Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ink™

WebMetin.pl  

637 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      548
    • Tak
      141

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawdę mówiąc masz wtedy 100%, bo te nowe PD z isu dają 50%. Dodatkowo jeden wierzchowiec daje 30%.

Ilość graczy online w tym momencie:

DLzH8MN.jpg

Zapraszamy do gry! :)

Nie mam 100% bo nie mam zadnego wierzchowca na bonus dośw tylko pytałem czy te  konto premium z pd działa  zeby bylo 75%

• Odpowiedzi 868
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mam 100% bo nie mam zadnego wierzchowca na bonus dośw tylko pytałem czy te  konto premium z pd działa  zeby bylo 75%

PD 50% - poprawny opis pod itemkiem zmienimy jeszcze dziś.

Vip 50%

Wierzchowiec 30%

Te bonusy się sumują, więc sam sobie oblicz ile będziesz miał %.

Opublikowano

PD 50% - poprawny opis pod itemkiem zmienimy jeszcze dziś.

Vip 50%

Wierzchowiec 30%

Te bonusy się sumują, więc sam sobie oblicz ile będziesz miał %.

Czy tylko ja mam taki problem że nie widzę żadnych mobów w komnacie pająka.Wszystko było ok dopóki nie przeprowadziliście przerwy technicznej.Oczywiście mam spatchowanego clienta.Tak samo wygląda sprawa z dt za każdym razem wywala z piętra gdzie trzeba dropnąć pieczątki i za każdym razem wywala gdy zostają 2 pieczątki.Rozumiem żeby wywalało raz na jakiś czas a nie 5 razy z rzędu <_<

Opublikowano

Do którego lvl możemy zrobić reset postaci, zmieniając klase u staruszki ?

Do DT trzeba biegnąć z świątyni, czy jest jakiś teleport ?

Opublikowano

teleport do dt jest w m1

Opublikowano

Serwer wydaje się świetny :P Wbiję zobaczę i dam edit jak coś.

Szukam równiez jakiejś ekipy na tym serwerze z którą bym mógł pograć. Piszcie na PW :)

Opublikowano

Czy nie oslabiliscie woja?

Bo w v2 lepiej sobie radze buffem niz bodym :D

Jedynie Mental jest strasznie osłabiony, duchowe pokazuje mniejsze dmg niz walniecie, oraz Uderzenie Miecza na 1 pkt bije wiecej niż 6 skill na P.

Opublikowano

Do 99 możesz zmienić profke

Opublikowano

Albo usuńcie ten licznik, albo go naprawcie bo na serwerze napewno nie gra 1,2-1,4k graczy co widac gołym okiem.

Co do serwera jest w miare ok , narazie polecam.

Opublikowano

Albo usuńcie ten licznik, albo go naprawcie bo na serwerze napewno nie gra 1,2-1,4k graczy co widac gołym okiem.

Co do serwera jest w miare ok , narazie polecam.

To polecam udac sie na spoty.....

Jaki cudem licznik moze byc podkrecony jak zlicza zielone kropki w rankingu. Nie wierzysz to policz....

Opublikowano

To polecam udac sie na spoty.....

Jaki cudem licznik moze byc podkrecony jak zlicza zielone kropki w rankingu. Nie wierzysz to policz....

Wszystkie ch procz ch1 są ok, lecz ch1 jest grubo podkrecone ok 2x .

Opublikowano

Wszystkie ch procz ch1 są ok, lecz ch1 jest grubo podkrecone ok 2x .

Ch1 napewno nie jest podkręcone policz sobie sklepy w m1 w jinno oraz innych królestwach,osób które stoją w w m1/m2,osoby które expią,dropią,robią dungeony itp.

Więc licznik nie jest podkręcony tylko tyle ludzi jest na ch1 jak na każdym serwerze ten chanel jest przeludniony :D

Opublikowano

Ch1 napewno nie jest podkręcone policz sobie sklepy w m1 w jinno oraz innych królestwach,osób które stoją w w m1/m2,osoby które expią,dropią,robią dungeony itp.

Więc licznik nie jest podkręcony tylko tyle ludzi jest na ch1 jak na każdym serwerze ten chanel jest przeludniony :D

Wlasnie ze w m1 jak na 1,2k osob są pustki.

Opublikowano

X7axidz.png

??

Kolejny:

4A2mbFi.png

DontCry : konto zbanowane wczoraj za WH. Dzisiaj to konto zostało przejęte przeze mnie tylko i wyłącznie do testu DMG postaci Szaman. Od kilku dni nam zgłaszacie problem związany z tym, że postacie mają za mało DMG. Postanowiliśmy to sprawdzić nie na postaciach GM tylko na kontach graczy i wykorzystaliśmy do tego już zablokowane konta - tak chyba najlepiej to oszacować.

Co do sury VeNeS... Na lvl 127 podobnie jak na 93 jest przyspieszony exp postaci. Za spot wpada kilka ładnych %, co sami doświadczycie po wbiciu tego poziomu.

Ogólnie co do DMG, to zostanie ono podniesione. testowaliśmy PVP na różnych postaciach i faktycznie w stosunku do ilości HP, DMG jest za małe.

Opublikowano

Wlasnie ze w m1 jak na 1,2k osob są pustki.

Koleś.... Licznik nie jest podkrecony , skoro jest np 1.2k osob online, na ch1 jest przykladowo 500 osob, myslisz ze wszyscy stoja m1 jinno ? z 100 osob tam jest a reszta siedzi w kopalni oraz mapach na ktorych expią. Jezeli uwazasz ze cos jest podkrecone, radze wejsc w ranking graczy i policzyc ZIELONE kropki , to oznacza ile osob jest wlasnie online . A Wtedy bedziesz mial juz 100% dowod, ze nic nie jest podkrecone, takze nie pisz glupot co do "PODKRECONEGO" licznika.

Opublikowano

Na samym evencie ZUO, który się właśnie zakończył było 650 osób. Trochę wyszło inaczej niż chcieliśmy, ponieważ na MINI zuo wbiła cała masa graczy, co spowodowało lagi. Wyciągneliśmy z tego nauczkę i kolejnym razem event będzie organizowany na całej mapie, a nie tylko w centrum. My zrobiliśmy MINI zuo, natomiast niektórzy gracze oczekiwali od nas czegoś wielkiego. Nie mogliśmy Wam zrzucać po 200 mobów, więc fazy respów liczyły stopniowo po 40 metinów lub bosów. W sumie zrespiliśmy ponad 450 metinów i bosów. Wszystko przebiegło dobrze bez błędów z wyjątkiem tego, że obszar eventowy musimy zwiększyć.

Opublikowano

DontCry : konto zbanowane wczoraj za WH. Dzisiaj to konto zostało przejęte przeze mnie tylko i wyłącznie do testu DMG postaci Szaman. Od kilku dni nam zgłaszacie problem związany z tym, że postacie mają za mało DMG. Postanowiliśmy to sprawdzić nie na postaciach GM tylko na kontach graczy i wykorzystaliśmy do tego już zablokowane konta - tak chyba najlepiej to oszacować.

Co do sury VeNeS... Na lvl 127 podobnie jak na 93 jest przyspieszony exp postaci. Za spot wpada kilka ładnych %, co sami doświadczycie po wbiciu tego poziomu.

Ogólnie co do DMG, to zostanie ono podniesione. testowaliśmy PVP na różnych postaciach i faktycznie w stosunku do ilości HP, DMG jest za małe.

A Ja sie pytam dlaczego sprawdzacie to na kontach graczy widze że macie sposoby wchodzenia na konta graczy (zbanowane) to juz widze jak sie zacznie pisanie ze ludzią itemy z konta znikają jeśli wy umiecie wchodzić na czyjejś konto np. bez wiedzy gracza  no fakt login macie a hasło idzie zmienić

Opublikowano

ms80   myslisz ze administracja wchodzilaby na konta graczy (niebanowanych) i kradla im itemy ? skoro moga je sobie stworzyc w 5 sekund ?poza tym po co ? 

fuck logic 

Moje pytanie , jaka postac jest najlepsza na tym serwerze ? bardziej mi chodzi o przyjemna gre (exp) , pvp jest na drugim miejscu. 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Dobra, za SPOT kilka %, a on to wbił w ciągu 2 sekund tak samo jak DontCry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...