Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No pytam się czy dropią ok. A większość pisze że nie. Skąd mam wiedzieć że osoba za komputerem to tkz: Gimbus? 

Podstawowe bugi czyli? 

Anty exp nie działa na dungeonach/atlantydzie, często wywala z dungeonów jak usuwamy doświadczenie, auto pelerynka za często sie 'używa' przez co moby się bugują (biegają jak poyebane wokół nas i nie da się ich zabić)wbudowany bs - żeby go uruchomić trzeba od nowa clienta włączyć i tak w kółko jak go zamkniemy, pasowałoby własne forum włączyć byłoby wygodniej wszystko zgłaszać :>

down/

Drop jest dobry z tego co widzę w dużo ludzi biega w dobrym eq, niektórzy zazdroszczą tego i spamują ze slaby drop :/

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Anty exp nie działa na dungeonach/atlantydzie, często wywala z dungeonów jak usuwamy doświadczenie, auto pelerynka za często sie 'używa' przez co moby się bugują (biegają jak poyebane wokół nas i nie da się ich zabić)wbudowany bs - żeby go uruchomić trzeba od nowa clienta włączyć i tak w kółko jak go zamkniemy, pasowałoby własne forum włączyć byłoby wygodniej wszystko zgłaszać :>

Jeżeli ustawię już cały drop, to wszystko zostanie poprawione. 

W ten poniedziałek co nadejdzie, powinno już wszystko działać!

Opublikowano

kiedy zostanie zwiększony spot na mapie 130 ? bo to przesada ....

nie mam zamiaru spędzać nie wiadomo ile na jednej mapie   a mobów mało

auto peleryna+ blokujesz spacje i możesz isc np na dwór. 

No pytam się czy dropią ok. A większość pisze że nie. Skąd mam wiedzieć że osoba za komputerem to tkz: Gimbus? 

Podstawowe bugi czyli? 

nie pytaj sie w grze tylko zrob forum i tam ludzie bd pisac.

Opublikowano

nie pytaj sie w grze tylko zrob forum i tam ludzie bd pisac.

Dokładnie w grze same płaczki się odzywają i nawet nie uzasadniają swoich wypowiedzi ;D

Opublikowano

Rozmawiałem z ciastkiem i forum już jest. :)

Tylko trwają prace nad konfiguracją i trzeba poczekać trochę. 

Opublikowano

Sielu a drop juz macie ustalony, zatwierdzony? Jesli tak to przepros graczy nawet teraz, wgraj szybko aktualizacje z nowym dropem, odpal server i gramy.. A nie czekac Bog wie ile na normalny drop. I prawie bedziesz sie mogl wtedy zajac antyexpem, ziwkeszaniem spotow, BALANSEM KLAS (glownie szaman..) i innymi bledami.

A jesli nadal optrzebujesz pomocy z tym dropem to daj znac, wbije na ts i cos doradze, bylebys to w maire szybko wgral..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Sielu a drop juz macie ustalony, zatwierdzony? Jesli tak to przepros graczy nawet teraz, wgraj szybko aktualizacje z nowym dropem, odpal server i gramy.. A nie czekac Bog wie ile na normalny drop. I prawie bedziesz sie mogl wtedy zajac antyexpem, ziwkeszaniem spotow, BALANSEM KLAS (glownie szaman..) i innymi bledami.

A jesli nadal optrzebujesz pomocy z tym dropem to daj znac, wbije na ts i cos doradze, bylebys to w maire szybko wgral..

Właśnie ustawiam, jeszcze troche to zajmie,. Na ts zapraszam w każdej chwili. 

Opublikowano

Poprawcie znowu WW ...   

wchodze a tam informacja " <7pietro> macie 5minut ! Szybko ! " czy jakos tak....    po 5 minutach gdy byłem na metinach  wyebało z ww bo czas się skończył z 7 pietra : p

Opublikowano

Poprawcie znowu WW ...   

wchodze a tam informacja " <7pietro> macie 5minut ! Szybko ! " czy jakos tak....    po 5 minutach gdy byłem na metinach  wyebało z ww bo czas się skończył z 7 pietra : p

Będzie to poprawione, ten błąd jest też od tego jak ktoś lognie z dungeonu to timer się nie zeruje. Po wejściu ten czas dalej się liczy.

Lecz to zostanie poprawione.

Jestem w połowie dropu z metków/boosów.

gdy to skończę przepiszę całe dungeony żeby już sprawnie działały. 

Opublikowano

Zwiększać drop małży to najgłupszy pomysł, żyjemy w takich czasach że większość jak nie każdy który gra na metinku jest w stanie odpalić dwa metiny.

Sposób na małże:

1. Pobieramy multihacka i wklejamy do clienta metinka

2. Wbijamy 80-85lvl i robimy guild.

3. Odpalamy expdonatora.

4. Stawiamy postać na spocie setaou i odpalamy auto lurowanie i podnoszenie items.

5. Blokujemy spacje (ew. Jakieś WH ^^)

6. Po 4-5h mamy 800-1.2k małży.

7. Cieszymy się perełkami..

@aw

Server jest dobry, Sielu się stara ile może :)

Zapraszam do gry bo warto :)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Będzie to poprawione, ten błąd jest też od tego jak ktoś lognie z dungeonu to timer się nie 0. Po wejściu en czas dalej się liczy.

Lecz to zostanie poprawione.

Do kiedy  można liczyć na porawe ?  

Opublikowano

Do kiedy  można liczyć na porawe ?  

Tak jak napisałem, drop postaram się dzisiaj.

Jeżeli chodzi o to wszystko, błedy w kliencie poty itp do poniedziałku tego wszystko będzie sprawnie działać!

Opublikowano

Zwiększać drop małży to najgłupszy pomysł, żyjemy w takich czasach że większość jak nie każdy który gra na metinku jest w stanie odpalić dwa metiny.

Sposób na małże:

3. Odpalamy expdonatora.

4. Stawiamy postać na spocie setaou i odpalamy auto lurowanie i podnoszenie items.

@aw

Auto pelerynka i podnoszenie nie działa i tak, ale zawsze można przerobić bsa na auto pelerynkę i ustawić autopickupa.

Opublikowano

Auto pelerynka i podnoszenie nie działa i tak, ale zawsze można przerobić bsa na auto pelerynkę i ustawić autopickupa.

Działa, tylko popełniłem pewien błąd. Okno Menu dodatków musi być otwarte aby działało.

Poprawię to i nie będzie trzeba zostawiać otwartego. 

Opublikowano

2UP myślę, że 1k raczej nie ma.... ale na około 700-800 nawet graczy jest ;)

up Nie wszystko na raz ;) Cierpliwości, na pewno popłaci :P

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Opublikowano

Gdzie ta rewolucja, 5 czerwca miała być ?

Właśnie pracuje aby tak było ;)

Nie zrobię wszystkiego w 2h, wróciłem ok 14. 

Opublikowano

Gdzie ta rewolucja, 5 czerwca miała być ?

W nocy restarty są zawsze o 1 w nocy, więc nie wątpię by ten miał się nie odbyć.

Skąd zdobędę przepustki (d1) biłem juz prawie wszystko i ani jednej nie zdobyłem tak samo kręte klucze

Opublikowano

Sposób na małże:

3. Odpalamy expdonatora.

@aw

Wole uczciwie a nie jak fraj*r:) 

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

o ile wiem maja czas do 23:59.

btw. proponuje dodac licznik na strone, bo ludzie ciagle spamia ile ludu itp.

Dokładnie. Tyle że nie myślcie że wszystko się pojawi dzisiaj.

Dzisiaj bedzie drop + dungeony

Do poniedziałku będzie reszta.

Opublikowano

Co do serwera jest dobry ale nie wspaniały mam 2--lv no i nie idzie się dorobić drop jest tak beznadziejny że aż szkoda same durnostwa lecą mimo iż dzisiejszej nocy "odświeżali" owy drop. Ubiłem każdego bosa i nic. Nie wspomnę już o dropie pereł który jest tak słaby że boli małż leci mi raz na ileś a jak dropnie red perła to święta jak już mówiłem mam 200lv i przez cały exp dropłem aż 78red pereł. przy czym zrobiłem mieć na 144lv +8 i juz nie mam red pereł. Drop pereł jest nie proporcjonalny 250 białych : 78 red : 130 niebieskich. Szaman na serwie jest dyskryminowany po przez dodatkową wartość w kolcach przez co najmocniejsi w pvp są wojownicy oraz ninje. Serwer jest na prawdę fajny miło mi się gra lecz jest tak durny pod względem dropu że aż boli. Red perłą 30kk nawet chodzi a ja do 200lv z ziemi zarobiłem około 500kk gdzie tu logika. Moja rada dla was poprawcie to bo może  to się źle skończyć dla tak fajnego serwera. Pozdrawiam i liczę na miłe zmiany. P.S.Jesli zrobiłem jakieś błędy ort. to przepraszam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...