Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ink™

WebMetin.pl  

637 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      548
    • Tak
      141

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To dlaczego jak wł. gre to wyskakuje mi taki komunikat "Pliki Clienta servera WebMetin.pl zostały edytowane! prosimy pobrać orginalne pliki" ?

Zmieniałeś nazwę pliku WebMetin.exe?

• Odpowiedzi 868
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lepiej mi się expi w v2 niż w grocie v1, mam 72lvl :v

Poprawcie spoty(zwiekszcie) w grocie, bo marnie się to prezentuje jeżeli mamy expić tak do 90lvla, wystarczy zwiekszyć spoty 2x i bedzie elegancko, bo exp jest okej ale jest on ciężki od stron wygody, nie % i aż sie expić nie chce, albo chociaż dodajcie podbieganie łuczników, bo szamanem na prawdę tragedia jest przez te wolne hity

Opublikowano

ile osob gra ?

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Lepiej mi się expi w v2 niż w grocie v1, mam 72lvl :v

Poprawcie spoty(zwiekszcie) w grocie, bo marnie się to prezentuje jeżeli mamy expić tak do 90lvla, wystarczy zwiekszyć spoty 2x i bedzie elegancko, bo exp jest okej ale jest on ciężki od stron wygody, nie % i aż sie expić nie chce, albo chociaż dodajcie podbieganie łuczników, bo szamanem na prawdę tragedia jest przez te wolne hity

Tak, gracze już nam to zgłosili, jednak wiadomo że do takich zmian potrzebny jest restart. Zapewne będzie to miało miejsce w nocy.

ile osob gra ?

Aktualny licznik z prawidłową wartością masz na naszej stronie głównej.

Opublikowano

jest konik na start ?

edit; nie doczytałem już wiem że jest

Nie Ważne Kim Byłeś, Ważne Kim Jesteś a Najważniejsze Kim Będziesz.

Opublikowano

plik przez który odpalam tak? Bo jeżeli tak to mi nie działa...

Nie wolno nic zmieniać w pliku WebMetin.exe, nawet zmieniać nazwy. Jedyne co wolno zmieniać w cliencie to preferencje w pliku Ustawienia.exe.

mozecie dac Clienta na mega ? bo multi mi cos nie dziala a z dedyka pobiera mi sie 6.6kb/s przy internecie 20mb

Z dedyka wolno Ci pobiera, bo stale masa nowych graczy pobiera clienta. Oczywiście wrzucimy na jakiś dodatkowy hosting clienta.

Opublikowano

Nic nie zmieniałem...

Odpalilem grę za 1 razem i było git...

wracam do domu i nie moge włączyc, bo je*any błąd...

Re-instal obiłem w chuuu... razi i nic.

To co ja mam zrobic? Pobrac od nowa?

Opublikowano

Ci ktorzy mowia/pisza,że na serwerze są same" gimby " od Nitro mylą sie. Ja osobiscie zapoznalem sie z tym serwerem poprzez mpc forum.

Do gry na tym serwerze Zachecila mnie prezentacja zbr/bronie itp a takze fakt o tym ze serwer jest na dluzej,niewazne czy to easy,medium czy tez hard, wazne ze na dluzej, mam tu na mysli rozbudowany serwer co takze sporo o tym dowiedzialem sie z prezentacji, nastepnym dzialaniem z mojej strony było poczekanie na start serwer i przekonanie się, czy jest stabilny oraz dopracowany. NIE zawiodłem sie. Brak jakichkolwiek bledow ortograficznych w misjach, chinskich znaczkow czy tez bugow ogolnych.

Co do expa...  Ja staram sie wykonywac wszystkie misje wraz z lvl, na exp nie narzekalem (gram bez vipa czy tez jakis innych rzeczy z is) . Do samego v2 wszedlem dopiero na 55 lv bo wtedy skonczylem wszystkie misje na dany lvl. Aktualnie wbijam 71 lv i nie narzekam, expi sie dobrze bo w miare okej leca te monety oraz yangi. Misje są ładnie napisane i przyjemne w wykonywaniu. 

Co do yang... Troszke z tym ciezko bo czasem nie starcza na ulepszanie eQ bo pali na +6-7-8-9 bardzo czesto co jest fajne bo na 90% serwerach ulepszanie wynosi 70-100% co jest nudne i monotonne a takze nie ma satysfakcji z danego itemku oraz wartosci.  (osobiscie bym usunal pokazywanie ile% na ulepszenie jest..)

Jedynie duzym minusem na serwerze są CZASOWE kostiumy.. To mnie najbardziej odrzuca .

Dodatkowo gdy miesza sie rekami itemy np fms czy cos czasem wyskakuje "wykryto bonus switcher"  Osobiscie pojawilo mi sie to 2 razy(mam dowody) ale takze widzialem jak inni gracze skarzyli sie na ten temat. Jezeli ktos nie wierzy ze jak sie miesza rekami i wyskakuje ten komunikat to ewentualnie moge nagrać to frapsem. Spoty są pozajmowane... owszem przeciez to nic dziwnego ! To jest poczatek serwera wiec kazdy expi i chce sie troche wybic. Wkur*ia jedynie ze niektorzy wbijaja sie na spot i nie patrza czy ktos expi czy nie tylko ksuja i probuja wygonic lecz wiekszosc jest w porządku i mozna sie dogadac. 

Serwer polecam.

Opublikowano

Nic nie zmieniałem...

Nie, nie musisz pobierać od nowa, ale usuń plik WebMetin.exe i odpal patchera. Powinno pomóc.

Opublikowano

Nic nie zmieniałem...

m0ze antywirus ci edytuje p1iki ?

Opublikowano

Serwer super :)

Bardzo fajne misje, ładnie wyglądający system ulepszeń i wgl.

Bardzo ładne modele broni na 65 :)

Opublikowano

Jedynie duzym minusem na serwerze są CZASOWE kostiumy.. To mnie najbardziej odrzuca . Dodatkowo gdy miesza sie rekami itemy np fms czy cos czasem wyskakuje "wykryto bonus switcher" Osobiscie pojawilo mi sie to 2 razy(mam dowody) ale takze widzialem jak inni gracze skarzyli sie na ten temat. Jezeli ktos nie wierzy ze jak sie miesza rekami i wyskakuje ten komunikat to ewentualnie moge nagrać to frapsem.

Jeśli chodzi o komunikat który Ci występuje to ma on charakter czysto informacyjny, że gracz teoretycznie został uznany za cheatera, lecz nie ma to żadnych konsekwencji. My banujemy na podstawie 100% pewnych informacji, które posiadamy we własnych logach. Tak więc spokojnie. :)

Co do błędów przyznajemy się bez bicia do jednego przeoczenia. Nadal dropią na serwerze stare marmury z Pla, które nie działają. Zostanie to naprawione dziś w nocy (nie będziemy teraz robić Wam resa :D). Jesteśmy pewni w 100%, że błąd naprawiliśmy, więc jutro rano spokojnie możecie nas z tego rozliczyć. Wpłynęło do nas zgłoszenie, że czasami na DT źle pokazuje czas (kosmiczne liczby). Wprowadziliśmy małą modyfikację i już powinno być dobrze, lecz zmiany także wejdą w życie w nocy (pewnie coś ok 2:00, gdy liczba graczy spadnie poniżej 300 jak to było wczoraj). Na jutro zaplanowaliśmy event. Szczegóły pojawią się w kalendarzu na stronie głównej.

Powiedzcie mi po co dodaliście (int siłę i zręczność) do kolców? Jak mam teraz wbić perfect bony?

Nie rozumiem zbytnio gdzie widzisz problem. Zwyczajnie u nas perf bony mogą wyglądać trochę inaczej niż na innych serwerach. Sorry, taki mamy WebMetin. Dla pocieszenia ci powiem, że nie musisz w tarczach na 61 lvl wbijać NNO (jest to wbudowany bonus).

Opublikowano

Nie, nie musisz pobierać od nowa, ale usuń plik WebMetin.exe i odpal patchera. Powinno pomóc.

Zaraz zrobie resten kompa i na nowo jeszcze raz wypakuje i usunę exe. Jak nie bd działało to się załamie...

m0ze antywirus ci edytuje p1iki ?

Wył. antywirusa i nw o co kaman... ;/

Opublikowano

Wbiłem 89 lv i śmiało mogę polecić serwer exp nie jest za szybko, ale mi się podoba :D

Straszny płacz jest o drop yang tylko nie wiem po co skoro ja w eq mam 15kk all z expa. :)

Jedyne co mnie denerwuje to DT byłem 5 razy i 4 razy log na metku morderstwa i 1 raz przy ripie. Powinniście trochę ułatwić graczom robienie DT usuwając resp mobów na tych piętrach. 

Polecam stabilny serwer :)

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Wbiłem 89 lv i śmiało mogę polecić serwer exp nie jest za szybko, ale mi się podoba :D

Straszny płacz jest o drop yang tylko nie wiem po co skoro ja w eq mam 15kk all z expa. :)

Jedyne co mnie denerwuje to DT byłem 5 razy i 4 razy log na metku morderstwa i 1 raz przy ripie. Powinniście trochę ułatwić graczom robienie DT usuwając resp mobów na tych piętrach. 

Polecam stabilny serwer :)

Na metkach morderstwa moby nie będą się ponownie respić.

Opublikowano

Ja akurat mam zastrzeżenie co do lotu klucz zin bong in w dt. Wczoraj biłem 40min spoty i nie poleciał prawidłowy klucz.Pewnie wszyscy beda mówić że pech i tyle ale nawet przy duzym pechu na innych serwach dropienie klucza to max 20min

Opublikowano

Na metkach morderstwa moby nie będą się ponownie respić.

Inku mistrzu zrób coś jeszcze z pieczątkami, trochę to przyśpiesz i będzie gitara ;)

To z nierespienie będzie dzisiaj w nocy już?

Opublikowano

Możecie w szkacie ripa zostawić tylko bronie na 75? Bo teraz np taki 100lv zamiast expić to bedzie musiał chociaż xxx razy na dt żeby dropnąć trute.Nie po to jest max 250 żeby się meczyć z bronią na tak mały lv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...