Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w grocie nadal dropią po 2 małże z potworków czy po jednej nie wiem  czy opłaca się robić dropa

Nie Ważne Kim Byłeś, Ważne Kim Jesteś a Najważniejsze Kim Będziesz.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Musicie troche takze poprawić drop tych redek, bo ciągle do ulepszeń woła 5, a tak się nie da :O

Smerfeta/ Sasetka / Gorzka :)

Opublikowano

Co to redek to zwiększyć ich drop ale minimalnie. Albo zwiększyc ulepszanie na +9 gdzies na 50% 

A co z tym forum ? 

wolf.gif

Opublikowano

Musicie troche takze poprawić drop tych redek, bo ciągle do ulepszeń woła 5, a tak się nie da :O

Co to redek to zwiększyć ich drop ale minimalnie. Albo zwiększyc ulepszanie na +9 gdzies na 50% 

A co z tym forum ? 

Na dungeonach z metinów lecą po 5szt więc z redkami nie jest problem (nie liczy się ww tam po 1)

Opublikowano

Chodze na dungeony, na ten sredni od 95 do 130chyba(?). Uzbieralam okolo 33 małże a z nich 5 redek, ktore mi zaraz spalilo w zbroi. A jak sie dungeona przechodzi samemu to troche czasu mija.. na marne jak sie okazuje

Opublikowano

Chodze na dungeony, na ten sredni od 95 do 130chyba(?). Uzbieralam okolo 33 małże a z nich 5 redek, ktore mi zaraz spalilo w zbroi. A jak sie dungeona przechodzi samemu to troche czasu mija.. na marne jak sie okazuje

To znajdź gildie z którą będziesz chodziła. Nie widzę problemu. Dungi, WW - najlepiej chodzić z kumplem/kumpelą/gildią kimkolwiek... A nie solo ;d

Opublikowano

Za szybko w topce te 200lvl powinno przynajmniej z 1 tydzień trochę się potrudzić.

Beta zamknięta jak widać nie była pod dobrym nadzorem.

Sam wbiłem 117lvl mam całe eq dostępne na ten lvl większość swojego czasu spędziłem na dungeonach że by sobie dropić i przy okazji expić.

Trochę głupio że na początku na WW było po 5 bossów a teraz jest tylko 2 no trudno.

Mimo to zostaje bo widzę potencjał w administracji przyznaje się do błędów (chodź wile ich nie było).

Opublikowano

Może wypadałoby pomyśleć nad dodaniem pierścionka anty-pd do npc? Wiele osób ( w tym ja -.-) skarży się,że owa funkcja w kliencie nie działa prawidłowo,mi osobiście gdy używam w menu dodatków antypd to buguję się czas na ww lub nie przenosi.. (zgłaszałem to GMowi-napisał,że sprawy techniczne zgłaszać do SIELU) 

Mała zmiana a jak będzie cieszyła  :D

Serwer polecam,prawilny easy, zapraszam!!

#rein

Opublikowano

To znajdź gildie z którą będziesz chodziła. Nie widzę problemu. Dungi, WW - najlepiej chodzić z kumplem/kumpelą/gildią kimkolwiek... A nie solo ;d

Ale ja tam przy okazji expie. Na jednym dungu z 103 wbilam 110 a na mapce od 100 jeden lvl bije z okolo 20minut, wiec sory. :P

A to wszystko z PD, bez to juz nawet nie skomentuje.

Opublikowano

Skąd bronie 75?

Prezka jest ogromna i chyba nie wyłapałem.

Na dzień dzisiejszy to właściwie ludzie w m1 na ziemie leżą. ;)

Jeżeli chodzi o drop, to z metków w grocie i wyżej.

Co do serwera:

- biolog porażka (na 120lvl'u oddajemy itemy które dropią w lochu pająków..)

- drop - nie wiem kto to ustawiał i ile przy tym wypił, ale jest zupełnie niedopasowany

- bugi (dungeony głównie), ale to mam nadzieję, że szybko naprawicie ;>

- za małe spoty 

Jeżeli chodzi o inne aspekty to na plus:

-fajne, nowe mapki

-sporo ludzi

-starają się z jakimiś eventami (co prawda niezbyt pomysłowe, ale są)

-coś tam cały czas robią, są aktualizacje itd.

-serwer nie jest nastawiony głównie na IS'a.

Brakuje mi na serwerze skrzynek serwerowych - dropiących z każdego moba i zwoju zmiany profesji.

Myślę, że to fajne urozmaicenie przy expieniu etc, więc fajnie byłoby to dodać (naturalnie z ogarniętym dropem)

A co do zwoju, to jest to serwer easy, więc taki zwój "nie zniszczy" gry.

Opublikowano

A ciekawe skad ty to mozesz wiedziec?

True zawsze wysyla screeny z licnzika wystarczy do niego na gg napisac ;)

Skąd bronie 75?

Prezka jest ogromna i chyba nie wyłapałem.

Idź do M1 dadzą Ci za darmo ludzie ^^

Opublikowano

Jest sposob na blokade expa?

Będzie po naprawie dungeonów, bo kolidują ze sobą. Za jakieś 20 minut przerwa na 2 minuty.

Wgram nowy drop z potworów. 

Nowy drop z metków/boosów bedzie jutro. Dodam też zmiany na jutro jak się uda:

-Całkowite usunięcie przepustek z dungeonów: Będą one za yang.

-Całkowita zmiana dropu z dungeonów/bosów metków itp. Nie bedzie gorzej tylko lepiej :)

-Małże i red perły będą leciały w dużych ilościach z dungeonów: Np stopień 1 dungeon 10 pereł red. Ostatni 40 red pereł.

-Poprawa dmg boosów itp. Ogólnie będzie dużo zmian. Te wolne dni tzn: Piątek/Sobota/Niedziela będą wiały zmianami na metinek.eu !!!

Wszystko zostanie naprawione aby się dobrze grało. Priorytetem bedzie drop.

Dzisiejsza zmiana spowoduje że od lasu do mapy 180lv z każdego potwora bedziecie mieli szanse 2% że wyleci wam małż.

Nie zwiększe % dropu red pereł z małży. Dlaczego?

Będzie całkowicie inny drop z dungeonów i będzie można tam dropić red perły z metków/boosów!

Opublikowano

jak dla mnie serwer ma potencjał lecz nie będę na nim grać dopóki nie ogarną dropu ulepszaczy i małzy trzeba też poprawić spoty na mapie 130lvl i usunąć te roski bo wcale nie jest "wyrównanie" w pvp :) 

Weezy%20Boss_eune_59_5_logo.png

Opublikowano

Będzie po naprawie dungeonów, bo kolidują ze sobą. Za jakieś 20 minut przerwa na 2 minuty.

Wgram nowy drop z potworów. 

Nowy drop z metków/boosów bedzie jutro. Dodam też zmiany na jutro jak się uda:

-Całkowite usunięcie przepustek z dungeonów: Będą one za yang.

-Całkowita zmiana dropu z dungeonów/bosów metków itp. Nie bedzie gorzej tylko lepiej :)

-Małże i red perły będą leciały w dużych ilościach z dungeonów: Np stopień 1 dungeon 10 pereł red. Ostatni 40 red pereł.

-Poprawa dmg boosów itp. Ogólnie będzie dużo zmian. Te wolne dni tzn: Piątek/Sobota/Niedziela będą wiały zmianami na metinek.eu !!!

Wszystko zostanie naprawione aby się dobrze grało. Priorytetem bedzie drop.

Dzisiejsza zmiana spowoduje że od lasu do mapy 180lv z każdego potwora bedziecie mieli szanse 2% że wyleci wam małż.

Nie zwiększe % dropu red pereł z małży. Dlaczego?

Będzie całkowicie inny drop z dungeonów i będzie można tam dropić red perły z metków/boosów!

Stary.. ze skrajnsoci w skarjnosc. Najpierw trudno, a teraz wrecz za latwo. Co to bedzie zrobic takiego dunga wojem 75 np? A juz 10 redek wpadnie.. Nie, stanowczo teraz za bardzo ulatwiasz. Przemysl to jeszcze przed przerwa...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Stary.. ze skrajnsoci w skarjnosc. Najpierw trudno, a teraz wrecz za latwo. Co to bedzie zrobic takiego dunga wojem 75 np? A juz 10 redek wpadnie.. Nie, stanowczo teraz za bardzo ulatwiasz. Przemysl to jeszcze przed przerwa...

Popieram, trochę ułątwić trzeba ale bez przesady ze 40 red pereł z jednego dunga... Wtedy serw znudzi siępo tygodniu.

Opublikowano

Człowieku od poczatku mial byc to lajtowy serwer :)

Opublikowano

Spokojnie co do zmian, pomyśli się jutro :)

Z tym że wejście nie bedzie tanie na dunga. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...