Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ink™

WebMetin.pl  

637 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      548
    • Tak
      141

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gralem na starcie i bylem zachwycony, potem bylo coraz gorzej. Wiem jednak, ze wprowadzili poprawki, wiec jezeli serwery na ktore czekam zawioda, a poprawi sie liczba online zawitam z powrotem.

• Odpowiedzi 868
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak jak zapowiadaliśmy, pomoc w reklamie daje efekty. Codziennie rejestruje się średnio 250+ nowych graczy, a obecnie ilość graczy online to 500 i stale rośnie (mamy nadzieję, że powróci dawne 1000+ online). Dokonaliśmy kilka koniecznych zmian i odzyskujemy starych graczy oraz zdobywamy wielu nowych - co nas bardzo cieszy. To jednak nie koniec i będziemy nadal starać się o każdego gracza nowego gracza. :) Mimo licznych ataków DDoS każdego dnia stoimy stabilnie już ponad miesiąc. Serwer nie posiada żadnych znanych nam bugów - oczywiście jest jeszcze wiele rzeczy, które chcielibyśmy poprawić i to zrobimy.  Nowy patch jest w fazie testów i niebawem pojawi się na serwerze.

vWvr5Rd.jpg

I ostatni filmik na YouTube opisujący nasz serwer:

https://www.youtube.com/watch?v=EthSnmTicPU&list=UUzgVSSvfIpBbc9IrTlGKEaQ

Opublikowano

Troche nedzny exp w v2 pajakow na 61lvl w porownaniu do nowych mapek jak widzialem na filmikach, moze nie bylby taki nedzny jesli ogarnialbym spota, ale grajac mentalem i posiadajac spora ilosc deffa nie ogarniam spota, nawet z buffem bo hity to czasem polowa mojego hp.

Opublikowano

Troche nedzny exp w v2 pajakow na 61lvl w porownaniu do nowych mapek jak widzialem na filmikach, moze nie bylby taki nedzny jesli ogarnialbym spota, ale grajac mentalem i posiadajac spora ilosc deffa nie ogarniam spota, nawet z buffem bo hity to czasem polowa mojego hp.

To nie umiesz expić, ja bodym daję radę cały spocik ;)

\\Edit: Znaczy się dawałem, bo aktualnie nie gram. Powrócę jak wrócą gracze :)

Opublikowano

To nie umiesz expić, ja bodym daję radę cały spocik ;)

\\Edit: Znaczy się dawałem, bo aktualnie nie gram. Powrócę jak wrócą gracze :)

Nie wiedzialem, ze sa jakies metody na expienie, w sumie byloby duzo prosciej jakby byly skille konne. Chyba, ze sugerujesz, ze nie umiem grac, to moge Ci na to odpowiedziec, ze gralem w metina juz wtedy kiedy ty nie grales jeszcze na kompie. :)

@topic

Sa lepsze serwery medium, lecz oczywiscie polecam.

Opublikowano

Nie wiedzialem, ze sa jakies metody na expienie, w sumie byloby duzo prosciej jakby byly skille konne. Chyba, ze sugerujesz, ze nie umiem grac, to moge Ci na to odpowiedziec, ze gralem w metina juz wtedy kiedy ty nie grales jeszcze na kompie. :)

Ekhemm....

7HHRAD4.jpg

Oczywiście wszyscy mają prawo do konstruktywnej krytyki, lecz to nie zmienia faktu, że jesteśmy stabilni i pozbawieni bugów, a stale rosnąca ilość graczy potwierdza fakt, że ten serwer nie upada tylko miał kilka słabszych dni (no trochę więcej niż trochę :P). Poza tym serwer jest opłacony z góry na jeszcze 10 m-cy.

Opublikowano

Ekhemm....

Dodany obrazek

Oczywiście wszyscy mają prawo do konstruktywnej krytyki, lecz to nie zmienia faktu, że jesteśmy stabilni i pozbawieni bugów, a stale rosnąca ilość graczy potwierdza fakt, że ten serwer nie upada tylko miał kilka słabszych dni (no trochę więcej niż trochę :P). Poza tym serwer jest opłacony z góry na jeszcze 10 m-cy.

Nie, nie ja nie krytykuje, wrecz przeciwnie, polecam serwer. Tylko z tego co widze, na 120lvl expi sie szybciej i sprawniej niz na tym 60 i to mnie boli.

Opublikowano

Ekhemm....

7HHRAD4.jpg

Server nei mial slabszych dni tylko olalsicie go na "troche dni". Jaka dajesz gwarancje, ze teraz reklama bedzie stala i ciagla, a nei ze jak wroci np 700 onlinne to znowu ja olejecie i pojdziecie pic drinki? (tak, to przenosnia, odpowiedz na pytanie, nie czepiaj sie slowek) :)

Ironiczny

LEGACY

Pasjonat
Opublikowano

Opłaca się grać?

Skąd bronie na 75 ?

Ciężko z ulepszaczami ?

W ile wbije 100lv ?

Da rade expić bez buffa ninją ?

Is drogi ? Da radę np. pety / wierzchowce z is zdobyć w grze ?

Klasy są zbalansowane ? Nie jest tak, że np. bm góruje nad wszystkimi ? 

Opublikowano

Opłaca się grać?

Skąd bronie na 75 ?

Ciężko z ulepszaczami ?

W ile wbije 100lv ?

Tak

Ripek

Średnio bo to medium

Nawet 1 dzień wg, mnie

Wszystkim da radę tylko trzeba umieć

Is, średni nie daje wielkiej przewagi w pvp. Tak, tak samo sm mozna handlować w grze

Balans jest

Nie wiedzialem, ze sa jakies metody na expienie, w sumie byloby duzo prosciej jakby byly skille konne. Chyba, ze sugerujesz, ze nie umiem grac, to moge Ci na to odpowiedziec, ze gralem w metina juz wtedy kiedy ty nie grales jeszcze na kompie.  :) @topic Sa lepsze serwery medium, lecz oczywiscie polecam.

To widocznie nadal nie umiesz. Mówisz to osoby starszej od siebie  o.O

Opublikowano

Opłaca się grać?

Skąd bronie na 75 ?

Ciężko z ulepszaczami ?

W ile wbije 100lv ?

Teoretycznie oplaca :)

Z Ripka, ale dobrze dropia.

Bardzo latwo, bedziesz ich mial nadmiar jak sie troche postarasz.

Hmm. Do 85 idzie b.latwo, pozniej juz wolniej, z 98 na 99 expi sie ok 2h, i do 100 to 10min. Takze w dzien wbijesz.

Raczej tak, server jak server, w grocie mozesz miec lipe ale na mapie 100 lajtowo.

Is nie drogi, da rade zdobyc w grze, sam kupilem w grze ok 3k sm co pozwala zakupic peta i pd na tydzien.. :)

BM goruje, ale reszta w miare zbalansowana

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ekhemm....

7HHRAD4.jpg

A właśnie, ekhem..

Ja nie mam skillów konnych. ;)

Opublikowano

A właśnie, ekhem..

Ja nie mam skillów konnych. ;)

To wejdź najpierw na konia. :) Z tego co pamiętam wtedy pojawia się interface do skili.

Opublikowano

Na serwer wbija coraz więcej ludzi wczoraj bodajże widziałem 620 graczy online więc serdecznie zapraszam i polecam!

niedawno było 1k, więc nie wiem czy gra coraz więcej ;d Serwer dosyć fajny, powodzenia ;) 

xD 

Opublikowano

Na serwer wbija coraz więcej ludzi wczoraj bodajże widziałem 620 graczy online więc serdecznie zapraszam i polecam!

Hmm raczej watpie, chyba ze channele sie znow pobugowaly, ale mozliwe.. :)

2 czy 3 dni temu licznik znow zaczal przekraczac 500, bodajze 550 bylo, takze chwilowo ludzie wracaja, zobaczymy co bedzie z tym serverem na dluzsza mete.

Administracja zdaje sie byc solidna, choc calkowicie olala kontakt z graczami, wiec jesli server nie upadnie to warto pograc bo jest dobry :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

niedawno było 1k, więc nie wiem czy gra coraz więcej ;d Serwer dosyć fajny, powodzenia ;)

Widać nie w temacie.. Licznik spadł do 300-350, a teraz ludzie wracają ;)

Opublikowano

Serwer wydaje się być ok, znalazłaby się osoba, która pomogłaby przy starcie? (podstawowe pytania, jakieś duperele na start)

Opublikowano

Serwer wydaje się być ok, znalazłaby się osoba, która pomogłaby przy starcie? (podstawowe pytania, jakieś duperele na start)

Pytania smialo wal na pw na forum, odpowiem, albo nawet w temacie jak jakis wiekszy zestawik masz - moze innym nowym tez sie przyda :D

Co do dupereli na start - tu raczej nie ma co nawet dawac.. wszystko lajtowo ogarniesz sobie sam jesli o eq chodzi ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No to pytania:

pety z misji 50lvl są stałe czy czasowe? Jakie bony dają?

Wierzchowce- z misji/is? co dają na ile są i jak je zrobić

Pasy jakie są jakie bony dają itp (jak zrobić to wiem)

Gdzie najlepiej dropić monetki?

Gdzie dropia all ulepszacze do broni 65itp

Ile średnio gra graczy?

Dlaczego nie widać żadnego admina na serwerze?

Dlaczego na wolaj takie pustki?

Kostiumy typu bojownik. is/gra ?

Kupowanie/sprzedawanie konta za pln legalne? tak/nie

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

No to pytania:

pety z misji 50lvl są stałe czy czasowe? Jakie bony dają? - za ta misje jest t ylko WILK, daje tylko i wylacznie pż,na stale

Wierzchowce- z misji/is? co dają na ile są i jak je zrobić - niestety tylko is, daja roznie - potwry, pz, hp, expa, sa 7 / 14 / 30 dni

Pasy jakie są jakie bony dają itp (jak zrobić to wiem) - hm opisane chyba w prezentacji.. ostatni daje pz i abs na magie ;)

Gdzie najlepiej dropić monetki? - z metinow mapa 100+

Gdzie dropia all ulepszacze do broni 65itp - z malzy, one z mobow i metkow 100+

Ile średnio gra graczy? - licznik na stronie, 400-450 osob, czasem skoczy do 500, rzadko

Dlaczego nie widać żadnego admina na serwerze? - bo niestety ale troche go olali :)

Dlaczego na wolaj takie pustki? - malo ludzi, handel praktycznie nie istnieje

Kostiumy typu bojownik. is/gra ? - is :/

Kupowanie/sprzedawanie konta za pln legalne? tak/nie - tak

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No to pytania:

pety z misji 50lvl są stałe czy czasowe? Jakie bony dają? - za ta misje jest t ylko WILK, daje tylko i wylacznie pż,na stale

Wierzchowce- z misji/is? co dają na ile są i jak je zrobić - niestety tylko is, daja roznie - potwry, pz, hp, expa, sa 7 / 14 / 30 dni

Pasy jakie są jakie bony dają itp (jak zrobić to wiem) - hm opisane chyba w prezentacji.. ostatni daje pz i abs na magie ;)

Gdzie najlepiej dropić monetki? - z metinow mapa 100+

Gdzie dropia all ulepszacze do broni 65itp - z malzy, one z mobow i metkow 100+

Ile średnio gra graczy? - licznik na stronie, 400-450 osob, czasem skoczy do 500, rzadko

Dlaczego nie widać żadnego admina na serwerze? - bo niestety ale troche go olali :)

Dlaczego na wolaj takie pustki? - malo ludzi, handel praktycznie nie istnieje

Kostiumy typu bojownik. is/gra ? - is :/

Kupowanie/sprzedawanie konta za pln legalne? tak/nie - tak

Po twoich odpowiedziach i po sprawdzeniu serwera stwierdzam: Serwer fajny lecz pod IS'a admini maja wyj.. licznik 500 osiąga lecz mocno podkręcony nie widać tych ludzi jak jest 200-300graczy to max

Troche serwer traci na przeskokach z tabela expa lvl 98-99 mogli to lepiej rozwiązać

Wiecej zainteresowania ze strony administracji i serwer by był piekny no ale kasa z IS'u jest serwer się zwrócił to po co się nim zajmować?

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Po twoich odpowiedziach i po sprawdzeniu serwera stwierdzam: Serwer fajny lecz pod IS'a admini maja wyj.. licznik 500 osiąga lecz mocno podkręcony nie widać tych ludzi jak jest 200-300graczy to max

Troche serwer traci na przeskokach z tabela expa lvl 98-99 mogli to lepiej rozwiązać

Wiecej zainteresowania ze strony administracji i serwer by był piekny no ale kasa z IS'u jest serwer się zwrócił to po co się nim zajmować?

Nie jest podkręcony zobacz ilu ludzi expi na mapach ._.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...