Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metinek (Lajtowy Serwer) ~wejdź może warto!

Gość Sielu

758 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Serwerze?

• Tak
      692
    • Nie (Dlaczego)
      66
  2. 2. Beta serwera rozpocznie się w ten Piątek! O której godzinie ma wystartować?

• od 17:30
      283
    • od 18:30
      62
    • od 20:00
      129

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będzie do zdobycia  w is/grze taki eliksir ?

Wypisałbyś nagrody za biologa jakbyś miał czas ?

Nagrody to niespodzianka. Mogę tylko powiedzieć że sporo będzie bonusów bo nie miałem już co dodawać jako nagrody prócz bryłek/dużej ilość tych lepszych ulepszaczy.

Dodam że są misje i możemy zdobyć np: broń do expa na 75,Stalkę +9, i inne. Więc warto je robić.

Nie wiem jak będzie do zdobycia, jak ktoś już pisał. Musimy się utrzymać z czegoś wiec coś trzeba będzie pomyśleć.

Dodam ponownie że nie będzie nic co zakłóci pvp przykład: Zbroje z 20% na ludzi i 5khp......... 

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tutaj cię zaskoczę, nigdy nie grałem w lola bo to jest g*wno ;)

Chyba łatwo było się domyślić, że chodzi o to, że ze skilli bardziej opłaca się bić ;)

Po co bić mentalem z hitów, który zanim uderzy body walnie już 2 razy ?

@1361622928-U485574.pngSielu

Napisz jaki pomysł z tym biologiem masz, bo raczej te okienko gdzie oddajesz będzie dobrym sposobem, expisz zbierasz oddajesz ;)

Nazywasz coś gównem, a nawet w to nie grałeś ...

@aw

kiedy start?

Opublikowano

Nagrody to niespodzianka. Mogę tylko powiedzieć że sporo będzie bonusów bo nie miałem już co dodawać jako nagrody prócz bryłek/dużej ilość tych lepszych ulepszaczy.

Dodam że są misje i możemy zdobyć np: broń do expa na 75,Stalkę +9, i inne. Więc warto je robić.

Nie wiem jak będzie do zdobycia, jak ktoś już pisał. Musimy się utrzymać z czegoś wiec coś trzeba będzie pomyśleć.

Dodam ponownie że nie będzie nic co zakłóci pvp przykład: Zbroje z 20% na ludzi i 5khp......... 

Dodaj sporo eq na potwory, właśnie ten eliksir do oddawania biologa, jakieś wierzchowce do expa, stalki, tylko nie dawaj broni 75lv ;x

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Dodaj sporo eq na potwory, właśnie ten eliksir do oddawania biologa, jakieś wierzchowce do expa, stalki, tylko nie dawaj broni 75lv ;x

Jest tylko jedna misja na broń 75, jeżeli większa ilosć graczy nie będzie chciała to zmienię nagrodę i tyle. 

Opublikowano

Chodziło mi, co dodać do is ;)

Broni w is nie będzie :P

Jedynie mogą pojawić się szkaty, zobaczymy pierw się naradzimy.

Opublikowano

Ogl spoko, ale nie lubię jak ktoś cały czas przeklina, takie coś odrzuca bynajmniej mnie ;)

Jaki masz pomysł na biologa ?

Dzięki. Na następnym postaram się mniej przeklinać, oraz jakoś ogarnąć co nie co :D

Opublikowano

Broni w is nie będzie :P

Jedynie mogą pojawić się szkaty, zobaczymy pierw się naradzimy.

Może niech każdy wypiszę co by chciał w is a czego nie ? ^^

Albo jakąś ankietę dodaj na tym strawpoll, wypisz wszystko i zobaczysz sam co ludzie chcą.

Dla mnie może być tak :

Jakieś eq na potwory dla każdej klasy, jakieś ulepki mogą być, eliksir do biologa, wierzchowce do expa, stalki w sumie mogą być jakieś itp

UggNk9.gif

Opublikowano

Przy 75lik"ach na oficjalnym Fan Page serwera na "fejsbuku" odbędzie się konkursik w którym będzie można wygrać Darmowy Kodzik na SM"y,ew.2 kodziki,a niema nic lepszego niż dobry start na serwerze :)

Pozdrawiam

[HA]True

Ps:Odnośnik do FanPage znajdziecie na samej górze zapowiedzi (Najlepsza Odpowiedź).

Opublikowano

@up

Wracaj do swojego świata klocków a nie udzielasz się w temacie, wyjdz na dwór, sam zapierdalaj na dwór gdzie wszedzie leje. Ludziom zalezy na becie nie po to aby bugi wykorzystywać na oficialu tylko że czyms sie zajac jak maja wolne od pracy/szkoly. Ale exMod klocków myśli inaczej - jak zlodziej podsuwajac taki post. Elo

Jakim prawem mnie oceniasz jak mnie nie znasz? Nie wiesz kim jestem, co zrobiłem. To, że u ciebie gdzieś tam leje to nie moja sprawa. U mnie świeci słońce właśnie wróciłem z roweru. A jak masz za dużo wolnego to się weź za naukę. Autor wyraźnie napisał kiedy będzie beta a ty i tak zaproponujesz żeby była wcześniej pomimo tego, że to i tak nic nie zmieni. 

P.S: Przeczytaj jeszcze raz swoje ostatnie zdanie i użyj mózgu.

Co do tematu.

Rozbijają mnie ludzie którzy już chcą tworzyć teraz is z jakiś ankiet nie grając jeszcze na serwerze. Jak serwer wystartuje to wtedy można nad tym pomyśleć, a nie wy chcecie już wiedząc tylko to co w publi.

Opublikowano

Nie żeby coś ale w tym temacie piszą tylko 2 osoby.

Pozdro . Nie zagram nie polecam. Jak juz kazdar napisal ze to nie wystartuje to ja sie tego trzymam bo mu wierze. Gdzie nie pisal to padaly serwer.

To jest robione z premedytacją

A tu dowodzik:

Sami mozecie sobie do gory przejechac i sprawdzic wszystkie karty;]

1_pompa.png

3_pompa.png

1_pompa.png

1_pompa.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngNanno bo to jest pewne :D

Jeszcze mozna zwrocic uwage na czas odpisywania @1361622928-U485574.pngSielu oraz @jugens22 odpisują sobie w przedziale 3min . Przypadeg? Nie sondze.. 2 konto Zalozyciela serwera.

Serwer  nie wystartuje nie polecam  ;]

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Opublikowano

Nie żeby coś ale w tym temacie piszą tylko 2 osoby.

Pozdro . Nie zagram nie polecam. Jak juz kazdar napisal ze to nie wystartuje to ja sie tego trzymam bo mu wierze. Gdzie nie pisal to padaly serwer.

To jest robione z premedytacją

A tu dowodzik:

Sami mozecie sobie do gory przejechac i sprawdzic wszystkie karty;]

1_pompa.png

3_pompa.png

1_pompa.png
1_pompa.png

Hahaha lejee xD

Ty to potrafisz poprawić humor.

Wszyscy się wypowiadają, lecz tylko ja jestem taki upierdliwy ^^

Serwer nie wystartuję ? Dlaczego niby ? Serwer True, coś jeszcze chcesz wiedzieć ?

Ból dupci bo dobry serwer ? Nie żeby coś, ale to jest zapowiedź, także na tłumy jeszcze nie ma co liczyć ;)

Up:

Hhahahahahha kurwa xD Zaraz normalnie w idiotyzmach będziesz xD

Drugie konto ? Jprdl, tak na pewno on/ja mam drugie konto, gdzie tutaj mam tyle postów, człowieku, płakać mi się aż chcę, jak widzę takich ludzi xD

BTW : Skąd możecie wiedzieć, że serwer nie wystartuję ? Przeszłość przepowiadacie ? Nie mam co robić, to siedzę w zapowiedzi i jaram się serwerem.

Co to jakaś mafia przybyła z Res*** czy jak ? Serwer wystartuję i będzie miał sporę zainteresowanie co widać już, True robi reklamę, także sporo ludzi będzie ;)

Skąd tacy ludzie się biorą powiedzcie mi ;x

UggNk9.gif

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngNanno bo to jest pewne :D

Jeszcze mozna zwrocic uwage na czas odpisywania @1361622928-U485574.pngSielu oraz @jugens22 odpisują sobie w przedziale 3min . Przypadeg? Nie sondze.. 2 konto Zalozyciela serwera.

Serwer  nie wystartuje nie polecam  ;]

Huhu! Dawno się tak nie uśmiałem :)

1: Skąd moje konto by miało exModeratora i 5k postów? No skąd? Może administrator MPC mi je dał?

2: Nie odpowiadam na hejty, odpowiadam graczowi który się pyta bo chce dbać o każdego gracza który zagra na serwerze.

3: Pozdrawiam. 

Opublikowano

Huhu! Dawno się tak nie uśmiałem :)

1: Skąd moje konto by miało exModeratora i 5k postów? No skąd? Może administrator MPC mi je dał?

2: Nie odpowiadam na hejty, odpowiadam graczowi który się pyta bo chce dbać o każdego gracza który zagra na serwerze.

3: Pozdrawiam. 

Hahaha dziwne ze odpisali w tej samej minucie ;p

Juz mnie wkurwiles i masz gwarantowany fail :)

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Opublikowano

Serwer najlepszy jaki może być czekam na start jak i betę i naku****** :D. Serwer bardzo ładnie się prezentuje oraz prezentacja bardzo szczegółowa i czytelna :)

ddz8gi.png

Opublikowano

Czy na serwerze będzie taka osoba jak np. [TUT] który będzie pomagał przy wymianach miedzy serwerowych ?Czy GM-owie będą tym się zajmowali ?

Ile osób masz zamiar wziąć do Temu ? 

Na serwerze jest szkło intuicji ?

Tam kiedyś pytałem się co do przepustek na dungeony jak to jest z nimi ? zdobywa się w jaki sposób ?

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Czy na serwerze będzie taka osoba jak np. [TUT] który będzie pomagał przy wymianach miedzy serwerowych ? Czy GM-owie będą tym się zajmowali ?

Na serwerze jest szkło intuicji ?

Tam kiedyś pytałem się co do przepustek na dungeony jak to jest z nimi ? zdobywa się w jaki sposób ?

Wymiany między serwerowe są karane od razu stałym banem lub usunięciem konta.

Dlatego jak ktoś będzie chciał wymienić, to wymienia to na własną odpowiedzialność. Nikt tego nie będzie sprawdzał, ale gdy kogoś złapie to będzie tak jak napisałem.

W zespole będzie jeżeli chodzi o gm/ga itp prawdopodobnie 6 osób.

Na serwerze nie ma szkła, nie jest one wymagane przy pokazaniu przedmiotu na chacie :) Można pokazywać bez szkła.

Przepustki będą z bosów leciały bezpośrednio na ziemie. 

Opublikowano

What? Wymiany między serwerowe karane banem ?

W jednym poście piszesz, że zrobisz wszystko, żeby nam się grało jak najprzyjemniej a w kolejnym taki odpał :> ?

Chyba logiczne jest, że niektórzy chcą czasem zamienić/sprzedać swój czas poświęcony na zdobycie ekwipunku czyż nie :) ?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

What? Wymiany między serwerowe karane banem ?

W jednym poście piszesz, że zrobisz wszystko, żeby nam się grało jak najprzyjemniej a w kolejnym taki odpał :> ?

Chyba logiczne jest, że niektórzy chcą czasem zamienić/sprzedać swój czas poświęcony na zdobycie ekwipunku czyż nie :) ?

Dlatego nikt tego nie będzie pilnował, lecz nie będzie też tak że będziemy musieli jeszcze odpowiadać w razie gdy ktoś was oszuka przy wymianie.

Tak jest logiczne, lecz nie chcę aby ktoś z zespołu brał odpowiedzialność gdy ktoś z innego serwera was oszuka. Możecie swobodnie się wymieniać, lecz na własną odpowiedzialność.

Opublikowano

Hahaha dziwne ze odpisali w tej samej minucie ;p

Juz mnie wkurwiles i masz gwarantowany fail :)

UWAGA! MAMY TUTAJ PRAWDZIWEGO GANGSTERA. NAJLEPIEJ  ODPUSCIE SOBIE TEN SERVER, BO I TAK NIE WYSTARTUJE.

Ja pier*ole nie wiem za kogo sie masz, ale daj se spokoj, bo tylko robisz z siebie idiote.

Sielu, pisales ze zmodyfikowales troszke leczenie u healera, tzn ile bedzie dodawalo?

ZR_o79.gif

Opublikowano

UWAGA! MAMY TUTAJ PRAWDZIWEGO GANGSTERA. NAJLEPIEJ  ODPUSCIE SOBIE TEN SERVER, BO I TAK NIE WYSTARTUJE.

Ja pier*ole nie wiem za kogo sie masz, ale daj se spokoj, bo tylko robisz z siebie idiote.

Sielu, pisales ze zmodyfikowales troszke leczenie u healera, tzn ile bedzie dodawalo?

Ciężko jest powiedzieć, testowałem to inaczej lecz odpowiem ci wstępnie.

Zwiększyłem współczynnik regeneracji o 1. czyli suma poprzedniego * 2 (dlatego tak bo mamy większą ilość pż w lepszym eq)

Powinno być ok, jak bedzie źle wszystko się zmieni jak już mówiłem. 

Przykład: mamy leczenie na m1 125 inta i regeneracja pż wynosi: 2000

Po modyfikacji jest 4000 z tym że czas regeneracji umiejętności wynosi 2 sekundy więcej. 

Opublikowano

Nie wiem czy było takie pytanie więc zapytam:

Ile jest misji biologa ?

Od jakiego lv zaczyna się biolog z czasowym oddawaniem ?

W kolejnej misji biologa czas rośnie czy zostaje taki jak poprzednio ?

Aaa KD można ulepszać bodziem ? Wymagane są jakieś ulepszacze czy do +5 tylko yang ? Zmieniane było coś z % na wsadzenie KD do eq ? 

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Nie wiem czy było takie pytanie więc zapytam:

Ile jest misji biologa ?

Od jakiego lv zaczyna się biolog z czasowym oddawaniem ?

W kolejnej misji biologa czas rośnie czy zostaje taki jak poprzednio ?

Aaa KD można ulepszać bodziem ? Wymagane są jakieś ulepszacze czy do +5 tylko yang ? Zmieniane było coś z % na wsadzenie KD do eq ? 

Misji biologa jest aktualnie 13.

Czas się zaczyna od misji na:  110lv (10 badanie)

Czas rośnie żeby nie było zbyt łatwo.

Wsadzenie kd jest 100% lecz ulepszenie kd jest trudniejsze i potrzeba ulepszacz i yang. (łatwo go zdobyć np z wiedżmy)

Kd ulepszamy u kowala i mamy 95% na ulepszenie. (odwrotnie musiałem sprawdzić)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...