Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ink™

WebMetin.pl  

637 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      548
    • Tak
      141

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ms80   myslisz ze administracja wchodzilaby na konta graczy (niebanowanych) i kradla im itemy ? skoro moga je sobie stworzyc w 5 sekund ?poza tym po co ? 

fuck logic 

Moje pytanie , jaka postac jest najlepsza na tym serwerze ? bardziej mi chodzi o przyjemna gre (exp) , pvp jest na drugim miejscu. 

To czemu nie zrobią sobie nowych kont i itemow skoro mogą je sobie stworzyc tylko biorą konta graczy? (zbanowanych) a nie powiesz mi chyba ze jak dostali bana to im haslo podali w podziekowaniu.

• Odpowiedzi 868
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mimo nieco negatywnego nastawienia do serwera pograłem te 4-5 dni i szczerze mówiąc teraz żałuje że w ogóle tutaj zacząłem. 

Wszystko do ok. 70 poziomu jest na wysokim poziomie, nie ma żadnych błędów i tak dalej bo właściwie mamy do robienia tylko dwie rzeczy: expienie i misje. 

Może zacznijmy od tego, w jaki sposób wszystko działa :) Do 70 poziomu mamy ok 1,5kk które przeznaczamy na ekwipunek i niewiele nam z tego zostaje, praktycznie nic. Teraz kwestia zarobku, który na tym poziomie nie istnieje. 

Expiąc cały czas w PT z dziewczyną, czy tam też buffem szło wszystko w miarę, dopiero tak gdzieś od 75 poziomu zaczęły się schody i trzeba było zainwestować w PD z IS. No własnie, PD z IS to dosyć ciekawa kwestia, bo w lesie nie ma mowy o tym żeby cokolwiek dropić (czerwonym lesie). Najpierw poszliśmy do lasu na 70lv - ok.10 metinów:  2-3 sakiewki i 2 łuki na 65 poziom. Drugie podejście na 75 poziomie: uwaga z 20 rozbitych metinów wyleciał 1 PD i ok. 4 sakiewki.

Ostatnie podejście było na 80lv - 10 metinów - drop poty, same poty i nic więcej, więc ja sie pytam jak zarobić? No właśnie, ktoś napisze że można iść do DT, faktycznie, ale w moim przypadku to nie poskutkowało 3-4 próby za każdym razem kick na pieczątkach bo spoty się za długo respiły a bijąc po 6-7k z hit'a spot padał błyskawicznie. Jedynym zarobkiem w tym momencie jest kupowanie rzeczy z IS żeby potem je sprzedać, tak się dorobiłem jakoś 10kk. Kolejna sprawa to ciągle przeprowadzane BETA testy na graczach co doskonale było widać na ZUO, test ich automatycznego ZUO na graczach oczywiście, ale nikt z administracji nie przewidział że przy 1100+ graczach online pojawi się ponad polowa graczy, prawda? Żałosne. Brak informacji to kolejna wada administracji, na forum pojawił się tylko raz temat dot. przerwy technicznej, ale sprawa informowania graczy jest totalnie olana, jak ktoś ma szczęście to załapie się na informacje napisaną na czacie forum, ale od czego mamy stronę główną, prawda? Przerwa techniczna, nawet nie wiadomo co zostało zmienione bo nikt z administracji nie napisze. Tak jak spamowałem na forum o tym żałosnym dropie tak nic nie zostało zmienione, już nie wspominam o tym że połowa dungeonów jest pobugowana bo u większości graczy w ogóle moby się nie pojawiają. Serwer jest nastawiony typowo na zarobek i to widać gołym okiem, sam lubię sobie wydać na IS ale bez przesady żeby wszystko działało w taki sposób, żeby natrzepać jak najwięcej pieniędzy. 

lownfast

Opublikowano

A Ja sie pytam dlaczego sprawdzacie to na kontach graczy widze że macie sposoby wchodzenia na konta graczy (zbanowane) to juz widze jak sie zacznie pisanie ze ludzią itemy z konta znikają jeśli wy umiecie wchodzić na czyjejś konto np. bez wiedzy gracza  no fakt login macie a hasło idzie zmienić

Wykorzystaliśmy tylko i wyłacznie postacie zbanowane pernamentnie podpinając je pod nowe konta (loginy i hasła). My nie posiadamy Waszych haseł. Twój post nie ma wiec totalnie sensu.

Mimo nieco negatywnego nastawienia do serwera pograłem te 4-5 dni i szczerze mówiąc teraz żałuje że w ogóle tutaj zacząłem. 

Wszystko do ok. 70 poziomu jest na wysokim poziomie, nie ma żadnych błędów i tak dalej bo właściwie mamy do robienia tylko dwie rzeczy: expienie i misje. 

Może zacznijmy od tego, w jaki sposób wszystko działa :) Do 70 poziomu mamy ok 1,5kk które przeznaczamy na ekwipunek i niewiele nam z tego zostaje, praktycznie nic. Teraz kwestia zarobku, który na tym poziomie nie istnieje. 

Expiąc cały czas w PT z dziewczyną, czy tam też buffem szło wszystko w miarę, dopiero tak gdzieś od 75 poziomu zaczęły się schody i trzeba było zainwestować w PD z IS. No własnie, PD z IS to dosyć ciekawa kwestia, bo w lesie nie ma mowy o tym żeby cokolwiek dropić (czerwonym lesie). Najpierw poszliśmy do lasu na 70lv - ok.10 metinów:  2-3 sakiewki i 2 łuki na 65 poziom. Drugie podejście na 75 poziomie: uwaga z 20 rozbitych metinów wyleciał 1 PD i ok. 4 sakiewki.

Ostatnie podejście było na 80lv - 10 metinów - drop poty, same poty i nic więcej, więc ja sie pytam jak zarobić? No właśnie, ktoś napisze że można iść do DT, faktycznie, ale w moim przypadku to nie poskutkowało 3-4 próby za każdym razem kick na pieczątkach bo spoty się za długo respiły a bijąc po 6-7k z hit'a spot padał błyskawicznie. Jedynym zarobkiem w tym momencie jest kupowanie rzeczy z IS żeby potem je sprzedać, tak się dorobiłem jakoś 10kk. Kolejna sprawa to ciągle przeprowadzane BETA testy na graczach co doskonale było widać na ZUO, test ich automatycznego ZUO na graczach oczywiście, ale nikt z administracji nie przewidział że przy 1100+ graczach online pojawi się ponad polowa graczy, prawda? Żałosne. Brak informacji to kolejna wada administracji, na forum pojawił się tylko raz temat dot. przerwy technicznej, ale sprawa informowania graczy jest totalnie olana, jak ktoś ma szczęście to załapie się na informacje napisaną na czacie forum, ale od czego mamy stronę główną, prawda? Przerwa techniczna, nawet nie wiadomo co zostało zmienione bo nikt z administracji nie napisze. Tak jak spamowałem na forum o tym żałosnym dropie tak nic nie zostało zmienione, już nie wspominam o tym że połowa dungeonów jest pobugowana bo u większości graczy w ogóle moby się nie pojawiają. Serwer jest nastawiony typowo na zarobek i to widać gołym okiem, sam lubię sobie wydać na IS ale bez przesady żeby wszystko działało w taki sposób, żeby natrzepać jak najwięcej pieniędzy. 

Masz prawo do krytyki - owszem i szanuję ja. Jest jednak kilka kwesti z którymi się nie zgadzam, bo wprowadzasz innych w błąd.

Zarobek: za metiny i bosy 100lvl+ otrzymujemy losowo od 10 do 100 k + szkatułki od 1 do 2 z ulepszaczami + stalki, bronie 65 + dopalacze z IS dające bonusy na klase i potwory + 25% szansy na drop PD od 1 do 2 na 30 min dających 100% exp (obecnie opis jest 25%, zostanie to zmienione przy kolejnym update, natomiast te pd juz dają 100%).

DT - Przecież tam od dobrych 5 dni nie ma limitu czasowego... możesz siedzieć nawet 12h na pieczęciach.

BETA testy na graczach? To bardzo ciekawe. Mini ZUO standardowo ma limity lvlowe, lecz ustawiliśmy brak limitu ze względu na to, że gracze mają jeszcze niskie lvle. Test tego zuo był na testach Beta, co widać na screenach z prezentacji. Wtedy jednak nie było takiej masy ludzi i przyznajemy się do błędu, że obszar eventowy okazał się za mały.

Przerwy techniczne - Zawsze zapowiadamy je conajmniej 30 min przed wyłączeniem serwera, na ogół robimy to godzinę wcześniej ustawiając automatyczną wiadomość co kilka minut (1 min lub 5 min). Nie informujemy o zmianach, które nie mają znaczenia dla przeciętnego gracza. Kilka restartów blokowało cheaty (dziesiejszy też będzie miał taki charakter) lub spowodowane były aktualizacją systemu operacyjnego (słynna 4 godzinna przerwa techniczna). Informujemy o rzeczach ważnych, chyba że Cię bardzo interesuje składnia ostatniego skryptu blokującego programy typu injector...

Pisałeś o słabym dropie i został on zmieniony. Jeśli tego nie widzisz, to możesz mieć pretensje do siebie, bo inni gracze zauwazyli różnice.

Serwer pod zarobek? Podaj conajmniej 3 itemy z IS, których nie można zdobyć w grze. Pomińmy pety i wierzchowce (3 pety dostępne w grze za free oraz 9 wierzchowcy - reszta owszem jest w is). Każdy kostium, fryzura, pd, każdy item jest dostępny w grze, tylko można je zdobyć w różne sposoby. Swoją drogą śmiesznie brzmi zarzucenie informatykom z zawodu, że ich serwer jest nastawiony na IS. Uwierz mi, że w naszym zawodzie radzimy sobie doskonale jeśli chodzi o zarobki i zależy nam tylko na tym, by serwer zarabiał sam na siebie.

Tak czy inaczej mimo, że z wieloma poruszonymi przez Ciebie kwestiami totalnie się nie zgadzam, to szanuję Twoją opinię.

Opublikowano

Tez gram okolo 4-5 dni, szamanka smok w dodatku. Wbilem 85 lvl. W IS nie zaladowalem nawet zlamanego grosza. Lajtowo da sie expic BEZ PD Z ISu. Z zaczerpnietej opinii kolegi ktory wbil tu juz 105 czy nawet wiecej wiem, ze do 100 lajtowo da sie expic bez jakiegokolwiek pdka. Jedynie 98 czy tam 99 wbija sie bardzo dlugo. Pozniej, z pdkami leci po kilka-kilkanascie procent za spot, takze rowniez poradze sobie bez nich. Jedynie te z misji i dropu zbieram, zeby w pewnym momencie wykorzystac. Jesli pozwola yangi, zakupie zapewne sm od graczy i kupie sobie w ten sposob pd z isu. Co do kasy.. Mam praktycznie cale eq (m.in. bambus+9 44sr, stalka+9 3x15, pas z lez+6, wachlarz 65+9 z kd) no i to co normalnie do expa zrobione. Wiec serio nie wiem, w czym Ty widzisz problem. Dodam takze, ze NIE EXPILEM ANI CHWILI W PT! Tak wiec expilem szybciej i zarobilem mniej od Cb, a jednak daje sobie rade lajtowo bez isu. Dt tak jak Ink napisal tez da sie robic, nei ma limitu czasowego i tam jest serio latwy zarobek.. Pomijajac szkate ripa (jesli sellasz to 2kk / szt okolo.. czyli za pol godziny masz 2kk, to chyba nie malo?). Jesli otwierasz, to truty juz 12-15 chodza. Reszta broni 2kk+. Mimo ze sam od poczatku bylem raczej srednio nastawiony do tego servera i tez widze fakt, iz jest on w duzej mierze nastawiony pod is (Ink, prosze, nei komentuj tego.. sam fakt tych pdkow, ktore sa dostepne w isie. Wg mnie jest zbyt duzo itemow pozwalajacych zwiekszych sobie exp w item shopie. Niepotrzebnie dodaliscie tez pdki 30min tam. Powinny byc TYLKO te z vipa.) to jednak JAK NARAZIE lajtowo da sie grac bez niego. Z Twojego zas opisu wynika ze wbiles 80 i zeby sobie poradzic musiales ladowac w is i sprzedawac itemy z niego? No to prosze Cie, czas nabyc troche umiejetnosci gry, a dopiero pozniej zabierac sie za nia na powaznia, a przynajmniej za komentowanie servera pod takim katem. Logiczne, ze ludzie ladujacy w is maja w cholere latwiej, faktem jest takze ze is jest tutaj przesadzony, ale bez tego tez sie da latwo zarobic i bez problemu ogarnac eq, skille i zarabiac na przyszlosc (w tym wypadku na sm / pd / eq).

Pozdrawiam :-)

P.S. - nie jestem obronca servera, po prostu zwyklym graczem. nie zgadzam sie w pelni z Twoja opinia dlatego pozwolilem sobie na ten komentarz.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

NIE EXPILEM ANI CHWILI W PT

Expie przez cały czas z dziewczyną, wystarczy dokładnie przeczytać mój post. Samemu wyexpić to nie żaden wyczyn, żeby expić tak jak Ty musiałem dokupić full IS'u PD'ków. 

lownfast

Opublikowano

Na piętrze z riperem mam masakryczne lagi, fpsy spadają do ~5 nawet przy wybitym całym spocie, miałem tak tylko na kilku serwerach, a na innych znowu mam normalnie, na pewno nie jest to wina sprzętu.

Opublikowano

No jeszcze moglibyście ogarnąć to dt jak i loch pająka, dzisiaj raz na 5 prob byly moby... a w dt zdarza sie ze pietro z kluczami sie nie respi czy tez nie pojawia się riper, ewentualnie na pieczeciach wyskoczy informacja kiedy zostaje do oddania 1/2/3 pieczeci, ze masz 15 sekund po czym zostaniecie wylogowani. proszę o naprawę tego ASAP bo nawet niema jak broni 75 dropnac 4/5 prob dt nie udane.

Back to BF3...

Opublikowano

Zarobek: za metiny i bosy 100lvl+ otrzymujemy losowo od 10 do 100 k + szkatułki od 1 do 2 z ulepszaczami + stalki, bronie 65 + dopalacze z IS dające bonusy na klase i potwory + 25% szansy na drop PD od 1 do 2 na 30 min dających 100% exp (obecnie opis jest 25%, zostanie to zmienione przy kolejnym update, natomiast te pd juz dają 100%).

Mówię o zarobku DO 100lv, którego poprostu nie ma bo zarobić poniżej tego lvl praktycznie sie nie da :) 

DT - Przecież tam od dobrych 5 dni nie ma limitu czasowego... możesz siedzieć nawet 12h na pieczęciach.

W takim razie możesz się przejść, my szliśmy wczoraj i nas powywalało na pieczęciach bo 15s mineło.

Przerwy techniczne - Zawsze zapowiadamy je conajmniej 30 min przed wyłączeniem serwera, na ogół robimy to godzinę wcześniej ustawiając automatyczną wiadomość co kilka minut (1 min lub 5 min). Nie informujemy o zmianach, które nie mają znaczenia dla przeciętnego gracza. Kilka restartów blokowało cheaty (dziesiejszy też będzie miał taki charakter) lub spowodowane były aktualizacją systemu operacyjnego (słynna 4 godzinna przerwa techniczna). Informujemy o rzeczach ważnych, chyba że Cię bardzo interesuje składnia ostatniego skryptu blokującego programy typu injector...

O przerwach technicznych informuje się na forum/stronie głównej ponieważ nie każdy jest w grze i tego tłumaczyć nie muszę :) 

Pisałeś o słabym dropie i został on zmieniony. Jeśli tego nie widzisz, to możesz mieć pretensje do siebie, bo inni gracze zauwazyli różnice.

drop z metinów w lesie w ogóle nie został poprawiony bo poszliśmy dziś własnie sprawdzić jak to wygląda po przerwie technicznej i wygląda jak? tak samo :) 

lownfast

Opublikowano

Mam problem z grą na tym serwerze ponieważ wywala mi internet po jakimś czasie. Około 10 min gry i wywala mi neta. Ps. Mam 10mb to nie wiem w czym problem 

Opublikowano

Expiąc cały czas w PT z dziewczyną, czy tam też buffem szło wszystko w miarę, dopiero tak gdzieś od 75 poziomu zaczęły się schody i trzeba było zainwestować w PD z IS. No własnie, PD z IS to dosyć ciekawa kwestia, bo w lesie nie ma mowy o tym żeby cokolwiek dropić (czerwonym lesie). Najpierw poszliśmy do lasu na 70lv - ok.10 metinów: 2-3 sakiewki i 2 łuki na 65 poziom. Drugie podejście na 75 poziomie: uwaga z 20 rozbitych metinów wyleciał 1 PD i ok. 4 sakiewki.

Ja poprostu expiac ( z kumplem - szamanka w pt) wydropilem tyle kasy ze mi starczylo na zrobienie eq do expa, kilku epikow do pvp i sm za ktore kupilem pd... Nie wiem ktory lvl wbiles, ale expiac z 95 na 98 wydropilem prawie 4kk za co mialem 1000 sm. A to byl tylko 3 lvl. Co wiecej przerobienie itemka na epika kosztuje 1.2kk a ja na 100 lvl zrobilem 4 itemy. Do 100 lvl z dropu mialem kolo 15-20kk

Co do dt to nie wiem czemu tak wywala ludzi.

Ja ukonczylem dt 17 razy, 1 raz mnie loglo na pieczeciach i 1 raz admini wylaczyli serwer jak bylem w dt.

Opublikowano

Expie przez cały czas z dziewczyną, wystarczy dokładnie przeczytać mój post. Samemu wyexpić to nie żaden wyczyn, żeby expić tak jak Ty musiałem dokupić full IS'u PD'ków. 

Co Ty piszesz ? "ZEBY EXPIC TAK JAK TY MUSIALEM DOKUPIC FULL IS'U PD-kow." Przeciez on w ogole nie zaladował w Is'a ani grosza wiec co Ty gadasz ziomek...

Co do IS'A... Owszem, kazdy kto ładuje ma łatwiej, ale to nie ma nic do rzeczy z prostej sprawy...Im wolniej expisz, Tym wiecej zarobisz yang/monet, co za tym idzie ze mozesz kupic SM-y ktore są dostepne w grze ! Pamietajcie tez ze serwer MUSI sie z czegos utrzymywać, cieszcie sie z ktos laduje w isa ile moze bo dzieki niemu bedzie stał dłuzej serwer, a zeby "wykarmić" taki serwer zeby stał to na pewno nie jest koszt dziesieciu złotych.. Owszem moze pd-ki ktore są dostepne w grze ktore dropia to zly pomysl by umieszac je w IS-ie i radziłbym to zmienic,lecz trzeba przyznac fakt ze jezeli ktos jest w miare ogarnietym graczem i przestanie sie uzalac a grac to spokojnie zarobi YANGI zeby kupic sobie SM-Y od graczy co za tym idzie kupi sobie pety czy co tam chce. Proste tylko trzeba chciec, samo wam nie przyjdzie.

Opublikowano

Będzie opcja doładowania is'a przelewem? Bądź paypal?

Nie. Specjalnie dla osób, które nie mogą wysyłać SMS, a właśnie wiele takich graczy pisało do nas na support, uruchomiliśmy opcje PSC. PayPal nie przewidujemy.

Opublikowano

Bo nie ON -,-

Może ktoś podeslać ssa z gry okolo godz 15-16 z jinno ile jest ludzi online ?

Dzieki 

Po pierwsze nie pytałem się cb ;) a po drugie spytałem się o powód więc jak nie wiesz nie odpowiadaj ;)

Znajdziecie mnie pod nickiem Zaczynającym się na : Ber......

Pomogłem daj lubię to :)

Opublikowano

Przeciez on w ogole nie zaladował w Is'a ani grosza wiec co Ty gadasz ziomek...

To się naucz czytać, napisałem że expiąc w PT żeby cokolwiek wbić musiałem wydać na IS żeby expić conajmniej tak jak on bez IS :)

Expie w PT bo gram z dziewczyną, coś jeszcze, ktoś ma jeszcze problemy z czytaniem ze zrozumieniem? 

@down jako że jesteśmy parą expimy w PT no i cóż takie życie tylko że widzisz problem jest w tym że kasy nie ma, dziś wkleje jak mi sie zachce drop z 15 metków bo dziś już troche poscreenowałem jak same potki z metka 90 poleciały i tak dalej :) chodzi mi o to że expiąc na tym levelu w pt musze zainwestować w IS żeby expić w miare normalnie i tyle, już nawet wisi mi ten IS bo to najmniejsza bolączka tego serwera. 

lownfast

Opublikowano

To się naucz czytać, napisałem że expiąc w PT żeby cokolwiek wbić musiałem wydać na IS żeby expić conajmniej tak jak on bez IS :)

Expie w PT bo gram z dziewczyną, coś jeszcze, ktoś ma jeszcze problemy z czytaniem ze zrozumieniem? 

No tak, ja wlasnie napisalem ze expiac bez pt zarobilem wystarczajaco kasy zeby sobei to ogarnac, a Ty expiac w pt zarobiles tej kasy duzo wiecej bo expiles wolniej. Wiec jedyna osoba, jaka ma tu problemy z czytaniem ze zrozumieniem, to wlasnie Ty kolego.

Expiac w pt chyba logiczne ze leci Ci 2x wolniej niz expiac solo, wiec ja kompletnie nie rozumiem po co tu takie brednie wygadujesz. Expisz z dziewczyna to Twoj wybor, ale nie zal sie ze expiac w pt leci Ci wolniej i musisz na isie leciec bo to jest zalosne ^_^ Poza tym skoro oboje jestescie aktywnymi graczami to nawet glupota jest expienie w pt, bo w atla banalnie latwo solo ogarnac spot i mielibyscie to wszystko duzo szybciej, ale Wasz wybor.

Takze polecam powrot do podstawowki, tam czesto sa testy czytania ze zrozumieniem, bo juz drugi raz wytykasz mi / nam ten blad, a tylko Ty masz z tym problem, elo.

Server polecam, gra sie przyjemnie i mimo fali engatywnych komentarzy warto wbic. Ludzi przybywa (swiadcza o tym rekordy - w sobote 1400 ponad, w niedziele 1500 ponad. Wczesniej przez kilka dni utrzymywals ie rekord lekko ponad 1300). O spoty nie ciezko, o metki tez... Wszystko idzie osiagnac. Po wbiciu dosc malego, bo ledwo 88 lvla, jestem z servera zadowolony.

Zapraszam do chunjo (gildia LEGACY).

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

DontCry : konto zbanowane wczoraj za WH. Dzisiaj to konto zostało przejęte przeze mnie tylko i wyłącznie do testu DMG postaci Szaman. Od kilku dni nam zgłaszacie problem związany z tym, że postacie mają za mało DMG. Postanowiliśmy to sprawdzić nie na postaciach GM tylko na kontach graczy i wykorzystaliśmy do tego już zablokowane konta - tak chyba najlepiej to oszacować.

Co do sury VeNeS... Na lvl 127 podobnie jak na 93 jest przyspieszony exp postaci. Za spot wpada kilka ładnych %, co sami doświadczycie po wbiciu tego poziomu.

Ogólnie co do DMG, to zostanie ono podniesione. testowaliśmy PVP na różnych postaciach i faktycznie w stosunku do ilości HP, DMG jest za małe.

No dobrze może być że 1lvl wpada szybko ale nie 5lvl pod rząd tak szybko.

Nie wytłumaczyłeś tego tylko że na 93 lvl  i 127 lvl a gdzie od 108 do 112lv.

Co to wgl ma być jakieś bugi z expem.Sprawdźcie to lepiej bo ludzie zaczną przez to odchodzić albo pójdzie fama że administracja rozdaje lvl, to jest moje zdanie.

Opublikowano

Jak tu się wbija skile na P?

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Serwer jest bardzo dobrze dopracowany jak na moje oko , troszkę ciężko się expi ale idzie się przyzwyczaić , przynajmniej max lvl nie wpadnie szybko :)

Co do Pdków i SM to za jedno przejście DT mamy szkate która jest warta około 2kk / jeśli ktoś nie lubi dt zawsze można podrobić kd z metków w m1/m2 ew. Pdki w lesie ( Cena pd cały czas wzrasta).

Polecam serwer szczególnie na wakacje bo jest co robić :)

SCREEN z M1 Jinno ~22:30:

post-90488-0-50385800-1402951501_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...