Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rejestrując się wymaga maksymalnie 16 znaków na hasło moje ma 13 a i tak pisze że za długie why?

Faber est quisque suae fortunae

Opublikowano

ile ludzi online na serwerze. ?

600-700

Rejestrując się wymaga maksymalnie 16 znaków na hasło moje ma 13 a i tak pisze że za długie why?

Sróbuj wpisać krótsze lub o ile masz w haśle bez specjalnych znaków typu #,%

Opublikowano

Kiedy bedzie dzialac blok pd ?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Serwer zayebisty! Ogarnięta administracja, przyjemnie się gra i dropi (o ile się potrafi)! GloriaVictis <3

Opublikowano

Powiększcie spoty na mapie od 130 lvl bo są bardzo małe i zapraszam do mojej gildi GoodOfWar

<3  <3  <3  <3

dolaczam sie do prosby o powiekszenie spotow 

kiedy bedzie dzialala blokada pd ? 

kiedy bedzie mozna wbic na reszte dungeonow ?

gdzie dropia krete klucze (przepustka na smoka) ?

Opublikowano

Powiększcie spoty na mapie od 130 lvl bo są bardzo małe i zapraszam do mojej gildi GoodOfWar

<3  <3  <3  <3

dolaczam sie do prosby o powiekszenie spotow 

kiedy bedzie dzialala blokada pd ? 

kiedy bedzie mozna wbic na reszte dungeonow ?

gdzie dropia krete klucze (przepustka na smoka) ?

Po kiego wam powiększony spot  skoro wbijasz na Dunga (WW  95-155)   i tam masz wielkie spoty na poziomach  ( + bossy i metiny  i drop z nich)

Opublikowano

Po kiego wam powiększony spot  skoro wbijasz na Dunga (WW  95-155)   i tam masz wielkie spoty na poziomach  ( + bossy i metiny  i drop z nich)

dla twojej wiadomosci :) na tym dungeonie masz malpy (czyli mobki z mapki 100) do 130 lepiej tam expic niz na mapce 100 :)

po 130 lvl nie leci tam wcale expa:) nie ma juz dropu na 130 z metkow w tym ww (wiec nie oplaca mi sie chodzic tam:P

kolejny dungeon jest od 155 a zeby to dobic musisz sie meczyc na tej mapie gdzie spoty sa male (130 lv mapka) jest tylko jeden dobry spot ktory jest okupowany przez caly czas :P

tak wiec powiekszenie spotow jest niezbedne :)

Opublikowano

Na serwerku bardzo fajnie się gra.Te nowe mapy są świetne i przez nie czasami się czuje jakbym w nową grę grał :) Zdecydowanie najlepszy serwer na którym grałem od 2010 roku pod względem grywalności i klimatu! (te chińskie serwerki 2009-10 miały zaczepisty klimat,dlatego tak napisałem :P)

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Serwer gites, polecam każdemu kto szuka porządnego easy. Administracja dzień w dzień w grze,interesuję się graczami, o ekwipunek również nie trudno,lekki minus to ,że jest maluuutko misji,tylko biolog.Poza tym martwię się,że na serwerze za miesiąc/2 miesiące handel będzie skupiał się głównie na czerwonych perłach a o to nie chodzi ;/

Polecam i zapraszam!

#rein

Opublikowano

Lipa że nie ma żadnych questów po za biologiem za którego są lipne nagrody i nie jest on co 10 lvl a chyba co 20 , nie ma też kostiumów ani fryzurek szkoda....

Opublikowano

Lipa że nie ma żadnych questów po za biologiem za którego są lipne nagrody i nie jest on co 10 lvl a chyba co 20 , nie ma też kostiumów ani fryzurek szkoda....

Wszystko będzie. Poczekajcie tylko do 5 czerwca.

A będą poważne Zmiany! 

Dzisiaj odbędzie się zmiana m1 i poprawa dungeonów. 

Opublikowano

Wedlug obietnicy,dziś pojawi się oficjalne forum serwera,nasi administratorzy forum juz przygotowują je dla was aby ok.20-21 było gotowe :)

Opublikowano

jak na razie serwer dla mnie elegancki :D

do 95 super exp, przyjemny drop a co ważne łatwy :P

Polecam i mam nadzieję, że się nie zawiodę !!

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

nie macie wlasnego forum wiec napisze co zobaczylem i przez godzine meczylem sie ...

Dungeon Lodu trudny (d3) jest zbugowany jak nie powiem co ..
1. pietro 
ubic 2 metiny 175lvl (niby nic ale jak ktos sie przejdzie to bedzie wiedzial o co chodzi ... moby bija po 1.7k srednio a wylatuje ich masa (dalem rade.. )
2. pietro
ubic metina 175 lvl BEZ KONIA/WIERZCHOWCA (no tu pojawil sie maly problem ale jakos poszlo)
3. pietro
ubic 4x spot (nie liczylem ale chyba po 150 mobkow na spot) kazdy bije po 1,7k ...(najdluzej mi to zajelo i bilem tylko po 1 grupce wpkiem )
4. pietro 
ubic 4 metiny 175lv by otworzyc 4 slupy (no ok ale moby nie tracily na sile i wciaz musialem uciekac)
5. pietro
uradowany ze widzialem 2 bosy 180 lvl (d3) Wladca Lodowych ale to juz byl moj koniec 
64921433500337721456.jpg

TYLE BIJE NA HITA .... ODECHCIALO MI SIE SPRAWDZAC RESZTE ... PEWNIE BEDZIE TO SAMO ...

moje pytanie jest nastepujace co do ******** robili ci pseudo ,,BETA TESTERZY"?!

Opublikowano

Wydaje mi się że exp z 179 na 180 jest zbugowany bo praktycznie nic nie leci (kilka pkt expa za moba)

Leci normalnie ;)

nie macie wlasnego forum wiec napisze co zobaczylem i przez godzine meczylem sie ...

Dungeon Lodu trudny (d3) jest zbugowany jak nie powiem co ..

1. pietro 

ubic 2 metiny 175lvl (niby nic ale jak ktos sie przejdzie to bedzie wiedzial o co chodzi ... moby bija po 1.7k srednio a wylatuje ich masa (dalem rade.. )

2. pietro

ubic metina 175 lvl BEZ KONIA/WIERZCHOWCA (no tu pojawil sie maly problem ale jakos poszlo)

3. pietro

ubic 4x spot (nie liczylem ale chyba po 150 mobkow na spot) kazdy bije po 1,7k ...(najdluzej mi to zajelo i bilem tylko po 1 grupce wpkiem )

4. pietro 

ubic 4 metiny 175lv by otworzyc 4 slupy (no ok ale moby nie tracily na sile i wciaz musialem uciekac)

5. pietro

uradowany ze widzialem 2 bosy 180 lvl (d3) Wladca Lodowych ale to juz byl moj koniec 

64921433500337721456.jpg

TYLE BIJE NA HITA .... ODECHCIALO MI SIE SPRAWDZAC RESZTE ... PEWNIE BEDZIE TO SAMO ...

moje pytanie jest nastepujace co do ******** robili ci pseudo ,,BETA TESTERZY"?!

Ode mnie z gildii go w 4 ubijali :)

Ile online w tej chwili?

Tendencja graczy wzrostowa czy spadkowa xD?

650

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...