Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metinek (Lajtowy Serwer) ~wejdź może warto!

Gość Sielu

758 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Serwerze?

• Tak
      692
    • Nie (Dlaczego)
      66
  2. 2. Beta serwera rozpocznie się w ten Piątek! O której godzinie ma wystartować?

• od 17:30
      283
    • od 18:30
      62
    • od 20:00
      129

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę nie męczcie mnie już z tą betą. Porozmawiam potem z true o tej sytuacji. 

Co do samego serwera, chcecie wyrównania klas magicznych w expie (bosy/metki)? Już tłumaczę na czym by miało to polegać. (pomysł podesłał jeden z użytkowników na pw)

Klasy takie jak: Szaman/Ninja miałyby 3x więcej na potwory w Broni do expa. Lub w samej klasie postaci.

Po prostu, byłyby 3x silniejsze na potwory niż wojownik i sura.

Dodam ankietę głosujcie.

@UP: o jakich zdjęciach mowa? Z czego np?

Dodam że nie byłoby to tak że szaman i ninja biją 3x więcej niż woj i sura w expie..

Tylko biją podobnie ;) oczywiście mniej ale nie dużo.

Really ?

To może od razu dajmy wbudowany bonus tym klasą na nieumarłe diabły :> ?

Ludzie po co jest kilka klas ? No otóż po to, że jedne dominują w expie inne natomiast w PvP i nie wiem po co zmieniać ten system ?

Chcesz grać Ninją ? Okej włóż w to troszkę pracy , zrób buffa i grasz ninją a nie jakieś ułatwienia absolutnie na nie.

Pozdrawiam

Reklama w sygnie.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Really ?

To może od razu dajmy wbudowany bonus tym klasą na nieumarłe diabły :> ?

Ludzie po co jest kilka klas ? No otóż po to, że jedne dominują w expie inne natomiast w PvP i nie wiem po co zmieniać ten system ?

Chcesz grać Ninją ? Okej włóż w to troszkę pracy , zrób buffa i grasz ninją a nie jakieś ułatwienia absolutnie na nie.

Pozdrawiam

Spokojnie bez nerwów, to tylko propozycja która jednak nie wejdzie w życie serwera.

Pozdrawiam. 

Opublikowano

Spokojnie bez nerwów, to tylko propozycja która jednak nie wejdzie w życie serwera.

Pozdrawiam. 

I bardzo dobrze ze nie wejdzie bo to jest głupota ;) nie chce mi sie czytać do tyłu , jak z ta beta? kiedy?

Opublikowano

I bardzo dobrze ze nie wejdzie bo to jest głupota ;) nie chce mi sie czytać do tyłu , jak z ta beta? kiedy?

W poniedziałek będzie informacja co do tego.

Teraz odpoczywam, przez ten 1 dzień muszę się wyładować żeby potem mieć na wszystko siły :) ładna pogoda więc idę w drogę się zrelaksować. 

Opublikowano

Tak. Lecz zostawiłem na wszelki wypadek backupa z podstawową konfiguracją co do postaci.

Wszystko będzie można zmienić. Co do eq to bonusy są takie jak w standardowym eq tyle że mają one zwiększone wartości.

Z góry proszę o podstawową konfiguracje, archerem trzeba powalczyć w expie, jak i daggerem na spocie o czym się przekonałem grajac ostatnio tymi postaciami. A jak zrobimy z nich coś na wzór WP, gra traci sens bo spacja bloknieta = lv bez najmniejszych problemów na koniku :)

Widze ze temat musze śledzić co 1h, ponieważ ominie mnie start bety idąc dalej takim tempem 6 odpowiedzi przez 1h :O

@jugens22 nie ma co robić i Cię meczy o bete :D

Opublikowano

Glupota ? Po pewnie bedziesz gral WP , najlepiej isc na latwizne . Gadacie ze ninja to postac pvp a wp pod expa , ile razy bylo tak ze WP skladal polowe typa ?

Opublikowano

Z góry proszę o podstawową konfiguracje, archerem trzeba powalczyć w expie, jak i daggerem na spocie o czym się przekonałem grajac ostatnio tymi postaciami. A jak zrobimy z nich coś na wzór WP, gra traci sens bo spacja bloknieta = lv bez najmniejszych problemów na koniku :)

Widze ze temat musze śledzić co 1h, ponieważ ominie mnie start bety idąc dalej takim tempem 6 odpowiedzi przez 1h :O

@jugens22 nie ma co robić i Cię meczy o bete :D

Spokojnie :) Aż tak to nie jest. Wszystko się posprawdza aby było jak najlepiej. 

Jeżeli będzie beta to każdy się dowie kiedy  :)

Opublikowano

Tak , wy mówicie żeby nie wzmacniać tych postaci szaman/ninja a i tak 80 % graczy gra WP i Bodziakami dlaczego ?

No dlatego że postacią idze i zarobić i łatwo w expić a w pvp zła nie jest , też potrafi poskładać każdego. A jak ktoś gra archerem to nie poexpi , bossa nie ubije a w pvp bodziak go zniszczy hitami . Rozważcie tą propozycje :)

Opublikowano

Tak , wy mówicie żeby nie wzmacniać tych postaci szaman/ninja a i tak 80 % graczy gra WP i Bodziakami dlaczego ?

No dlatego że postacią idze i zarobić i łatwo w expić a w pvp zła nie jest , też potrafi poskładać każdego. A jak ktoś gra archerem to nie poexpi , bossa nie ubije a w pvp bodziak go zniszczy hitami . Rozważcie tą propozycje :)

Jak się nie potrafi grać tymi postaci to składają potem ;)

Marmury poli i archer bez problemu składa bosa.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Glupota ? Po pewnie bedziesz gral WP , najlepiej isc na latwizne . Gadacie ze ninja to postac pvp a wp pod expa , ile razy bylo tak ze WP skladal polowe typa ?

Nie , nie gram WP.. Nienawidze tej postaci , zazwyczaj gram Mentalem ;) A co do wp to jest to postać do expa , ale na wyższych levelach jest także świetna postacią do Pvp ;)

Opublikowano

Mam takie pytanie, chcecie opcje w kliencie która pozwalałaby na zmianę wszystkich potworów prócz metków/bosów na model dzikiego psa?

Chodzi tu o słabsze komputery. Pozdrawiam. 

Opublikowano

Jeżeli tylko zamieni ona moby z spotów/respów metinów to tak. Bo normalnie łatka ta zmienia dosłownie wszystko (pety, wierzchowce + npc, metki i bossy) ALL DOGS :D

Ps. Kompilowałeś coś z czcionka czy standardowa jest?

Opublikowano

Jeżeli tylko zamieni ona moby z spotów/respów metinów to tak. Bo normalnie łatka ta zmienia dosłownie wszystko (pety, wierzchowce + npc, metki i bossy) ALL DOGS :D

Ps. Kompilowałeś coś z czcionka czy standardowa jest?

Tak sama zmiana mobów, nie wgrywam gotowców.

Nie nic :) jest taka jak była. 

Opublikowano

Jak z autopotami ?

To beta w poniedziałek ?

W poniedziałek będzie informacja, lecz od wtorku lub piątku beta już powinna być. 

Autopoty są u npc te mniejsze jak widać na ss, w dropie są te największe. Jeżeli będziecie chcieli to zrobię tak aby było można zwykły pot użyć jako autopot. Nie trzeba będzie klikać a pot będzie ciągle działał.

Opublikowano

W poniedziałek będzie informacja, lecz od wtorku lub piątku beta już powinna być. 

Autopoty są u npc te mniejsze jak widać na ss, w dropie są te największe. Jeżeli będziecie chcieli to zrobię tak aby było można zwykły pot użyć jako autopot. Nie trzeba będzie klikać a pot będzie ciągle działał.

Jestem za, bo większość się do tych autopotów przyzwyczaiła ;)

Dałbyś jutro bete ;x

UggNk9.gif

Opublikowano

Chłopaki Chłopaki.. Jest jeszcze jakieś życie, załatwię to co mam załatwić i będzie start jak najszybciej się da! Wytrzymacie jeszcze te parę dni.

@ Potem dodam z 2/3 sygnaturki! Jak będziecie chcieli to możecie użyć na swoich kontach   :)

<3  Ostatnie testy dropu.

Beztytuup_enarsee.png

Opublikowano

Jak ty chcesz odpalić bete w piątek to start za 2 tygodnie ?

To nie jest dobry pomysł.

Odpal to we wtorek do czwartku / piatku rana niech posiedzi zalatw 1 zaufana osobe zeby zbierala bugi a ty zajmij się nauką przez ten czas.

Opublikowano

Jak ty chcesz odpalić bete w piątek to start za 2 tygodnie ?

To nie jest dobry pomysł.

Odpal to we wtorek do czwartku / piatku rana niech posiedzi zalatw 1 zaufana osobe zeby zbierala bugi a ty zajmij się nauką przez ten czas.

Nie mam takiej osoby i nie znam żeby się na tym znała.. Więc to odpada. Dlaczego nie jest to dobry pomysł? Właśnie dobry bo wtedy będę 24/7 online. 

Opublikowano

Nie mam takiej osoby i nie znam żeby się na tym znała.. Więc to odpada. Dlaczego nie jest to dobry pomysł? Właśnie dobry bo wtedy będę 24/7 online. 

Skoo start za 2 tyg to bez sensu bylo udostępniać juz teraz prezentacje ..

Każdy się najarał na start a tu jeb za 2 tyg -,-

Bete równie dobrze możesz odpalić i ludzie by poprostu wypisywali bugi na osobnym gg ktore bys stworzyl i tyle ..

ja nie widze problemu

Opublikowano

Start za 2 tygodnie to z jednej strony dobra rzecz zbierze się wiecej graczy. Lepiej się wyłapie bugi będzie więcej czasu na dopracowanie całego projektu.

Chociaż z 2 strony można też stracić paru graczy ale kto chce zagrać na tym serverze to i tak zostanie do samego końca.

Pozdrawiam i trzymam kciuki:)

@Chociaż na becie bym zagrał już dziś bo mnie ku**ica rozsadza.

Opublikowano

Skoo start za 2 tyg to bez sensu bylo udostępniać juz teraz prezentacje ..

Każdy się najarał na start a tu jeb za 2 tyg -,-

Bete równie dobrze możesz odpalić i ludzie by poprostu wypisywali bugi na osobnym gg ktore bys stworzyl i tyle ..

ja nie widze problemu

Dokładnie ...

Liczyłem, że beta będzie w week powiedzmy do piątku i lecimy z serwerem, a nie jeszcze czekanie 2 tyg ...

Odpalić bete jutro i będziemy wypisywać gdzieś bugi.

Jak robisz serwer dla nas hehe :D to decydujemy, że beta w niedziele :)

UggNk9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...