Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ink™

WebMetin.pl  

637 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      548
    • Tak
      141

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sebaeq  dzieki  za ss miasta :D . Wyraza wiecej niz 1000 słów :D.

Co do serwera :  niedlugo zagram , wlasnie patchuje clienta.

Postacie sa zbalansowane ? Zastanawiam sie kim grac ;)

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

• Odpowiedzi 868
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sebaeq  dzieki  za ss miasta :D . Wyraza wiecej niz 1000 słów :D.

Co do serwera :  niedlugo zagram , wlasnie patchuje clienta.

Postacie sa zbalansowane ? Zastanawiam sie kim grac ;)

Nie są, mental jest strasznie osłabiony, jak wiemy duchowe jest najmocniejszym skillem w calym metinie,lecz tutaj duchowe jest slabsze od walniecia... Tak samo uderzeniem miecza na 1pkt bije się wiecej niz 6 skilem na P.

Do Inspace !

Ludzi jest duzo na serwerze, owszem ciagle przybywa, powod jest prostu, serwer nie ma bugow, jest dopracowany oraz stabilny, a takze posiada fajne Questy.... LECZ Z EXPEM JEST ZLE, juz pisze dlaczego..

Expi sie w miare okej lecz na 128 lvl w ogole exp nie idzie, mam PD z IS'u , pd zwykle ktore daje 100% expa, mounta 30% expa razem jest 180% expa wiecej i leci 40setnych za spot... To jest masakra, odechcialo mi sie expic i mimo ze jestem strasznie uparty to  nie mam zamiaru przy max wyciagnietym bonusie doswiadczenia wbijac lv w 3-4h , dodam ze to dopiero 128 lvl !

To juz na PL szybciej leci gdyż na 90 lv ludzie potrafili lvl w 40 min wbic przy duzym bonusie doswiadczenia (dowodem tego są filmiki na YT)

Jeżeli ktos chce zobaczyc dowod na to ze przy FULL IS'ie oraz pd 100% leci tyle setnych to moge nagrać filmik.. A wtedy sami ocenicie czy chcecie siedziec 3-4 h na takim lvl , zrozumialbym gdyby to byl 220 gdzies.. to jeszcze te OSTATNIE 30 LVLI darady byłoby jakos przebolec.

Skoro to juz TYLKO MEDIUM to przy tylu % na doswiadczenie powinno isc 3-4% za spot jak nie wiecej, tak wiec muszą cos z tym zrobic bo mozna zauwazyc ze ludzie na tym lv stoją i koncza gre z prostej przyczyny, czyli tego expa. Dopoki tego nie zmienią to nie mam zamiaru i mysle ze 90% serwera expic tyle czasu 1 lvl.

Przy okazji trzeba dodac takze ze na mniejszym lv tez tak szybko nie leci co strasznie zniecheca graczy i uciekaja z serwera na 20 lv ktory wbili w 1h. Tak wiec Inspace musisz cos z tym zrobić jezeli ma grac sporo graczy, bo co z tego ze duzo osob przyjdzie,skoro nie zostanie ze wzgledu na ten exp. A jezeli myslisz ze jestem w bledzie, zrob ankiete a zobaczysz ze 90% serwera powie ze exp jest od 128 lv masakryczny... Bez isa i zwyklych pd to EXP chyba na MINUS Idzie.. Musisz znacznie zwiekszyć exp jezeli chcesz zeby tu ludzi EXPILI. Bo spojrz ze 85% serwera to osoby ktore nawet 100 lv nie wbily. A Ci ktorzy wbili 128 to wiedza co sie potem dzieje. Dodam takze ze BOJE SIE POMYSLEC, co maja Ci co expia bez ISU itp ? Musza chyba 5 min siedziec zeby 10 setnych im wskoczyło. Normalnym gracza bez IS'a powinno isc tak z 1-2% na Mediumie a Tym co uzywaja pd z isu no i tych dodatkow co zwiekszaja exp podwojnie, czyli 3 do 5%, w zaleznosci kto wymaksuje ten bonus doswiadczenia.

Tak wiec Inscape, sam byłem/jestem uparty z tym expem, ale musisz to zmienic, nie ze wzgledu na mnie, ale ze wzgledu na wszystkich graczy. Exp powinien byc zwiekszony skoro to juz tylko MEDIUM, drugą sprawa ktora zniecheca graczy jest brak mozliwosci BS-a , ja tam potrafie sie do wszystkiego dostosowac lecz praktycznie teraz 95% osob co graja w metina nie potrafia bez tego grać i nawet nie chca grać skoro nie mozna tego uzywać, bo wyobrazasz sobie siedziec 5h nad danym itemkiem zeby wbić perfekt bony ? Dodatkowo jak ktos nie wbije perfa to potem na 250 lvl (za 5 lat) jak dostanie od kogos skilla na kogo nie bedzie mial abs to mu komputer wybuchnie. Ja nie wiem co Ty z tym zrobisz, ale naprawde zastanow sie nad all, to jest Twoj serwer i Ty robisz to co uwazasz za sluszne, ale jezeli ma zostac tu graczy tyle co teraz, to trzeba zmienic exp... bo o bsie nawet nie mowie bo tego nie zrobisz, lecz wiedz ze naprawde 90% serwera nie bedzie expic tyle czasu 1 lv skoro idzie 40 setne na FULL isie, nawet na PL idzie szybciej tak jak wspominalem, ale to tylko uwaga tego co jestem sam OSOBISCIE swiadkiem zaznać na tym serwerze. Jak bedzie spadac liczba online lub bedzie coraz wiecej pozegnac ze wzgledu na exp to sam zrozumiesz o co Mi chodzilo. [ PAMIETAJ ZE CIAGLE MOWIE ZE MAM FULL IS'a oraz ALL co mozna miec by miec full na Doswiadczenie ,  wiecej sie nie da i tak strasznie słabo leci, wiec bez tego ludziom w ogole exp nie idzie ]

ps: Dodam jeszcze tylko ze teraz gra w metina powinna polegać na zabawie, przyjemnosci z gry. Mam tu na mysli zrobic eq i bic sie, robic wojny w miedzy czasie ulepszac dalej swoje eq, a nie siedziec 4h nad jednym lv.

Do Inspace dodatkowo : Jezeli tak jak mowilem, myslisz ze jestem w bledzie, chetnie zrobie na forum temat o zwiekszeniu expa oraz o mozliwosci bs-a , nie ze wzgledu na to byś to wprowadził, lecz ze wzgledu na to, byś zobaczyl czego chca gracze, czy przyjemnosci z gry, czy meczeniem sie 20h w 1 dzien by wbić 3 lvle. A co Ty z tym zrobisz, to juz Twoja sprawa.

Opublikowano

Pytalem tylko o balans postaci , nie o exp. I juz to czytalem , chce to sam sprawdzic. 

Sek w tym ze nie moge wł clienta , sciagnelem , spatchowalem , uruchamiam nawet jako adminisrator (win7) i w oknie wgle nic sie nie wl , a w trybie pełnym pojawia sie  czarny ekran i nic sie nie dzieje (nie reaguje nawet ctrl + alt + del). 

O co chodzi ? 

Edit : ok dziala. Sciagnelem patcha ze strony o podmienilem. Nie wiem czym sie roznią pliki sciagniete patcherem od tych sciagnietych ze strony , ale pomoglo.

Wiec zaczynamy ! :D

14.08.2010 - rejestracja

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Pytalem tylko o balans postaci , nie o exp. I juz to czytalem , chce to sam sprawdzic. 

Sek w tym ze nie moge wł clienta , sciagnelem , spatchowalem , uruchamiam nawet jako adminisrator (win7) i w oknie wgle nic sie nie wl , a w trybie pełnym pojawia sie  czarny ekran i nic sie nie dzieje (nie reaguje nawet ctrl + alt + del). 

O co chodzi ? 

Edit : ok dziala. Sciagnelem patcha ze strony o podmienilem. Nie wiem czym sie roznią pliki sciagniete patcherem od tych sciagnietych ze strony , ale pomoglo.

Wiec zaczynamy ! :D

No skoro juz to czytales, to wiesz ze sie nie myle skoro było juz takich opini co do expa na tym , jak i mniejszym lvl-u , tymbardziej ze wbilem ten 128 lv i probowalem expic bez wszelkich pd, oraz wymaksowalem all, tak wiec mozesz wyciagnac wnioski oraz tak jak powiedziales idealnie bedzie jak sam to sprawdzisz . W razie jakichkolwiek pytan lub problemu pisz tu na pw ( zeby nie zasmiecac tematu) a takze na forum Webmetin.pl lub w grze pod nickiem ArteS.

Opublikowano

Dlaczego usunęliście pd 100%???  Jakis admin napisał mi na waszym forum, ze w rekompensacie wydłuzacie czas do 1h, tylko co mi po tym jak czas expa zwiększa się dwukrotnie....

Oby tak dalej, a niedługa beda grali tylko ci co vipa kupuja....

Czemu wasze forum nie działa???

Opublikowano

Ja również nie mogę zaktualizować klienta, pobiera kilka % i lipa, ktoś wie co można zrobić? Pobierałem nowego patcha, a jeśli miałbym pobierać nowego metka przez niefrasobliwość administracji to podziękuje.

Opublikowano

Ja również nie mogę zaktualizować klienta, pobiera kilka % i lipa, ktoś wie co można zrobić? Pobierałem nowego patcha, a jeśli miałbym pobierać nowego metka przez niefrasobliwość administracji to podziękuje.

Usuń webmetin.exe i aktualizuj.

"Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"

https://www.twitch.tv/belgijskamalina   Taki tam stream :P

Opublikowano

Gdy próbuje wejść na wasze forum wyskakuje komunikat "Nie masz uprawnień do tego" , wtf ?   Przez bramkę proxy mogę wejść, ale jak zmienię ip ( mam liveboxa ) wyskakuje ten sam komunikat...

Dlaczego usunęliście buty wiatru?

Opublikowano

Dodałem temat na forum  oraz ankiete, gdzie opisałem caly exp na serwerze z PD-oraz osobami ktorzy expia bez PD, chcesz poznac jak to jest  ?  Koniecznie zajrzyj , zagłosuj oraz oddaj podziel sie z komentarzem na ten temat ! Link nizej :

xx

Opublikowano

Przez  niecale 6h gry , wbilem 63 lvl , zrobilem 1/3 zadań i dropnelem bojowego (na serwerze nazywa sie inaczej) i truciaka  ; ) mialem duzo szczescia. Ale nie mowcie ze serwer jest mega trudny .

Co do expa sie nie wypowiadam, ale caly czas widze tutaj jak i w grze  placz o wbijanie 97-100 lvl. Ciekawe jak to jest naprawde , pozdrawiam :).

ps. administracja calkiem wporzatku , w nocy zapytala sie czy wolimy restart teraz czy za jakis czas  ;) 

14.08.2010 - rejestracja

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Dodałem temat na forum oraz ankiete, gdzie opisałem caly exp na serwerze z PD-oraz osobami ktorzy expia bez PD, chcesz poznac jak to jest ? Koniecznie zajrzyj , zagłosuj oraz oddaj podziel sie z komentarzem na ten temat ! Link nizej :

xx

Zrobilem podobny temat w propozycjach i dyskusje na ten temat. DOSTALEM ZA TO BANA - BRAWA DLA JAKZE "KOMPETENTNEJ" ADMINISTRACJI...

Opublikowano

Zrobilem podobny temat w propozycjach i dyskusje na ten temat. DOSTALEM ZA TO BANA - BRAWA DLA JAKZE "KOMPETENTNEJ" ADMINISTRACJI...

Nie wiem o co chodzi z Twoim banem, bo na 100% nie został on nadany za napisanie jakiś propozycji, a wręcz przeciwnie właśnie je czytałem.

Ogólnie wystartował w tym momencie nasz oficjalny TeamSpeak 1000 slotów dostępnych dla naszych graczy. Adres TS identyczny jak adres naszej strony. :)

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi z Twoim banem, bo na 100% nie został on nadany za napisanie jakiś propozycji, a wręcz przeciwnie właśnie je czytałem.

Ogólnie wystartował w tym momencie nasz oficjalny TeamSpeak 1000 slotów dostępnych dla naszych graczy. Adres TS identyczny jak adres naszej strony. :)

Wszystko stało sie gdy napisałem propozycje odnosnie przywrócenia pd 100%... Temat po kilku minutach został zamknięty, a ja od tamtego czasu nie moge wejsc na forum...

Opublikowano

Wszystko stało sie gdy napisałem propozycje odnosnie przywrócenia pd 100%... Temat po kilku minutach został zamknięty, a ja od tamtego czasu nie moge wejsc na forum...

bo masz bana?

43976131910427822020.png

Opublikowano

Nie, bana dostałeś za przewinienie, które nie ma nic wspólnego z tym tematem. Tak jak pisałem na PW, skontaktuj się na naszym TS z Ayase.

coż ale licznik podkręcony ...

[...]

Klikasz w ten link:

http://www.webmetin.pl/player

następnie liczysz zielone kropki i przechodzisz na kolejną stronę. Robisz to aż do ostatniej strony. Uważaj, by się nie pomylić, a za ewentualną rozbieżność (powiedzmy 50 do przodu lub w tył) może odpowiadać fakt, że ludzie stale się relogają. Nagraj sobie najlepiej filmik i wrzuć na YT. Wtedy Twój post będzie miał jakikolwiek sens. Jak widzisz pozwalam Ci wszystko sprawdzić na własną rękę.

Wasz klient gry wykrywa moje oprogramowanie jako cheaty i nie pozwala mi odpalić gry. hahah beka :D

Screen?

Przypominam o dzisiejszym Evencie z ciekawymi nagrodami "Zabij GameMastera" - więcej informacji na naszym forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...