Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Drodzy gracze więc sprawy serwera mają się tak:

Wiem że jest jeszcze trochę błędów, zły drop itp itp.

Wszystko będzie robione tak aby to poprawić. Planuję już takie zmiany:

-Całkowita poprawa dropu(Nic nie zostanie usunięte tylko poprawione aby np z ripera na 90 lv poleciała szkata)

-Zmiana m1, cała mapa zostanie zmniejszona 3x. 

-Dopasowanie dmg boosów pod klasy, bo niektóre są zbyt silne.

-Dodanie kostiumów do gry, nie będą one miały bonusów PVP.

-Poprawa błedów w kliencie, np: BS

-Całkowita poprawa dungenów pod 1 gracza.

I wiele wiele wiele więcej! Gracze zrozumcie i nie słuchajcie tych hejtów innych. My się staramy a oni tylko hejtują.

Dodam coś: Ktoś hejtuje ok. Serwer mu się nie podoba, to niech napisze to raz a nie jeszcze wchodzi na ts i mówi że my jesteśmy nie ogarami i nic nie potrafimy...

Nie da się zrobić wszystkiego w 5 minut, trochę to musi potrwać. Myślę że w ten poniedziałek co nadejdzie wszystko bedzie śmigało na 100%!

==

Ktoś pisał o moich błędach w tekstach npc.

Ok przyjmuję to, mam z polaka 2 i co z tego? Przecież można być człowiekiem i wejść na ts lub na mpc napisać: Zmień to bo wali po oczach od błędów..

Tak można zrobić a nie hejtować od razu. Z tego co pamiętam nawet nasz prezydent zrobił babola i co? Coś się stało? 

Ważne aby to zostało poprawione a błędy szybko usunięte i tyle.

Pozdrawiam każdego zachęcam do gry! Dajemy 100% aby wam się dobrze grało. Gdy coś jest źle to proszę nie hejtujcie tylko to napiszcie. 

Można się zemną dogadać normalnie na luzie bez spiny..

@ Tak event będzie o 19:00 

Nie ox lecz coś innego :D

Kiedy to będzie zmienione? :D Dziś dacie radę?

@Btw zwiększycie drop redek z małży?

Uczeń
Opublikowano

Siema Wyskakuje mi taki bład jak wlaczam Klienta

Traceback :

Error : No module named os ]

O co tu chodzi łatke w szystko mam ;/

Opublikowano

Po co jest reszta dungow skoro wszystko mozna zdobyc z metinow i map? Kompletnie bez sensu. Zacznijcie dzialac w dobra strone, prosze Was! Nie zmarnujcie potencjalu...

Opublikowano

Niesamowite ile pracy musiałeś w to włożyć :O

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Po co jest reszta dungow skoro wszystko mozna zdobyc z metinow i map? Kompletnie bez sensu. Zacznijcie dzialac w dobra strone, prosze Was! Nie zmarnujcie potencjalu...

Zaczniemy, ja osobiście 4 mam 18 więc.

Już tworzę mapę 3x mniejszą. Zajmie to jeszcze trochę. 

Opublikowano

Jak wygląda pvp? Postacie są wyrównane? jest dobry balans? Szamanem da rady grać czy lipa?

W PVP każda klasa ma szanse nawet bm na którego jest dużo na magię.

Szamanem ogarniesz nawet healerem :D Także wbijaj.

Opublikowano

Mój brat na 80 małży wylosował 21 redek więc nie jest źle ulepki dobrze dropią i ogólnie jest zajebi :)

Opublikowano

Nie ma na super-hiper-extra-przestrzennych mapach Strażnika wsi.

Niestety na Lidera gildii ani zastępców też nie mam co liczyć, niby tak a zmywają się jak naczynia w zmywarce... Nie jestem pewny czy trzymają na siłę ale na PW napisało do mnie "kilka" osób które mają podobną sytuację. Może zrobicie też coś z tym.

0602220502.jpg

k,NDA4NzYzNzgsNzU5NjA1,f,nevermore-logo.jpg

+Daj -

^^

Opublikowano

Poprawcie na serwie minimum 15 lvl, aby go bić, bo normalnie na wolnym można bić 1 lvle, więc nie da się w spokoju ustawić bs'a... 

I kiedy będzie forum? 

Opublikowano

Wy narzekacie na drop?! Oo Jezu chryste, przecież nawet ulepki dropia z mobow! Ja chyba nie wiem już co to jest easy...

Opublikowano

kiedy bedzie dzialala ,,blokada PD" (aktualnie nie dziala)
kiedy beda pomniejszone mapki ?
kiedy beda odbugowane all dungeony ? (mam przepustki na poblokowane dungi)
gdzie leca krete klucze itd. do groty smoka 
czy powiekszycie spoty na mapce 130 ? (te mobki strasznie wolno chodza i malo ich jest;/)

Opublikowano

kiedy bedzie dzialala ,,blokada PD" (aktualnie nie dziala)

kiedy beda pomniejszone mapki ?

kiedy beda odbugowane all dungeony ? (mam przepustki na poblokowane dungi)

gdzie leca krete klucze itd. do groty smoka 

czy powiekszycie spoty na mapce 130 ? (te mobki strasznie wolno chodza i malo ich jest;/)

Nad wszystkim już pracuję. Mapa jest gotowa, tylko ustawić npc.

Opublikowano

Nad wszystkim już pracuję. Mapa jest gotowa, tylko ustawić npc.

czy moge sciagnac sobie kamer moda i odpalic ten serwer ? (chodzi mi tylko o oddawanie expa ;/ ) nie chce wbijac wyzszego lvl niz mam ;/

moje pytanie brzmi czy moge uzywac exp donatora (czy jakos tak) na kamer modzie bez obawy ze dostane bana ?

Opublikowano

czy moge sciagnac sobie kamer moda i odpalic ten serwer ? (chodzi mi tylko o oddawanie expa ;/ ) nie chce wbijac wyzszego lvl niz mam ;/

Prawdopodobnie będzie przerwa, nie dam głowy że dzisiaj aby zatwierdzić wszystkie zmiany. Możliwe że jutro. 

Tak wygląda mapa 3x mniejsza od poprzedniej:

@dodane sfery ochronne na środku mapy na kołach i pod każdym npc.

xxpng_eexnsps.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...