Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ink™

WebMetin.pl  

637 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      548
    • Tak
      141

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, ale event jest to okazja do zdobycia ich za free. I czas na wierzchowcu leci od chwili otrzymania go, a nie tylko podczas używania.

No wlasnie to napisalem o.O

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 868
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Własnie mi chodzi o to, że powinni to zmienić. Nawet dać tego wierzchowca na krótszy okres czasu, ale żeby czas leciał tylko gdy jest nałożony ? :)

Opublikowano

To tez napisalem :D

Wiele razy juz o tym wspominano ale adminsitracja jest "nieugieta"..

Ink serio bierz sie za reklame bo jest coraz gorzej! Wczoraj jak mial startowac pewien server na "E" to na webku bylo ok 300 osob. Rano z reguly bylo 200-300, dzisiaj 60...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

~400 osób teraz. Dobrze, że skończyłem grać. Serwer medium/hard i tyleeeeeee godzin expa? Bez jaj -.-

Opublikowano

Na tym serwie żadne ustrojstwa nie działają ;)

Na bieżąco blokują wszystkie syfy 

Opublikowano

Podkreciliscie licznik na chwile czy jakis blad czy co?

Patrze jak wrocilem do domu - 430 online. Godzine pozniej - 660 online. Teraz znowu okolo 230.

Co sie dzieje, bo nie rozumiem :D

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Inku co z obiecywana reklama i tymi Waszymi "asami"? Kiedy to nastapi? Przestales sie tez tu wypowiadac... cos nie tak. Liczba graczy spada, niedlugo juz nie bedzie z kim grac. Wtedy zaczniecie reklame? Moze byc za pozno...

Chyba trzeba zrobic przerwe do czau az zaczniecie na nowo dzialac.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ważne, że hajs im się zwraca, który zainwestowali, a nie były to raczej małe finanse i nakłady czasowe. Zarobili za swe dzieło i tyle. Taki jest teraz system metińskich serverów i nie ma co się oszukiwać, dlatego ja gram na niemieckim privie, bo raz, że uczę się jezyka, a dwa ze sa solidne i zawsze + 2k graczy, a nie otworzyc server, zarobic i papa. Nawet Rav*a padła, wiec co dopiero takie coś.

Opublikowano

Jesteśmy w trakcie przygotowania większego patcha na serwer, dlatego nie mamy zbytnio czasu na pisanie na tym forum. Dostępni jesteśmy u nas na TS oraz forum.

Do jutra trwa event mundialowy. Zachęcamy wszystkich do zabawy. W najbliższym czasie będzie organizowany spontaniczny event YouTube organizowany przez właściciela kanału TheNitroZyniak.

Oczekujemy na pliki od zaprzyjaźnionych adminów z węgierskiego serwera, które pozwolą nam zablokować mod od kamera. Pomimo ostatnich trudności z CH1 (był mały błąd w queście) serwer stoi stabilnie już ponad miesiąc. Liczba graczy nie jest taka, byśmy pozwolili sobie na wakacje, więc dalej będziemy urozmaicać rozgrywkę i kontaktować się z innymi osobami, które mogą nam pomóc z reklamą.

Opublikowano

W koncu odzew od Inka..

Stary na swoim forum tez jestes chyba tylko duchem.

Twoj ostatni post jest z 1 lipca (12 dni temu...), w ktorym to napisales ze przeczytasz propozycje wieczorem i wowczas odpowiesz na kazdy punkt pokolei - no i tak Ci z tym schodzi juz prawie 2 tygodnie.

Moj temat na forum zostal olany totalnie, zero Twojego odzewu. Tu sie nie odzywasz. Liczba online spada i spada, reklamy jak nie bylo tak nie ma.

Spoko, macie ladne zabezpieczenia, beda lepsze, ale zastanow sie dla kogo to robisz? Niedlugo na tym servie nie zostanie nikt.. Gdyby tu gralo choc te 600+ rozgrywka bylaby mega, ale jak z dnia na dzien jest coraz mniej, a teraz juz rzadko kiedy wkracza nawet powyzej 400 online, to wybacz...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zapraszam wszystkich do gry :), jesli bedziecie tylko narzekac to nigdy nie wyskoczy do gory serwer ^^

pozdrawiam OSTR

Czekam na prawidzwego oldschoolowego hard'a m2

Opublikowano

Zgadzam się z OSTrym.. Jeśli będziecie tak narzekać to nici z serwera. Załużmy, że jest ok. 150 ludzi którzy myślą sobie "ludzie opuszczają serwer to i ja pójde bo jest ich coraz mniej" a gdyby tak wszystkie te osoby zostały to byłoby 150 więcej graczy. Wszystko to jest kwestia chęci.. Zapraszam wszystkich do gry.. Chunjo czeka.

Pozdrawiam VandaluS.

Opublikowano

Zgadzam się z OSTrym.. Jeśli będziecie tak narzekać to nici z serwera. Załużmy, że jest ok. 150 ludzi którzy myślą sobie "ludzie opuszczają serwer to i ja pójde bo jest ich coraz mniej" a gdyby tak wszystkie te osoby zostały to byłoby 150 więcej graczy. Wszystko to jest kwestia chęci.. Zapraszam wszystkich do gry.. Chunjo czeka.

Pozdrawiam VandaluS.

Zeby zostac, serwer musi być dobry, a był.. ale to zepsuli.

Na początku grało się dość ciekawie, później były tylko zmiany na gorsze. Ale mam nadzieje, ze się obudzą i zaczną coś robić bo serwer dośc dobry :)

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Zeby zostac, serwer musi być dobry, a był.. ale to zepsuli.

Na początku grało się dość ciekawie, później były tylko zmiany na gorsze. Ale mam nadzieje, ze się obudzą i zaczną coś robić bo serwer dośc dobry :)

Co Ty chcesz reputacje odbudowac, ze wszedzie takue kulturalne przychylne posty walisz? Oj gosciu, nic z tego, uwierz :-)

Nie wiem co to dalej bedzie, reklamy jak nie bylo tak nie ma, podobno ma byc za tydzien po kolejnym update... Inku, strzelasz sobie w kolano z dnia na dzien coraz mocniej...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Dokładnie, serwer jest ok po dłuższej grze, ludzie nadal walczą o topkę, ale zgadując po nabiciu jej odejdą jak cała reszta teraz. 

Szkoda bo serwer fajny.

Opublikowano

Dokładnie, serwer jest ok po dłuższej grze, ludzie nadal walczą o topkę, ale zgadując po nabiciu jej odejdą jak cała reszta teraz. 

Szkoda bo serwer fajny.

ktos walczy o topke ?^^/ serwer ma bardzo "przyjazny charakterek" co umila wspolna gre ^^

Czekam na prawidzwego oldschoolowego hard'a m2

Opublikowano

ktos walczy o topke ?^^/ serwer ma bardzo "przyjazny charakterek" co umila wspolna gre ^^

Walcza dalej walcza :P Doganiaja sie, chociaz i tak top3 odbiega od reszty dosc mocno.. Niestety w sumie :)

Lipka troche, graczy 360 w wakacje o 13 :(

Ale "zaczeli reklame" - tym co kupowali SM przez telefon przyszly smsy z reklama webka ^^

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Dobrze, że nie kupowałem, jeszcze bym pomyślał, że ktoś mi przysłał smsa bo za mną tęskni haha xD

Zgadując te smsy są płatne prawda ?

Opublikowano

Gram od dwóch tygodni, serwer jest naprawdę ciekawy, gracze ogarnięci. Mogę go śmiało polecić. Czekamy teraz tylko na tego dużego patcha! ;)

Opublikowano

Z czystym sumieniem moge stwierdzic,to iz serwer zasluguje na wieksza ilosc graczy.Jest swietny.Doceniam to,ze trzymacie sie jednego projektu :)

Krew mnie zalewa gdy widze w zapowiedziach same odgrzewane kotlety.

Srij9JT.png

Opublikowano

Server swietny tak jak pisza panowie up ale niestety zaniedbany. Najbardziej zaniedbana zostala reklama, przez co z 1,5k zrobilo sie 400 w godzinach szczytu. (Wczoraj zauwazylem 472, chyba najwieksza liczba od tygodnia-dwoch). Mimo, ze sam juz tu zakonczylem przygode, to server z czystym sumieniem moge polecic kazdemu :D
Exp wbrew pozorom nie taki straszny, eq trzeba mixowac racznie - ale wbijajac 3x12 hp / 3x12 lud nie jest tak strasznie. Sam mialem abs bodajze 58/58/60 (60 to full) i cos tam strzaly + max na ludki.. Takze da sie. A ulepszanie to juz w ogole, banał :P Takze server dla ludzi lubiacych expienie i zabawe bez wspomagaczy (praktycznie wszyskie zablokowane).

Zeby tak tylko Ink sie ogarnal i wrocil do formy.. :D

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...