Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A kiedy naprawisz blokade expa? ulatwi to drop red perel i bedziesz mial mniejszy spam xD idziesz jak kon pod gore

edit1

Do tego za dungeony dalej trzeba placic a co drugi raz wywala z nich albo nie przenosi wyzej, drop malzy taki sam  :O

edit2

tym razem dropla tylko jedna pieczec na ww od 95... ide po raz 6 moze sie wkoncu uda przejsc calosc..

edit3

fail nie przenioslo nawet z parteru

Pozdrawiam graczy tych wytrwalych....

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spokojnie co do zmian, pomyśli się jutro :)

Z tym że wejście nie bedzie tanie na dunga. 

zostaw te red perly tak jak sa, bo serwer padnie po tygodniu o,o

ja dzisiaj dropem bylem 4 razy na ww i mialem 18red bez rekawicy, wiec nic nie zmieniaj.

edit. jedynie mozesz zwiększyć drop malzy i bedzie git.

Opublikowano

Myślę że ten drop redek na dugenoch będzie za duży.

Powinno być tak:

d1 - 3 red

d2 - 5 red

d3 - 10 red

d4 - 15 red

Tak było by idealnie bo 1 przejazd = 1 ulepszenie.

Nie było by ani za łatwo ani za trudno.

2 sprawą jest wchodzenie za yang które jest głupim pomyslem.

Dlaczego? A dla tego że bossy typu red smok i minotaur staną się zbędne gdyż jednym przydatnym z nich dropem są właśnie przepustki.

"Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"

https://www.twitch.tv/belgijskamalina   Taki tam stream :P

Opublikowano

Bez przesady Sielu nie ułatwiaj az tak.

Up dobrze napisałeś tak powinno byc a nie ze 40 redek, przeciez to jest tak cenne na tym serwerze. 

I mam nadzieje ze cena będzie trochę droga na ww.

tak jak nie ma przepustek to jaki jest sens chodzic na lodową dame czy na liska czy na inne bossy ? ;x Uwazam ze przepustki powinny byc. A yang zostawmy na ulepszania sobie i na handel 

a forum nie ma do dnia dzisiejszego. 

wolf.gif

Opublikowano

@UP

tsgames.pl (jesli nie wolno podawac to wytnijcie..)

Skille na p masz na 5 levelu.

Co zostalo zmienione w nocy? WW kase zabiera nadal, a na dungi nadal trzeba przepustki a nie hajs jak Sielu wspomniales...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Taurinek napisal bardzo dobrze, tak powinno byc

Jak jest 50% na ulepszenie a wraz z lvlem broni wymagana ilosc redek rosnie. I na dungach tez tak powinno byc.

Opublikowano

nowy odc

http://youtu.be/uWtQW9PKRf8

i lapka w dol za to denerwujace autoodtwarzanie, nawet bez ogladania :)

Oraz chcialem dodac, ze w nocy chyba cos kombinowali z dropem. A mianowicie - na ww z malpami dropia mi teraz jako-tako malze, ale bardzo malo.. Natomiast zaczely mi tam dropic wodne krysztaly i broszki. Wiec niby cos na +, ale reszta.. bez zmian. Czekamy

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ocb?

<meta name="description" content="Prywatny serwer metin2 - Balmora.pl - Witaj w cudownym �wiecie MMORPG. Balmora to miasto marze�, dost�pne w kultowej wersji gry Metin2! Nowo powsta�y serwer przyniesie Ci wiele wra�e� i dozna�. Nie poddawaj si�, zosta� mistrzem zachodnich sztuk walki!">

Opublikowano

Stary.. ze skrajnsoci w skarjnosc. Najpierw trudno, a teraz wrecz za latwo. Co to bedzie zrobic takiego dunga wojem 75 np? A juz 10 redek wpadnie.. Nie, stanowczo teraz za bardzo ulatwiasz. Przemysl to jeszcze przed przerwa...

Masz racje..

To już przesada.. Jeżeli exp jest tak łatwy to chociaż postarajmy się o eq.. 

Każdy 200 lv .. Te same eq... Co to za frajda ? 

Opublikowano

A exp od 100lv? idzie jak krew z nosa a w topce juz 200llv a serwer ma ledwo pare dni :>

I kiedy bedzie dzialal anty-exp na dungeonach?

Opublikowano

Hmm, mam nadzieje ze nie dodadza dropu redek tak jak to pisali.

Jeszcze rozumiem np za pierwszy dng, do 80 lvla, TRZY LOSOWE PERLY, ale 10 redek za neigo? No bez przesady. Ewentualnie 5-10 malzy, ale nie redki... To kompletnie zaburzy rynek a server bedzie typowym serverem 'na tydzien', mimo iz na chwile obecnaj est na jakies 2 tygodnie normalnej gry :D
Czekamy wiec na naprawy i update, bo inaczej lipa...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Mam nadzieję, że wszystko będzie ładnie ustawione :) Ironiczny... myślę że nawet teraz serwer jest na miesiąc gry :) bo po zrobieniu eq, warto troszkę się pobić :P

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Opublikowano

Mam nadzieję, że wszystko będzie ładnie ustawione :) Ironiczny... myślę że nawet teraz serwer jest na miesiąc gry :) bo po zrobieniu eq, warto troszkę się pobić :P

Ilez mozna stac i sie bic :D

MAM takie pytanie dotyczące serwera ...

Gdzie mogę zdobyć Przepustki D2 ?

Z ripka :-)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Boże co chwile admin zwiększa drop małży chociaż dobrze dropia -_- <--- 'słuchanie błagań i płaczu gimbusów' a nie potrafi podstawowych bugów naprawić dziecinada :)

Opublikowano

Boże co chwile admin zwiększa drop małży chociaż dobrze dropia -_- <--- 'słuchanie błagań i płaczu gimbusów' a nie potrafi podstawowych bugów naprawić dziecinada :)

No pytam się czy dropią ok. A większość pisze że nie. Skąd mam wiedzieć że osoba za komputerem to tkz: Gimbus? 

Podstawowe bugi czyli? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...