach wieczornych 300 osob mniej? No to jest cos nie halo :D

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Raptem 3 dzień od prawie miesiąca kiedy liczba graczy spadła poniżej 750 i już płaczecie, że serwer pada a nie ma obecnie ŻADNEGO który choć trochę by dorównywał temu serwerowi. Gra się fajnie serwer jest stabilny bo działa juz prawie miesiąc i nie ma żadnych błędów. Jedyny minus to nie do końca zabalansowane klasy ale już widać poprawę i licze, że wkrótce wszystko będzie idealne. Nie ma co sie oszukiwać WebMetin zniszczył konkurencję i tyle.

0j6tj3h.png

Opublikowano

Raptem 3 dzień od prawie miesiąca kiedy liczba graczy spadła poniżej 750 i już płaczecie, że serwer pada a nie ma obecnie ŻADNEGO który choć trochę by dorównywał temu serwerowi. Gra się fajnie serwer jest stabilny bo działa juz prawie miesiąc i nie ma żadnych błędów. Jedyny minus to nie do końca zabalansowane klasy ale już widać poprawę i licze, że wkrótce wszystko będzie idealne. Nie ma co sie oszukiwać WebMetin zniszczył konkurencję i tyle.

serwer postawiony pod is, bo od kiedy med/hard na 250lvl? o,O juz od 120 cięzko bez pd z is, a co dopiero pozniej dlatego ludzie odchodzą.

Opublikowano

ja poszedlem w melo a nie przedkompem siedziec. zajebiscie bylo polecam, najebane dupeczkuy <3

nitro reklamowal daltego online spadl.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

ja poszedlem w melo a nie przedkompem siedziec. zajebiscie bylo polecam, najebane dupeczkuy <3

nitro reklamowal daltego online spadl.

WoW, dziecko pierwszy raz na melanż poszło napić się piwa i szpanuje.  Jesteś kozak w mieście

io7e.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...