Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ink™

WebMetin.pl  

637 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      548
    • Tak
      141

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 868
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie zadawałbym tego pytania gdyby on mi go pobierał. Niby cos pobiera ale jest błąd, że mam nieaktualnego klienta gry i muszę sptatchować..

Spaczuj kilka razy, też tak miałem

Serwer ogólnie - zajebisty.

Postawił w chuj wielką poprzeczke dla wszystkich hardów, bo teraz bez wątpienia jest to najlepszy serwer tego typu w Polsce.

Nigdzie nie ma aż tak wszystkiego dobranego, takiego szeregu misji i możliwości rozwoju postaci.

W dodatku jest tani IS co tylko świadczy o tym, że dla administracji pieniądze to nie wszystko.

Zapraszam serdecznie, ja osobiscie gram w chunjo znajdziecie mnie pod nickiem harnasiek

Tylko mam jedną propozycje, by wierzchowce i kostiumy z IS nie konczyly sie jak są zdjete/lub jak nie jestesmy zalogowani

Opublikowano

Spaczuj kilka razy, też tak miałem

Serwer ogólnie - zajebisty.

Postawił w chuj wielką poprzeczke dla wszystkich hardów, bo teraz bez wątpienia jest to najlepszy serwer tego typu w Polsce.

Nigdzie nie ma aż tak wszystkiego dobranego, takiego szeregu misji i możliwości rozwoju postaci.

W dodatku jest tani IS co tylko świadczy o tym, że dla administracji pieniądze to nie wszystko.

Zapraszam serdecznie, ja osobiscie gram w chunjo znajdziecie mnie pod nickiem harnasiek

Tylko mam jedną propozycje, by wierzchowce i kostiumy z IS nie konczyly sie jak są zdjete/lub jak nie jestesmy zalogowani

powiadasz najlepszy? 

Graczy Online 656 Rekord Graczy 763

nie zagram ze wzgledu na nitro ktory sprowadził jp gimbusy.

btw. co mnie obchodzi gdzie jakis szczeniak gra? (chodzi o harnasia)

Opublikowano

powiadasz najlepszy? 

Graczy Online 656 Rekord Graczy 763

nie zagram ze wzgledu na nitro ktory sprowadził jp gimbusy.

btw. co mnie obchodzi gdzie jakis szczeniak gra? (chodzi o harnasia)

Poziom graczy, mimo reklamy nitra jest nawet dobry, nikt się nie obraża, czasem pojawią się te marne teksty gimb armii, ale tak to jest okej.

A licznik to kwestia czasu, az skoczy do 1-2k, serwer sam sobą sie wypromuje ale nie watpie ze administracja mu w tym pomoze :)

Opublikowano

Opłaca się grać? Jak ze skillami? Ile Online? Jak z reklamą ? :)

Jasne, ze opłaca.

Skile robisz normalnie, 10 ku do G masz je u handlarki. Brak rad/zwojow. 1 kamol do P tez u handlarza

Online masz na stronie, a reklama pewnie ruszy pelna para na dniach, teraz jedynie nitro ale sam serwer w sobie sie wypromuje bo jest zajebisty

Opublikowano

Serwer kozak zasługuje na więcej graczy. Mam nadzieję, że nie padnie szybko, bo za tydzień wbijam z nolife mode ON.

Tymczasem idę się edukować :X POZDRO

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

masakra z pobieraniem tego clienta przy necie 8mb/s to z 5 godzin...

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

masakra z pobieraniem tego clienta przy necie 8mb/s to z 5 godzin...

Mi tam klient ściągnął się w 10 minut więc bardzo szybko jak na taki duży rozmiar.

Serwer wydaje się przyzwoity i dopracowany, ale przeglądając IS to jednak trochę zwątpiłam.

Fryzury mają fajne bony tyle że są trochę za drogie. Skoro taki przykładowy irokez kosztuje 400sm  na 3 dni, a doładowanie smsem 500 monet to koszt 7zł z groszami to trochę drożyzna.

Moim skromnym zdaniem powinny być one chociaż na dłużej za tak wygórowaną cenę...

No ale po tylu pozytywnych opiniach można chyba śmiało zagrać bez obawy że padnie po tygodniu :P

58815786.jpg

Opublikowano

Mi tam klient ściągnął się w 10 minut więc bardzo szybko jak na taki duży rozmiar.

Serwer wydaje się przyzwoity i dopracowany, ale przeglądając IS to jednak trochę zwątpiłam.

Fryzury mają fajne bony tyle że są trochę za drogie. Skoro taki przykładowy irokez kosztuje 400sm  na 3 dni, a doładowanie smsem 500 monet to koszt 7zł z groszami to trochę drożyzna.

Moim skromnym zdaniem powinny być one chociaż na dłużej za tak wygórowaną cenę...

No ale po tylu pozytywnych opiniach można chyba śmiało zagrać bez obawy że padnie po tygodniu :P

Jest okej, tylko niech każdemu zresetują czas kostiumów i ustawią, by nie znikały JAK SĄ ZDJETE LUB JAK POSTAĆ JEST WYLOGOWANA, bo to troche kpina.

@Inkscape

Opublikowano

Ponawiam swoje pytanie. 

Ma ktoś linka do tej łatki?

Odpal grę patcherem.

Fryzury mają fajne bony tyle że są trochę za drogie. Skoro taki przykładowy irokez kosztuje 400sm na 3 dni, a doładowanie smsem 500 monet to koszt 7zł z groszami to trochę drożyzna.

Cena w IS jest adekwatna do bonusów jakie daje dany przedmiot. Niektóre fryzury, kostiumy, pety są dostępne w grze. Po 110 lvl jest tzw. loteria Serwiusza Fortuny, podczas której można zdobyć jakiś kostium na określony czas.

Bardzo nas cieszą komentarze i motywują do pracy. Fajnie, że nawet w tak ciężkim momencie (startowały w ciągu 2 dni 4 serwery) udało nam się zmiażdżyć konkurencję. Nikomu nie życzymy oczywiście źle, ale wiadomo, że jest to pewnego rodzaju rywalizacja o graczy między serwerami. Reklama oczywiście trwać będzie nadal i liczymy, że już niedługo dobijemy do 1 500 graczy online.

Życzymy przyjemnej gry, WebMetin Team.

//Edit. A co do poziomu graczy na serwerze, to nie ma prawa nikt się na ten temat wypowiadać, kto nie zalogował się choć raz do gry. Nasi gracze niczym się nie różnią od graczy na innych serwerach.

Opublikowano

Na serwer wbiłem i dobiłem aż 48 lvl  o.O

Szczerze ? Expić od 42 lvl w v2 musiałem gdyż nigdzie na tym lvl nie leci dobry exp.

Na v2 od zaje... ludzi, spoty respią się ZA DŁUGO, nie są powiększone. Exp leci z nich w miarę ale expienie głównej postaci + bufa przy takich spotach i częstotliwości respienie jest co najmniej uciążliwe. 

Drop jest też porządnie zje... Do tej pory miałem może z 700k przy czym wydałem 100k na dodania, 100k na dodania 5tych bonów, 250 na ulepszenie ebo na 9 i 100k na ulepszenie smoczej na 8 i 100k na zmianki .

Reszta poszła w skile a ja biegam w marnie zbonowanym eq. 

Owszem jest kilka nowości typu wytwarzanie pasów, jakieś tam dziwne monety dropiące w grze itp.

Dla mnie serwer pomimo, że jest hardem nie jest dopasowany. Drop hajsu powinnien byc większy. Spoty są za małe i respią się za wolno.

Konto VIP daje CI duża przewagę gdyż dostajesz kanał tylko dla VIPów.

Większość topki jedzie na full IS i dlatego w tak krótkim czasie mają takie lvl-e.

Osobiście nie polecam.  <3

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Na serwer wbiłem i dobiłem aż 48 lvl  o.O

Szczerze ? Expić od 42 lvl w v2 musiałem gdyż nigdzie na tym lvl nie leci dobry exp.

Na v2 od zaje... ludzi, spoty respią się ZA DŁUGO, nie są powiększone. Exp leci z nich w miarę ale expienie głównej postaci + bufa przy takich spotach i częstotliwości respienie jest co najmniej uciążliwe. 

Drop jest też porządnie zje... Do tej pory miałem może z 700k przy czym wydałem 100k na dodania, 100k na dodania 5tych bonów, 250 na ulepszenie ebo na 9 i 100k na ulepszenie smoczej na 8 i 100k na zmianki .

Reszta poszła w skile a ja biegam w marnie zbonowanym eq. 

Owszem jest kilka nowości typu wytwarzanie pasów, jakieś tam dziwne monety dropiące w grze itp.

Dla mnie serwer pomimo, że jest hardem nie jest dopasowany. Drop hajsu powinnien byc większy. Spoty są za małe i respią się za wolno.

Konto VIP daje CI duża przewagę gdyż dostajesz kanał tylko dla VIPów.

Większość topki jedzie na full IS i dlatego w tak krótkim czasie mają takie lvl-e.

Osobiście nie polecam.  <3

H A R D / M E D I U M

Chciałbyś, aby na każdym lvlu starczało Ci na wszystko? Smieszne.

Ja osobiście kasy wydałem tu już z 10kk, mam 69lvl expie ciągle i tak dalej i nie narzekam.

Spoty za wolno się respia? Heh, ledwo ubije i już kolejny jest.

Dużo osob? Max 1-2 na spocie siedzą i to nie na każdym.

Topka na IS? Sobie zobacz ranking, nie każdy ma VIPa i sobie radzi, kanał VIP to zwykły dodatek, dużo się nie różni.

A to, że kupują coś w IS to nie powinno wywoływać u Ciebie nawet minimalnego bólu dupy, bo to dzieki takim osobą bedziesz grać dłużej, a sam IS dużej przewagi nie daje, wiem bo sam inwestowałem w kostium, wierzchowca i PDka i nie jest tak kolorowo jakby sie mogło wydawać.

Opublikowano

H A R D / M E D I U M

Chciałbyś, aby na każdym lvlu starczało Ci na wszystko? Smieszne.

Ja osobiście kasy wydałem tu już z 10kk, mam 69lvl expie ciągle i tak dalej i nie narzekam.

Spoty za wolno się respia? Heh, ledwo ubije i już kolejny jest.

Dużo osob? Max 1-2 na spocie siedzą i to nie na każdym.

Topka na IS? Sobie zobacz ranking, nie każdy ma VIPa i sobie radzi, kanał VIP to zwykły dodatek, dużo się nie różni.

A to, że kupują coś w IS to nie powinno wywoływać u Ciebie nawet minimalnego bólu dupy, bo to dzieki takim osobą bedziesz grać dłużej, a sam IS dużej przewagi nie daje, wiem bo sam inwestowałem w kostium, wierzchowca i PDka i nie jest tak kolorowo jakby sie mogło wydawać.

Haraśku ja wyraziłem swoją opinię nie masz prawa się z niej nabijać.

Każdego opinia jest inna i ma prawo się wypowiedzieć.

Pewnie grasz surą WP i nie musisz robić buffa. Skąd to 10kk może mi powiesz ?:)

No powiedz mi gdzie się tak szybko respią spoty ? Może na kanale VIP ale napewno nie na zwykłych chanela.

Twierdzisz, że jest mało osób ? 

Przejedź po v2 i znajdz wolne spoty, może okazać się to wyczynem gdyż na NORMALNYCH chanelach jest mnóstwo osób. 

Gracze z VIP MAJĄ przewagę i tego nie zmienisz. Piszesz, że tak nie jest a i tak każdy wie jak jest na prawdę. 

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Haraśku ja wyraziłem swoją opinię nie masz prawa się z niej nabijać.

Każdego opinia jest inna i ma prawo się wypowiedzieć.

Pewnie grasz surą WP i nie musisz robić buffa. Skąd to 10kk może mi powiesz ? :)

No powiedz mi gdzie się tak szybko respią spoty ? Może na kanale VIP ale napewno nie na zwykłych chanela.

Twierdzisz, że jest mało osób ? 

Przejedź po v2 i znajdz wolne spoty, może okazać się to wyczynem gdyż na NORMALNYCH chanelach jest mnóstwo osób. 

Gracze z VIP MAJĄ przewagę i tego nie zmienisz. Piszesz, że tak nie jest a i tak każdy wie jak jest na prawdę. 

Mam prawo sie z niej nabijac bo jest mylna.

Nie gram WP, gram smokiem.

10kk wydropilem z dropu i z monet, nie jest to problemem.

Spoty sie wszedzie szybko respia, nie wiem jak jest na kanale VIP bo VIP-a nie mam.

Wiem jak jest w V2, ja aktualnie respie sam na 3 spoty, wiec z czym masz problem?

Opublikowano

Dlaczego nie mogę zmienić rozdzielczości? Zaraz wyskakuje mi komunikat, że pliki są nie orginalne i nie mogę włączyć gry. Wie ktoś jak można to zrobić?

Z góry dziękuje :)

PS. Teraz wgl mnie nie działa... muszę pobierać od nowa...

Opublikowano

Dlaczego nie mogę zmienić rozdzielczości? Zaraz wyskakuje mi komunikat, że pliki są nie orginalne i nie mogę włączyć gry. Wie ktoś jak można to zrobić?

Z góry dziękuje :)

PS. Teraz wgl mnie nie działa... muszę pobierać od nowa...

Zmiana rozdzielczości nie wpływa na wykrywanie czy client jest nasz oryginalny czy modyfikowany.

A co trudności serwera... jest to mega ciekawe, bo w zapowiedzi wszyscy twierdzili, że się nie znamy, bo jak na serwerze jest 250 lvl to serwer jest easy/medium a nie medium hard. Jak widać można. Leci słabo exp? Zrób misje poboczne, bo za niektóre nagrodą jest PD. Nie radzisz sobie na spocie? Zrób misje poboczne za które dostaniesz bonus na potwory. Z wzrostem lvl mobów które gracz bije wzrasta ilość dropionych yang. To samo się tyczy niebiańskich monet. Wiadome, że wyższy lvl potrzebuje więcej yang, więc później wypada więcej kasy. Jest to bardzo dobre, bo nie opłaca się tworzyć postaci na małym lvl tzw. dropek. Bardziej się opłaca iść większym lvl zarabiać yang.

Jeśli ktoś uważa, że teraz jest ciężko, więc później będzie masakra to jest w błędzie. Wraz z wzrostem zapotrzebowań graczy na dalszych lvl wzrasta ilość możliwości by zarobić (np. nasze dungeony).

Opublikowano

To dlaczego jak wł. gre to wyskakuje mi taki komunikat "Pliki Clienta servera WebMetin.pl zostały edytowane! prosimy pobrać orginalne pliki" ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...