Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie jest przerwa techniczna.

Wprowadzamy zmiany, może potrwać do 20 minut lub więcej.

Cierpliwości. 

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uruchamiacie "Patcher" 

Szacunek dla Siela za poświęcenie i zajebisty serwer !

Dajcie sobie troche czasu, nie spinajcie tak przeciez ciagle sie cos naprawia, a te bledy ktore sa teraz i tak nie sprawiaja zadnych zagrozen, wyluzujcie i poczekajcie. 

Opublikowano

Zapraszam do oglądania #4 odcinka z serwera Metinek.eu

W tym odcinku kilka ważnych informacji oraz ubijanie lordów ^^

Drop dość ciekawy jak na tego bossa ;P

Zapraszamy na serwer ludzi coraz więcej i wychodzi na lepsze tylko GMów bym wyjebał bo są zerami :)

http://youtu.be/si7Lgfq6JXw

Opublikowano
Nowa łatka i kilka zmian.

Drodzy gracze, dziś w nocy zostało wprowadzonych kilka zmian:

-nowe m1! Ważne: Trzeba uruchomić Patchera aby wszystko było widoczne.
-poprawa niektórych questów/dungeonów

Już niedługo szykuje się spora zmiana dropu, będzie on odświeżony tak aby np: 200 poziomy mogły dropić perły itp.
To początek zmian jakie nadejdą na metinek.eu!

Został dodany system kostiumów! Zapraszamy do gry

Opublikowano

Nowa łatka i kilka zmian.

Drodzy gracze, dziś w nocy zostało wprowadzonych kilka zmian:

-nowe m1! Ważne: Trzeba uruchomić Patchera aby wszystko było widoczne.

-poprawa niektórych questów/dungeonów

Już niedługo szykuje się spora zmiana dropu, będzie on odświeżony tak aby np: 200 poziomy mogły dropić perły itp.

To początek zmian jakie nadejdą na metinek.eu!

Został dodany system kostiumów! Zapraszamy do gry

I zaczelo dzialac 5kk za wejscie.. Chlopie, wez to usun, a przynajmniej koniecznie usun to na ww DO 95...

EDIT - nie no, Sielu, Ty chcesz metinka POPRAWIC czy zje*ac? Nie dosc, ze dodaliscie platne ww po paru dniach, usuneliscie 3 bossy z ww mimo ze czesc juz sie na nich dorobila, to teraz jeszcze usuwacie metki u gory? Bez przesady... W ogole usun moby i bedzie najfajniej.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

I zaczelo dzialac 5kk za wejscie.. Chlopie, wez to usun, a przynajmniej koniecznie usun to na ww DO 95...

EDIT - nie no, Sielu, Ty chcesz metinka POPRAWIC czy zje*ac? Nie dosc, ze dodaliscie platne ww po paru dniach, usuneliscie 3 bossy z ww mimo ze czesc juz sie na nich dorobila, to teraz jeszcze usuwacie metki u gory? Bez przesady... W ogole usun moby i bedzie najfajniej.

Jeżeli ww jest teraz płatne i nie ma metkow to sielu zjebales. Popraw to jak najszybciej bo ludzie Ci pospierdalaja.

Opublikowano

Zapraszam do oglądania #4 odcinka z serwera Metinek.eu

W tym odcinku kilka ważnych informacji oraz ubijanie lordów ^^

Drop dość ciekawy jak na tego bossa ;P

Zapraszamy na serwer ludzi coraz więcej i wychodzi na lepsze tylko GMów bym wyjebał bo są zerami :)

http://youtu.be/si7Lgfq6JXw

Jakich GM-ów byś wyjebał ? Od [GM]Sosenki to się odpier....

A jeżeli chodzi ci o [GM]xVisuaL to owszem, sam już jestem cięty na niego za jego nieprofesjonalne podejście do graczy i wdawanie się w z nimi w pyskówki na czacie.

Vis.. Jeżeli to czytasz, pamiętaj mam SS i on dalej czeka by wpaść na forum. Sielu nie będzie zadowolony z twojego pajacowania i pewności siebie.

@EDIT... Btw czemu nie działa strona  ? :D

Opublikowano

Oddajcie nam normalne ww bo większość graczy wam ucieknie w tym ok 15 ode mnie . Mam na myśli :

- darmowe wejście 5kk to spory hajs jak na ten serwer poza tym aby wbić 1 lv na 126 trzeba parę razy wejść ...

- bossy i metki zostawcie tak jak były bo to czyni ten serwer easy . Bez ww bym nie grał. Jak i większość graczy

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To żeście zmienili teraz nowy gracz nie ma szans wbić 155, a czemu? mapa 130 jest tak kijowa, że nie warto na nią wchodzić i expili na ww a tutaj ,,mądra" decyzja technika, że zablokował wstęp niższym lvlom na ww mimo, że lider miał 155. Skoro tak ma wyglądać sprawa to albo cofajcie lvle topce albo banowanie oni mieli łatwiej i tak wbijali my mamy się męczyć na źle sprawdzonych spotach przez betatesterów (pseudo). Mimo to serwer polecam bo ciekawy ale decyzje podejmowane przez technika są kijowe. Pozdrawiam hejt on. .

Opublikowano

DAJCIE NORMALNE WW, BO INACZEJ DUŻO OSÓB SKOŃCZY GRĘ,

M.IN. JA

zbalansuj postacie, bo healerem bije po 1k w full eq perf [smieszne]

Opublikowano

OGWNO PRAWDA WCZORAJ Z 130 NA ZWYKLEJ MAPIE OD 130 DO 150 W 2 GODZINKI MNIEJ WIECEJ, WIEC SKONCZ PIERDOLIC ZE ZLE.

WW ZOSTANIE CHYBA ZMIENIONE, A TE METKI CO BYLY NIZEJ ZOSTALY PRZENIESIONE WYZEJ.

WY MACIE COS Z GŁOWAMI ? PRZECIEZ 5kk TO Z JEDNEGO WW ZWRACA SIE 10x KROTNIE A WY GADACIE ZE MALE LVLE NIE BEDA MIALY,

Ja zostaje widze ze ktos tu sie dobrze stara i nie bede lecial z serwera przez takie cos, ADMINISTRACJA JEST OTWARTA NA PROPOZYCJE GRACZY - nie spinajcie wszystko sie wyjasni.

Opublikowano

OGWNO PRAWDA WCZORAJ Z 130 NA ZWYKLEJ MAPIE OD 130 DO 150 W 2 GODZINKI MNIEJ WIECEJ, WIEC SKONCZ PIERDOLIC ZE ZLE.

WW ZOSTANIE CHYBA ZMIENIONE, A TE METKI CO BYLY NIZEJ ZOSTALY PRZENIESIONE WYZEJ.

pd gra + bialy lew + pd IS + walka 2h o spota i jakoś mi z 135 do 155 zajęło 6h. Da się wbić tylko czy to uczciwie skoro taki Armenia czy ktoś wbijał sobie na ww i miał 5lvli z  jednego ww? Skoro tak ma wyglądać sprawa to stracą graczy a bugi jakie były na becie tak i są. Póki się nie ogarną to nie ma co wchodzić na serwer.

Opublikowano

Przeciez exp na mapach bedzie teraz taki jak wtedy na dungeonach, w czym problem?

Z taką szybkością jak naprawianie buóow z bety zamkniętej to się nikt nie doczeka, jeśli się bierze jakiś 1 z brzegu na betę to co się dziwić, że na start większość pobugowane.

Skąd zdobędę kręte klucze na dungeon smoka?

Opublikowano

Czlowieku MYSLISZ wogole !?

Byla masa bugow na becie zamknietej wszystko zostalo zgloszone tylko SIelu nie mial odpowiedniej ilosci czasu zeby wszystko samemu naprawic...

P.S: Sam mowil ze wszystko zostanie jak najszybciej naprawione, dzisiaj ma urodziny to chyba przed kompem siedziec nie bedzie?

Opublikowano

pd gra + bialy lew + pd IS + walka 2h o spota i jakoś mi z 135 do 155 zajęło 6h. Da się wbić tylko czy to uczciwie skoro taki Armenia czy ktoś wbijał sobie na ww i miał 5lvli z  jednego ww? Skoro tak ma wyglądać sprawa to stracą graczy a bugi jakie były na becie tak i są. Póki się nie ogarną to nie ma co wchodzić na serwer.

po 1. armenia nie expił w ww tylko na spotach

po 2. wejście na ww za 5kk to nie duzo, gdyz za jedno wejscie do konca mamy okolo 15-20kk bez monetki

po 3. pd+lew exp ze 130 do 155 to około 5 h(opcjonalnie z PD z IS tak jak ja expiłem zajeło mi to 3 godziny)

po 4. nie rozumiem ludzi którzy piszą ze na ww tak szybko się expi. moby z ww są na mapach, niestety jezeli gracze expia na poczatku map to nie dziwie sie ze im wolno leci, bo moby z pieczeci sa przewaznie na samych koncach mapy

Opublikowano

Czlowieku MYSLISZ wogole !?

Byla masa bugow na becie zamknietej wszystko zostalo zgloszone tylko SIelu nie mial odpowiedniej ilosci czasu zeby wszystko samemu naprawic...

P.S: Sam mowil ze wszystko zostanie jak najszybciej naprawione, dzisiaj ma urodziny to chyba przed kompem siedziec nie bedzie?

Ty myślisz również? To są drobne bugi te które do tej pory widzę 15min roboty jeśli ktoś potrafi operować plikami serwerowymi, jeśli nie miałeś nigdy własnego serwa to się lepiej nie odzywaj i tak nie zmienię zdania, że osoby z zamkniętej bety to amatorzy.

Skąd zdobędę przepustki na (d1)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...