Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zmięcie te miasta na standardowe. To już wgl do metka nie podobne. 

Ogólnie do serwera na razie neutrał. Administracja + za aktywność.

Opublikowano

Zmięcie te miasta na standardowe. To już wgl do metka nie podobne. 

Ogólnie do serwera na razie neutrał. Administracja + za aktywność.

Mają być zmienione na mniejsze.

@AW

Czas na WW(95-155) się buguje. Zwiększcie % na drop red pereł.

@down

Red pereł jest w prost zajeb****..

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

@AW

Drop pereł jest dobry przecież...

Opublikowano

nie jest zrównoważony jeżeli ja mam 60 białych i niebieskich a 15 redek to chyba nie do końca jest taki jak powinien;p

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

@AW

@down

Red pereł jest w prost zajeb****..

jakos wczoraj chyba z 10razy byłem na ww od 95 i nic nie bugowało sie.

red perła to jedna z cenniejszych walut w grze, a ty chcesz żeby zwiekszyli drop ? moze niech wszystkie ulepki dadzą do npc i serw padnie po tygodniu. 

kiedy bedzie forum?

Opublikowano

Drodzy gracze więc sprawy serwera mają się tak:
Wiem że jest jeszcze trochę błędów, zły drop itp itp.

Wszystko będzie robione tak aby to poprawić. Planuję już takie zmiany:

-Całkowita poprawa dropu(Nic nie zostanie usunięte tylko poprawione aby np z ripera na 90 lv poleciała szkata)

-Zmiana m1, cała mapa zostanie zmniejszona 3x. 

-Dopasowanie dmg boosów pod klasy, bo niektóre są zbyt silne.

-Dodanie kostiumów do gry, nie będą one miały bonusów PVP.

-Poprawa błedów w kliencie, np: BS

-Całkowita poprawa dungenów pod 1 gracza.

I wiele wiele wiele więcej! Gracze zrozumcie i nie słuchajcie tych hejtów innych. My się staramy a oni tylko hejtują.

Dodam coś: Ktoś hejtuje ok. Serwer mu się nie podoba, to niech napisze to raz a nie jeszcze wchodzi na ts i mówi że my jesteśmy nie ogarami i nic nie potrafimy...

Nie da się zrobić wszystkiego w 5 minut, trochę to musi potrwać. Myślę że w ten poniedziałek co nadejdzie wszystko bedzie śmigało na 100%!

==

Ktoś pisał o moich błędach w tekstach npc.

Ok przyjmuję to, mam z polaka 2 i co z tego? Przecież można być człowiekiem i wejść na ts lub na mpc napisać: Zmień to bo wali po oczach od błędów..

Tak można zrobić a nie hejtować od razu. Z tego co pamiętam nawet nasz prezydent zrobił babola i co? Coś się stało? 

Ważne aby to zostało poprawione a błędy szybko usunięte i tyle.

Pozdrawiam każdego zachęcam do gry! Dajemy 100% aby wam się dobrze grało. Gdy coś jest źle to proszę nie hejtujcie tylko to napiszcie. 

Można się zemną dogadać normalnie na luzie bez spiny..

@ Tak event będzie o 19:00 

Nie ox lecz coś innego :D

Opublikowano

Czy tylko u mnie działa ch1 i ch2 a reszta nie ? I mam takie pytanko kiedy będzie forum, bo jest to rzecz święta dla każdego serwera, a tu jeszcze go nie ma.  

Opublikowano

Drodzy gracze więc sprawy serwera mają się tak:

Wiem że jest jeszcze trochę błędów, zły drop itp itp.

Wszystko będzie robione tak aby to poprawić. Planuję już takie zmiany:

-Całkowita poprawa dropu(Nic nie zostanie usunięte tylko poprawione aby np z ripera na 90 lv poleciała szkata)

-Zmiana m1, cała mapa zostanie zmniejszona 3x. 

-Dopasowanie dmg boosów pod klasy, bo niektóre są zbyt silne.

-Dodanie kostiumów do gry, nie będą one miały bonusów PVP.

-Poprawa błedów w kliencie, np: BS

-Całkowita poprawa dungenów pod 1 gracza.

I wiele wiele wiele więcej! Gracze zrozumcie i nie słuchajcie tych hejtów innych. My się staramy a oni tylko hejtują.

Dodam coś: Ktoś hejtuje ok. Serwer mu się nie podoba, to niech napisze to raz a nie jeszcze wchodzi na ts i mówi że my jesteśmy nie ogarami i nic nie potrafimy...

Nie da się zrobić wszystkiego w 5 minut, trochę to musi potrwać. Myślę że w ten poniedziałek co nadejdzie wszystko bedzie śmigało na 100%!

==

Ktoś pisał o moich błędach w tekstach npc.

Ok przyjmuję to, mam z polaka 2 i co z tego? Przecież można być człowiekiem i wejść na ts lub na mpc napisać: Zmień to bo wali po oczach od błędów..

Tak można zrobić a nie hejtować od razu. Z tego co pamiętam nawet nasz prezydent zrobił babola i co? Coś się stało? 

Ważne aby to zostało poprawione a błędy szybko usunięte i tyle.

Pozdrawiam każdego zachęcam do gry! Dajemy 100% aby wam się dobrze grało. Gdy coś jest źle to proszę nie hejtujcie tylko to napiszcie. 

Można się zemną dogadać normalnie na luzie bez spiny..

@ Tak event będzie o 19:00 

Nie ox lecz coś innego :D

Bardzo podobają mi się te zmiany , dobrze ze zmniejszacie to m1 ;d

Opublikowano

Czy tylko u mnie działa ch1 i ch2 a reszta nie ? I mam takie pytanko kiedy będzie forum, bo jest to rzecz święta dla każdego serwera, a tu jeszcze go nie ma.  

Wszystkie ch działają. 

Gdy nie można się zalogować, podajcie w login hasło np: 1,1

Wtedy port się odświeży i was zaloguje gdy potem podacie poprawne dane. 

Opublikowano

Aby utrzymać jakość i graczy na serwerze należy zmienić kilka fundamentalnych rzeczy. Przede wszystkim drop jest ustawiony fatalnie... To co dropie na 170lvl dropilem także na 100, jedyna zmiana to inny drop ulepszaczy aczkolwiek i to powinno zoetac zmienione. Aby gra była ciekawsza MUSICIE wprowadzic na serwer cos co bedzie wyzwaniem, bo jak narazie to nie ma żadnej rzeczy, której zdobycie byłoby problemem. Daje przyklady co powinno zostac zmienione.

Mapa 100lvl

Drop:

Metki - wywalić drop pieczęci, dodac drop przepuatek d2

Lord - wywalić ze szkaty drop pierścieni pvp/expa/lizakow i dodac drop pieczeci oraz perel x1

Mapa 130lvl:

Metki - wywalic drop ulepszaczy i kd, dodac drop przepustek na dungi d3 oraz dodac szkate blasku z ktorej bedzie dropilo 1kd +5

Boss Upadly - zmienic drop ze szkaty, dodac drop perel x3

Zolw - zmienic drop ze szkaty, dodac drop perel x5 oraz ulepszaczy 130lvl, pieczecie

Mapa 160:

Metki - wywalic drop ulepszaczy, dodac drop przepustek d4, drop szkaty z x3 kd +5

Charon - nie wiem co on robi na tej mapie, ale zmienic jego drop, cos fajnego ze szkat jak pieczecie, kd +5, lizaki i pierscienie pvp/pvm

Dungeony: odpowiednio do trudnosci dunga dodac drop ulepszaczy, kd, lizakow/pierscieni, brylek, perel i jeszcze jakies fajne bajerki

Ogolnie na serwerze narazie nie ma zadnego wyzwania, tak jak napisalem wyzej to co mozna miec na 170lvl mozna i na 100, wiem ze to easy ale bez przesady. Jak nic sie nie zmieni to ja i pewnie duzo innych osob na tym serwerze najzwyczajniej w swiecie pojda na cos ciekawszego. Aaaa, sorry! Wyzwaniem sa red perly, ale one akurat sa idealnie ustawione (o takie cos wlasnie mi chodzi)

Ps.: nie wiem co robili beta testerzy, ale na 100% zjebali sprawe

Pozdrawiam i czekam na zmiany Magik7! :)

Opublikowano

Właśnie po co była ta beta co tam było sprawdzane skoro dopiero teraz robione są wszystkie poprawki ? przepustki d1 w ogóle nie dropią , d2 tylko na WW  + PvP wygląda jak wygląda, ale to było wiadome skoro dali bs'a i bony full i praktycznie nie masz szans nikogo ubić na 1 serie skilii ... kiedyś ta gra inaczej wyglądała . Wszyscy chcą zawsze full bony itp bo gra sie łatwiej  a nie widzą potem tego że gra na tym traci i bijesz sie minute z kimś albo więcej .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...