Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metinek (Lajtowy Serwer) ~wejdź może warto!

Gość Sielu

758 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Serwerze?

• Tak
      692
    • Nie (Dlaczego)
      66
  2. 2. Beta serwera rozpocznie się w ten Piątek! O której godzinie ma wystartować?

• od 17:30
      283
    • od 18:30
      62
    • od 20:00
      129

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzi nie beda mieli duzo bo w pit/sb startuje epik serwer ktory ma ogromna reklame wiec :P

No to jak startuje "Epik" to cię nie powinno tu być tylko powinieneś 24/7 siedzieć tam i czekać. Prawda? 

Dawajcie tyle ludzi czeka , weekend jest mozna pograc na becie .

Odpal na pare dni i w piatek / sobota start

Już by był start, ale pisałem jak jest :) Im więcej przeczekamy tym więcej będzie ludzi: Taką mamy nadzieje. Reklama też się ruszy jak zaczniemy betę.

Opublikowano

No to jak startuje "Epik" to cię nie powinno tu być tylko powinieneś 24/7 siedzieć tam i czekać. Prawda? 

Już by był start, ale pisałem jak jest :) Im więcej przeczekamy tym więcej będzie ludzi: Taką mamy nadzieje. Reklama też się ruszy jak zaczniemy betę.

Im wcześniej wystartujecie z betą, tym lepiej gdyż automatycznie jeżeli serwer będzie odpalony, ludzie (YouTube'rzy) zaczną nagrywać wiara zacznie "paczeć" na serwer, spodoba im się i tym sposobem zyskacie więcej ludzi.

Pozdrawiam.

Opublikowano

up pisze dobrze :P też bym sb na becie pograł bo po 1 nuda, a po drugie za tydzień z chęcią bym już na odbuwanym pograł.

Opublikowano

No ja was doskonale rozumiem, też bym chciał już start i to nie zależy od tego że chcemy zebrać jak najwięcej graczy po zapowiedzi. To też ale głównie chodzi tu o moją osobę. Gdybym miał wszystko zaliczone od początku roku teraz bym nie musiał tego robić i pewnie start by już był.

Też nie chodzi tu o serwer, bo jest on skończony, teraz tylko sprawdzić błędy i je poprawić + dopasować to co będziecie chcieli.

Opublikowano

żeby "dopasować to co będziemy chcieli"  najpierw musimy wejść na ten serwer i wypróbować go a potem wyszukiwać jakieś błędy/bugi czy coś zmienić , ja również czekam na ten serwer z ciekawości  , startujcie jutro z tą betą , nic to nie da że poczekacie kilka dni dłużej i wtedy odpalicie serwer , im szybciej będzie beta tym więcej będzie GP i innych .

Opublikowano

Słuchajcie jeżeli by jutro ruszyła beta to od poniedziałku byłbym dostępny jedynie od: 16:00 do 01:00 w dni poniedziałek/piątek..

Dlatego chciałbym wystartować tak żebym był dostępny 24/7. Wszystko sprowadza się do mojej obecności, właśnie to blokuje szybki start nic innego.

Potem tak już będzie, jedynie kwestia tego czy będzie tak za tydzień czy za 2 tygodnie. 

Opublikowano

Prezentacje 9/10. Wielki plus, że postanowiłeś jako jeden z nielicznych zrobić własne mapy/dungeony itp. Widzę wiele pracy włożonej w projekt, także nic jak polecić i powiedzieć "Zagram" jednakże sam muszę napisać kolokwium z między innymi jak: Rachunkowość czy Prawo także zobaczymy i 3ymam kciuki obyś all zaliczył i serwer Wam wypalił :).

Opublikowano

Słuchajcie jeżeli by jutro ruszyła beta to od poniedziałku byłbym dostępny jedynie od: 16:00 do 01:00 w dni poniedziałek/piątek..

Dlatego chciałbym wystartować tak żebym był dostępny 24/7. Wszystko sprowadza się do mojej obecności, właśnie to blokuje szybki start nic innego.

Potem tak już będzie, jedynie kwestia tego czy będzie tak za tydzień czy za 2 tygodnie. 

Damy radę, będziemy informować Cię o bugach, uwierz, że większość nie może się doczekać serwera, bo nie ma innego easy.

Zrób może ankietę, kto jest za betą już jutro :D

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Damy radę, będziemy informować Cię o bugach, uwierz, że większość nie może się doczekać serwera, bo nie ma innego easy.

Zrób może ankietę, kto jest za betą już jutro :D

To by było bez sensu. Wiadomo że większość by chciała jak nie każdy :P

Myślę myślę może coś wymyślę. Ale nie daje słowa na 100%. 

Opublikowano

Beta na weekend lub dłużej to zaje*ista sprawa ;)

Przynajmniej w tą chu*ową pogodę będzie coś do roboty ;D

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Jak z Zabezpieczeniami? Będziemy mogli grać bez lagów na starcie? ;)

Co do serwera.
Widać, że serwer jest stawiany od postaw. Zapowiedź przyjemna. Oczywiście zagram ;)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Jak z Zabezpieczeniami? Będziemy mogli grać bez lagów na starcie? ;)

Co do serwera.

Widać, że serwer jest stawiany od postaw. Zapowiedź przyjemna. Oczywiście zagram ;)

Maszyny True, także na lagi nie ma co liczyć :D

UggNk9.gif

Opublikowano

Dokładnie, u mnie cały week do wtorku ma padać, także na orlika nie wyskoczę, jedynie zajęcie nam dasz Sielu, prosimy wszyscy ładnie.

Wszystkie bugi wyłapiemy xD

Również ładnie proszęę, startuj w ten week z bętą. Najlepiej jutro ^ ^

1-01-800x200.jpg

Opublikowano

Jak ktoś jeszcze nie jest przekonany do serwerów, że będą lagi to tak, True ma 3 serwery i żaden chyba nie przepuścił ddosa.

Prawie 200 głosów na tak przy zapowiedzi ;o

Sielu widzisz ile głosów na bete, lecimy ;x

UggNk9.gif

Opublikowano

na serwer chyba wbije wygląda dosyć fajnie :) licze ze w prezentacji bedzie wiecej zdj itp ciekawych rzeczy i jak mnie przekona to wbije :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...