Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ink™

WebMetin.pl  

637 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      548
    • Tak
      141

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 868
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jakie ip tsa bo w prezce nie ma.

W prezce nie ma IP, bo MPCforum tego zabrania. Adres jest na naszej stronie głównej w lewym górnym rogu. Niestety nadal (po 2 tyg.) czekamy na licencje. Nie wiemy o co chodzi, bo nie ma żadnego odzewu od TS3.

I jak się gra?

Przyjemny exp?

Dużo misji?

Z Twoich pytań mogę odpowiedzieć tylko na jedno dotyczące misji. Jest ich łącznie ok 60 i z tego co widzę podobają się graczom nasze autorskie rozwiązania, bo stale wykonują kolejne zadania. Nas to cieszy, bo dokładnie na tym nam zależało.

Opublikowano

Do godziny 20:30 pojawi się łatka dla graczy używających internetu mobilnego. Powodem wyskakiwania błędu był widget, który pojawiał się po uruchomieniu tego programu. 

Opublikowano

Planujecie jakaś wieksza reklame? Bo jak narazie Nitro tylko 750 osób przyciągnał....  A serwer naprawde zasługuje na ponad 1k

Szczególnie ze nie wypaliły serwery które miały dzisiaj wystartowac .

03729251862177217306.gif

Opublikowano

Serwer świetny z prezentacji chyba jeden z najlepszych jakich widziałem. Zagram za niedługo na serwerze z ekipą jak na razie czasu nie ma :D tylko poprawianie ale za niedługo biorę się za ten serwer :). Polecam i zapraszam !

ddz8gi.png

Opublikowano

Polecam serwer ze względu na administrację.

Mam pytanie,  dodacie opcje doładowania monet przez przelew bankowy?

Nie, niestety przelewów bankowych nie będzie.

Pytanie mam ..;d dlugo dochodzi link na e-maila do rejestracji?

Różnie, zależy gdzie masz e-mail. Nie jest jednak on wymagany do wejścia do gry.

Opublikowano

Polecam,

Ewa Wachowicz

PS: Polecam, bo adminka ma seksowny glos na tsie.

To oczywiste skoro Nitro maczal palce w tym syfie to admina dal dupeczce co mu cycki pokazala bo on sam co najwyzej  stare bułeczki na straganie pomaca.

nie plecam ze wzgledu na Nitro sciaga na serwer same osoby bez kultury, czyste chamstwo i "jp na 100%"

Opublikowano

Fakt faktem serwer może i byłby dobry, gdyby nie reklama nitro, który sprowadził większość graczy tego serwera z armii jp gimbus.

Opublikowano

Fajna prezka, wszystko fajnie tylko jak dla mnie mało ludzi coś w tych miastach ;(. Mam nadzieję, że z dnia na dzień będzie coraz więcej ludu ;)

Jeśli pomogłem daj + jeśli nie pomogłem też walnij + =)

Opublikowano

Pograłbym, bo serwer fajnie wygląda, ale czytając o reklamie Nitra, odpuszczę sobie. Już wiem jak będzie wyglądała społeczność na tym serwerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...