Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PRZECIEZ TEN SERWER NIE UTRZYMA SIE Z DUPY, KURWA CHCECIE DOBRY SERWER TO WYDAJCIE CHOCIAZ JEBANE 3 ZL, KOSTIUMY SA MOZLIWE DO ZDOBYCIA W GRZE..

Za 3zł wole sobie kupic picie, niz wydawac na te JEBANE PIKSELE.

Kiedy zostana naprawione dungi?

Zmienicie moze te miasta?.. -.-

43976131910427822020.png

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za 3zł wole sobie kupic picie, niz wydawac na te JEBANE PIKSELE.

Kiedy zostana naprawione dungi?

Zmienicie moze te miasta?.. -.-

Dlatego można wszystkim handlować ;D

Jak wprowadzimy coś wartościowego do gry, bedzie można kupić coś od innego gracza.

Co jest złe w miastach :C są teraz małe. wole takie niż te stare, wiem że się wam podobają bo się przyzwyczailiście, ale to też jakiś tam klimat inny. 

Opublikowano

Jak wprowadzimy coś wartościowego do gry, bedzie można kupić coś od innego gracza.

Co jest złe w miastach :C są teraz małe. wole takie niż te stare, wiem że się wam podobają bo się przyzwyczailiście, ale to też jakiś tam klimat inny. 

Metin to jest metin na zadnym serverze nie sprawdzily sie te 'nowe' miasta, klimat jest we starych miastach .. zróbcie ankieta i zobaczysz ile ludzi bedzie za starymi miastami.

43976131910427822020.png

Opublikowano

z tego co widze od poczatku serwa to jedynym deficytowym towarem jest red perla, ktora leci naprawde slabo..

dlaczego nie moge wbic na serwa a nawet jak wbije to wywala mnie ?

Opublikowano

Kostiumy pod pvp, pozdrowienia dla Siela, miało nie być nic w is do pvp.

I nie pierdolcie, że do expa bo ciekawe kto expi z buta

jakie kostiumy do expa, slepy jestes czy udajesz idiote? nie bedzie kostiumów pvp tylko do expa są ...

Opublikowano

Ciekawe jak teraz zrobic eq jak potrzeba po 10 redek ,a na WW drop max 10 malzy jak zyć? 

rekawica z IS+bengal= 70-100 małży za wypad na dunga do 95 więc nie wiem o co chodzi

Opublikowano

rekawica z IS+bengal= 70-100 małży za wypad na dunga do 95 więc nie wiem o co chodzi

Uważaj bo każdy ma ręke z is i bengala

Opublikowano

Metin to jest metin na zadnym serverze nie sprawdzily sie te 'nowe' miasta, klimat jest we starych miastach .. zróbcie ankieta i zobaczysz ile ludzi bedzie za starymi miastami.

To ja mam propozycję, Niech Sielu ogarnie bezpieczne strefy i da graczom pograć w "sprawnych" miastach z miesiąc. A potem zrobi ankietę??

TE MIASTA SĄ  OK! I koniec tematu. Sielu włożył dużo czasu i pracy w ten serwer,  który miał być AUTORSKI!! Nawet do miast idzie przywyknąć :)

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Opublikowano

Nie każdy wydaje kase na is, nie pomyślałeś o tym?

43976131910427822020.png

Opublikowano

a ja myślę, że moglibyście wprowadzić kupony sm, wtedy nikt by już nie płakał o to, że nie chce im sie wydawać hajsu na gre :P

Opublikowano

a ja myślę, że moglibyście wprowadzić kupony sm, wtedy nikt by już nie płakał o to, że nie chce im sie wydawać hajsu na gre :P

Będą takie kupony, pierw poprawię cały drop a to trochę zajmie. 

Co do kostiumów, będą one zmienione na bonusy każdy:

max pż

potwory

W zależności jaki to kostium, każdy inny będzie miał stopniowo zwiększane te 2 bonusy. 

Opublikowano

Wy wszystko chcecie miec na tacy..

Placzesz ze bengal ale bangala da SIE ZDOBYC W GRZE...

Nawet z bengalem i zwykla rekawica leci zajebsicie..

Mi bez zadnych bengalow ani rekawic po 30-40 malzy z dunga..

Opublikowano

Powiedz mi czy 120 sm za odcinek to dla Ciebie tak duzo ?

To jest ledo 10 zl LOL2

Wiec zeby kupic taki kostium musze ich nagrac 4 albo 5 ;]

/ Z reka z is + reka dropu 150-200 ..

No to wlasnie, ladujesz w is i masz te 150-200. Ja wczesniej za ww mialem okolo 30-50 malzy, roznie. Teraz... cale 8, za drugim razem 14 (a dropie z rekawica z dropu oraz bengalem dajacym 20% dropu). To niby duzo..? Nie kazdy laduje w IS, a ten server to jednak EASY. Nawet jakbym mial powiedzmy 100 malzy za ww to i tak bym sie musial troche nameczyc zeby zdobyc wystarczajaco redek do ulepszenia calego eq.. Za ww OD 95 mialem niecale 5kk za zrobienie calego, wiec sie nawet nie zwraca to, co wydajesz. A malze tam to juz w ogole beznadziejnie dropia. Nawet z metkow nie dropniesz, bo po kilku dniach az 5 z 8 metkow zostalo usunietych, no gratuluje inteligencji!

I tak, te 120sm to calkiem sporo, jak sam mowisz 4 odcinki i masz juz kostium, ktory rzekomo ma byc do expa, a daje w kur*e na wojny i pvp.

Sielu zamiast poprawiac server to z dnia na dzien go pogarsza... A szkoda, bo mial potencjal.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Czzlowieku to ty chyba masz 200 lvl ze Ci tak slabo dropia..

LADOWANIE W IS TYLKO PRZYSPIESZA NABICIE LVLA LUB DROPIENIE. WSZYSTKO MOZNA ZDOBYC W GRZE LVL JAK I DROP. WIADOMO ZE LADUJACY W IS OSIAGNIE WSZYSTKO SZYBCIEJ BO ZA TO ZAPLACIL !!

Opublikowano

I Wy chcecie przyciągnąć na serwer nowych graczy? Jak? Utrudniając im gre przez dodanie opłaty za wejście na WW po 5kk? Przecież było dobrze.

Opublikowano

I Wy chcecie przyciągnąć na serwer nowych graczy? Jak? Utrudniając im gre przez dodanie opłaty za wejście na WW po 5kk? Przecież było dobrze.

Tak wiem wiem, przy przerwie ta cena zostanie usunięta.

Niektóre zmiany są złe niektóre dobre, tak to już jest. 

Ważne że da sie to odwrócić. 

Opublikowano

Tak wiem wiem, przy przerwie ta cena zostanie usunięta.

Niektóre zmiany są złe niektóre dobre, tak to już jest. 

Ważne że da sie to odwrócić. 

Czyli przywrocicie takze 8 metkow na ww?

Kiedy ta przerwa, walnij najlepiej teraz... :/

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ale tego 5kk za WW i tak nie pobierało więc nie wiem po co płaczecie.

Hmm, bo teraz pobiera? Wejdz do gry zamiast pieprzyc glupoty...

I nie dosc ze pobiera te 5kk to zostalo usunietych 5 metkow .

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

5kk to dla was tak duzo?

I bardzo dobrze ze są za 5kk, powinno coś być jakas przepustka albo yang.

Wy chcecie meic wszystko o tak o . Jak będzie tutaj wszystko na wyciągnięcie ręki to za tydzien tutaj wgl graczy nie będzie weźcie się ogarnijcie.

Tez nie rozumiem po co są te mapy na 110 120 jak wszyscy sobie chodza na ww, to powinno byc tak zrobione zeby jakos od siebie odchodziło, i zeby wejsc na ww to jakas przepustka a nie ze kazdy moze sobie robic ww -.-

wolf.gif

Opublikowano

Jest ta przerwa ?

Bo ja mam blad. 

Kiedy bedzie ON i co zmieniacie ?

// Programista HTML i CSS

xkUrggS.png

Zapraszam do współpracy !

Opublikowano

5kk to dla was tak duzo?

I bardzo dobrze ze są za 5kk, powinno coś być jakas przepustka albo yang.

Wy chcecie meic wszystko o tak o . Jak będzie tutaj wszystko na wyciągnięcie ręki to za tydzien tutaj wgl graczy nie będzie weźcie się ogarnijcie.

5kk dla nowego gracza to tak dużo? Pomyśl troche, wcześniej było za darmo to dlaczego teraz ma być to 5kk? Za późno na takie zmiany.

Widać, że myśli się tylko o sobie.

Opublikowano

5kk dla nowego gracza to tak dużo? Pomyśl troche, wcześniej było za darmo to dlaczego teraz ma być to 5kk? Za późno na takie zmiany.

Widać, że myśli się tylko o sobie.

Dla nowego gracza? Za nim wbije 80 lvl to będzie juz miał około 30-40kk wiec nie gadaj bzdur. 

wolf.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...