Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiadomo, nigdzie nie ma licznika. A miasto takie duze ze jak 3 osoby spotkasz to cud :p

Smerfeta/ Sasetka / Gorzka :)

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Konkret, już w pobieraniu :D

Edytuje post po pobraniu i wbiciu conajmniej 70 lvla.

Opublikowano

Gdzie dropia przepustki na d1? Mozna by zmienic te m1 na standardowe lub troszku klimat przyblizyc do dalekiego wschodu ;D, reszta mapek jest ok.                     

Opublikowano

Na ch1 jest duzo ludzi w jinno.

ZBALANSOWAC POSTACIE

POPRAWIC SPOTY ILOSC MOBOW BO JEST CH***

POPRAWIC EXP, DROP, WW

Opublikowano

Kiedy naprawicie ulepszanie sztyletów i łuków po 145 lvl ? 

Z tego oto łuku robi się coś takiego: niebieska potka/biała flaga/kd woja (tu pokazuje bonusy)

http://zapodaj.net/5e72080c6f6ce.jpg.html

Zostało to naprawione, zmiany będą po dzisiejszym restarcie ok 1.

Opublikowano

Zostało to naprawione, zmiany będą po dzisiejszym restarcie ok 1.

A mi kiedy odp do tego co pisalem wyzej?

Koniec 44 str.

Wszystkiego naj sielu.

Opublikowano

Czy tylko mi po spatchowaniu nie działa gra?

Zaczyna się ładować pasek i nagle wyłącza się client, a przed spatchowaniem wszystko działało.

Co zrobić?

SYSSER:

0604 18:34:21465 :: LZObject: not a valid data
0604 18:34:21465 :: Failed to decompress : krolestwa/mapproperty.txt
0604 18:34:21466 :: CMapBase::LoadProperty(FileName=krolestwa\MapProperty.txt) - LoadMultipleTextData ERROR ĆÄŔĎŔĚ ľřŔ» °ˇ´ÉĽşŔĚ ¸ą˝Ŕ´Ď´Ů.
0604 18:34:21466 :: CMapManager::LoadMap() Invalid Map Type
0604 18:34:21466 :: CPythonBackground::SelectViewDistanceNum(int eNum=0) mc_pcurEnvironmentData is NULL
Opublikowano

Tak wiem wiem, przy przerwie ta cena zostanie usunięta.

Niektóre zmiany są złe niektóre dobre, tak to już jest. 

Ważne że da sie to odwrócić. 

I Wy chcecie przyciągnąć na serwer nowych graczy? Jak? Utrudniając im gre przez dodanie opłaty za wejście na WW po 5kk? Przecież było dobrze.

ZOSTAW JAK JEST!

ww dropia wodne kamienie, malze i inne ulepy, wiec zostaw jak jest czyli 5kk za wejscie.

Opublikowano

ZOSTAW JAK JEST!

ww dropia wodne kamienie, malze i inne ulepy, wiec zostaw jak jest czyli 5kk za wejscie.

Ulepszacze najlepiej lecą na mapach do expa, a exp jest najlepszy na dungeonach.

Cena musi zostać zniesiona.

Opublikowano

Dobra lecimy.Na serwerze gram od początku na dzień dzisiejszy jestem 4 w topce wbiłem maksymalny poziom i mogę powiedzieć, że serwer nie jest tyle co zbugowany ale nie dopracowany:

- Jak możecie zauważyć w prezentacji istnieją 4 poziomy dungeonów jedynie co je różni to przepustka, poziom potworów i poziom od ,którego możemy się do nich dostać.Drop z bossów na każdym poziomie jest identyczny i w ogóle nie opłacalny dropi to samo co z metinów +120 lvl.

- Balans postaci w pvp jest dosłownie do dupy postacie magiczne biją prawie tyle co nic z naciskiem na szamanów.

- Tak jak pisałem wyżej drop też jest niedopracowany wszystkiego nawalone na raz .Zawsze myślałem, że im większy poziom tym lepszy zarobek tymczasem na +180 lvl nic nie dropi z bossów jak i metinów o małżach już niewspomne.

- Szkatułki bossów +100 lvl praktycznie w ogóle nie rożnią się dropem przykładowo ze szkaty lorda małp dropi to samo co ze szkaty czerwonego smoka.

- Wiele przedmiotów odgrywających znaczą część rozgrywki nigdy na serwerze nie widziałem a zbiłem 3/4 bossów dostępnych (pomijając wodzów orków itp). Nigdzie nie ma krętych kluczy a co wiążę się z tym, że nie ma jak się dostać na smoka z którego wylatują ulepszacze na bronie 145 poziom.

To tylko parę niedopracowań starałem się wybrać te które są istotnę i które trzeba poprawić natychmiastowo.Podsumowując po wbiciu 200 lvl nie ma co robić na serwerze jedynie to co ulepszać eq ale brakuje ulepszaczy takich jak czerwone perły.Ludzie stawiają boty w każdym miejscu gdzie się da i gra staje się bezsensowna.

Co do administracji widać, że cały czas coś robią na teamspeaku siedzi non stop jakiś admin, który wysłucha i odpowie na każde twoje pytanie itp.Mam nadzieje, że administracja się postara i doprowadzi serwer do porządku.

Opublikowano

M1 jest dobre jak teraz

WW jest też lepsze teraz bo kurwa wtedy lazles raz na to gowno i miales 200 malzy

Tak trzeba się pomęczyc

w IS są kostiumy ?

;o

Teraz ww jest lepsze, bo wczesniej pewnie caly czas latales i nadropiles sb, a teraz inni maja sie meczyc. Na prawde mi cie szkoda 

Te m1 nie wygladaja zbyt ciekawie, proponuje jednak dodac takie m1, ktore sa wszedzie.

Opublikowano

Dobra lecimy.Na serwerze gram od początku na dzień dzisiejszy jestem 4 w topce wbiłem maksymalny poziom i mogę powiedzieć, że serwer nie jest tyle co zbugowany ale nie dopracowany:

- Jak możecie zauważyć w prezentacji istnieją 4 poziomy dungeonów jedynie co je różni to przepustka, poziom potworów i poziom od ,którego możemy się do nich dostać.Drop z bossów na każdym poziomie jest identyczny i w ogóle nie opłacalny dropi to samo co z metinów +120 lvl.

- Balans postaci w pvp jest dosłownie do dupy postacie magiczne biją prawie tyle co nic z naciskiem na szamanów.

- Tak jak pisałem wyżej drop też jest niedopracowany wszystkiego nawalone na raz .Zawsze myślałem, że im większy poziom tym lepszy zarobek tymczasem na +180 lvl nic nie dropi z bossów jak i metinów o małżach już niewspomne.

- Szkatułki bossów +100 lvl praktycznie w ogóle nie rożnią się dropem przykładowo ze szkaty lorda małp dropi to samo co ze szkaty czerwonego smoka.

- Wiele przedmiotów odgrywających znaczą część rozgrywki nigdy na serwerze nie widziałem a zbiłem 3/4 bossów dostępnych (pomijając wodzów orków itp). Nigdzie nie ma krętych kluczy a co wiążę się z tym, że nie ma jak się dostać na smoka z którego wylatują ulepszacze na bronie 145 poziom.

To tylko parę niedopracowań starałem się wybrać te które są istotnę i które trzeba poprawić natychmiastowo.Podsumowując po wbiciu 200 lvl nie ma co robić na serwerze jedynie to co ulepszać eq ale brakuje ulepszaczy takich jak czerwone perły.Ludzie stawiają boty w każdym miejscu gdzie się da i gra staje się bezsensowna.

Co do administracji widać, że cały czas coś robią na teamspeaku siedzi non stop jakiś admin, który wysłucha i odpowie na każde twoje pytanie itp.Mam nadzieje, że administracja się postara i doprowadzi serwer do porządku.

Zgadzam się niestety, tu widać brak mojego doświadczenia jeżeli chodzi o dopasowanie rozgrywki.

Szukam własnie kilku osób żeby mi pomogły ją ustawić. Cały drop itp.

Proszę o pomoc na ts, ktoś kto by rozpisał cały drop z każdej mapy/dungeonów. Na 100% się odwdzięczę SM na serwerze!

Opublikowano

GDZIE DROPIĄ KRĘTE KLUCZE? Wczoraj kilka osób chwaliło sie na czacie dropem ze smoka, więc gdzieś te klucze muszą dropić. Może ktoś z administracji poda informacje?

Opublikowano

GDZIE DROPIĄ KRĘTE KLUCZE? Wczoraj kilka osób chwaliło sie na czacie dropem ze smoka, więc gdzieś te klucze muszą dropić. Może ktoś z administracji poda informacje?

Byly rozdane na OXie :-) Nie dropia NIGDZIE.

SIELU - nie uwazasz ze to troche za pozno..? Nie znam ulepow na wyzsze levele, ale dopasuj drop to itemow. Czyli na dungu do 80 niech dropia wodne krzysztaly, malze x5, perla x1 czy tam x2, broszki.. Ten nastepny od 80 niech leci to samo ale w wiekszej ilosci, czyli np 10 malzy, perly po 2/3, nastepny dung ulepy na eq 150+ itd... Bo inaczej to jak Ty to chcesz ogarnac? Dasz nam normalny drop jak juz wszyscy powbijamy max, an a servie zostanie 200 osob na krzyz?

BTW - ile online?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zgadzam się niestety, tu widać brak mojego doświadczenia jeżeli chodzi o dopasowanie rozgrywki.

Szukam własnie kilku osób żeby mi pomogły ją ustawić. Cały drop itp.

Proszę o pomoc na ts, ktoś kto by rozpisał cały drop z każdej mapy/dungeonów. Na 100% się odwdzięczę SM na serwerze!

tym zaplusowales i to bardzo :) 

prawdopodobnie masz juz mase osob, ktore pomagaja ci dopasowac drop ;)

proponuje ci na przyszlosc lepiej dobierac ludzi na zamknieta bete ;)

mialem zamiar konczyc gre ale po twoim przyznaniu sie do bledu poczekam jeszcze i spojrze na wyniki twojej pracy

UP nie ma forum

Opublikowano

Byly rozdane na OXie :-) Nie dropia NIGDZIE.

SIELU - nie uwazasz ze to troche za pozno..? Nie znam ulepow na wyzsze levele, ale dopasuj drop to itemow. Czyli na dungu do 80 niech dropia wodne krzysztaly, malze x5, perla x1 czy tam x2, broszki.. Ten nastepny od 80 niech leci to samo ale w wiekszej ilosci, czyli np 10 malzy, perly po 2/3, nastepny dung ulepy na eq 150+ itd... Bo inaczej to jak Ty to chcesz ogarnac? Dasz nam normalny drop jak juz wszyscy powbijamy max, an a servie zostanie 200 osob na krzyz?

BTW - ile online?

Online jest aktualnie 650.

Uważam że nie jest za późno. Zmiana długo nie zajmie, tylko szukam tej pomocy żeby ktoś mi to rozpisał.

Zmiany nadejdą!

@UP: 

to nie wina testerów tylko moja niestety. 

Oni wykonali bardzo dobrze swoją prace.

Trzeba to zmienić szybko i poprawić! Zarówno mi jak i całemu zespołowi zależy aby graczom się podobało! Wiem ze jest teraz źle, drop jest tragiczny przyznaje się.

Ale chce to szybko naprawić!

Opublikowano

Online jest aktualnie 650.

Uważam że nie jest za późno. Zmiana długo nie zajmie, tylko szukam tej pomocy żeby ktoś mi to rozpisał.

Zmiany nadejdą!

@UP: 

to nie wina testerów tylko moja niestety. 

Oni wykonali bardzo dobrze swoją prace.

Trzeba to zmienić szybko i poprawić! Zarówno mi jak i całemu zespołowi zależy aby graczom się podobało! Wiem ze jest teraz źle, drop jest tragiczny przyznaje się.

Ale chce to szybko naprawić!

A jeszcze wiesz co? :)

Napraw ww! Za kazdym razem wyskakuje "pozostao 5 min" i wywala.. I zaskocze Cie, ale zmiana ch nic nie pomaga. 6x z rzedu w okolicach lorda wyskoczyl mi komunikat "7 pietro - pzoostalo 5 minut", kolezance na SMOKU tak wyskakuje i nie zdazy go ubic.. Mega denerwujace.

Jak chcesz pomocy w rozpisaniu dropu to walnij pw na mpc, moge sprobowac Ci doradzic..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Po co serwer ma byc w 100% dopracowany? jest gora max na 2 tygodnie do zabawy wiec nie wiem po co te zale :)

Opublikowano

Narazie sobie robie przerwe i poczekam az

-Bedzie forum

-W miare zbalansowane klasy

-Channele bedą stale dzialac

-Poprawiony drop 

-Wywalanie , szczegolnie na dungeonach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...