Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ink™

WebMetin.pl  

637 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      548
    • Tak
      141

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 868
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Screen?

Przypominam o dzisiejszym Evencie z ciekawymi nagrodami "Zabij GameMastera" - więcej informacji na naszym forum.

Została wykryta uruchomiona aplikacja: xxx.exe

Nie może ona być uruchomiona podczas pracy Clienta WebMetin.pl

Prosimy ją zamknąć.

Nie będę jej zamykał żeby pograć na jakimś serwerku w metinka bo to nie jest żaden cheat, czy cokolwiek co ingerowałoby w grę

Opublikowano

kur*a mać. Nie da sie wgl. grać zaczynem gre otwieram eq pogram 10sekund i mnie wylogowywuje i na kazdym ch tak jest !!!!!

zapewne nie masz zaktualizowanego klienta. uruchom metka patcherem i powinno być ok :)

Opublikowano

Prosimy ją zamknąć.

Nie będę jej zamykał żeby pograć na jakimś serwerku w metinka bo to nie jest żaden cheat, czy cokolwiek co ingerowałoby w grę

A więc co to za magiczna aplikacja, którą tak ładnie ocenzurowałeś? Nasz client obecnie rzadko się myli z tym komunikatem. Kamer? M2MBob? Jakiś injector? Nadal czekam na screena.

Opublikowano

Prosimy ją zamknąć.

explorer.exe ? zamykaj -nic sie nie stanie :O

xD

btw.

widzę, że serwerem się trzyma :P bardzo polecam i zapraszam !

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

A więc co to za magiczna aplikacja, którą tak ładnie ocenzurowałeś? Nasz client obecnie rzadko się myli z tym komunikatem. Kamer? M2MBob? Jakiś injector? Nadal czekam na screena.

n7wx6d.jpg

Wiesz, że obrażanie kogoś bezpodstawnie jest trochę niemiłe? :)

Opublikowano

Czym jest program.exe?  o.O  Może napisz jaki program Ci wykrywa, będzie łatwiej : )

Tak trudno zrozumieć, że to program.exe? Program stworzony przez mojego programistę, więc nie ma on swojej nazwy, jest po prostu programem do nabijania pkt na pewnej stronie.

Opublikowano

Tak trudno zrozumieć, że to program.exe? Program stworzony przez mojego programistę, więc nie ma on swojej nazwy, jest po prostu programem do nabijania pkt na pewnej stronie.

To sam sobie odpowiedziałeś czemu nasz client go blokuje. To jest bot, a to że nie do Metina to inna sprawa.

Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu na organizację eventów, akurat to jest na poziomie 0, rozumiem, że ktoś ma szczęście na eventach, ale np mini zuo. Brak podziałów lvlowych dodatkowo, na pustyni i na sohan wszystko zrzucone w ilości 20-40 na sam środeczek, lagi potężne, dropu 0. Też mam zastrzeżenia do padających czasami ch oraz wyrzucania w dt (często), ponieważ jest to denerwujące szczególnie, jak wyrzuci po pieczęciach, gdzie ludzie się trudzą, żeby dropnąć trutę (którą chyba drop jest z 1%-5%) i tracą po 30 minut

Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu na organizację eventów, akurat to jest na poziomie 0, rozumiem, że ktoś ma szczęście na eventach, ale np mini zuo. Brak podziałów lvlowych dodatkowo, na pustyni sohan wszystko zrzucone w ilości 20-40 na sam środeczek, lagi potężne, dropu 0. Też mam zastrzeżenia do padających czasami ch oraz wyrzucania w dt (często), ponieważ jest to denerwujące szczególnie, jak wyrzuci po pieczęciach, gdzie ludzie się trudzą, żeby dropnąć trutę (którą chyba drop jest z 1%-5%) i tracą po 30 minut

Na temat MINI-Zuo pisaliśmy wiele razy i tłumaczyliśmy czemu moby respiły się na środku i co zmieniliśmy po tym evencie. Event rybacki przebiegł bez żadnych problemów. Dzisiejszy autorski event "Zabij GameMastera" też wypadł fajnie. Z mobów łącznie wydropiło 198 kostiumów na 3 dni, 198 PD 100% na 1h, rękawice złodzieja oraz monety. Codziennie od kilku dni na forum są robione quizy, podczas których GM zadaje jedno pytanie z naszego serwera - liczy się najszybsza odpowiedź. Obecnie piszemy kolejny autorski Event na Mundial 2014:

3H6v1P9.jpg

Opublikowano

Co wy gadacie że są słabe eventy? Chłopaki się starają by umilić nam grę. Na jakim innym serwerze są takie fajne konkursy? Wszędzie tylko bonus do exp,  OX lub GM się bawi w chowanego. Stare te same konkursy od tylu lat. Na WebMetin są autorskie eventy, widać że admini nie mają problemu by dac dużo ciekawych nagród z IS (najlepszy przykład to dzisiejszy konkurs z na prawdę fajnymi nagrodami). Gram tu od samego początku i mimo poważnie małych błędów, które są stale naprawiane gra się bardzo fajnie. W pełni polecam serwer.

0j6tj3h.png

Opublikowano

Jedno takie moje zastrzezenie.  Komnata z pajakami (dungeon 70) nie dziala. Beda jakis prace nad nią ?

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Mam błąd podczas patchowania (dzisiejszy update) - problem z wypakowaniem pliku. Ma ktoś podobny problem ?

Opublikowano

Na temat MINI-Zuo pisaliśmy wiele razy i tłumaczyliśmy czemu moby respiły się na środku i co zmieniliśmy po tym evencie. Event rybacki przebiegł bez żadnych problemów. Dzisiejszy autorski event "Zabij GameMastera" też wypadł fajnie. Z mobów łącznie wydropiło 198 kostiumów na 3 dni, 198 PD 100% na 1h, rękawice złodzieja oraz monety. Codziennie od kilku dni na forum są robione quizy, podczas których GM zadaje jedno pytanie z naszego serwera - liczy się najszybsza odpowiedź. Obecnie piszemy kolejny autorski Event na Mundial 2014:

3H6v1P9.jpg

"Autorski event Mundial" to mam pytanie , jak długo go jeszcze bedziecie robić ? , mundial już troszke trwa a nie jest wiecznie  bedzie ten event do konca tygodnia?

Opublikowano

Chociaż serwery typu medium/hard nie należą do moich ulubionych, to ten naprawdę przypadł mi do gustu. Szybko się nie znudzi, zawsze jest co robić no i administracja jest chyba jedną z najlepszych i najbardziej kreatywnych z jaką miałam do czynienia :) Bardzo polecam :)

2chao03.jpg

Opublikowano

Nie polecam serwera za wzgledu na dzialania administracji.... Ostatnio zmniejszyli wartosc berserku, gdyz jak oni to mowia nie wszystkie hity wchodzily...

Gram bodym od poczatku serwera i ani razu czegos takiego nie zauwazylem. Druga sprawa jest to, ze na lvl 100+ nie ma nic do roboty oprocz expa...

Pvp jest zalosne... 130 pvp nie zabijesz 70 nawet z perf eq ( chyba ze jestes bm...) . Podobno super balans postaci, a jedyna postac ktora robi dmg to bm, i na dodatek nie da sie go zabic. Mental z duchowego bije mniej niz z walniecia, a body zeby zrobic dmg musi bic skilami bo bronie maja bardzo maly dmg i w eq jest bardzo malo szycia...

Kolejna sprawa to exp... Dlaczego ilosc zdobywanego doswiadczenia nie spada sropniowo, tylko wchodzimy na mape , pierwsze 15 lvl leci 10% za spota, potem nagle 0.1, a nastepny lvl wpada na 1 spot o znowu 0.1..

Co wy robiliscie na tej becie???

Serwera jeszcze raz nie polecam!!!

Opublikowano

"Autorski event Mundial" to mam pytanie , jak długo go jeszcze bedziecie robić ? , mundial już troszke trwa a nie jest wiecznie  bedzie ten event do konca tygodnia?

Tak, w planach mamy rozpoczęcie zabawy do końca tygodnia. Event będzie trwał do finałów MŚ. Event będzie dwuczęściowy wprowadzający konkurencje gildyjne jak i indywidualne.

Nie polecam serwera za wzgledu na dzialania administracji.... Ostatnio zmniejszyli wartosc berserku, gdyz jak oni to mowia nie wszystkie hity wchodzily...

Gram bodym od poczatku serwera i ani razu czegos takiego nie zauwazylem. Druga sprawa jest to, ze na lvl 100+ nie ma nic do roboty oprocz expa...

Pvp jest zalosne... 130 pvp nie zabijesz 70 nawet z perf eq ( chyba ze jestes bm...) . Podobno super balans postaci, a jedyna postac ktora robi dmg to bm, i na dodatek nie da sie go zabic. Mental z duchowego bije mniej niz z walniecia, a body zeby zrobic dmg musi bic skilami bo bronie maja bardzo maly dmg i w eq jest bardzo malo szycia...

Kolejna sprawa to exp... Dlaczego ilosc zdobywanego doswiadczenia nie spada sropniowo, tylko wchodzimy na mape , pierwsze 15 lvl leci 10% za spota, potem nagle 0.1, a nastepny lvl wpada na 1 spot o znowu 0.1..

Co wy robiliscie na tej becie???

Serwera jeszcze raz nie polecam!!!

A ja Ciebie człowieku totalnie nie rozumiem. Od początku startu serwera masz z czymś problem i wprowadzasz ludzi w błąd. Poczatkowo nie pasowała Ci reklama Nitra, bo niby miała się pojawić dzieciarnia - ja się pytam gdzie ona jest? Następnie pisałeś, że otrzymałeś bana na forum za napisanie propozycji? Śmiech na sali, bo otrzymałeś go z innego powodu i pisałem Ci byś się zgłosił do Ayase, bo to od niej otrzymałeś blokadę konta. Teraz piszesz ten komentarz, który w 100% skontruję. Kolejno zaczynamy:

1. Berserk wojownika był za szybki i nie wchodziły wszystkie hity w przykładowo metiny bijąc z konia. Jest to globalny problem na każdym serwerze (to samo zjawisko jest gdy w kamermod ustawi się za dużego speeda).

2. O DMG w PvP pisaliśmy wielokrotnie, że modyfikujemy to, by równomiernie każdej klasie postaci zwiększyć DMG, wyrównując przy tym pvp. Nie robi się tego 15 minut.

3. Exp... 139 lvl bez żadnego PD za 1 spot wpada 0.34% EXP. Jakim więc cudem zdobywałeś 0.1 za spota na początkowych lvl? Wystarczy zobaczyć ranking postaci, by zobaczyć, że da się wbijać lvle. To że nie leci 1 kulka za spot to inna sprawa, lecz to jest serwer Medium/Hard a nie medium/Easy...

Jak dla mnie to zwykły hejt. Jeśli Tobie się nie podoba serwer, to naturalne, że nikt Cie u nas nie zatrzyma. Natomiast w chwili obecnej 1107 osób świetnie się bawi na serwerze - jeśli ktoś w to nie wierzy, to tak jak już wiele razy pisałem wystarczy policzyć zielone kropki w rankingu pokazujące kto jest online.  :D

Opublikowano

Ink bo piszesz ze na 139 leci te 0,33 bodajze bez jakiegokolwiek pd.. Ale na 128 leci 0,4 z full isem. Na 135 rowniez leci ok 0,4 z full isem. Czy juz do konca gry ebdzie atk leciec? Bo jesli tak to wydaje mi sie ze nie wiem co tu robie. Teraz udalo mi sie zalatwic 2k sm wiec na tydzien mam pd, a co dalej ? Bez isa po 0,2 - 0,3 za spota expic? To mniej/wiecej tyle samo leci na 70 za spota w v2 na globalu. Wiem ze to medium/hard, ale bez przesady, szanujmy sie...

Nie wiem jak bedzie z tym expem, jak narazie gra sie dobrze, ludzi duzo, wiec polecam.. Ale nie wiem czy nie zmienie zdania jak jeszcze kilka lvli wbije :)

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...