Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ink™

WebMetin.pl  

637 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      548
    • Tak
      141

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powinni zrobić coś z tym clientem...  

Też miałem zagrać , ale jak grać jak clienta nie da się ściągnać , albo po 50kb/s leci to podziekuje ;)

• Odpowiedzi 868
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ściągałem autopatcherem i mam taki błąd mianowicie: została wykryta uruchomiona aplikacja: patcher.exe Nie może ona byc uruchomiona podczas pracy klienta WebMetin.pl!  Prosimy ją zamknąć to jak mam w końcu to odpalić ?  

Znajdziecie mnie pod nickiem Zaczynającym się na : Ber......

Pomogłem daj lubię to :)

Opublikowano

no teraz 12min sie pobiera juz wbijam ;)  i takie pytanko czemu strona wam tak dlugo sie wlacza ??

POPRAWCIE DROP KASY BO LECI MARNIE A NA ULEPSZANIE SPORO KASY IDZIE :C

Opublikowano

Ściągałem autopatcherem i mam taki błąd mianowicie: została wykryta uruchomiona aplikacja: patcher.exe Nie może ona byc uruchomiona podczas pracy klienta WebMetin.pl!  Prosimy ją zamknąć to jak mam w końcu to odpalić ?  

Zamknij Pacher.exe (Po prawej stronie przy zegarku systemowym).

POPRAWCIE DROP KASY BO LECI MARNIE A NA ULEPSZANIE SPORO KASY IDZIE :C

Drop kasy wzrasta wraz z LVL. Im większy poziom ma potwór którego bijemy tym więcej kasy z niego leci. Po 80 lvl już nie ma problemu z kasą. Jest to sposób na brak botów (nie opłaca się dropić kasy na małym lvl).

Wczoraj były problemy spowodowane naszym usługodawcą. Poza tym nie było większych problemów. Dziś client pojawi się na kolejnych mirrorach, więc nowi gracze nie będą mieli żadnego problemu w downloadem.

Opublikowano

hahahaha po yangach oceniac serwer.. glupota

o to wlasnie chodzlo autorom

Zagraj to zobaczysz...

10 yang  zdzikusa a zmianki 50k.

Opublikowano

Zagraj to zobaczysz...

10 yang  zdzikusa a zmianki 50k.

Przecież dropią monety o wartości 10/20/50k.

Na 30 lvlu miałem już całe eq wybonowane i ulepszone jak na swój lvl.

Opublikowano

klient jest beznadziejny zrobilem kopie WebMetin (lanchera) dla buffa i dupa jakis blad wyskakuje drop yang no smieszny a te 10/20/50k dropi raz na godzine pozdro i nie polecam !

Opublikowano

klient jest beznadziejny zrobilem kopie WebMetin (lanchera) dla buffa i dupa jakis blad wyskakuje drop yang no smieszny a te 10/20/50k dropi raz na godzine pozdro i nie polecam !

Bijąc na dzikusach w 10 minut miałem ~200k, masz pecha po prostu że Ci nie dropią, ja tam się cieszę, że jest taki drop yang.

Opublikowano

Nie wiem jak Ty to zrobiłeś, ale mi ze spota leci po 3 monetki...

Serwer polecam : )

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Co do tych yangów, to naprawdę przesadzacie. 

Ja expiąc od 42 do 70 lvla, w v2. Zrobiłem eq na 9, ebo, tarcza, wybonowałem wszystko, ponadto wybonowałem EQ na buffce i wbiłem wszędzie skille P. Zostało mi 400k.

Serwer jest naprawdę dobrze dopracowany, szkoda tylko wczorajszego "słabego" startu, ale to już nie wina teamu, tylko serwera. 

Zapraszam!

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

nie moge uruchomić klienta bo dropbox mam włączony................... debil to wymyślał

Świetny język jak na Redaktor Metin2  i nie bez powodu taki warunek trafił do clienta. Wyłącz dropbox i po problemie...

Opublikowano

Wybacz mi mój język ale program który wymaga żebym wyłączył xampp'a i dropbox'a oraz wiersz poleceń- narzędzia mojej pracy budzi we mnie skrajnie negatywne emocje. Uwarzam że lepiej było dopracować zabezpieczenie niż wydać takie coś. O przypadku iplus managera nie wspomnę. Odnośnie bycia redaktorem, zostałem nim nie za kwiecisty język pełen ciepłych słów i porównań godnych greckich poetów, zostałem nim za wiedzę na temat metin2.sg. I to co pisze i w jaki sposób pisze poza tym tematem to moja prywatna sprawa.

Opublikowano

Na 99% patchowałeś clienta z Bety, prawda? Niestety musisz pobrać nowe pliki z wczoraj.

Tzn? jaki rozmiar teraz jak będę ściągał i gdzie je znajdę :) chce w końcu zagrać :D 

Opublikowano

Prezentacja powalająca. Grzechem było by tu nie zagrać. Jeden z najlepszych serwerów jakie widziałem. Zabieram się już do rejestracji i dl. Szacunek.

1859773.jpeg

~PanPrawdy~

Opublikowano

Tzn? jaki rozmiar teraz jak będę ściągał i gdzie je znajdę :) chce w końcu zagrać :D

Myślę że znajdziesz to na stronie serwera hm.. ale mogę się mylić.

logo.png

Opublikowano

Mam problem moj klient jest spaczowany w 100.3% ale niemoge dac rozpocznij gre 

YOU FUCK WITCH ME!YOU FUCK WITCH THE BEST!

LUDZIE CZYTAJCIE CO SIE PISZE W TEMATACH NIEPISZCIE NIEPOTRZEBNYCH POSTOW

一个帐户很多球员佩泽梅克安斯基亚切克

Opublikowano

Myślę że znajdziesz to na stronie serwera hm.. ale mogę się mylić.

Chyba się mylisz czekam na odpowiedź Administratora :) 

Opublikowano

cOdpowie ktos co mam zrobic jak ma spaczowenego klienta ale nie mogę dac start gry?

YOU FUCK WITCH ME!YOU FUCK WITCH THE BEST!

LUDZIE CZYTAJCIE CO SIE PISZE W TEMATACH NIEPISZCIE NIEPOTRZEBNYCH POSTOW

一个帐户很多球员佩泽梅克安斯基亚切克

Opublikowano

Wszystkie linki do download masz po zalogowaniu w dziale Download. Możesz sobie dowolnie pobrać hosting.

cOdpowie ktos co mam zrobic jak ma spaczowenego klienta ale nie mogę dac start gry?

Dodaj folder do wyjątków antywirusa. Niektóre antywir błędnie uważają, że każdy zaszyfrowany plik to wirus...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...