Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak na ww 95-155 już od 125lv nie ma dropu z metków  blokada expa nie działa Bs nie działa  ulepki na bron do expa na 140 lev nie da sie zdobyć bo nie dropją jeśli chodzi o server to fajnie sie gra ale rażące są niedocjągniecia  jestem ciekaw kiedy to naprawią by można było grać konfortowo a no i zachowanie jednego z GM też mnie rozśmieszyło oskarżył mnie o używanie WG tylko jest jeden problem bo ja nie wiem co to kurna to WG jeśli ktoś wie prosze o sprostowanie pozdrawiam [GM]xVisuaL Którego chce zapewnić że nie jade na WG cokolwiek  to oznacza xD

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mapa 100 to jest jakaś porażka, jest tam w ogóle jakis większy spot ? >.<

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Leci normalnie ;)

Ode mnie z gildii go w 4 ubijali :)

650

oplacalo sie im isc we 4 ? hehe .. napewno nie .. to mialy byc dungi ktore mozna solowac a przez te dmg nie da sie ..

Do wszystkich (drop/dmg mobów) itp itp.

Poprawię to spokojnie, wiem że jest sporo takich błędów wypowiadałem się już. Damy radę!

Aktualnie poprawiam inne błędy, ustawiam drop. 

fajnie ale watpie zebys mial ogromna ilosc graczy za tydzien ;) ludzie sprzedawaja konta/ koncza gre bo nie ma co robic ;)

fajnie sie zapowiadal ale na zapowiedzi sie skonczylo :) ,,dopiety na ostatni guzik" ;)

z tego miejsca chce zapytac ile sm dostali ,,pseudo beta testerzy" i co oni wgl robili na tej becie .. (normalnie smiech na sali...)

znajac zycie robili pvp i nic wiecej ... 

Opublikowano

Poprawię to spokojnie, wiem że jest sporo takich błędów wypowiadałem się już. Damy radę!

@Ważna informacja Do BETA TESTERÓW:

O godzinie 21:30 każdy beta tester Który był na zamkniętych beta testach Musi wejść na ts3: tsgames.pl

Celem jest rozdanie nagród za testy, jeżeli ktoś nie wejdzie nie otrzyma SM. Dlaczego tak?
Było sporo osób które testowały a nie wbiły teraz na ts.

Opublikowano

Są wgl jeszcze jakieś dungeony oprócz WW?

Jeżeli tak to gdzie są npc u których można do nich wejść.Bo szukałem i jakoś nie można znaleźć.

Nie lepiej by było u jednego npc dać wszystkie dungeony bo można oszaleć.

Opublikowano

Są wgl jeszcze jakieś dungeony oprócz WW?

Jeżeli tak to gdzie są npc u których można do nich wejść.Bo szukałem i jakoś nie można znaleźć.

Nie lepiej by było u jednego npc dać wszystkie dungeony bo można oszaleć.

Są za mostem.

Opublikowano

@Ważna informacja Do BETA TESTERÓW:

O godzinie 21:30 każdy beta tester Który był na zamkniętych beta testach Musi wejść na ts3: tsgames.pl

Celem jest rozdanie nagród za testy, jeżeli ktoś nie wejdzie nie otrzyma SM. Dlaczego tak?

Było sporo osób które testowały a nie wbiły teraz na ts.

ja bym im i tak nic nie dal bo widocznie nic nie robili ;) 

juz 1 dnia byly bugi i z kazdym kolejnym dniem jest ich coraz wiecej ;)

ludzie sprzedaja konta... bo nie ma co robic;) dungi poblokowane/ zbugowane 

polowa przyciskow nie dziala (blokada pd/ BS) :)

kiedy to naprawicie ?

Opublikowano

Chyba się nie doczekasz od wczoraj coś naprawiają dzis podobno miała być łatka z działajacym Bs i blokadą expa  oraz pomniejszone miasta jak na razie ani widu ani słychu

Opublikowano

Chyba się nie doczekasz od wczoraj coś naprawiają dzis podobno miała być łatka z działajacym Bs i blokadą expa  oraz pomniejszone miasta jak na razie ani widu ani słychu

Tak nie doczeka się nikt, napisałem 3 strony wcześniej jak jest..

Od 5 ten serwer się zmieni o 180 stopni jeżeli chodzi o jego poprawę. 

Opublikowano

Tak nie doczeka się nikt, napisałem 3 strony wcześniej jak jest..

Od 5 ten serwer się zmieni o 180 stopni jeżeli chodzi o jego poprawę. 

A obiecywaliście, że dzisiaj będzie forum i zmiana miast...

Opublikowano

A obiecywaliście, że dzisiaj będzie forum i zmiana miast...

Zmiana miast bedzie :)

Trwają ostatnie testy do zmiany . 

Opublikowano

Zmiana miast bedzie :)

Trwają ostatnie testy do zmiany . 

A będzie jeszcze dzisiaj ? 

EDIT: Poprawcie to jak najszybciej bo ten projekt ma na prawdę duży potencjał.

Opublikowano

To jest piękne,tyle wspaniałych rzeczy,które aż proszą ,,Zagraj" Mapki coś wspaniałego według mnie,wreszcie można oderwać oczy na typowy widok np. m1,świątyni,lochu pająków.Tyle rzeczy do opisania,aż nie wiem co pisać.Nic tylko grać możliwe,że zawitam i pozostanę na długi czas przy tym serwerze :). Życzę powodzenia administracji,bo widać włożyła w to mnóstwo pracy,aby ten serwer wyglądał jak wygląda :). Szkoda,że dopiero teraz zauważyłem ten serwer.

Opublikowano

Zagram jak zmienicie wyglad m1, bo one sa naprawde wkurwiajace, a tak to server polecam, bardzo duzo ludzi gra.

jak dla mnie to ty jesteś bez sensu i śmieszny  jeżeli tylko z tego powodu nie zagrasz bez obrazy.

up dangeon do 95

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

nie macie wlasnego forum wiec napisze co zobaczylem i przez godzine meczylem sie ...

Dungeon Lodu trudny (d3) jest zbugowany jak nie powiem co ..

1. pietro 

ubic 2 metiny 175lvl (niby nic ale jak ktos sie przejdzie to bedzie wiedzial o co chodzi ... moby bija po 1.7k srednio a wylatuje ich masa (dalem rade.. )

2. pietro

ubic metina 175 lvl BEZ KONIA/WIERZCHOWCA (no tu pojawil sie maly problem ale jakos poszlo)

3. pietro

ubic 4x spot (nie liczylem ale chyba po 150 mobkow na spot) kazdy bije po 1,7k ...(najdluzej mi to zajelo i bilem tylko po 1 grupce wpkiem )

4. pietro 

ubic 4 metiny 175lv by otworzyc 4 slupy (no ok ale moby nie tracily na sile i wciaz musialem uciekac)

5. pietro

uradowany ze widzialem 2 bosy 180 lvl (d3) Wladca Lodowych ale to juz byl moj koniec 

64921433500337721456.jpg

TYLE BIJE NA HITA .... ODECHCIALO MI SIE SPRAWDZAC RESZTE ... PEWNIE BEDZIE TO SAMO ...

moje pytanie jest nastepujace co do ******** robili ci pseudo ,,BETA TESTERZY"?!

Tego bossa to ja solo zbijam ale drop lipny.

Polecam serwer;_ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...