Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ink™

WebMetin.pl  

637 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      548
    • Tak
      141

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rzadko? To które ty metiny bijesz? W dodatku chyba lepiej by dropiło ich mniej, niż by miały lecieć kd +1,2,3,4 a tak masz jednowartosciowe KD a i tak jest ich pełno w dropie jak i w sklepach

Ruszajcie jak najszybciej z tą reklama bo mało osób w chunjo gra i nikt mi gz nie chce pisać jak lvl wbije :v

Reklama? Ludzi i tak gra duzo, chunjo zawsze jest najmniej obleganym krolestwem. A ze nikt ci "gz" nie pisze... Dziwisz sie? Kazdy wie jakim idiotaj estes i nikt ci nie lubi, predzej cie zwyzywaja niz pogratuluja, elo :)

Też mam nadzieje ze serwer postoi jak inne znane serwery ktore maja po 1k+ graczy, to juz ostatni serwer ktoremu zaufałem narazie sie nie zawiodłem i nie chcialbym by po miesiacu/dwóch było 100 graczy... Najwazniejsze by administracja dodawała cos nowego, robiła jakies eventy oxy, i najwazniejsze wkładała prace w serwer bo to własnie przyciaga graczy,mam na myśli aktywnosc administracji na serwer. Narazie nie ma co zarzucic Inkcape bo sie nie opierdala za przeproszeniem,jest codziennie na grze/forum/mpc i coś robi,znajdzie takze czas by pomoc/wytlumaczyc cos na pw. Mam nadzieje ze bedzie rozwijać serwer. Jedynie czekam by z tymi kostiumami/fryzurami cos zrobił bo to najwiekszy minus  tego serwera, gdyby chociaz czas nie leciał jak kostium oraz fryzura byłby sciagniety to by było 100% lepiej.

Hmm, co do fryzur i kostiumow to akurat sie nie zgodze. Powinny byc albo na czas nieogarniczony, albo wlasnie tak jak sa, normalnie na 30 dni. Jedynie wierzchowce powinny byc np na 480h jazdy, a nie na 30 dni od zakupu...

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 868
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wielki - , mogla by administracja napisac co z serwerem wiec?

Pisali ze "przenosza baze" a server juz dziala od dobrych 40 min, wiec..? :)

Polecam, gra sie przyjemnie.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zmieniliśmy kernel systemu operacyjnego i wykonaliśmy aktualizacji PHP, apache i bazy danych w celu zwiększenia optymalności maszyny. Wszystko przebiegło pomyślnie i wydaje nam się, że strona główna i forum będą lepiej działać. Tą przerwę techniczną prawdę mówiąc poświęciliśmy optymalizacji skryptów. Aktywowaliśmy bonus doświadczenia 50% na 6 godzin. 

https://www.youtube.com/watch?v=iKos_iYifdg

Opublikowano

Według mnie jest to masakra co zrobiła wczoraj administracja . Dość ze wyłączyli serwer na pare godzin w ciągu dnia to dali exp po godz 21 na 6 przy czym zaczynał się mundial , chyba 1/3 graczy wogóle skorzystała na tych ratach

Opublikowano

Zmieniliśmy kernel systemu operacyjnego i wykonaliśmy aktualizacji PHP, apache i bazy danych w celu zwiększenia optymalności maszyny. Wszystko przebiegło pomyślnie i wydaje nam się, że strona główna i forum będą lepiej działać. Tą przerwę techniczną prawdę mówiąc poświęciliśmy optymalizacji skryptów. Aktywowaliśmy bonus doświadczenia 50% na 6 godzin. 

https://www.youtube.com/watch?v=iKos_iYifdg

Ze szkaty ripa nie dropią zbroje 61? Ja dropłem baronkę... 

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Jedyne co mi się nie podoba to brak jakichkolwiek informacji na temat przerw technicznych. 

było pisane na forum jak i w grze. Trzeba czytac ;)

jest jakis ts serverowy?

Nie ma serwerowego jeszcze.Ale wszyscy siedzą na ts3.org.pl

Opublikowano

Chyba jestem ślepy, ale w ogłoszeniach widze tylko ten temat: 

xxx

A w grze miało prawo mnie nie być :)

To jak nie było cie w grze to o co ci chodzi?, normalnie już nie macie się czego uczepić .

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Chyba jestem ślepy, ale w ogłoszeniach widze tylko ten temat: 

xxx

A w grze miało prawo mnie nie być :)

Przez godzinę pisaliśmy w grze o przerwie technicznej, następnie informowaliśmy o postępach na FT i forum. W chwili obecnej blokujemy już ostatni działający cheat na naszym serwerze. Do końca dnia będzie "posprzątane" pod tym względem.

Opublikowano

Przez godzinę pisaliśmy w grze o przerwie technicznej, następnie informowaliśmy o postępach na FT i forum. W chwili obecnej blokujemy już ostatni działający cheat na naszym serwerze. Do końca dnia będzie "posprzątane" pod tym względem.

Taaa :) I z licznika Online 850 zrobi się 500 graczy Online :)

Opublikowano

Taaa :) I z licznika Online 850 zrobi się 500 graczy Online :)

Bierzcie się za reklame !!!! Coraz MNIEJ osób , masakra !!

@ Jak Kupie Mapke Zin to działa ona ? , jeżeli tak to na którym piętrze ja trzeba użyć

Jak coraz mniej, skoro jest coraz więcej. Obecnie mamy 1:00 w nocy i 547 graczy online, a o 18:00 było ok 950 online.

ek8mC1E.jpg

Pomaga nam w reklamie 2 największy YouTuber który nagrywa z Metina (najwięcej subów ma IsAmU, ale on jest właścicielem swojego serwera, więc logicznym jest, że nas nie promuje).

Ogólnie kilka nowych filmików z naszego serwera:

https://www.youtube.com/watch?v=vl4zUAKYBIg

Opublikowano

Mam takie pytanie , zakupiłem sobie premke , ( nie nie na brazzers) na tydzien z 50% doswiadczenia i jak założe PDK'a na 30min25% to mam 75 % ???

BTW. jak z reklama??

Opublikowano

Macie zamiar oddać w końcu te PD na 30minut co poznikały i zwrócić SM za niedziałajace PDki w IS?

Jeśli system automatem Ci nie zwrócił tych Pd to napisz na support, sprawdzimy to ręcznie. Mamy trochę roboty ostatnio, ale konsekwentnie odpowiadamy na zgłoszenia.

Mam problem-po aktualizacji klienta patcherem nie działa mi klient. Jest brak odpowiedzi, cały czas ciemny ekran i nic nie idzie

Tak, słyszeliśmy już o tym problemie. Dopóki tego nie naprawimy musisz odpalać clienta na fullscreen.

Mam takie pytanie , zakupiłem sobie premke , ( nie nie na brazzers) na tydzien z 50% doswiadczenia i jak założe PDK'a na 30min25% to mam 75 % ???

BTW. jak z reklama??

Prawdę mówiąc masz wtedy 100%, bo te nowe PD z isu dają 50%. Dodatkowo jeden wierzchowiec daje 30%.

Ilość graczy online w tym momencie:

DLzH8MN.jpg

Zapraszamy do gry! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...