Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metinek (Lajtowy Serwer) ~wejdź może warto!

Gość Sielu

758 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Serwerze?

• Tak
      692
    • Nie (Dlaczego)
      66
  2. 2. Beta serwera rozpocznie się w ten Piątek! O której godzinie ma wystartować?

• od 17:30
      283
    • od 18:30
      62
    • od 20:00
      129

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer mi się podoba widać dużo pracy włożonej w serw ale mnie teraz martwi resp metkow 20 min na taki typ serwa trochę za dużo jak 10 min ok :) 

Opublikowano

Szkoda ze resp metkow jest troche dlugi . M1 20 minut ? red las 30 ? Moze i bedzie te 5 CH ale graczy o wiele wiecej ^^

Widzisz jakis problem? Ja go nie widzę :) Zmienić czas to kilka sekund i po sprawie.

Ja się dostosuje pod wasze wymagania! To ma być dla was a nie dla mnie. 

Drop z metka cienia. (gwarantuje wam że drop jest dobrze dopasowany) Nie ma żadnych śmieci bo cały drop był od 0.

2jpg_ensesew.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem optymalnie:

M1- 10 minut

Las-15 minut

Mapy 100 + [ 20 minut Metiny] [30min bossy] :)

Ale to tylko propozycja.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Jak będę miał nowy net to zawitam :)

Serwer wygląda porządnie, no i ten sponsor.

Chłopie odwaliłeś kawał dobrej roboty.

Powodzenia i tak jak mówie, zawitam!

2EqjnQN.png

~Veltrox.pl~ on work!

Opublikowano

Moim zdaniem optymalnie:

M1- 10 minut

Las-15 minut

Mapy 100 + [ 20 minut Metiny] [30min bossy] :)

Ale to tylko propozycja.

Nie będzie problemu, podczas bety wszystko będzie się sprawdzało i dynamicznie zmieniało. Ważne aby gracze byli zadowoleni. 

Ktoś się pytał czy gm będą odpowiadać itp: tak będą na każde pytanie od tego są (ja też odpowiem każdemu na pw) ewentualnie jeżeli będę coś robił to będzie to niemożliwe. 

Opublikowano

Jeszcze cos , duzo serverow popelnia blad ze niema dropu na kazdym lv . Duzo osob lubi wbic duzy lv i np w nocy dropic.

Trzeba bedzie na becie zobaczyc czy np na max lv bedzie drop z mapy 100 +

Opublikowano

Jeszcze cos , duzo serverow popelnia blad ze niema dropu na kazdym lv . Duzo osob lubi wbic duzy lv i np w nocy dropic.

Rozumiem, od tego w większości są rozbudowane dungeony. Dlatego na każdym poziomie można robić dungeon :)

Wystarczy przepustka, można będzie ją zdobyć z bosów. Np na dungeon do 80lv przepustkę dropniemy z królowej pająków.

Opublikowano

Bez przesady nie odchodźmy za bardzo od tego co w metinie było od początku, chcesz wbić szybciej level ? Okej coś za coś będziesz zmuszony zrobić dropka takie moje zdanie. :)

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Kiedy mniej więcej start bety? Gdzie znajdę trute? Będą jakieś 'mini' nagrody za uczestnictwo w becie? ;d

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Kiedy mniej więcej start bety? Gdzie znajdę trute? Będą jakieś 'mini' nagrody za uczestnictwo w becie? ;d

Za 2 dni się dowiecie kiedy wystartuje beta.

Truty można zdobyć z 5 bosów (jakoś tak) zobacz na ss dropu ze szkat bosów! Wszystko jest opisane co można zdobyć z danej szkaty :)

Tak będą nagrody za wyłapane bugi/pomoc itp.

Opublikowano

Dodaj ten ss z dropem ros, zachęci graczy ;)

Hym, myślę właśnie czy nie nakręcić szybkiego filmiku .. (drop z metków + szkaty)

Jeszcze dzisiaj mam trochę wolnego więc może coś się pojawi!

Opublikowano

Patcher wymagany do uruchomienia klienta:

http://www3.zippyshare.com/v/75842840/file.html

skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/9f318ad12e018a7bc3fb8140637eaa75c1e4f2ffd16063f36d10f3a0e33d1e42/analysis/1400919166/

Jeżeli patcher nie działa to łatka którą trzeba wypakować do folderu z klientem:

http://www44.zippyshare.com/v/10521649/file.html

skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/a79e41c4caf2d43c4291d0151ef71fa7a53e603ffa40349b4aaef377e0ac1c4e/analysis/1400914126/

Klient do pobrania na betę:

https://mega.co.nz/#!tRJQUQgY!GwN-yO4D9gmp5zKp4iRYUPuCtPRBQNU4K6JqcuUFU6M

SKAN:

09531221175556279251.png

Oficjalny Team Speak serwera (TS3)

tsgames.pl

Centrum: Metinek

Ważna informacja dotycząca startu Bety:

Beta serwera rozpocznie się w tym tygodniu w Piątek!

Głosujcie w ankiecie o której godzinie chcecie aby beta wystartowała!

https://www.youtube.com/watch?v=5fthr-eExQs&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=H3o0irK7wn8

Zapraszam do zapoznania się.

OFICJALNY FAN PAGE SERWERA :

fb_ikona.png

Kliknij na obrazek  :)

Polub Nas i bądź na bieżąco!

sygnaturki.png

Trzymajcie kilka sygnaturek!

Jak chcecie to możecie dodać je do swojego konta i reklamować! 

synga1.pngsygna2.pngsygna3.pngsygna4.pngsygna5.pngsygna6.png

Polecam dodać do syngaturki link zapowiedzi:

http://www.mpcforum.pl/topic/1207947-zapowiedz-metinek-lajtowy-serwer-wejdz-moze-warto

post-1158992-0-01523000-1400362529.png

post-1158992-0-60713900-1400362532.png

post-1158992-0-91879900-1400362537.png

post-1158992-0-00557300-1400362543.png

post-1158992-0-31457300-1400362546.png

post-1158992-0-76349500-1400362550.png

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=5fthr-eExQs&feature=youtu.be

Zapraszam do zapoznania się.

Możliwe że jeszcze dzisiaj w nocy pojawi sie jakiś filmik z dropu lub coś innego.

Na łazarskim rejonie nie jest kolorow weezy wbija na metinka i bedzie chilloutowo

Na łazarskim rejonie bieda tutaj piszczy WEEZY NIC SIE NIE MARTW BO TY KAZDEGO ZNISZCZYSZ xD

Fajny film .. ciekawe kto go nagrywal :D

Zapraszamy :)

Miejmy nadzieje ze bez problemow :D

Opublikowano

Jest true jest wezzy jest POOMPAAAAAA ;D Szkoda was ;p

Kiedy start?

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Opublikowano

No widze że wszystko zmierza w bardzo dobrym kierunku , zróbcie jak najlepszą reklame a na stracie widze 1,5k  Online :) Polecam!

Oby było tak jak myślisz a starania nie poszły na marne!

2x UP: masz coś do mojej osoby? Czego chcesz? jak chcesz hejtować to idź na dwór i tam pokaż jaki jesteś mocny. 

Opublikowano

Elegancko to wygląda, chętnie wpadnę na bete. Zmienił bym tylko sys. ulepszeń i dał max. bony :)

Opublikowano

Elegancko to wygląda, chętnie wpadnę na bete. Zmienił bym tylko sys. ulepszeń i dał max. bony :)

Maksymalne bony by były zbyt łatwe. Wtedy wbicie 4x 15 i 2khp zajęło by 3 minuty.

Ale właśnie dlatego jest wbudowany Bs, żeby nie było zbyt trudno. 

Opublikowano

Prezentacja super. Bardzo dobrze, że postawiłeś na dungeony, i że są dostosowane do każdego lvla. Inv*ria, która jest serwerem top medium właśnie minusuje przez to, że ten dungeony robią tylko dla graczy 180+, a dobić ten lvl to masakra -,-

Boski serwer. Z kumplem zagram na pewno więc oczekuje mocnego serwera, bo może się przeciążyć przez ilość graczy ;P

Opublikowano

To jego maszyny.

Kolejny shit od True - Wszystkie twoje serwery sie zapowiadaja jak Aurion a padaja na shota. Z tym bedzie podobnie xDD Jak zwykle :)

Nie polecam , padnie nim wystartuje.

Juz mam pompe z tych twoich serwerów :P

75310588795101787341.jpg

Ale logika.

Serwer stoi na maszyne , maszynia jebnie to i serwer jebnie;p

Nie mowa o bugach , tylko zabezpieczeniach ktorych im brak ;p

W takim tempie wpiszę sobie na MPC Hobby:"Odpisywanie na głupie posty"

Już się odnoszę :)

Bugi powstają przez maszynę-TEN PAN WYGRAŁ ŻYCIE,GRATULUJEMY MU ^.^ Tej nowości jeszcze nie słyszałem xDDDD

Zabezpieczeń brak?ha ha ha,czy kiedykolwiek któryś z moich serwerów chodź raz padł od ataków DDoS czy innych gówienek które puszczają gimbusy przez botnety?Bitch Please :)

Włam nastąpił kiedykolwiek przez moje zabezpieczenia na maszynie?-NIE :)

Serwery które padały zawsze padały z względu na głupotę nie doinformowanego technika który ma wiedzę tylko i wyłącznie z poradników na MpcForum...

Dlatego kolego postaram Ci się szczerze mocno doinformować na temat rzeczy jakie piszesz,bo głupoty wypisujesz i nie jesteś tego jak widać nawet świadomy...

Chodź wiele osób prosi mnie żebym na tego typu posty nie odpowiadał bo niema sensu,ja dalej brnę w to,i odpisuje nawet na takie głupie jak twoje.

Pozdrawiam,i czas się douczyć i doinformować na niektóre wątki w serwerach mt2....

True :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...