Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metinek (Lajtowy Serwer) ~wejdź może warto!

Gość Sielu

758 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Serwerze?

• Tak
      692
    • Nie (Dlaczego)
      66
  2. 2. Beta serwera rozpocznie się w ten Piątek! O której godzinie ma wystartować?

• od 17:30
      283
    • od 18:30
      62
    • od 20:00
      129

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę poruszyliście temat klas, a jak będzie się sprawował szaman healer, bo na 95% serwerów jest to klasa której się po prostu nie używa... 

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę poruszyliście temat klas, a jak będzie się sprawował szaman healer, bo na 95% serwerów jest to klasa której się po prostu nie używa... 

Jak wszystkie klasy to wszystkie :)

Poprawiałem wszystkie, szamana też! Lecz pewnie będzie trzeba jeszcze poprawiać bo to gracze muszą je przetestować.

Wszystko się na bieżąco będzie poprawiało więc problemu nie powinno być. 

Opublikowano

Jak nie używa ? Na serwerach pvp to jest przecież kosa ;)

No tak dobrze mówisz :) lecz ich leczenie przy dużej ilość pż bez podrasowania jest po prostu małe.

Maksymalna ilość pż z całym eq +9 wynosi ok 55k.

Opublikowano

No tak dobrze mówisz :) lecz ich leczenie przy dużej ilość pż bez podrasowania jest po prostu małe.

Można wiedzieć kiedy start i czy jesteście gotowi na odparcie ataków ddos ??Bo na taki rozgłos na pewno jakiś atak bd ;/

Opublikowano

Kiedy zrobiona będzie strona/forum ?

Nie podoba mi się ,że wszystko u jednego npc.

Skoro Kamienie Duchowe będą u npc (dlaczego?) to gdzie będzie KU ?

Zagram na 99%

Nie spieprzcie startu.

giphy.gif ­

Opublikowano

Można wiedzieć kiedy start i czy jesteście gotowi na odparcie ataków ddos ??Bo na taki rozgłos na pewno jakiś atak bd ;/

Co do ataków to wiadomo że będą ale odpowiem tak: @True990 i wszystko jasne.

Co do rozgłosu? A jest takowy ? :D chyba się zacznie przy becie.

Kiedy zrobiona będzie strona/forum ?

Nie podoba mi się ,że wszystko u jednego npc.

Skoro Kamienie Duchowe będą u npc (dlaczego?) to gdzie będzie KU ?

Zagram na 99%

Nie spieprzcie startu.

Nie ma Ku. Na 5 lv dostajemy zwój i wybieramy jaką chcemy klase. Po wybraniu dostajemy wszystkie umiejętność na poziom: G1

Dlaczego nie podoba ci się że sklepy są u 1 npc?To chyba lepiej bo nie trzeba latać :)

Opublikowano

Będzie miał podrasowane te leczenie ? Jak tak to nawet nim zagram od startu, udowodnię niedowiarkom co healer potrafi robić w pvp.

Moim zdaniem dobrze, że u jednego właśnie, bo nie latasz po całej mapie ;)

Jest opcja z biologiem, że możesz oddawać wszędzie biologa ? Takie okienko gdzie można szybko oddać biologa.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Będzie miał podrasowane te leczenie ? Jak tak to nawet nim zagram od startu, udowodnię niedowiarkom co healer potrafi robić w pvp.

Moim zdaniem dobrze, że u jednego właśnie, bo nie latasz po całej mapie ;)

Jest opcja z biologiem, że możesz oddawać wszędzie biologa ? Takie okienko gdzie można szybko oddać biologa.

Nie dodałem takiej opcji, jak coś to się doda już przy becie. Teraz nie mam możliwości, bo mnie aktualnie nie ma przy moim pc.

Zresztą co do biologa oddawania itp mam inny pomysł, lecz zobaczę. To nie jest aż tak ważne jak to żeby wszystko dobrze działało.

Opublikowano

Do wszystkich co piszą o klasach postaci w pvp.

Starałem się je wyrównać już pisałem, ale testując pvp na zasadzie (pvp,systemowe) czyli łączenie samego dmg z całym eq mogło dużo nie dać. Znalazłem sposób na odczytanie każdej umiejętności w klasie, wiem co za co odpowiada, więc to będzie można szybko zmienić tak aby pasowało tylko może to potrwać.

Każda klasa ma mieć szanse i tyle, tylko nie będzie tak że podkręcę jedną postać a drugą zostawię... Będą one podkręcane według wzoru tak jak napisałem.

Co do archera i mentala, te klasy nie mogą atakować hitammi (archer tak) dlatego mają w broniach po 5% więcej na ludzi i +5 stat więcej niż bronie na inne klasy.

Wszystko się wyrówna nie bójcie się,  nie znacie mnie więc nie wiecie że będę coś robił dopóki mi to nie wyjdzie.

Cooo? mental nie będzie mógł hitować? to jednak podziękuje za taki serwer. każdy ma swoją taktyke w pvp np. ja hituje mentalem i bez tego nie wyobrażam sobie pvp. pozdrawiam

UppeD/dyk papu

Opublikowano

Ale lipa, że mental nie będzie mógł hitować jak dobrze zrozumiałem. 

PS skąd bronie 75? 

91.jpg

Opublikowano

Nie dodałem takiej opcji, jak coś to się doda już przy becie. Teraz nie mam możliwości, bo mnie aktualnie nie ma przy moim pc.

Zresztą co do biologa oddawania itp mam inny pomysł, lecz zobaczę. To nie jest aż tak ważne jak to żeby wszystko dobrze działało.

No tak, ale to jest strasznie przydatne, to samo z nagrodami, niech po zrobieniu wyświetla się quest, że dostaliśmy nagrodę.

Nie trzeba latać cały czas do biologa jak spali, a tak to expisz i oddajesz.

2Up:

Hity mentalem ? ... To jest tank, on ma ze skilli napiepszać, body jest od hitów ;)

Można będzie, ale pewnie mało będzie zabierał, nie zrozumiaeś.

Mental pewnie będzie mógł hitować, chodzi o to, że nikt nie hituję mentalem i o to pewnie chodziło.

UggNk9.gif

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=hbuxQRZTQWo

Dopiero się uczę.

Dzięki :)

Dziękuje. Oby więcej takich osób jak ty.

Cooo? mental nie będzie mógł hitować? to jednak podziękuje za taki serwer. każdy ma swoją taktyke w pvp np. ja hituje mentalem i bez tego nie wyobrażam sobie pvp. pozdrawiam

Spokojnie źle zrozumiałeś :) Chodziło mi o broń 2 ręczną. Mental moze hitować normalnie :> Tylko jego broń 2 ręczna bedzie miała 5 więcej na ludzi i siły bo 2 ręczną raczej się nie hituje?:D

Ale lipa, że mental nie będzie mógł hitować jak dobrze zrozumiałem. 

PS skąd bronie 75? 

Będzie mógł ale 2 ręczną nie za bardzo co? 

Bronie 75 są ze szkat bosów :) W lesie takich bosów jest ok 3 na 1 ch.

Opublikowano

No tak, ale to jest strasznie przydatne, to samo z nagrodami, niech po zrobieniu wyświetla się quest, że dostaliśmy nagrodę.

Nie trzeba latać cały czas do biologa jak spali, a tak to expisz i oddajesz.

2Up:

Hity mentalem ? ... To jest tank, on ma ze skilli napiepszać, body jest od hitów ;)

Można będzie, ale pewnie mało będzie zabierał, nie zrozumiaeś.

Mental pewnie będzie mógł hitować, chodzi o to, że nikt nie hituję mentalem i o to pewnie chodziło.

sam jesteś tank, za dużo się w lola nagrałeś.

Dziękuje. Oby więcej takich osób jak ty.

Spokojnie źle zrozumiałeś :) Chodziło mi o broń 2 ręczną. Mental moze hitować normalnie :> Tylko jego broń 2 ręczna bedzie miała 5 więcej na ludzi i siły bo 2 ręczną raczej się nie hituje? :D

Będzie mógł ale 2 ręczną nie za bardzo co? 

Bronie 75 są ze szkat bosów :) W lesie takich bosów jest ok 3 na 1 ch.

byście grali mentalem 7lat to wiedzielibyście co robią hity 2ręki :) ale dobrze że źle zrozumiałem :D. cofam to co napisałem, zagram. :)

UppeD/dyk papu

Opublikowano

byście grali mentalem 7lat to wiedzielibyście co robią hity 2ręki :) ale dobrze że źle zrozumiałem :D. cofam to co napisałem, zagram. :)

Wszystko pod kontrolą i własnie teraz to napiszę.

Ludzie nie denerwujcie się tak gdy coś napisze  <3 bo może to oznaczać zupełnie co innego.

Tak samo podczas bety startu itp. Wszystko jeżeli nie będzie to pasowało graczom zostanie poprawione, nie ma problemu tylko nie chce abyście tak szybko się denerwowali... a potem (hejtowali)

Opublikowano

Tutaj cię zaskoczę, nigdy nie grałem w lola bo to jest g*wno ;)

Chyba łatwo było się domyślić, że chodzi o to, że ze skilli bardziej opłaca się bić ;)

Po co bić mentalem z hitów, który zanim uderzy body walnie już 2 razy ?

@1361622928-U485574.pngSielu

Napisz jaki pomysł z tym biologiem masz, bo raczej te okienko gdzie oddajesz będzie dobrym sposobem, expisz zbierasz oddajesz ;)

UggNk9.gif

Opublikowano

Tutaj cię zaskoczę, nigdy nie grałem w lola bo to jest g*wno ;)

Chyba łatwo było się domyślić, że chodzi o to, że ze skilli bardziej opłaca się bić ;)

Po co bić mentalem z hitów, który zanim uderzy body walnie już 2 razy ?

@1361622928-U485574.pngSielu

Napisz jaki pomysł z tym biologiem masz, bo raczej te okienko gdzie oddajesz będzie dobrym sposobem, expisz zbierasz oddajesz ;)

Bez okienka a w queście. Po prostu klikasz na zwój misji i możesz oddać wszystkie przedmioty które masz.

Wtedy pojawi się informacja ile zostało przyjętych, a ile nie zostało. 

Opublikowano

Ooo lepszy pomysł, nie trzeba będzie mieć żadnego eliksiru ?

Do misji w których nie wymagany jest czas nie.

Jeżeli będą misje z czasem oddawania, to wtedy przyjmie tylko 1 przedmiot i pojawi się informacja że trzeba odczekać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...