Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ink™

WebMetin.pl  

637 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      548
    • Tak
      141

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam zaktualizowanego clienta i także nie mogę grać gdy mam odpaloną przeglądarkę, wejść na TS czy jakoś tutaj pomożesz;)?

2mfylg6.png

• Odpowiedzi 868
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer wraca do formy. W nocy dodaliśmy możliwość uśpienia petów w celu handlowania nimi. Wszelkie informacje otrzymacie po rozmowie z NPC Treserka Maya. Przy okazji łapcie screena z nocnego spaceru po M1 przed przerwą techniczną o godz. 2:45. Było w tym momencie ponad 150 graczy online.

WebMetin nie śpi!

30.06.2014r godzina 2:45 w nocy.

846741404133580502825.jpg

I screen z teraźniejszości :DI0bPpRM.jpg

Opublikowano

nieda sie nawet konta zalozyc

Wejdź na nasz TS - pomożemy.

Ogólnie rzucono nam wyzwanie z innego serwera, że nasz licznik jest podbity x3. Nie mamy nic do ukrycia, więc prezentujemy screeny z komend GMa sprawdzających ilość online. Myślimy, że to zakończy już temat "podkręconych liczników".

Screen z gry:

123281404141187502825.jpg

Screen ze strony:

tqn0aXl.jpg

Zapraszamy do gry :)

Opublikowano

kiedy beda te piłki bo już nie ma co robic na servie;/ w tym momencie server polega na metkach, riper i exp...

Sprawdzamy event pod kątem błędów. Chcemy by wszystko przebiegało płynnie i bez problemów. Początkowo chcieliśmy zrzucać piłki jednego rodzaju, lecz stwierdziliśmy, że zrobimy to trochę inaczej.

Opublikowano

Sprawdzamy event pod kątem błędów. Chcemy by wszystko przebiegało płynnie i bez problemów. Początkowo chcieliśmy zrzucać piłki jednego rodzaju, lecz stwierdziliśmy, że zrobimy to trochę inaczej.

Czyli to bedzie event pilki = metiny? Troche lipa.. Znow event bedzie przebiegal tak ze metka przez ten czas znalezc bedzie graniczylo z cudem, jakby to juz nie bylo trudne :D

Lepiej jakby one dropily jak na wiekszosci serverow, czyli z mobow, przy expie.. Maly na nie % ale dobry drop. O wiele lepsze rozwiazanie.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Czyli to bedzie event pilki = metiny? Troche lipa.. Znow event bedzie przebiegal tak ze metka przez ten czas znalezc bedzie graniczylo z cudem, jakby to juz nie bylo trudne :D

Lepiej jakby one dropily jak na wiekszosci serverow, czyli z mobow, przy expie.. Maly na nie % ale dobry drop. O wiele lepsze rozwiazanie.

Metiny to nie wszystko. Mamy więcej "zabawek" z tegorocznych MŚ. O wszystkim się dowiecie na naszym forum w odpowiednim czasie. :)

Opublikowano

Metiny to nie wszystko. Mamy więcej "zabawek" z tegorocznych MŚ. O wszystkim się dowiecie na naszym forum w odpowiednim czasie. :)

No tak tak, mam tylko nadzieje ze bedzie cos tego typu co tam napisalem, czyli drop przedmiotow z mobow, a nie tylko metki + eventy poboczne (zuo ox czy cos tego typu).  Fajne urozmaicenie, tylko pospieszcie sie, zeby sie nie okazalo ze aktywujecie event godzine przed finalami :D

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Mówiłem server polega tylko na metkach i expie.. bo na dungeonach leci syf.. a azraela leci to co z metków. dajcie ten drop piłek z mobow a nie metki.

Opublikowano

Mówiłem server polega tylko na metkach i expie.. bo na dungeonach leci syf.. a azraela leci to co z metków. dajcie ten drop piłek z mobow a nie metki.

Masz racje, syf. Bo kto by chciał z dungeonu dostać itemy z ISu... To samo kto by chciał itemy z ISu dostawać za PVP? Totalny bezsens... lepiej wbić na forum i marudzić, że nie dropią kluczyki do Ferrari.

Po uruchomieniu klienta wyskakuje okienko z napisem 'Internal Protection Error please contact author', gdy chce włączyć patcher również podczas patchowania wyskakuje błąd kto wie ocb? :)

Zapraszam na nasz TS.

Opublikowano

itemy z is-u tutaj się zgodzę :) ale na 30 min i jeszcze czas leci jak nie jest założony przedmiot no opłacalne w c**j... robisz labirynt 40 min a z bosa leci kostium na 30 min.. Nie marudzę bo gram na servie i pisze to co widać. Jedyny zarobek to rip;/ ile można chodzić na to dt??? mówią że mapka od 100 i metki.. znajdź metka gdzie na mapce jest 100 ludzi +

Opublikowano

Masz racje, syf. Bo kto by chciał z dungeonu dostać itemy z ISu... To samo kto by chciał itemy z ISu dostawać za PVP? Totalny bezsens... lepiej wbić na forum i marudzić, że nie dropią kluczyki do Ferrari.

Zapraszam na nasz TS.

Ink nie slodz tak tym dungom bo tam faktycznie nic ciekawego nie leci. Pierscienie do pvp? No i co z tego, z metkow i szkatek nocy bodajze mam ich juz az ZA DUZO, pewnie do konca gry ich nie "przejem". Kostiumy / fryzy na 30 min i czas leci od dropniecia? To na co mi to..? Zebym mogl poszpanowac w m1? ^_^ Zeby to chociaz dropilo na 12-24h, albo np 3h ale od zalozenia / 3h noszenia - wtedy tak. Ale nie w ten sposob co teraz. Tak samo kostiumy wielkanocne z loterii - totalny bezsens. 30 min od dostania go... Powinniscie to zmienic :-) I to koniecznie...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

on i tak się będzie upierał że itemy lecą z is-a;/ nie przegadasz im;/ server polega tylko na expie, metkach i rip. Taka prawda ;/ nie pisze tak o servie bo gram na innym tylko pisze to co jest z servem. Ubiłem azraela to dropi to samo co z metka na mapce od 100 oraz fryz na 30 min.. to samo z labiryntu kostium na 30 min .

Opublikowano

Ink nie slodz tak tym dungom bo tam faktycznie nic ciekawego nie leci. Pierscienie do pvp? No i co z tego, z metkow i szkatek nocy bodajze mam ich juz az ZA DUZO, pewnie do konca gry ich nie "przejem". Kostiumy / fryzy na 30 min i czas leci od dropniecia? To na co mi to..? Zebym mogl poszpanowac w m1? ^_^ Zeby to chociaz dropilo na 12-24h, albo np 3h ale od zalozenia / 3h noszenia - wtedy tak. Ale nie w ten sposob co teraz. Tak samo kostiumy wielkanocne z loterii - totalny bezsens. 30 min od dostania go... Powinniscie to zmienic :-) I to koniecznie...

Gościu masz racje :) Powinni zwiększyć czas otrzymywanych przedmiotów z dunegonów. Bez sensu pójść na dungeon zdobyć kostium na 30 minw którym czas upływa nawetjeśli jest niezałożony. Administracji jest pewnie nie na rękę aby dodać lepsze rzeczy dla nich jest dobrzebo nie muszą nic robićale wcale tak nie jest. My potrzebujemy mieć co robić w tej grzea niemonotonnie expić lub zbijać metki. Osobiście grałem na wielu prywatnych serwerach i przeważnie ludzie się bili o wejście na np.Smokabo dropiły ciekawe itemki a tutaj? Sami musicie sobie odpowiedzieć wy chcecie mieć graczya nawet nie potraficie wysłuchać obecnych ludziktórzy starają się o to aby grał tutaj ktoś. Dzisiaj stoję w m1 i co chwile widzę jak ktoś pisze sprzedam konto i to nie  gracze zwani "Noobkami" Tylko tacyktórzy już coś osiągnęli przykładem jest Usain 150 lvl :) 

Także przemyślciebo niedługo wasz kalendarz ze strony zatrzyma się na ostatnim miesiącuczyli tj. Sierpień ... Więcej miesięcy tam niemaczyli muszę twierdzićże to będzie ostatni miesiąc i serwer off :)

Opublikowano

Lecą losowe itemy z Isu. Zarówno na 30 min jak i 3h. Piszecie, że nie na rękę nam jest dodanie lepszych rzeczy do dropu, więc ja zapytam co byście tam jeszcze chcieli? PD 100%? Dropią nawet z metinów 100+ (im większy poziom metina tym większa szansa na 100% zamiast 50%). Kostiumy, fryzury i wierzchowce na 3h lecą z dungeonów 140+. W katakumbach jest % szansy na dropnięcie peta azraela. Mało Isu dostępnego w grze? Czekam na propozycję, chętnie przeczytam.

Co do kalendarza EVENTÓW to jest w nim wgląd na miesiąc do przodu i do tyłu. Serwer opłacony jest na 12 miesięcy (pozostało 11). Przez ten czas nie zostanie zamknięty.

Opublikowano

Lecą losowe itemy z Isu. Zarówno na 30 min jak i 3h. Piszecie, że nie na rękę nam jest dodanie lepszych rzeczy do dropu, więc ja zapytam co byście tam jeszcze chcieli? PD 100%? Dropią nawet z metinów 100+ (im większy poziom metina tym większa szansa na 100% zamiast 50%). Kostiumy, fryzury i wierzchowce na 3h lecą z dungeonów 140+. W katakumbach jest % szansy na dropnięcie peta azraela. Mało Isu dostępnego w grze? Czekam na propozycję, chętnie przeczytam.

Co do kalendarza EVENTÓW to jest w nim wgląd na miesiąc do przodu i do tyłu. Serwer opłacony jest na 12 miesięcy (pozostało 11). Przez ten czas nie zostanie zamknięty.

Chcesz propozycje? Prosze bardzo. Niech leca te pd 100%, ale z wiekszym % na wydrpienie, zeby bylo warto tam chodzic. Czemu nie? Niech leca te kostiumy / fryzury (tylko z hp!) i wierzchowce ale na 3h i niech czas leci jak sa zalozone, a nie od dropniecia bo glownie o to nam chodzi... 

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Inkscape oczekuje propozycji co do zmian, a na forum serwera jak sa tematy gdzie kazdy wytyka im bledy i co zrobili nie tak, co mogliby poprawic to zamyka je wszystkie albo kasuje.

Smieszne?

Opublikowano

Jedyne co brakuje serwerkowi, to fryzurki i kostiumy którym czas leci tylko wtedy gdy je nosimy, i moga miec 24h. 

ThugLife !

Opublikowano

Moim zdaniem serwer jest dobry. Można tu zabawić na dłużej. Liczba graczy nie jest jakaś powalająca (w godz. szczytu ok 600os.) ale wystarczająca aby dobrze się bawić. Liczę na to, że graczy będzie przybywać bo Administracja naprawdę się stara i widać to gołym okiem.

Od wczoraj, aktywowany jest event Mundial 2014 (inf. na temat ew. można znaleźć na serwerowym forum), który umożliwia łatwiejszy start nowym graczom.

Opublikowano

Moim zdaniem serwer jest dobry. Można tu zabawić na dłużej. Liczba graczy nie jest jakaś powalająca (w godz. szczytu ok 600os.) ale wystarczająca aby dobrze się bawić. Liczę na to, że graczy będzie przybywać bo Administracja naprawdę się stara i widać to gołym okiem.

Od wczoraj, aktywowany jest event Mundial 2014 (inf. na temat ew. można znaleźć na serwerowym forum), który umożliwia łatwiejszy start nowym graczom.

Co ciekawe najwiecej jest w poznych godzinach :D

Wczoraj ok 18-19 -> 450online

Godzina 22-23 -> 590 online 

^_^

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Witajcie!

Trwające Mistrzostwa Świata w piłce nożnej zainspirowały nas do zorganizowania Wam specjalnego eventu. Jego zasady myślę, że będą zrozumiałe i nasz pomysł spodoba się nawet najbardziej wybrednym graczom. :P

A więc czas na konkrety:

712451404513066502825.jpg

Niezwykła replika piłki Brazuca już na WebMetin! Odszukaj i zniszcz te unikalne Metiny, by zdobyć punkty oraz mini piłki. Ilość wydropinych piłek i zdobytych punktów zależy od poziomu metina. Małe piłki zdobyć możesz też zabijając zwykłe potwory.

Wymieniaj repliki oficjalnej piłki Mistrzostw Świata 2014 na puchary MŚ i zdobądź ciekawe itemy prosto z ItemShop. Piłki w ilości 100 sztuk należy przeciągnąć na dużą replikę piłki w M1.

314581404513066502825.png

Otrzymasz w ten sposób Puchar MŚ. Po otworzeniu pucharu otrzymasz dodatkowe 10 pkt do rankingu oraz losowy item z IS.

Cl56M6d.gif

UWAGA! Puchar jest przypisany do postaci i nie można nim handlować! (piłki są zdatne do handlu)

Ranking zdobytych punktów znajduje się na stronie głównej serwera WebMetin.pl. Dla TOP10 przewidziane ciekawe nagrody!

Ranking na stronie głównej!

TOP1 - Konto GOLD na 30 dni + 3 tys. SM

TOP2 - Konto PREMIUM na 30 dni + 2 tys. SM

TOP3 - Konto ViP na 30 dni + 1 tys. SM

Pozostali z TOP10 jako nagroda pocieszenia dostaną po 500 SM.

Następnie gildia gracza TOP1 otrzyma na okres 12h wybrany przez siebie bonus o wartości 20%.

Królestwo gracza TOP1 otrzyma 3x bonus na okres 3 godzin o wartości 50%.

Event kończy się 13 lipca podczas finałów Mistrzostw Świata.

Zapraszamy do wspólnej zabawy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...