Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ink™

WebMetin.pl  

637 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      548
    • Tak
      141

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 868
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panowie wyżej, którzy macie problem z zalogowaniem się: 

1. Otwórzcie menadżer zadań, zakładka procesy i zakończcie proces, którym jest "webmetin.patcher".

2. Następnie usuńcie Webmetin.exe

3. Włączcie patcher, niech się spatchuje i już powinno być ok. 

Opublikowano

Czemu jak odpalę patchera pobiera aktualizację i po 57% pisze że nie może rozpakować jakiegoś pliku ? :O

też tak miałem pobierz patchera ze strony i podmien wszystko włącz jako admin i pobierze przynajmniej u mnie tak było 

Opublikowano

Panowie wyżej, którzy macie problem z zalogowaniem się: 

1. Otwórzcie menadżer zadań, zakładka procesy i zakończcie proces, którym jest "webmetin.patcher".

2. Następnie usuńcie Webmetin.exe

3. Włączcie patcher, niech się spatchuje i już powinno być ok. 

Wystraczy to zrobci. Jak nie zadziala za 1 razem to ponownie. U mnie udalo sie dzis za drugim razem :)

A wywala Cie z gry po 5 sekundach bo masz nie spatchowanego clienta.. I to jest wlasnie mega denerwujace :(

Co do tego expa co pare stron wczesniej byl screen lvl up 127 i 128 od razu po nim.. Majac vip pd 50% i pd z is / gry 100% to faktycznie ten level wpada bajecznie szybko, doslownie za pol spota. Od 128 znow schody. Niestety...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

server jak server jednym się podoba innym nie ;D nie jest łatwo ale to na + :D zarobek jak ktoś ma głowę to zarobi a lvl to nie problem ;D polecam serva :D fajna atmosfera :D

Opublikowano

ja mam taki błąd a parę godzin temu mi działała gra a teraz wchodzę i to :

361761403544065975782.png

pomoże ktoś ?

Sama doszłam do tego i działa już  :)  po prostu usunęłam w procesach tą aplikacje.

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

886771403540922368093.png

k***a no serio? xD

Wystarczy zamknac w procesach, serio tak c iezko..? Uzyj mozgu :x

Na 128 z 150% pdka w 45min wbilem 20% :D Takze na wyzszych lvlach z expem jest serio lipa...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

mozgowcu, nie chodzi mi o to, ze ten serwer mi nie dziala, a o to, ze prostego firefoxa ten glupi patcher bierze za cheata i nawet muzyki nie moge sluchac, smutno

Opublikowano

Na 128 z 150% pdka w 45min wbilem 20% :D Takze na wyzszych lvlach z expem jest serio lipa...

Oj tam,serwer stoi dopiero 18 dni a w topce juz 174lvl'e.Webmetin mial przyciagnac na dluzej.Exp wbrew pozorom jest znosny.

Tak wiem jeszcze niedawno pisalem co innego :D

Srij9JT.png

Opublikowano

Ciekawy serwer nie powiem, chyba jeden z lepszych hard/medium na jakich grałam. Dobrze, że miliony yangów nie sypią się z nieba, bo to zawsze prędzej czy później psuje rynek.

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

ADMIN DAJE MI -5 za SPAM a ja tylko pisze ze to najlepszy server z tych wszystkich co sa na forum !!!

ADMIN DZIEKI ZA MINUSY KOCHAM CIE !!!

ZAPRASZAM DO JINNO 

Nick w grze : TraIneR lub PopchnijMnie pisac jak czegos nie wiecie pomoge na 100% 

tagrze jest otwarta rekrutacja do gildii "LSD" wymagany lvl100+ no i TS3 

Serdecznie zapraszam !!!

Opublikowano

ja mam taki błąd a parę godzin temu mi działała gra a teraz wchodzę i to :

361761403544065975782.png

pomoże ktoś ?

Sama doszłam do tego i działa już   :)  po prostu usunęłam w procesach tą aplikacje.

Nie odpalaj worda przed grą na WebMetinie, bo jest to proces od Office Word.

Opublikowano

Oj tam,serwer stoi dopiero 18 dni a w topce juz 174lvl'e.Webmetin mial przyciagnac na dluzej.Exp wbrew pozorom jest znosny.

Tak wiem jeszcze niedawno pisalem co innego :D

No wiem wiem ale zobacz ile oni maja przegranych godzin :D Exp jest znosny, ale TYLKO I WYLACZNIE majac full isa. Spoko, jeszcze troche sm z tych co udalo sie nakupic na rynku zostalo, jeszcze z tydzien pdka bd mial, a potem co? Koniec gry czy expienie 3 dni lvla? To jest mocno przesadzone. Na 128+ taki exp MOGLBY byc gdyby byl to exp bez 150% pdka.. (czyli 0,3-0,5 % za spot na 128 powinien byc bez pd, a z pd analogicznie wiecej). To chyba najwiekszy jak nie jedyny minus tego servera :-)

Opłaca się grać? Klasy wyrównane?

Oplaca, sklepow przez dzien sporo, wieczorem tez, sm idzie kupic na rynku, o eq nie tak ciezko, choc z bonami lipa. Balans klas trwa od paru dni, choc mam wrazenie ze wprowadzaja go metoda prob i bledow, ale Ink mowil ze wszyzstyko BEDZIE ok, wiec czekamy :D

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Jeśli chodzi o problemy z uruchomieniem clienta z firefox i office (tak, wiem że to komiczne) to zostało to naprawione wczoraj przed północą. Trochę przegięliśmy z zabezpieczeniami, ale już to poprawiliśmy. :D

Opublikowano

W godzinach szczytu dochodzi do 900 , w niedziele ponad 1k, chociaż nie wiem jak teraz bo dużo osób odchodzi z powodu balansu klas, exp jest bardzo przyjemny, taki jaki powinien być, gra się suuuper, tylko ten balans ;/ 

ThugLife !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...