Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ink™

WebMetin.pl  

637 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      548
    • Tak
      141

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 868
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pdki się kolidują z IS i jeden z nich nie działa jak są wykupione dwa.

Mam PD 25% na 3 dni i PD z vipa 50% tez na 3 dni

Przed zakupem(dzis) tego PD 50% leciało mi tak samo jak po zakupie, kropka w kropke exp. Prosiłbym o poprawienie lub zwrot SM za tego PDka, ponieważ on nie działa lub koliduje się z innym.

Opublikowano

Mam pytanie . Mianowicie włączyłem dziś komputer chce uruchomić metka a tu mi cały czas wyskakuje że wykryto zagrożenie i mi usuwa ikonkę metina. Wziąłem jeszcze raz wypakowałem z pendrive i to samo co mam zrobić ? :/ Miał ktoś tak ? 

Znajdziecie mnie pod nickiem Zaczynającym się na : Ber......

Pomogłem daj lubię to :)

Opublikowano

Mam pytanie . Mianowicie włączyłem dziś komputer chce uruchomić metka a tu mi cały czas wyskakuje że wykryto zagrożenie i mi usuwa ikonkę metina. Wziąłem jeszcze raz wypakowałem z pendrive i to samo co mam zrobić ? :/ Miał ktoś tak ?

Wylacz antywirusa jak ci wypierdziela zagrozenie.

Klient ogolnie jest czysty i nie ma wirusow

Opublikowano

Wylacz antywirusa jak ci wypierdziela zagrozenie.

Klient ogolnie jest czysty i nie ma wirusow

no ok rozumiem ale czego do tej pory tak nie miałem tylko nagle dziś ? włączam go od 4 dni :/ 

Znajdziecie mnie pod nickiem Zaczynającym się na : Ber......

Pomogłem daj lubię to :)

Opublikowano

Mam takie pytanie , jest możliwosc powiększenia dropu sakiwek z metinów ? dropią bardzo rzadko

Rzadko? To które ty metiny bijesz? W dodatku chyba lepiej by dropiło ich mniej, niż by miały lecieć kd +1,2,3,4 a tak masz jednowartosciowe KD a i tak jest ich pełno w dropie jak i w sklepach

Ruszajcie jak najszybciej z tą reklama bo mało osób w chunjo gra i nikt mi gz nie chce pisać jak lvl wbije :v

Opublikowano

Rzadko? To które ty metiny bijesz? W dodatku chyba lepiej by dropiło ich mniej, niż by miały lecieć kd +1,2,3,4 a tak masz jednowartosciowe KD a i tak jest ich pełno w dropie jak i w sklepach

Ruszajcie jak najszybciej z tą reklama bo mało osób w chunjo gra i nikt mi gz nie chce pisać jak lvl wbije :v

Drop jest dobry , chodizło mi bardziej by dodac zeby np dropiły po 2 sakiewki .

A co do reklamy to kozak serwer , a ludu mało ..

Opublikowano

Bardzo ciekawy projekt myślę, że server będzie działać długo.

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

Też mam nadzieje ze serwer postoi jak inne znane serwery ktore maja po 1k+ graczy, to juz ostatni serwer ktoremu zaufałem narazie sie nie zawiodłem i nie chcialbym by po miesiacu/dwóch było 100 graczy... Najwazniejsze by administracja dodawała cos nowego, robiła jakies eventy oxy, i najwazniejsze wkładała prace w serwer bo to własnie przyciaga graczy,mam na myśli aktywnosc administracji na serwer. Narazie nie ma co zarzucic Inkcape bo sie nie opierdala za przeproszeniem,jest codziennie na grze/forum/mpc i coś robi,znajdzie takze czas by pomoc/wytlumaczyc cos na pw. Mam nadzieje ze bedzie rozwijać serwer. Jedynie czekam by z tymi kostiumami/fryzurami cos zrobił bo to najwiekszy minus  tego serwera, gdyby chociaz czas nie leciał jak kostium oraz fryzura byłby sciagniety to by było 100% lepiej.

Opublikowano

Serwer zasluguje na 1.2-1.5 graczy... A wasz Nitro nagral tylko 1 filmik. Dogadajcie sie z jakimis youtuberami ktorzy maja ~2k widzow a nagrywaja tylko metina.

Opublikowano

Powinni zmienić świecenie itemek 7/8/9, normalne miasta, to też niektórych odstrasza, wątpie żeby było tutaj ponad 1k

ThugLife !

Opublikowano

Według mnie stare miasta sa ok... Wiesz gdzie co jest i wgl. Czasy w których chciałes poznawac na nowo te gre juz dawno mineły i nie wróca. 

Co do swiecenia to jest ono zmienione ale mi osobiscie sie nie podoba i mogli by zmienic troche - np +9 powinno byc wyrazniejsze a wyglada podobnie do +8 ( nie wiem czy ktos pamieta serwer helium ale tam byly bardzo fajne swiecenia)

Opublikowano

Co z servem ?

Jest przerwa, warto jest wejsc na forum tam wszystko pisze. Przerwa ma na celu poprawienia roznych rzeczy oraz dodania pierwszych rat na serwerze ze wzgledu na 1 tydzien serwera .

Opublikowano

Według mnie stare miasta sa ok... Wiesz gdzie co jest i wgl. Czasy w których chciałes poznawac na nowo te gre juz dawno mineły i nie wróca. 

Co do swiecenia to jest ono zmienione ale mi osobiscie sie nie podoba i mogli by zmienic troche - np +9 powinno byc wyrazniejsze a wyglada podobnie do +8 ( nie wiem czy ktos pamieta serwer helium ale tam byly bardzo fajne swiecenia)

+9 najlepiej były by standardowe, stare miasta, zwykłe tekstury, i też normalne napisy dmg, nie wiem jak inni, ale ja lubię metina takiego jak dawniej, nie nawidzę takich drobnych zmian ;/ Może gdyby każdy był za, administracja skusiła by się na drobne zmiany jeśli chodzi o te sprawy.?

ThugLife !

Opublikowano

Jeśli jest ta przerwa to dodajcie nieskończoną pelerynkę.

W IS'ie jest peleryna mestwa ktora jest nieskonczona wiec nie dodadza. A tak to na serwerze są peleryny 200x szt za 5k u handlarki.

Opublikowano

W IS'ie jest peleryna mestwa ktora jest nieskonczona wiec nie dodadza. A tak to na serwerze są peleryny 200x szt za 5k u handlarki.

A jak nie chcesz dawac w is to za punkty pvp mozesz kupic...

03729251862177217306.gif

Opublikowano

wyjebao bao serwa

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Jest przerwa, warto jest wejsc na forum tam wszystko pisze. Przerwa ma na celu poprawienia roznych rzeczy oraz dodania pierwszych rat na serwerze ze wzgledu na 1 tydzien serwera .

Teraz nie będzie najmniejszego sensu dawać raty itp. Lepiej przełożyć to na weekend ponieważ nie każdy ma czas grać do późna,gdyż niektórzy do pracy idą a inni do szkoły.

Warto by przełożyć te raty na jutro w godzinnach popołudniowych.

A co do przerwy techniczniej miała trwać 15min.no ale wiadomo nie zawsze idzie wszystko po naszej myśli i przedłużyło im się to,ale mogliby dać jakieś info chociaż.To nie zajmuje dużo czasu wejść na mpc,lub na forum i napisać na jakim etapią są gdyż ludzie czekają.

WebMetin is Coming :D Strona główna...

Info z forum-Zmiana bazy.Serwer do 21 powinien być włączony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...