Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ink™

WebMetin.pl  

637 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      548
    • Tak
      141

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 868
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezentacja zrobiła na mnie ogromne wrażenie, ale w czasie kiedy zobaczyłem, że niektóre dungeony można robić tylko w grupach to podziękowałem za dalsze przeglądanie. Bierzcie pod uwagę, że są osoby które grają same...

Witaj , dungeony mają zostać zmienione na solowe i te w grupie. W najbliższym czasie zostanie tez wprowadzony pach który poprawi między innymi wydajność serwera ,zostanie tez zmienione parę rzeczy. Przewiduje się też nie jeden event na najbliższe tygodnie. Teamspeak3 serwera w końcu się pojawi lada chwila

pozdrawiam

Opublikowano

Czy podczas manwoo, beda sie liczyc ryby tylko złowione w tym okresie 1h, czy byle jakie?

Manwoo co prawda już się zakończyło, ale we wszystkich rybach wcześniej złowionych długość została zmieniona na 0.

Naprawicie może tego anty bs`a podczas bonowania itemu wyskakuje mi caly czas a nie mam nic

Tak jak pisaliśmy te okienka nie przekładają się na bana. To informacja dla Was, że system zaczyna weryfikować Wasze poczynania. Jeśli ktoś nie ma BSa to nie ma czego się obawiać.

Opublikowano

Kolejny dzień już gram na tym serwerze, nie zawiodłem się ani trochę. Gra się wspaniale, polecam wszystkim ten serwer. Myślę, że jest to serwer roku 2014 !!

0j6tj3h.png

Opublikowano

manwoo2.gif

Pierwszy event na serwerze WebMetin - konkurs rybacki Manwoo. Zabawa była świetna, nagroda dla najlepszego wędkarza również (konto GOLD na 30 dni).

Dziękujemy za wspólną zabawę i zapraszamy na kolejne eventy.

Opublikowano

Skąd tutaj kd dropią ??? bronie 75 tylko riper ?

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Dodajcie drop broni 75 w atlantydzie bo lipa na serwie na którym jest 250lvl max expić fms:P a na ripa tą godzine tracić to też bez sensu

- Skąd kd dropią ???

- Dodajcie zwoje tp

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Ile graczy ogólnie gra na serwie ? Czy opłaca się zagrać ? bo pobieram :) 

Znajdziecie mnie pod nickiem Zaczynającym się na : Ber......

Pomogłem daj lubię to :)

Opublikowano

czemu mi wyskakuje że nie posiadam aktualnej wersji Klienta ? czy jak odpalę patcher na tym to będę mógł w końcu grac ????? 

Znajdziecie mnie pod nickiem Zaczynającym się na : Ber......

Pomogłem daj lubię to :)

Opublikowano

czemu mi wyskakuje że nie posiadam aktualnej wersji Klienta ? czy jak odpalę patcher na tym to będę mógł w końcu grac ????? 

tak musisz użyć patcher.exe i będziesz mógł

Opublikowano

Żeby było lepiej na mniejszych lvl Mogli by zwiększyć spoty do v2 lub chociaż resp przyśpieszyć

Resp metinów w ogóle nie jest powiększony ani przyśpieszony.....

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Tez uważam ze powinniście na mniejszych lvl zwiększyć spoty. W 45 minut wbiłam 15 lvl ;/ 

wolf.gif

Opublikowano

Czy ze wszystkich metków dropią kd????

czy tylko z tych w red lesie?

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Żeby było lepiej na mniejszych lvl Mogli by zwiększyć spoty do v2 lub chociaż resp przyśpieszyć

Resp metinów w ogóle nie jest powiększony ani przyśpieszony.....

Tez uważam ze powinniście na mniejszych lvl zwiększyć spoty. W 45 minut wbiłam 15 lvl ;/ 

Czy ze wszystkich metków dropią kd????

czy tylko z tych w red lesie?

Sakiewki KD dropią z wszystkich metinów. Respy są powiększone owszem, ale na wszystkich mapach 100+. Prosta zasada - najpierw sprawdź, a potem pisz.

Jak widać po rankingu, da się dosyć szybko wbić 75 lvl (są postacie, które wbiły ten lvl w 4-5h), więc nie widzimy potrzeby zwiększania spotów. Na mapach 100+ respi się jednorazowo po 8 metinów i 2/3 bosy (3 różne bosy występują na mapie 170lvl). Czyli.. 5 channeli daje jednorazowo 40 metinów i 10/15 bosów na każdej z map 100 lvl +.

Opublikowano

Sakiewki KD dropią z wszystkich metinów. Respy są powiększone owszem, ale na wszystkich mapach 100+. Prosta zasada - najpierw sprawdź, a potem pisz.

Jak widać po rankingu, da się dosyć szybko wbić 75 lvl (są postacie, które wbiły ten lvl w 4-5h), więc nie widzimy potrzeby zwiększania spotów. Na mapach 100+ respi się jednorazowo po 8 metinów i 2/3 bosy (3 różne bosy występują na mapie 170lvl). Czyli.. 5 channeli daje jednorazowo 40 metinów i 10/15 bosów na każdej z map 100 lvl +.

Może i tak 5 channeli i jak piszesz ładnie ze wszystkim, że 40 to podziel to przez ilość graczy online :). Wyjdzie mizerny wynik, bądź co bądź podstawowe spoty moim zdaniem powinny być zwiększone :)(Mapy podstawowe).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...