Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ink™

WebMetin.pl  

637 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      548
    • Tak
      141

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy został powiększony resp metinów? - Tak.

Co do tego to mogę się nie zgodzić.Resp jest normalny,nawet ciężko trochę znaleźć metina w godzinach popołudniowych.

Mogę się mylić oczywiście ale według mnie to nie jest prawdą.Więc jeżeli można to zwiększcie ten resp metinów.

Druga sprawa czemu wierzchowcą czas leci nawet wtedy gdy nie mamy założonej pieczęci.

Już lepiej by było dać je np. po 10h ale wtedy czas leci wtedy gdy mamy założoną.

W dodatku cofa na wierzchowacach i kiedy się zejdzie z niech to tak samo nas cofnie do tyłu.

• Odpowiedzi 868
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NIE MOGE W OGOLE ZAGRAC BO COS SPIERD..

sciagnalem kilenta wlaczylem i gowno bo wyskakuje konumikat osrany ze edytowane pliki

JAK CHOLERA MAM KLIENTA Z WASZEJ STRONY JELOPY I NIE MOGE GRAC!!!!!

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Zniknął mi miecz władcy +9 zbonowany, wtf?!

@EDIT: Robię drugi miecz władcy no i nie mogę go ulepszyć na +9... Co jest?

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Dlaczego nie działa mi ten server? Pomoże ktoś w koncu?

Nie działa mi dlatego, że wyskakuje mi komunikat, że pliki nie są orginalne...

"Program został edytowany.Pobierz orginalną wersje"

Proszę o POMOC! :)

Opublikowano

Dlaczego nie działa mi ten server? Pomoże ktoś w koncu?

Nie działa mi dlatego, że wyskakuje mi komunikat, że pliki nie są orginalne...

"Program został edytowany.Pobierz orginalną wersje"

Proszę o POMOC! :)

Antywirus podczas pobierania nie usunął ci zadnych plikow?

Nie zmieniles nazwy zadnego pliku?

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Podczas pobierania raczej nie. Bo raz udało mi się wejść do gry. Po ponownym wł. już wyskakiwał ten komunikat.

Nie zmieniałem. Robiłem nawet pare razy re-instal i nic. ;/

Opublikowano

Serwer sie mega prezentuje, na 100% zagram, juz pobieram, jeśli wszystko bedzie ok to zostaje na długo długo :D

ThugLife !

Opublikowano

Dla tych co mają problemy z odpaleniem patchera dziś wrzucimy clienta na hosting po update. Przypominamy o dzisiejszym evencie - informacje o nim w kalendarzu na stronie głównej.

Opublikowano

Dla tych co mają problemy z odpaleniem patchera dziś wrzucimy clienta na hosting po update. Przypominamy o dzisiejszym evencie - informacje o nim w kalendarzu na stronie głównej.

Mógłbyś wrzucić clienta na nowy hosting bo powoli sie pobiera. Z góry dziekuje

Opublikowano

KURWA ITEMY ZNIKAJA JAKIE GOWNO NIE GRAM TUTAJ, bugi kuraw nasrane rzeczami japierdole

clienta sie pobrac nie da, licznik podkrecony, swieci pustkami..;/

Opublikowano

Czy serwer ma team speaka? 

Czy jesli ktoś ma jakąś wiekszą liczbę widzów , i będzie nagrywał odcinki na waszym serwerze to dostanie SMY? :)

Opublikowano

Mogę odzyskać mój miecz władcy?? 

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Około której godziny będzie client na nowym hostingu?

Opublikowano

KURWA ITEMY ZNIKAJA JAKIE GOWNO NIE GRAM TUTAJ, bugi kuraw nasrane rzeczami japierdole

clienta sie pobrac nie da, licznik podkrecony, swieci pustkami..;/

Co ty chłopie pierdzielisz, gdzie Ty masz licznik podkręcony? Jak chcesz, to mogę Ci dać wykaz łącza internetowego jak ludzie pobierają clienta z drugiego dedyka. Licznik jest w 100% prawidłowy zrobiony na podstawie logów z tego czy ktoś jest zalogowany (zielone kontrolki w rankingach). My nie mamy problemu z opublikowaniem prawdziwych wyników graczy online. Jak tak bardzo Ci się nudzi, to odpal ranking graczy i policz wszystkie zielone kontrolki. Tak więc przestań pierdzielić.

Screen kontrolek w rankingu:

uTk5VG4.jpg

YjgI6oK.jpg

A co do mieczy władcy +9 to wrócą one dziś do właścicieli (wiemy dokładnie kto jaki miecz z jakimi bonami i kd miał na koncie).

Opublikowano

Powie mi ktos  JAK MOGE W KONCU ZAGRAC? i POZBYC SIE TEGO DURNEGO KOMUNIKATU O EDYTOWANYCH PLKACH KIEDY NIC NIE BYLO RUSZANE;//?

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Powie mi ktos  JAK MOGE W KONCU ZAGRAC? i POZBYC SIE TEGO DURNEGO KOMUNIKATU O EDYTOWANYCH PLKACH KIEDY NIC NIE BYLO RUSZANE;//?

Pewnie, przeczytaj PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...