Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kilka spraw:

1. Podczas ustalania dropku z dungeonów, ustaliliśmy że wejścia na pierwsze dwa poziomy dungeonów będą darmowe, bo drop tam jest średni. Miało tam dropać wszystko to, co nie leci z metinków, mobów na poszczególnych mapkach, w tym ulepszacz na KD... troszkę to bez tołku ustawione :P

2. Drop MAŁŻ jest sporo za mały głównie na małym lvl-u, nie wiem jeszcze jak jest dalej.

3. Ciągle ludzie się skarżą, na brak możliwości odejścia z gildii

Dalej... pokaże czas :) Ogólnie serwer pozytywny

Szczerze polecam wszystkim 

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Opublikowano

Zmień ustawienia w config na słabsze + 32 bp w rozdzielczości,  

Tyle że właśnie ja mam tak ustawione...

Tak przy okazji mnie to strasznie irytuje że mając 100+ lvl nie mogę pójść po dropić np biżu na 54lvl bo nic nie dropi już czyli ulepek które trzeba na początku typu wodny kryształ też nie jestem w stanie dropnąć potem no chyba że dropi też na wyższej mapie w co wątpię

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

Tyle że właśnie ja mam tak ustawione...

Tak przy okazji mnie to strasznie irytuje że mając 100+ lvl nie mogę pójść po dropić np biżu na 54lvl bo nic nie dropi już czyli ulepek które trzeba na początku typu wodny kryształ też nie jestem w stanie dropnąć potem no chyba że dropi też na wyższej mapie w co wątpię

Dlatego drop będzie cały poprawiony.

Przepiszę go i zrobię aby leciało też na większych lv.

Dajcie trochę czasu, 4 mam 18lat.

Po 4 będą takie zmiany że.. Jutro wprowadzimy nowe m1, usuwanie gildii, poprawki w kliencie bs/poty itp blokada pd.

@ Nagrody dla beta testerów.

Nie zapomniałem o was nigdy nie zapomnę.  Szykuję dla was te kostiumy, sm dostaniecie dzisiaj. Cały skład niech wejdzie o 20:00 na ts w celach przelewu. 

Jak tylko skończę kostiumy od razu je otrzymacie!

@Dodam jak ktoś nagrywa na: YouTube 

To proszę się zgłosić :) Zapłacę nawet 50sm za mały filmik np (200 wyświetleń) bo przecież wy też tracicie czas na wrzucenie go..

Każdą pomoc się ceni. 

Co do ox (błędy w pytaniach)

Proszę was zrozumcie że serwer ma 3 dni nie całe. Nie dałem rady wszystkiego sprawdzić.. A Niektórzy tak hejtują i wyzywają że masakra..

Rozumiem gdybym miał na was Wyjebane albo ktoś inny z teamu zostawił serwer i czekał aż coś wpadnie... Nigdy tak nie będzie, każdy z nas się stara na tyle ile może ale hejty dalej są.

Boże pomyliłem się w 3 pytaniach i od razu: Serwer zjebany nie polecam i wyzywanie na chacie... Masakra co się dzieje, ja zarywam nocki żeby coś poprawić a niektórzy mają to w dupie.

Nie zrozumiem tego nigdy. 

Opublikowano

Kiedy zostanie naprawiony zbugowany NPC na 7 piętrze w trudnym WW?

Tak w ogóle z racji, że nie ma forum, spytam tutaj: Gdzie dropne ulepszacze, które są potrzebne żeby zrobić z truty miecz na 140 lvl(smocze łuski itp.)?

Opublikowano

Kiedy macie zamiar coś zrobić z dmg archera ?  ^_^  Bo to co teraz się dzieje to jest kpina i śmiech  na sali ;).. Albo to jest ta wasza owa tabelka lub strzała na 1lvl króra ma 0 wartości.

Opublikowano

Przerwa techniczna czy poprostu logowanie padło? Mam pytanie do graczy czy też macie brak mobów/metinów na mapie 130 jak i brak bossa na 7 piętrze ww. Jak dla mnie jest to strasznie uciążliwe i powinno to zostać naprawione. Co do serwera to jest jednym z najlepszych na scenie easy, serwer oczywiście polecam i zapraszam.

Opublikowano

Przerwa techniczna czy poprostu logowanie padło? Mam pytanie do graczy czy też macie brak mobów/metinów na mapie 130 jak i brak bossa na 7 piętrze ww. Jak dla mnie jest to strasznie uciążliwe i powinno to zostać naprawione. Co do serwera to jest jednym z najlepszych na scenie easy, serwer oczywiście polecam i zapraszam.

Ja all normalnie widze ;), a logowanie powinno działać.

Opublikowano

Zwiększ odrobinę spoty na mapie 100.

Bron Boze nie zwiększaj dropu red pereł.

Nie ma NPC na przepustke Runiczny Talizman

Uwazam ze powinny byc przepustki na ww, zeby juz nie było tak łatwo ;<

teraz kazdy sobie moze wbic na ww.

zabiłam wszystkie moby na tej od 95 i nic sie dalej nie dzieje 

Czekam na forum

Wbijacie bo warto :)

wolf.gif

Opublikowano

Również przyłączam się do pytania odnośnie archera, bo też nim gram, wrzućcie normalne strzały albo poprawcie wartości drewnianej bo jest lipa.

Jest to dość poważny problem

POMOGĘ W STAWIANIU SERWERA I CHĘTNIE ODPOWIEM NA WIĘKSZOŚĆ ZNANYCH MI PYTAŃ :>

logoftc.jpg

Opublikowano

Mam też taką nadzieje ze za jakis czas, zwiększycie lvl np do 250 i wtedy zrobicie ciut cięzej. ;d 

wolf.gif

Opublikowano

Server polecam. Przyjemnie sie gra :D

Troszke mnie drop red perel odpychal ale dowiedzialem sie ze dropia na dungu 150(podobno po 5) wiec bez lipy ;D

Zapraszam :D

@down

KD+5 dropia na mapie od 130.

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Server polecam. Przyjemnie sie gra :D

Troszke mnie drop red perel odpychal ale dowiedzialem sie ze dropia na dungu 150(podobno po 5) wiec bez lipy ;D

Zapraszam :D

@down

KD+5 dropia na mapie od 130.

To masz złego informatora. Dunga 155lvl nie da sie przejsc (na 8 pietrze npc nie dziala), a z dunga dropi okolo 50malzy i dopiero z tego masz szanse na te 5redek, aczkolwiek zwykle jest 6-7 nawet do 10 dochodzi czasem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...