Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MA KTOS DO ODDANIA PUSTE KONTO ????? BO ILE MOZNA CZEKAC AZ STRONA BEDZIE DZIALAC i REJE

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

honestly? ja wyexpiłam 192 lvl na NORMALNYCH MAPACH, ani razu nie expiłam na ww i innych duperelach, bo wydawały mi się zbędne xD
także nie pitolcie, że sie nie da jak sie da..

Opublikowano

Ehhhe. Kolejny geniusz administracji - dodanie tych kostiumow. Jeden z nich kosztuje 425 sm (ok 35zl smsami) a daj 1k pz i 40 szybksoci zaklecia. I niby nie sa one pod pvp, a daja znaczaca przewage... Pozostale kostiumy sa bardziej znosne, ale ten.. parodia.

Co do m1 - jest jeszcze gorsze niz bylo. "Wspolne" dla wszystkich? Bez przesady.. Juz lepiej dajcie albo klasyczne albo to co bylo, bo teraz to parodia.

Sielu, nie chce nic mowic, ale sam sobie powoli przesuwasz muszke we wlasne kolano.. mam nadzieje ze ta cala super-aktualizacja 5 czerwca nie pociagniesz za spust.

Czekamy na powrot dawnego ww i normalnych m1.

Pozdrawiam!

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ehhhe. Kolejny geniusz administracji - dodanie tych kostiumow. Jeden z nich kosztuje 425 sm (ok 35zl smsami) a daj 1k pz i 40 szybksoci zaklecia. I niby nie sa one pod pvp, a daja znaczaca przewage... Pozostale kostiumy sa bardziej znosne, ale ten.. parodia.

Co do m1 - jest jeszcze gorsze niz bylo. "Wspolne" dla wszystkich? Bez przesady.. Juz lepiej dajcie albo klasyczne albo to co bylo, bo teraz to parodia.

Sielu, nie chce nic mowic, ale sam sobie powoli przesuwasz muszke we wlasne kolano.. mam nadzieje ze ta cala super-aktualizacja 5 czerwca nie pociagniesz za spust.

Czekamy na powrot dawnego ww i normalnych m1.

Pozdrawiam!

M1 jest dobre jak teraz

WW jest też lepsze teraz bo kurwa wtedy lazles raz na to gowno i miales 200 malzy

Tak trzeba się pomęczyc

w IS są kostiumy ?

;o

Opublikowano

Te M1 jest jak najbardziej OK. Problemem jest tylko to, że źle skonfigurowano Bezpieczną strefę. I w swoim mieście Ty nie uderzysz nikogo, a Ciebie każdy :P

M1 jest dobre jak teraz

WW jest też lepsze teraz bo kurwa wtedy lazles raz na to gowno i miales 200 malzy

Tak trzeba się pomęczyc

w IS są kostiumy ?

;o

Prezes... Chyba tylko Tobie dropiło 200 małży z WW... Ja z każdego WW przynosiłem maxymalnie 50 małż... 

To że masz w cholere SM i stać Cię zainwestować w IS nie zmienia faktu, że przeciętnym graczom już jest średnio...

Tak więc na przysłość WeeZy zastanów się :)

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Opublikowano

Dostałem info że serwer zostaje zamknięty i na jego miejsce będzie reinor :) 

więc ci co wpakowali is na ten serwer są frajerami :) 

I ja pisałem w pierwszych postach że do serwerów true nie ma się szczęścia.

Dla tych co chcą zacząć grę i wydać na is to stanowczo odradzam.

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Opublikowano

IDŹ... WYJDŹ... I ZAMKNIJ DRZWI ZA SOBĄ

PS. Jeśli masz jakieś niepotwierdzone plotki, polecam dorzucać do wypowiedzi i oskarżeń SS-y/nagrania czyli jednym słowem dowody i argumenty

Opublikowano

Te M1 jest jak najbardziej OK. Problemem jest tylko to, że źle skonfigurowano Bezpieczną strefę. I w swoim mieście Ty nie uderzysz nikogo, a Ciebie każdy :P

Prezes... Chyba tylko Tobie dropiło 200 małży z WW... Ja z każdego WW przynosiłem maxymalnie 50 małż... 

To że masz w cholere SM i stać Cię zainwestować w IS nie zmienia faktu, że przeciętnym graczom już jest średnio...

Tak więc na przysłość WeeZy zastanów się :)

Powiedz mi czy 120 sm za odcinek to dla Ciebie tak duzo ?

To jest ledo 10 zl LOL2

Wiec zeby kupic taki kostium musze ich nagrac 4 albo 5 ;]

/ Z reka z is + reka dropu 150-200 ..

Opublikowano

Kostiumy pod pvp, pozdrowienia dla Siela, miało nie być nic w is do pvp.

I nie pierdolcie, że do expa bo ciekawe kto expi z buta

Ale mi do pvp zaklęcie które się buguje  od 100%+ gdzie kupujesz je tylko dla hp, widać jak niektórzy mają pojęcie o Metinie. Jak dla mnie dobrze, że wprowadzili z zaklęciem + hp ten to nie mysli i nie sprawdził, że za dużo zaklęcia się buguje to go kupi na marne.

Skąd zdobędę przepustki (d1)? (ponawiam pytanie)

Opublikowano

To jest ledo 10 zl LOL2

naprawde jestes poszkodowany ... 

co sie dzieje z serwerem dlaczego co chwile lag i off ?

Opublikowano

Miałem dobre zdanie o tym serwerze ale zaczyna mnie to powoli irytować

GRAM sobie na metinek wchodze do dungeonu za 5kk i nagle mnie wywala (NIE TO NIE WINA MOJEGO INTERNETU) i innych też -,-

M1 ZBUGOWANE w skałach jest spawn i nic sie nie da zrobić no krw chyba tylko czas marnuje chyba że coś z tym zrobicie

Opublikowano

Miałem dobre zdanie o tym serwerze ale zaczyna mnie to powoli irytować

GRAM sobie na metinek wchodze do dungeonu za 5kk i nagle mnie wywala (NIE TO NIE WINA MOJEGO INTERNETU) i innych też -,-

M1 ZBUGOWANE w skałach jest spawn i nic sie nie da zrobić no krw chyba tylko czas marnuje chyba że coś z tym zrobicie

Spawn w skałach jest bo miasta zostały aktualizowane, no i logowania pada co chwile chyba..

Opublikowano

To jest ledo 10 zl LOL2

Moja wypowiedź, nie tyczyła się sposobu zdobywania SM przez Ciebie, a gdyby każdy zaczął "kręcić" odcinki tak jak Ty, to nie dostawałbyś niczego... Bardzo dobrze, że to nie ja Ci za to płacę :) ale nie o tym tutaj.

Pisałeś, że Ci dropi po 200 małż z WW. Co już jest sporym przekłamaniem. A napisałem, żebyś uwzględnił, ze NIE KAŻDY KUPUJE DROP Z IS... weź to pod uwagę

Ale mi do pvp zaklęcie które się buguje  od 100%+ gdzie kupujesz je tylko dla hp, widać jak niektórzy mają pojęcie o Metinie. Jak dla mnie dobrze, że wprowadzili z zaklęciem + hp ten to nie mysli i nie sprawdził, że za dużo zaklęcia się buguje to go kupi na marne.

Skąd zdobędę przepustki (d1)? (ponawiam pytanie)

Nigdy na żadnym privku nie bugowała mi się szybkość zaklęć... chyba że dla Ciebie błędem jest zmniejszany czas ładowania umiejętności xD

Opublikowano

Wróżbita Maciej, witamy na pokładzie. 

Chłopaku, raz coś napisałeś w temacie to wyjdź jak ci się nie podoba, bo tylko hejtujesz nie wiadomo dlaczego. Co cie to obchodzi nie znasz ludzi a gadasz głupoty od początku zapowiedzi metinka.

Co do ww 3 metinów i 5kk.

Wie wiem spokojnie, już to przemyślałem :)

Będzie to działało inaczej gdy wprowadzę odświeżony drop. To znaczy że małże będą leciały na każdym poziomie w ładnym %.

Z metków będzie lepszy drop i nawet 40 lv różnicy nic nie zrobi bo i tak coś poleci.

Dajcie czasu abym tylko ustawił ten drop wtedy będzie wszystko dobrze.

Jak ktoś ma m1 w skałach, to musi pobrał łatkę uruchamiając Patcher.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...