Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do serwera jest dobry ale nie wspaniały mam 2--lv no i nie idzie się dorobić drop jest tak beznadziejny że aż szkoda same durnostwa lecą mimo iż dzisiejszej nocy "odświeżali" owy drop. Ubiłem każdego bosa i nic. Nie wspomnę już o dropie pereł który jest tak słaby że boli małż leci mi raz na ileś a jak dropnie red perła to święta jak już mówiłem mam 200lv i przez cały exp dropłem aż 78red pereł. przy czym zrobiłem mieć na 144lv +8 i juz nie mam red pereł. Drop pereł jest nie proporcjonalny 250 białych : 78 red : 130 niebieskich. Szaman na serwie jest dyskryminowany po przez dodatkową wartość w kolcach przez co najmocniejsi w pvp są wojownicy oraz ninje. Serwer jest na prawdę fajny miło mi się gra lecz jest tak durny pod względem dropu że aż boli. Red perłą 30kk nawet chodzi a ja do 200lv z ziemi zarobiłem około 500kk gdzie tu logika. Moja rada dla was poprawcie to bo może  to się źle skończyć dla tak fajnego serwera. Pozdrawiam i liczę na miłe zmiany. P.S.Jesli zrobiłem jakieś błędy ort. to przepraszam. 

z całą pewnością możesz zostać bajkopisarzem, nie wiem dlaczego piszesz ze ciezko o perły skoro w 3 godzinki mozna miec ponad tysiąc małży a z nich około 150-250 red pereł minimum. sielu poprawił dziś w nocy jedynie drop małży z mobów na 2%, dziś w nocy doda nowy drop dla dungów/metinów itp.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra, dobra. Bardzo proszę o rozpatrzenie mojej propozycji. Pisze o tym tutaj, ponieważ forum jeszcze nie ma.

Otóż dzisiaj zauważyłem, że zrobiłem błąd w punktach statusu, zauważyłem też, że nie ma możliwości cofnięcia tych punktów... Dla mnie jest to po prostu żałosne, jest to serwer EASY a tego zwoju po prostu tutaj nie ma... (Gdyby jeszcze można było rozdać max punkty to nie byłoby tego tematu, a niestety tak też nie można)

Mam już 152 lvl i tak naprawdę jestem w dupie, musiałbym robić specjalnie postać od nowa, no na pewno tak też nie zrobię, póki co wstrzymuje się z grą, jeżeli on nie zostanie dodany pewnie nie pozostanę tutaj na dłużej. Nie pisze tego złośliwie, bo serwer mi się bardzo podoba, ale jest to dla mnie niemiłe zaskoczenie. Dodam również, że dużo graczy też na to narzekało. Pozdrawiam i proszę o odpowiedz kogoś z Administracji o decyzji.

Opublikowano

Dobra, dobra. Bardzo proszę o rozpatrzenie mojej propozycji. Pisze o tym tutaj, ponieważ forum jeszcze nie ma.

Otóż dzisiaj zauważyłem, że zrobiłem błąd w punktach statusu, zauważyłem też, że nie ma możliwości cofnięcia tych punktów... Dla mnie jest to po prostu żałosne, jest to serwer EASY a tego zwoju po prostu tutaj nie ma... (Gdyby jeszcze można było rozdać max punkty to nie byłoby tego tematu, a niestety tak też nie można)

Mam już 152 lvl i tak naprawdę jestem w dupie, musiałbym robić specjalnie postać od nowa, no na pewno tak też nie zrobię, póki co wstrzymuje się z grą, jeżeli on nie zostanie dodany pewnie nie pozostanę tutaj na dłużej. Nie pisze tego złośliwie, bo serwer mi się bardzo podoba, ale jest to dla mnie niemiłe zaskoczenie. Dodam również, że dużo graczy też na to narzekało. Pozdrawiam i proszę o odpowiedz kogoś z Administracji o decyzji.

Hej, będzie zwój do cofania samego statusu. 

Pojawi się on jak tylko skończę to co robię. 

Opublikowano

Dokładnie. Tyle że nie myślcie że wszystko się pojawi dzisiaj.

Dzisiaj bedzie drop + dungeony

Do poniedziałku będzie reszta.

W tym dmg poprawione ? 

Opublikowano

I jak z tym ww będzie yang czy przepustki ? Zrob tak zeby na ww dropiły takie ulepszacze gdzie indziej sie nie da dropnąć. I za zrobienie ww cos wartosciowego. I nie przesadzaj z tymi redkami.

Popraw spoty do expienia na mapach 100/120 i zwiększ tam odrobione exp. 

wolf.gif

Opublikowano

SIELU popraw drop redek z małzy niech dropi ich tyle samo % co białych i niebieskich bo to jest masakra, potrafi spalić sztyle 104 lv +8 na +9 11 razy ... a trzeba po 7 red

Opublikowano

Shiru popraw drop redek z małzy niech dropi ich tyle samo % co białych i niebieskich bo to jest masakra, potrafi spalić sztyle 104 lv +8 na +9 11 razy ... a trzeba po 7 red

Nie będzie to potrzebne, redki jak i małże będą leciały z dungeonów. 

Wszystko poprawiam, chce się wyrobić do 1 nie wiem czy dam rade.. Ale staram sie. 

Opublikowano

a nie doczytałem, czy wejścia na dungeony są warunkowane liczbą osób w grupie?

The past has gone

Opublikowano

Solo mozna 

każdy? jeśli tak to zagram bo zawsze mnie to irytowało, że trzeba grupę mieć.

The past has gone

Opublikowano

Nie będzie to potrzebne, redki jak i małże będą leciały z dungeonów. 

Wszystko poprawiam, chce się wyrobić do 1 nie wiem czy dam rade.. Ale staram sie. 

To jednak będziesz wrzucał drop red pereł?? czy TYLKO i wyłącznie małże ???

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Opublikowano

I jak możesz to zrób tak aby po wykupieniu kolejnych pięter nie był czas z 7 piętra...

@ UP Każdy

Czasu nie będzie bo się nie opłaca żeby był. Tak czy siak, każdy zdąży to zrobić. 

@UP: perły bezpośrednio też. tylko nie np 40 a 10.

Opublikowano

Słaby exp,Bug na bugu, Grałam troche ale mi przeszło to easy a jak dla mnie z expem troche zbyt trudno . Dp biologa Dropic trzeba szkoda można by było to kupic w sklepie i przejść odrazu do expienia. Mały drop RED PEREŁ i ogółem MAŁŻ. Fatalny widok M1/m2 za duze miasta po co to komu? Skille na P to norma. Fryzki by sie przydały .

wilowo.jpg

Opublikowano

Słaby exp,Bug na bugu, Grałam troche ale mi przeszło to easy a jak dla mnie z expem troche zbyt trudno . Dp biologa Dropic trzeba szkoda można by było to kupic w sklepie i przejść odrazu do expienia. Mały drop RED PEREŁ i ogółem MAŁŻ. Fatalny widok M1/m2 za duze miasta po co to komu? Skille na P to norma. Fryzki by sie przydały .

Chyba grała Pani tydzień temu... Na Exp nikt nie narzeka. Miasta poprawione. Te małże...

Sielu... Ja bym nie wrzucał dropu samych pereł... strasznie zepsujesz tym grę... przynajmniej wg mnie, wystarczy jak będzie dropić dużo małż, zmień lepiej szanse na drop małży... może 40% biała 30% nieb 30 % red ???

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Opublikowano

Mało małży? ww od 155 + rękawica IS i wyciskasz ponad 100 małży i od szcześcia zależy to 20-40red. Bug na bugu? Jest kilka bugów ale nie poważne i nie dużo. Odrazu może zamiast rzeczy do biologa dać eq navi w sklepie? Ten serwer i tak jest za łatwy i niech tak zostanie.

Skąd zdobędę przepustki d1 bo jeszcze nigdy nie spotkałem dropu tej przepustki?

Opublikowano

dlaczego wchodząc na ww trudne wywala mi bufa mam pt założone wojem 155 naprawcie to

Nie Ważne Kim Byłeś, Ważne Kim Jesteś a Najważniejsze Kim Będziesz.

Opublikowano

Forum serwera Już jest!!! Zapraszamy forum.nazwaserwera.eu

Opublikowano

Nie działa mi forum :D not found

Na stronie głównej jest w news link.

Jak bedzie true doda odnośnik ze strony do forum :)

Staramy się ciągle, dajcie czasu. Do poniedziałku wszystko będzie śmigało tak jak trzeba! Dodatki też będą. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...