Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ink™

WebMetin.pl  

637 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      548
    • Tak
      141

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak by oni byli ogarnięci to by przewidzieli to i dali więcej linków do klienta a nie 1 beznadziejny na tyle ludzi, ale zagram może jutro jak pobiorę klienta . :)

1374492926-U975782.jpg

• Odpowiedzi 868
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu usuneliście licznik osób online,czyżby boicie się że nowy gracz jak zobaczy małą liczbe to się zpeszy.

Trochę serwer pod względem dropu yang nie wyszedł ciężko jest ze zmiankami.Wiem wiem że to medium/hard ale troszke bez przesady.

Exp też daje wiele do życzenia a w dodatku nie ma lochu v1 a expić na bo 40+lvl to masakra.

Wiadomo jest v2 ale jak ktoś gra solo to może zapomnieć że tam poexpi nie padając co chwila.

Jak narazie serwer taki sobie zobaczymy możę coś poprawią.

Opublikowano

Serwer po prezce wydaje się fajny na pewno zagram.

Ile osób gra mniej więcej?

@Jest szansa na jakiegoś lunchera?

@ItemShop dla wybranych? IS off a typek z Vipem lata

Opublikowano

Serwer po prezce wydaje się fajny na pewno zagram.

Ile osób gra mniej więcej?

@Jest szansa na jakiegoś lunchera?

@ItemShop dla wybranych? IS off a typek z Vipem lata

IS tak, ale konto VIP można kupić...

Jak exp, nie ma lagów?

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Czemu usuneliście licznik osób online,czyżby boicie się że nowy gracz jak zobaczy małą liczbe to się zpeszy.

Trochę serwer pod względem dropu yang nie wyszedł ciężko jest ze zmiankami.Wiem wiem że to medium/hard ale troszke bez przesady.

Exp też daje wiele do życzenia a w dodatku nie ma lochu v1 a expić na bo 40+lvl to masakra.

Wiadomo jest v2 ale jak ktoś gra solo to może zapomnieć że tam poexpi nie padając co chwila.

Jak narazie serwer taki sobie zobaczymy możę coś poprawią.

Licznik na stronie jest w prawym dolnym rogu.

Srij9JT.png

Opublikowano

Grubo hahahahhahahha, przepraszam ale musiałem tak napisać.

250lvl max - 3 godziny a tam dopiero 65 hahahhahahhahahhahaa

śmiech na sali, pozdrawiam ekipe srajmetin.pl z podłogi xD

Po prezentacji mówie zajeeebisty serwerek lepszy od invorii czy dreikona.

Wchodząc na niego przeżegnałem się i powiedziałem dowidzenia.

Opublikowano

mogli dać na początek max 125 a nie odrazu 250

początek i tak pewnie ładnie leci jak 4h=60lv a potem na 200lv 1lv=z 4h jak pewnie nie wiecej

nie wiem czy wgl opłaca sie pobierać clienta jak mam neta LTE a leci mi 250kb/s

Opublikowano

Grubo hahahahhahahha, przepraszam ale musiałem tak napisać.

250lvl max - 3 godziny a tam dopiero 65 hahahhahahhahahhahaa

śmiech na sali, pozdrawiam ekipe srajmetin.pl z podłogi xD

Po prezentacji mówie zajeeebisty serwerek lepszy od invorii czy dreikona.

Wchodząc na niego przeżegnałem się i powiedziałem dowidzenia.

To nie easy jak wiekszość gdzie grałes ;)

mogli dać na początek max 125 a nie odrazu 250

początek i tak pewnie ładnie leci jak 4h=60lv a potem na 200lv 1lv=z 4h jak pewnie nie wiecej

nie wiem czy wgl opłaca sie pobierać clienta jak mam neta LTE a leci mi 250kb/s

pobierz patcha i pobieraj przez patchera... sdzybciej idzie :)

wsrhs.jpg
Opublikowano

To nie easy jak wiekszość gdzie grałes ;)

pobierz patcha i pobieraj przez patchera... sdzybciej idzie :)

Ja rozumiem że to nie Easy jak większość, ale dostępnych 250lvl dali taki exp jak na Tiverii parodia w chuj.

Opublikowano

wlasnie nie.,... bo nikt po tygodniu nie bedzie mial max lvla... ;)

W ogóle go nie będzie miał przy takim expie, to jakby wyexpić postać na PL do 105. W dupie się poprzewracało i tyle.

A nieliczni wbijają tam fulla

Sam wspomnisz te słowa za 2-3 dni.

Opublikowano

W ogóle go nie będzie miał przy takim expie, to jakby wyexpić postać na PL do 105. W dupie się poprzewracało i tyle.

A nieliczni wbijają tam fulla

Sam wspomnisz te słowa za 2-3 dni.

na nowych mapach exp powinien byc przystosowany do lvl wiec 250 problemem wbic w miesiac lub mniej nie powinien byc, chyba ze za spota bd leciec 0.1 to inna sprawa

Opublikowano

Hmm.. Jak wrazenia ? Otoz przegralem tam 4h, posmakowalem expa (do 32 lv) polowilem ryby, pokopalem rudy no i moge powiedziec .. ze nie jest tak zle.

Lipa troche ze serwer ma 4h 31 min juz a dopiero 71 lv jest, ja tam nigdy nie narzekam na exp czy to easy czy hard lecz jezeli bedzie leciec na wyzszym lv jak na pl lub tak jak kolega wyzej wspomnial ze przez ten czas na PL wbiłoby sie 105 lv to nie wiem czy ktos bedzie tu expil do 250... z prostych przyczyn. (Na PL to bardziej oplacalne ze wzgledu na to ze nigdy nie padnie)

Zauwazylem ze u instruktorow nie ma fryzurek lecz niektorzy je mieli wiec raczej są na serwerze, za to + lecz jak nie ma to ujowo.

Po drugie straszna lipa ze kostiumy są czasowe... To najgorsze co moze byc, zniechceca strasznie.

Smialo moge stwierdzic ze serwer stabilny,bez bugow i ogarniety, na pewno jest co robic, nawet kopiac rude fajny widok jest na tylu ludzi w kopalni, przynajmniej nie ma nudow bo kopie sie rude i czyta co piszą gracze na ogolnym. Osobiscie nie mialem problemu zadnego z clientem ani strona itp, nic mi ani razu nie padło. Problem był z zalozeniem konta poniewaz strona była obciazona strasznie przez liczbe osob ktore sie rejestrowaly/pobieraly clienta ale wystarczylo ciagle odswiezac i łapała"zasieg",  client sie pobierał po 800kb wiec było ok. Dodam ze na serwerze nie było ani pol laga.

Osobiscie moge polecic serwer i sam jeszcze na nim pogram, mam nadzieje ze exp nie bedzie tragiczny bo w sumie nie mam zamiaru siedziec 3h nad jednym lv ale 1h na 1 lv jeszcze moglbym spokojnie poswiecic. 

Opublikowano

Serwer fajny, ale ludzi mało.

Bugów nie ma, lagów też nie ma (czasami przylaguje, ale tylko raz), jedynie co się może wydawać trudnego to yangi, ale później jest tego już w miarę sporo.

Serwer polecam, ale przez te problemy z klientem straciliście dużo graczy, mogliście pomyśleć i wrzucić klienta parę dni przed startem.

Opublikowano

Ten serwer to jeden duży syf !! 

To moja szczera opinia co do tego serwera. 

Straciłem czas na pobieranie Clienta ,robienia konta.. ! 

Exp na psach - drop od 1-4yang

Dzikusy - 10-20yang

Nie oplaca sie grać !!! 

Opublikowano

Na stronie pisze że ch i ch2 nie działa . No-stop problemy

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Opublikowano

Ten serwer to jeden duży syf !! 

To moja szczera opinia co do tego serwera. 

Straciłem czas na pobieranie Clienta ,robienia konta.. ! 

Exp na psach - drop od 1-4yang

Dzikusy - 10-20yang

Nie oplaca sie grać !!! 

hahahaha po yangach oceniac serwer.. glupota

o to wlasnie chodzlo autorom

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...