Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metinek (Lajtowy Serwer) ~wejdź może warto!

Gość Sielu

758 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Serwerze?

• Tak
      692
    • Nie (Dlaczego)
      66
  2. 2. Beta serwera rozpocznie się w ten Piątek! O której godzinie ma wystartować?

• od 17:30
      283
    • od 18:30
      62
    • od 20:00
      129

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem zachwycony całą prezentacją oraz pomysłem na serwer. Na pewno zagram od samego startu

Bardzo mnie to cieszy, co do grafiki to myślę że nie jest ona aż tak dobra, widać niedociągnięcia ale już się wypowiedziałem że się tym nie zajmuje. 

Lecz w jakimś tam stopniu przedstawiłem serwer. 

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja bym jednak powrocil do kostiumow i petow fajna sprawa z tym moga byc bez bon dostepne z kazdego metka zalozmy 2% dropu z kazdego bosa kositum do expa zlaozmy 10 na moby i 2 %dropu oraz za wbicie max lvla kositum 10 na luda to samo z petami . Moze to glupie ale ja wieksza uwage zwracam na system ulepszen i jezeli by mi nie pasowala zbrojka to bym ubral kositum 

5sc6.jpg

Opublikowano

Jeżeli 40 osób z ankiety już klika, że będzie grało, a to dopiero zapowiedź. Jeżeli wszystko dobrze pójdzie ze startem, brak bugów itp. to będzie bardzo dobrze. 

Będą powiększony spoty ?

Spoty są tak ustawione żeby nie było lagów :)

Lecz ustawiłem też regeneracje każdego potwora która trwa: 5 sekund

Więc szybko. 

@up, te systemy mam dodane od początku. Ale ich nie dodam w życie gry. Chce odświeżyć tą grę. Bardzo mi się nie spodobało gdy te nowości się pojawiły dlatego ja ich nie dodam.

Jeżeli zdecydujecie to pojawią się inne systemy ;) Pierw chcemy wszystko ogarnąć żeby to miało ręce i nogi. 

Opublikowano

Mimo twojej wypowiedzi bym zrobil ankiete i kazdy by ocenil co o tym sadzi pozatym kositum mozliwy do handlu i za wbicie max lvla .

Btw: co bedzie w isie ?

5sc6.jpg

Opublikowano

Mimo twojej wypowiedzi bym zrobil ankiete i kazdy by ocenil co o tym sadzi pozatym kositum mozliwy do handlu i za wbicie max lvla .

Btw: co bedzie w isie ?

Is będzie zaplanowany gdy ogarnę wszystko co mam ogarnąć. (sprawy prywatne)

Nie będzie nic takiego co by zakłóciło rozgrywkę w pvp. 

Opublikowano

Is będzie zaplanowany gdy ogarnę wszystko co mam ogarnąć. (sprawy prywatne)

Nie będzie nic takiego co by zakłóciło rozgrywkę w pvp. 

ostumy mozesz dac do expa jakkeś

do pvp lepiej  nic nie dodawaj procz lizakow ppk itp

Opublikowano

Zagranie tu ze względu true -.-

True no-stop ma pecha i tu też tak będzie bo zaś jest tylko 1 osoba i jest nią właściciel który jest : Założycielem , Technikiem . Grafikiem nw jak ty chcesz to sam ogarnąć. True sponsorował Victorie gdzie też była 1 osoba odpowiedzialna za wszystko i padło. 

Nie ma zgranej ekipy aby opiekować się serwerem.  

Niemieckie pliki -.- . Czyli pobrałeś z e*vp -.- . Lub z innego niemieckiego serwisu podobnego do mpc

Mówisz że nie zagram ? A  zagram tylko zobaczyć jak to wygląda i jak nie będzie grało min 300 osób to dla mnie nie ma to sensu. 

A jeżeli wezzy będzie tu reklamować to nie polepszy sytuacji serwera tylko pogorszy.  Jak on reklamuje to dostaje tzw. immunitet że  kogoś tam wyzywa , obraża , gra na hackach lub na taskerze  i nie dostanie bana i dzięki niemu wszystko się rozwala. 

Prezentacja graficzna jest dobra , ale wszystko wyjdzie w praniu

Czemu uważasz, ze True ma pecha?

Sponsoruje mój serwer i od startu ciągle stoi bez problemów, więc nie rozumiem twoich pretensji. 

Dobry sponsor, tylko czasem lenia ma, a tak wszystko stoi stabilnie, a to, że trafia na idiotów którzy nie potrafią stawiać serwerów to już nie jego problem, on chce pomóc i dobrze Wiem, że ze względu na niego można polecić serwer. 

Co do kostiumów dobry pomysł, ale daj 2 rodzaje 1 kostium do expa i 2 (np bojownik ^^) do pvp. I by wystarczyło. 

Opublikowano

ostumy mozesz dac do expa jakkeś

do pvp lepiej  nic nie dodawaj procz lizakow ppk itp

Lizaki też bez sensu, to ma być old school metin, jak już tylko do expa.

Wielu graczy będzie grało właśnie dla tego, że nie ma tutaj milion bajerów 

Ludzie, to ma być serwer old school, a nie milion bajerów ...

Klasyczne pvp, bez tego, że ktoś ma lizaki i bojowniki jakieś z is i wymiata wszystko.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

@up zgadzam się, co do kostiumów na becie się naradzimy czy będą one funkcjonowały.

Dodam też że żaden GM/GA i inna ranga poza mną nie ma komend.. Ja mam wszystkie komendy ale oni mają tylko:

inv-krycie się

dc/wywalanie gracza 

go/warp - teleportacja

transfer-teleport gracza do gm

omd- omdlenie

Dodatkowo mają 200 szybkości poruszania się i marmur ogra który szybko się porusza.

To wszystkie komendy! Nie ma żadnych przedmiotów i eq itp Jestem uczciwym człowiekiem. 

Opublikowano

Serwer najlepszy jaki dotychczas widziałem.

Invoria ani Dreikon go nie przebije.

Na starcie niech będzie 2k ludzi :D

Nie spierdolcie tego ! Najlepszy serwer startuje !!

Opublikowano

Klasycznie, a nowe mapy m1?

Nie widze obrazków coś w tej prezce 20 min temu dzialaly...

Odśwież prezentacje i powinno działać ;) Klasycznych nie ma, są nowe/odświeżone. Nie wiem czy się spodobają dałem wam sporo ss więc jest jakiś wgląd.! Ważne że nie gotowe a wykonałem je sam. 

Opublikowano

Klasycznie, a nowe mapy m1?

Nie widze obrazków coś w tej prezce 20 min temu dzialaly...

Bożee, nie rozumiesz o co mi chodzi ?

...

Klasyczne, czyli bez lizaków, fryzur na luda, kostiumów na luda itp.

PVP ma być klasyczne jak na pl, czyli bez tych zbędnych przedmitów. 

UggNk9.gif

Opublikowano

Troche śmieszy mnie to wasze 'lajtowe' podejście do tego serwera.

W jakim sensie? Lajtowo oznacza typ serwera czyli: Nie za łatwo nie za trudno!

@nie działają ss bo hosting który założyłem tylko pod prezentacje padł. Za kilka minut powinno być ok. 

Opublikowano

tylko mi nie działają ssy? :v

Nie nie tylko tobie. Założyłem trefny hosting tylko w celu szybszego przeglądu ss do prezentacji i padł..

Dostałem wiadomość od serwerowni że z kilka minut powinno wszystko wrócić do normy bo na moim hostingu cpu im się przeciążyło.. 

Na wszelki wypadek założę jakiś 2, wgram zaraz ss i dodam nowe linki.

Opublikowano

Bożee, nie rozumiesz o co mi chodzi ?

...

Klasyczne, czyli bez lizaków, fryzur na luda, kostiumów na luda itp.

PVP ma być klasyczne jak na pl, czyli bez tych zbędnych przedmitów. 

I powiedz mi na czym będziesz chciał budować gospodarke serwera.

Dropniesz lizaka z bossa i go selasz / kupujesz z isu selasz ;]

Opublikowano

I powiedz mi na czym będziesz chciał budować gospodarke serwera.

Dropniesz lizaka z bossa i go selasz / kupujesz z isu selasz ;]

Dla tego mowie, dodać ale najlepiej z bonusami na potwory dosyć dobrymi i chętnych wielu się znajdzie, jak jest tyle dungeonów.

I też nie przesadzać, że po 50 rodzajów jednego przedmiotu ...

A jak już to dodać maksymalnie 2 rodzaje takiego lizaka np. na potwory i drugi pvp, który daję powiedzmy 10-15 luda z jakimś hp, który też często dropi z bossów.

UggNk9.gif

Opublikowano

Dla tego mowie, dodać ale najlepiej z bonusami na potwory dosyć dobrymi i chętnych wielu się znajdzie, jak jest tyle dungeonów.

I też nie przesadzać, że po 50 rodzajów jednego przedmiotu ...

A jak już to dodać maksymalnie 2 rodzaje takiego lizaka np. na potwory i drugi pvp, który daję powiedzmy 10-15 luda z jakimś hp, który też często dropi z bossów.

Lizaki są, jest lizak pierścień pvp i pierścień expa.

Dlatego mówię, wszystko jest do obgadania żeby grało się przyjemnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...