Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla nowego gracza? Za nim wbije 80 lvl to będzie juz miał około 30-40kk wiec nie gadaj bzdur. 

Ale zrozum że dla większości WW było po to żeby expić.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i mi się to nie podoba, bo ww powinno nie być dla kazdego tylko dla kogos kto sie postara o przepustke lub o jakies yang, do expienia powinny byc mapy. A tutaj to wygląd inaczej. 

ww powinno być do dropienia jakiś lepszych ulepek gdzie indziej nie dropnie czy cos w takim stylu. 

wolf.gif

Opublikowano

No i mi się to nie podoba, bo ww powinno nie być dla kazdego tylko dla kogos kto sie postara o przepustke lub o jakies yang, do expienia powinny byc mapy. A tutaj to wygląd inaczej. 

ww powinno być do dropienia jakiś lepszych ulepek gdzie indziej nie dropnie czy cos w takim stylu. 

Ale już za późno, takie coś robi się przed startem, więc nie miej pretensji do innych że teraz płaczą bo to jest po prostu nie fair w stosunku do nowych graczy.

Opublikowano

NAPRAW BALANS POSTACI, BO MNIE COŚ TRAFIA JAK BIJE PO 6K [Z KD +5] A PO 7K [PRZY KD +4] chyba jest coś nie tak.

poza tym, healer jest bardzo osłabiony...

Opublikowano

Serwer nie ma w ogole forum, juz nie wspomne o tym, ze bylo obiecywane. Poza tym na serwer nie mozna sie dostac od jakichś 2 godzin. Ta cała sytuacja z ww jest okropna, co jak co ale kasa bardzo wolno tutaj leci i nie dla wszystkich 5kk da sie zarobić w ciągu 2 minut.

Największym jednak bólem jest to CHOLERNE MIASTO.Całkowicie za duze, mialo byc pomniejszone, zamiast tego polaczyliscie do kupy wszystkie krolestwa przez co optycznie sie zwiekszylo. Rozumiem, ze mozna czasem coś zmieniać ale tym razem przekombinowaliscie. Wszystkie inne mapy są nowe, to chociaż wróćcie nam to miasto z PLa. Tam przynajmniej było widać ludzi, a teraz ja nie mam pewności czy faktycznie gra tu te tysiac osob czy 600 bo ja w miescie widze trójke. 

Smerfeta/ Sasetka / Gorzka :)

Opublikowano

Aż 2 raz to napiszę:

Dajcie trochę czasu, ja wiem że wy chcecie wszystko na jedna chwile. Aby wszystko działało i było ok. Też tak chcemy, ale nie da się tego zrobić w 5 minut.

Niektórzy tylko narzekają i nic więcej, nie da się każdemu dogodzić ale zrozumcie a nie tylko piszecie złe zdanie. Nie wiecie na ile się staramy żeby to wszystko grało..

Dla was to może nic nie znaczyć, bo wy wchodzicie kiedy chcecie, gracie kiedy chcecie a jak coś wam nie pasuje to hejt lub coś innego.

Serwer ciągle działa, rano coś było ale jest ok.

Jeżeli kogoś ciągle łączy na: Zostaniesz połączony, niech wpisze login: 1 hasło: 1

Wtedy port się odświeży i po podaniu poprawnych danych was połączy.

Opublikowano

Aż 2 raz to napiszę:

Dajcie trochę czasu, ja wiem że wy chcecie wszystko na jedna chwile. Aby wszystko działało i było ok. Też tak chcemy, ale nie da się tego zrobić w 5 minut.

Niektórzy tylko narzekają i nic więcej, nie da się każdemu dogodzić ale zrozumcie a nie tylko piszecie złe zdanie. Nie wiecie na ile się staramy żeby to wszystko grało..

Dla was to może nic nie znaczyć, bo wy wchodzicie kiedy chcecie, gracie kiedy chcecie a jak coś wam nie pasuje to hejt lub coś innego.

Serwer ciągle działa, rano coś było ale jest ok.

Jeżeli kogoś ciągle łączy na: Zostaniesz połączony, niech wpisze login: 1 hasło: 1

Wtedy port się odświeży i po podaniu poprawnych danych was połączy.

Lub tez jak uzywacie panelu z zapisanymi passami to wystarczy kliknac ktores puste, wyskoczy ze nieprawidlowe haslo i kliknac wtedy swoje prawdzie passy, takze pomaga :P

Sielu, ale poki co to tylko ciagle obiecywanie i pisanie ze nie da sie w 5 min.. Co z forum? Mialo byc wczoraj o 21.. Sprobuj sie okreslic kiedy to wejdzie, kiedy zrobisz przerwe itd.

I tak przy okazji chce Ci napisac, zee krytyka / zle zdanie =/= hejt. Bo kazda krytyke uwazasz za hejtowanie, co jest CONAJMNIEJ zalosne.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Lub tez jak uzywacie panelu z zapisanymi passami to wystarczy kliknac ktores puste, wyskoczy ze nieprawidlowe haslo i kliknac wtedy swoje prawdzie passy, takze pomaga :P

Sielu, ale poki co to tylko ciagle obiecywanie i pisanie ze nie da sie w 5 min.. Co z forum? Mialo byc wczoraj o 21.. Sprobuj sie okreslic kiedy to wejdzie, kiedy zrobisz przerwe itd.

I tak przy okazji chce Ci napisac, zee krytyka / zle zdanie =/= hejt. Bo kazda krytyke uwazasz za hejtowanie, co jest CONAJMNIEJ zalosne.

z tego co mi wiadomo, Forum załatwia True... więc to chyba do niego powinny być kierowane Pytania...

HTBG gra na metinku ??

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Opublikowano

[#4] Metinek.eu `- Kilka informacji , Lordy ! 

Tak poza tym z tego co wiadomo wielka aktualizacja ma być 5'tego czerwca.

Maja naprawić wszystkie dungeony dodać więcej kostiumów , fryzury i chyba lvl zwiększyć :)

http://youtu.be/si7Lgfq6JXw

Opublikowano

[#4] Metinek.eu `- Kilka informacji , Lordy ! 

Tak poza tym z tego co wiadomo wielka aktualizacja ma być 5'tego czerwca.

Maja naprawić wszystkie dungeony dodać więcej kostiumów , fryzury i chyba lvl zwiększyć :)

http://youtu.be/si7Lgfq6JXw

Omg problem normalnie wstawic filmik? niz autoodtwarzanie? ...

@ logowanie padlo? bo nie moge wbic

43976131910427822020.png

Opublikowano

Prezentacja dobra serwer też zapraszam do gry ;-)

post-1171398-0-20996200-1405711681.png

Opublikowano

PAMIETAJCIE WALKA O SPOT - NOOBY MUSZA CZUC PRZED WAMI RESPEKT.

WIDZISZ TYPKA EXPI SOBIE, JEST Z INNEGO KROLESTWA - WYPIERDALASZ GO ZE SPOTA, prosta sprawa.

Opublikowano

PAMIETAJCIE WALKA O SPOT - NOOBY MUSZA CZUC PRZED WAMI RESPEKT.

WIDZISZ TYPKA EXPI SOBIE, JEST Z INNEGO KROLESTWA - WYPIERDALASZ GO ZE SPOTA, prosta sprawa.

szczegolnie healerem ktorym z kd +5 i perf eq bijesz po 2-3k <git>

Opublikowano

Smokiem podobnie. Niby niezbugowany server, niby zbalansowane klasy, a szaman to gowno... Eh..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Za to bm za mocny (za duży abs w ochronce) Sielu spokojnie to ogarnie bo widzę, że się stara.

Skąd dropnę przepustki d1? Nie dostałem odpowiedzi ani w grze ani tutaj na forum.

Opublikowano

Czy tylko mi po spatchowaniu nie działa gra?

Zaczyna się ładować pasek i nagle wyłącza się client, a przed spatchowaniem wszystko działało.

Co zrobić?

Opublikowano

Czy tylko mi po spatchowaniu nie działa gra?

Zaczyna się ładować pasek i nagle wyłącza się client, a przed spatchowaniem wszystko działało.

Co zrobić?

Jaki błąd masz? Podaj syserr.txt

Opublikowano

Jaki błąd masz? Podaj syserr.txt

0604 18:34:21465 :: LZObject: not a valid data
0604 18:34:21465 :: Failed to decompress : krolestwa/mapproperty.txt
0604 18:34:21466 :: CMapBase::LoadProperty(FileName=krolestwa\MapProperty.txt) - LoadMultipleTextData ERROR ĆÄŔĎŔĚ ľřŔ» °ˇ´ÉĽşŔĚ ¸ą˝Ŕ´Ď´Ů.
0604 18:34:21466 :: CMapManager::LoadMap() Invalid Map Type
0604 18:34:21466 :: CPythonBackground::SelectViewDistanceNum(int eNum=0) mc_pcurEnvironmentData is NULL

To coś z mapami ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...