Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ink™

WebMetin.pl  

637 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      548
    • Tak
      141

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jeżeli kupie na szamance pd z is będzie mogła ona korzystać z kanału VIP?

Jeżeli PD ten 25% to nie. Musisz kupic PD z pakietu VIP.

• Odpowiedzi 868
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Strona zlagowana + niski transfer przy pobieraniu klienta gdzie normalnie pobiera mi się po 10mb/s to u was pobiera mi się w 100kb/s

Ponieważ stale trwa reklama serwera i stale nowi gracze pobierają clienta. Łącze odpowiedzialne za pobieranie clienta jest obciążone w 90% (dla porównania wiele znanym serwerów ma łącze 4 krotnie mniejsze). Tak czy inaczej uploadujemy clienta na nowe hostingi.

Opublikowano

pobieram jeszcze raz waszego klienta jak znow bedzie komunikat to wale ten serwer nie bd tracil nerwow

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Inkspace możesz wreszcie odpowiedzieć na pytanie co z atlantydą v2?Miała być po restarcie od 80lv .A druga sprawa jest taka że 2 raz jestem w dt i 2 raz mam problem. Za pierwszym przez 40min nie wydropil klucz zin a za drugim razem nie było metka mordu

Opublikowano

Ściągnijcie sobie patchera i dajcie do byle jakiego clienta, wtedy mi szło tak 3-4x szybciej niż jakbym miał całego clienta ściągać ;x

Opublikowano

Prezentacja zrobiła na mnie ogromne wrażenie, ale w czasie kiedy zobaczyłem, że niektóre dungeony można robić tylko w grupach to podziękowałem za dalsze przeglądanie. Bierzcie pod uwagę, że są osoby które grają same...

The past has gone

Opublikowano

Doładować SM można tylko za pomocą SMS oraz PAY-PER-CALL? A gdzie możliwość przelewu? Przecież to podstawa  <_<. 

Opublikowano

Prezentacja zrobiła na mnie ogromne wrażenie, ale w czasie kiedy zobaczyłem, że niektóre dungeony można robić tylko w grupach to podziękowałem za dalsze przeglądanie. Bierzcie pod uwagę, że są osoby które grają same...

Tak, są osoby które grają same, ale te dungeony trudnością są przygotowane dla grup. Ponad to są użyte tam użyte funkcje dedykowane grupom.

Doładować SM można tylko za pomocą SMS oraz PAY-PER-CALL? A gdzie możliwość przelewu? Przecież to podstawa  <_<. 

Na chwilę obecną nie ma.

Opublikowano

@Inkscape

Dobrze, że wasz anty-BS wykrywa go nawet jak się go nie ma.

Słabo to zrobiliście, że ustawiliście go pod prędkość zmieniania, ja itemy np bardzo szybko mixuje no i widać skutki.

Już 3 razy miałem ten komunikat ^^.

JzS1tFB.jpg

Opublikowano

1. Nie działa zielarstwo na ch3 i ch4
2. Anty-BS....

3. Nie widać w cube wartosci mikstur jakie mogą wejść.

4. Powiedzcie mi po co ustawiliście naliczanie czasu na  kostiumy/wierzchowce z IS, nawet jak postac jest wylogowana oraz ma zdjete itemy, no po cholere?

Wydałem w ten IS myslac sobie, no 3 dni to akurat na tydzien mi starczy a tu co? Czas normalnie leci, moglibyscie dodac notke chociaz do tego.

5. Zróbcie te PD z misji, by mozna bylo zakladac, bo mam wykupiony w IS i nie moge zalozyc tego.

Opublikowano

faq.png

• Maksymalny Poziom? - 250lvl.

• Typ serwera? - Medium/Hard.

• Jakie są raty serwera? - Brak ogólnie obranej zasady. Dopasowane ręcznie.

• Czy na serwerze jest 6/7 bonus? - Nie.

• Czym ulepszać?   - Na serwerze nie ma Zwojów Błogosławieństwa, ani Magicznych Metali - przedmioty ulepsza się u kowala.

• Czy kowal może spalić?   - Tak, lecz nie powoduje to ani zniszczenia przedmiotu, ani jego obniżenia.

• Czy wymagane są ulepszacze ?   - Tylko w przypadku epic EQ.

• Czy na serwerze są nowe questy?  - Tak, wszystkie stare questy zostały zastąpione autorskimi wraz z fabułą.

• Ile KU do G?  - 10 KU do G.

• Czy potrzebne są rady Pustelnika / Zwoje Egzorcyzmu?  - Nie.

• Czy dostajemy konia na start?  - Tak, każdy gracz otrzymuje militara.

• Jaki jest maksymalny poziom KD?  - Jest tylko jeden poziom.

• Kiedy będę mógł zrywać kwiaty?  - Po wykonaniu misji na 70 lvl od Baek-go.

• Jak mogę zwiększyć szansę na ich pomyślne zerwanie? - Czytając księgi dotyczące Zielarstwa.

• Jak zdobyć zwierzaka? - Wykonując misje na 50 lvl.

• Skąd dropią bronie na 75 lvl? - Standardowo ze szkatułki Rippera.

• Czy robi się coś z broni na 75 lvl? - Nie.

• Czy czas kostiumów / fryzur płynie tylko wtedy kiedy mamy je na sobie? - Nie, czas płynie od momentu nabycia.

• Czy został powiększony resp metinów? - Tak.

@ ShowMustGoOn. Masz informacje o tym w prezentacji serwera.

Opublikowano

Serwer bardzo fajne dopracowany, miło się gra, polecam wszystkim

i nwm czemu nie działa zielarstwo na ch4 (chyba tylko mi ;p)

by Neosieł

Opublikowano

Czy podczas manwoo, beda sie liczyc ryby tylko złowione w tym okresie 1h, czy byle jakie?

Właśnie podczas manwoo powinny być usunięte wszystkie ryby z postaci oraz depo bo ktoś mógł sobie nałowić wcześniej.

Tak będzie uczciwie jak wszyscy będą od nowa łowić.

Opublikowano

serwer fajny ale expic 80+ w av1 jest kijowo po 1. mało spotów - duzo ludzi po 2. mały exp

miało być dziś w nocy av2 od 80lv i czo ? czekam juz od wczoraj -,-

Opublikowano

To tylko ja tak mam ze jak wbije do tego rycerskiego pajaka v3 to jest pustka i nic niema ? na jakiej zasadzie to dziala ?

zaloguj sie na ch3/ch4 i jest okey :)

Opublikowano

Serwer naprawdę świetny, trochę cięzko się expi.30 minut gry i dopiero wbiłam 10 lvl. Miasta są  mega. 

Niech poprawią spoty i ten exp w grotach. 

Na pewno na serwerze nie ma 1k ludzi -.-

wolf.gif

Opublikowano

z tym czy jest 1k online to jest prawda w Chunjo gdzie nie ma prawie nigdy osob na ch1 tutaj bylo okolo 30-40
co do expa na 30lv + to nie jest kolorowo na BO pozajmowane a ja jako normalny Gracz nie bede Ksul bez powodu wiec nie ma gdzie za bardzo expic V1 Nie ISTNIEJE pozostala tylko i wylacznie Swiatynia gdzie exp leci 10-20 razy slabiej niz na BO. :X

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...