Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Beta mi normalnie śmigała a teraz mi nie chce działać. Zrobiłem z 10 kont każdy na innym mailu - potwierdziłem wszystko ok na stronie się loguję ale w grze nie mogę bo pisze że Nieprawidłowy login lub hasło.

Opublikowano

Beta mi normalnie śmigała a teraz mi nie chce działać. Zrobiłem z 10 kont każdy na innym mailu - potwierdziłem wszystko ok na stronie się loguję ale w grze nie mogę bo pisze że Nieprawidłowy login lub hasło.

Łatkę pobierz ze strony głównej i będzie śmigało :)  serwer polecam jak najbardziej i zapraszam do mojej gildi 

Opublikowano

Nw który raz to pisze, ale Sielu albo jesteś ślepy albo specjalnie mi nie odpowiadasz.. ;_;

KIEDY BĘDZIE NAPRAWIONE DMG !?

hm jak napisał że do poniedziałku będzie wszystko to dla mnie to jednoznaczne nw jak według Cb;p

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

Czasu nie będzie bo się nie opłaca żeby był. Tak czy siak, każdy zdąży to zrobić. 

@UP: perły bezpośrednio też. tylko nie np 40 a 10.

nie no prosze cie.. jak dodasz drop red to ja raczej przestaje grac, bo to bez sensu ze starzy gracze musieli sie męczyć na eq, a nowi beda miec w 1dzien -.-

zwieksz drop malzy i wystarczy, a nie sie słuchasz gimby.

Opublikowano

nie no prosze cie.. jak dodasz drop red to ja raczej przestaje grac, bo to bez sensu ze starzy gracze musieli sie męczyć na eq, a nowi beda miec w 1dzien -.-

zwieksz drop malzy i wystarczy, a nie sie słuchasz gimby.

Spokojnie, bedzie drop małż. Już mnie gracze nakierowali żeby nie dawać redek bezpośrednio. 

Opublikowano

Spokojnie, bedzie drop małż. Już mnie gracze nakierowali żeby nie dawać redek bezpośrednio. 

Wyzej ktos juz napisal starzy gracze sie nameczyli zeby eq porobic a tu teraz codziennie drop zwiekszacie,  ludzie nie potrafia sobie poradzic to ci glowe zawracaja...ja osobiscie stoje na eq 85lv -,-

Opublikowano

Sielu, ile może zająć poprawa dropu? Od 14 podobno się tym zajmujesz...

Jak byś zauważył też mam życie prywatne, wróciłem o 14 porobiłem i jakieś 1h temu znów otworzyłem .txt i edytuje ciągle.

Też jestem zmęczony i potrzebuje odpoczynku. Lecz to się pojawi jak najszybciej. Staram sie na tyle ile mogę.

Opublikowano

Jak byś zauważył też mam życie prywatne, wróciłem o 14 porobiłem i jakieś 1h temu znów otworzyłem .txt i edytuje ciągle.

Też jestem zmęczony i potrzebuje odpoczynku. Lecz to się pojawi jak najszybciej. Staram sie na tyle ile mogę.

Nie przejmuj się tymi dzieciakami :) na spokojnie sielu też masz swoje życie a oni poczekają na spokojnie nic na głupiego a serwer polecam

Opublikowano

Sielu może wzięlibyście się za wyrównanie klas?

Szamanem 200lvl nie mam szans z innymi klasami, nawet jeśli mają dużo mniejszy lvl czasami.

Ninją 200lvl padam z bmem 125lvl.

Jeśli chodzi o BMa to jest za mocny, proponuje jebn*ąć mu porządnego nerfa ;)

Pozdr.

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Sielu może wzięlibyście się za wyrównanie klas?

Szamanem 200lvl nie mam szans z innymi klasami, nawet jeśli mają dużo mniejszy lvl czasami.

Ninją 200lvl padam z bmem 125lvl.

Jeśli chodzi o BMa to jest za mocny, proponuje jebn*ąć mu porządnego nerfa ;)

Pozdr.

może polecam nie spamić  już na mpc?? zostało już uruchomione forum serwera.

Do tego został tam poruszony temat klas.

Polecam się zapoznać, wyrazić opinię i cierpliwie czekać

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Opublikowano

pograłem chwile i moge sumiennie stwierdzic iz serwer jest jakis chujowy, przypomina mi dreikona tylko wersja  light

dziekuje za gre, eq zostalo rozdane :)

Opublikowano

Został odświeżony drop. Teraz nawet na 200 lv będą nam leciały małze z metinów/potworów/boosów.

Od metinów 100+: nawet gdy je rozbijemy 200 poziomem, to zgarniemy jakieś drop.

Z boosów nawet na 200 dropniemy przepustki na dungeony. Przepustki można zdobyć z:

Kręty klucz:
-Dowódca Yonghan

-Generał Yonghan

-Dowódca Huashin

-Generał Huashin

Jadowy kryształ:

-Królowa Pająków

-Dziewięć Ogonów

-Olbrzymi Żółw

-Ognisty Król

Przepustki (d1)

-Umarły Rozpruwacz

-Silna Lodowa Wiedźma

-Zjawa Żółt. Tygrysa

Przepustki(d2)

-Olbrzymi Duch Drzewa

-Władca Duchów Drzew

Przepustki(d3)

-Lord Małp

-Charon

Przepustki(d4)

-Wielki Mag Dowódca

Zapraszamy na forum po więcej informacji. 

Opublikowano

pograłem chwile i moge sumiennie stwierdzic iz serwer jest jakis chujowy, przypomina mi dreikona tylko wersja  light

dziekuje za gre, eq zostalo rozdane :)

Pomyliles serwery :> zbroje, bronie, bizu, mapki, exp  to wszystko inne jest tego wiecej :>

Dobranoc.

Opublikowano

Został odświeżony drop. Teraz nawet na 200 lv będą nam leciały małze z metinów/potworów/boosów.

Od metinów 100+: nawet gdy je rozbijemy 200 poziomem, to zgarniemy jakieś drop.

Z boosów nawet na 200 dropniemy przepustki na dungeony. Przepustki można zdobyć z:

Kręty klucz:

-Dowódca Yonghan

-Generał Yonghan

-Dowódca Huashin

-Generał Huashin

Jadowy kryształ:

-Królowa Pająków

-Dziewięć Ogonów

-Olbrzymi Żółw

-Ognisty Król

Przepustki (d1)

-Umarły Rozpruwacz

-Silna Lodowa Wiedźma

-Zjawa Żółt. Tygrysa

Przepustki(d2)

-Olbrzymi Duch Drzewa

-Władca Duchów Drzew

Przepustki(d3)

-Lord Małp

-Charon

Przepustki(d4)

-Wielki Mag Dowódca

Zapraszamy na forum po więcej informacji. 

NARESZCIE !!!  tylko szkoda ze all dungi sa zablokowane/ zbugowane ;)

16 kretych kluczy stracilem juz i ani razu na tym serwie nie widzialem berana ...

Opublikowano

To naprawdę zaczyna być irytujące.. Został dodany drop krętych kluczy, ale wejść już na dunga nie można  <_< Czyli wychodzi na to samo co było wcześniej bo do berana się tak czy inaczej nie dostaniemy. To mają być te zmiany na lepsze? Podczas poprawiania bugów pojawiają się nowe i zatacza się błędne koło. Naprawdę gracze liczą na coś więcej. Licze się z tym, że zaraz nastąpi fala postów typu: nie podoba się to nie graj, wszystko będzie zrobione do poniedziałku, Sielu ma życie prywatne, jak tak bardzo hejtujesz to co jeszcze robisz w tym temacie itp. itd. Potencjał jest naprawdę duży, ale z braku możliwości robienia czegoś ciekawego graczy będzie ubywać. Fajnie się expiło, robiło eq przez te parę dni, było naprawde spoko, ale nadmiar bugów, brak dopracowania niektórych elementów sprawia, że można sie porządnie zdenerwować. Jak wprowadzacie jakieś zmiany, poprawiacie jakieś bugi to postarajcie się sprawdzić czy wszystko jest ok i nie pojawiły się nowe przeszkody. Ja osobiście jeszcze poczekam, nie odpuszczę tak szybko serwera na którym się tak fajnie grało, ale myślę, że wielu graczy nie ma takiej cierpliwości i spadek graczy na serwie stanie się rzeczywistością. Chciałbym żeby na serwerze nie pojawiały się nowe bugi, stare znikały i najważniejsze żeby można było się dobrze bawić.  <3

Opublikowano

To naprawdę zaczyna być irytujące.. Został dodany drop krętych kluczy, ale wejść już na dunga nie można  <_< Czyli wychodzi na to samo co było wcześniej bo do berana się tak czy inaczej nie dostaniemy. To mają być te zmiany na lepsze? Podczas poprawiania bugów pojawiają się nowe i zatacza się błędne koło. Naprawdę gracze liczą na coś więcej. Licze się z tym, że zaraz nastąpi fala postów typu: nie podoba się to nie graj, wszystko będzie zrobione do poniedziałku, Sielu ma życie prywatne, jak tak bardzo hejtujesz to co jeszcze robisz w tym temacie itp. itd. Potencjał jest naprawdę duży, ale z braku możliwości robienia czegoś ciekawego graczy będzie ubywać. Fajnie się expiło, robiło eq przez te parę dni, było naprawde spoko, ale nadmiar bugów, brak dopracowania niektórych elementów sprawia, że można sie porządnie zdenerwować. Jak wprowadzacie jakieś zmiany, poprawiacie jakieś bugi to postarajcie się sprawdzić czy wszystko jest ok i nie pojawiły się nowe przeszkody. Ja osobiście jeszcze poczekam, nie odpuszczę tak szybko serwera na którym się tak fajnie grało, ale myślę, że wielu graczy nie ma takiej cierpliwości i spadek graczy na serwie stanie się rzeczywistością. Chciałbym żeby na serwerze nie pojawiały się nowe bugi, stare znikały i najważniejsze żeby można było się dobrze bawić.  <3

Witaj, masz rację. Lecz to jes spowodowane tym że jestem ciągle poganiany. Każdy chce coś innego i nie wiedziałem co mam robić.

Dlatego na te kilka dni nawet nie wchodze na ts. Wykonam to co trzeba naprawić i potem.. bo to jest bez sensu. 

Muszę jak najszybciej naprawić błędy. 

Opublikowano

Polecam serwer super się gra i łatwo o ulepki ja mam ponad 100 wodnych ponad 30 redek pdki itp trzeba umieć grać.Jeszce raz polecam serwer.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...