Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metinek (Lajtowy Serwer) ~wejdź może warto!

Gość Sielu

758 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Serwerze?

• Tak
      692
    • Nie (Dlaczego)
      66
  2. 2. Beta serwera rozpocznie się w ten Piątek! O której godzinie ma wystartować?

• od 17:30
      283
    • od 18:30
      62
    • od 20:00
      129

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co za logika...

Otworzysz betę to ludzie będą zgłaszali bugi...

Rozumiem egzaminy itp...

Ale to jest beta nie musisz być 24/7 co i tak jest chore nawet biorą pod uwagę oficialny start...

Jakoś nie wyobrażam sobie, że będę czekał 2tygodnie na jakiś konkretny serw...

Pewnie tak czy siak wbije ale to nie będzie to samo!

hehe ;)

2662114216934981012447.png

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

o kur.. aż wyje*ało  mnie z kapci;o : D na bank wbije... tylko 1 prośba zajmuj się serwem bo to aż szkoda by była...( nie znam Cię to tak pisze .) a tyle serwerów się marnuje bo technikom  się dupy ruszyć nie chce...

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngSielu daj już tą bete jutro bo przecież @jugens22 zakochał sie w samej prezentacji i co drugi post jest jego z prośbą o bete, widzisz jak prosi ładnie :D Chłopak nie pozwala na to żeby ta prezka była nawet 2 od góry w tematach xD

@ Topic

Bs dozwolony na serwerze? Pracujesz sam czy z kims przy serwerze? Kiedy TS?

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngSielu daj już tą bete jutro bo przecież @jugens22 zakochał sie w samej prezentacji i co drugi post jest jego z prośbą o bete, widzisz jak prosi ładnie :D Chłopak nie pozwala na to żeby ta prezka była nawet 2 od góry w tematach xD

@ Topic

Bs dozwolony na serwerze? Pracujesz sam czy z kims przy serwerze? Kiedy TS?

Bs jest dozwolony (przecież jest w kliencie wbudowany)

Jeżeli chodzi ci o serwer jako pliki itp to tak, pracuje sam. Natomiast tu też będzie duży wkład True ;)

Ts będzie niedługo, jak tylko będę mógł rozmawiać (bo chory jestem obecnie) to true wszystko załatwi. 

Opublikowano

Mmmm cudo. Zagram z przyjemnością.

Będzie można handlować przedmiotami z is'u?

Tak. Wszystkim można handlować. Wydaje mi się że handel to podstawa w tej grze. 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngSielu

Powiedz jeszcze co będzie mniej więcej w is, będzie coś, co będzie "psuło" pvp ?

Bo wiadomo, że z czegoś serwer musi się utrzymać. 

Raczej nie co do pvp. Jeżeli chodzi o expa to będzie na 100%.

Możliwe że będą też zwoje które będą usuwały czas do misji np gdy oddajemy biologa na 170 to możemy oddać co 2h przedmiot. Zwój taki będzie to usuwał po każdym użyciu go.

Jeszcze nad tym nie myślałem, ale przyjdzie i na to czas. 

Opublikowano

Będzie można też te eq na potwory dropnąć na dalszym lv ?

Kurde, mogłeś dać tą zapowiedź gdzieś 1-2 dzień przed beta, tak się napaliłem, a tu beta 4 dni ;x

Tak będzie, choć na potwory ma bonus wbudowany jedynie broń do expa po broni 75.

Na potwory itp będzie sporo z misji :) Więc nie ma się co martwić.

@ co do zapowiedzi, wiem wiem.. Ale chciałem żeby ludzie już powoli wiedzieli że będzie taki serwer. Zawsze to jakaś reklama. 

Opublikowano

Tak będzie, choć na potwory ma bonus wbudowany jedynie broń do expa po broni 75.

Na potwory itp będzie sporo z misji :) Więc nie ma się co martwić.

@ co do zapowiedzi, wiem wiem.. Ale chciałem żeby ludzie już powoli wiedzieli że będzie taki serwer. Zawsze to jakaś reklama. 

Ile po misjach do powiedzmy 150lv będę miał na potwory z misji ?

Beta mogłaby być jutro ;x

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Ile po misjach do powiedzmy 150lv będę miał na potwory z misji ?

Beta mogłaby być jutro ;x

Do 150 tak ok: +35%

Z tym że za inne misje też mozemy wybrać np:

+100 wartości ataku lub 1,5khp 

Opublikowano

Mam nadzieję, że serwer będzie stabilny i tak dobry, jak prezentacja.

Szkoda trochę, że zrezygnowaliście z zwoju zmiany skilli.

Bronie 75 będą dropiły tylko z bossów, czy będzie można wydropić je np. w grocie?

Serwer będzie miał jakieś swoje forum?

Opublikowano

Mam nadzieję, że serwer będzie stabilny i tak dobry, jak prezentacja.

Szkoda trochę, że zrezygnowaliście z zwoju zmiany skilli.

Bronie 75 będą dropiły tylko z bossów, czy będzie można wydropić je np. w grocie?

Serwer będzie miał jakieś swoje forum?

Dobrze właśnie, nie będzie, że ktoś gra wp i przy max lv zmiana na bm ...

Dawać tą bete jak najszybciej, im szybciej tym lepiej ;x

UggNk9.gif

Opublikowano

Dobrze właśnie, nie będzie, że ktoś gra wp i przy max lv zmiana na bm ...

Nie ogarniam takiego "rozumowania", bo przecież WP na wyższym lvl'u jest nawet lepszy od BM'a ;) Jeżeli na 10 WPków, 9 zmieni na BM to wtedy dopiero taki WP'ek ma fun z gry ;> Przez to, że nie będzie tego zwoju przypuszczam, że na serwerze będzie tylu archerów "co kot napłakał.." ;) Odwołując się jeszcze do nazwy tematu, ma to być przecież "lajtowy serwer" - więc co komu przeszkadza, że ktoś zmieni swoją profesję? No, ale ja nie neguje decyzji administracji - moim zdaniem jest to fajne urozmaicenie, bo na dzień dzisiejszy mało serwerów się na to decyduje.

Wracając do IS'u - mógłby się on właśnie w nim pojawić ;)

/edit

@jugens22

Czy ja wiem czy taki dobry? Owszem z reguły tak, bo ludzie w uniwersalnym EQ nie mają absów na strzały.

Jednak na takim serwerze jak ten przypuszczam, że itemy 4x15 + HP będą na porządku dziennym.

Poza tym lepszy ogarnięty dagger, niż chu*owy archer ;p

Co do trudu, masz rację - jednak słowa "lajtowy serwer", a "trud" nijak do siebie pasują. 

Co do jutrzejszej bety - jestem na tak :D

Opublikowano

Nie ogarniam takiego "rozumowania", bo przecież WP na wyższym lvl'u jest nawet lepszy od BM'a ;) Jeżeli na 10 WPków, 9 zmieni na BM to wtedy dopiero taki WP'ek ma fun z gry ;> Przez to, że nie będzie tego zwoju przypuszczam, że na serwerze będzie tylu archerów "co kot napłakał.." ;) Odwołując się jeszcze do nazwy tematu, ma to być przecież "lajtowy serwer" - więc co komu przeszkadza, że ktoś zmieni swoją profesję? No, ale ja nie neguje decyzji administracji - moim zdaniem jest to fajne urozmaicenie, bo na dzień dzisiejszy mało serwerów się na to decyduje.

Wracając do IS'u - mógłby się on właśnie w nim pojawić ;)

Archer jest strasznie dobry do pvp, także trochę trudu będzie by wbić te lv, ale w pvp będzie wymiatał.

Zwój jest bez sensu, bo bm wiadomo, że jest lepszy do pvp.

To samo z szamanem, ktoś robi smoka, a potem zmiana i koxa w pvp.

Na razie to niech bete w końcu puszczą ;x

UggNk9.gif

Opublikowano

@up tak się podniecasz, że chyba zaraz orgazmu dostaniesz.

Autor tematu wyraźnie napisał, że serwer wystartuje jak będzie gotowy, a te wasze komentarze typu dawaj bete pomożemy są gówno warte bo:

po 1 on wie co ma zrobione, a co nie

po 2 te wasze pisanie pomożemy wykrywać bugi są nic nie warte bo i tak ci co odkryją przydatne bugi to ich nie zgłoszą tylko wykorzystają na oficjalu

Więc taka moja serdeczne prośba przestań wreszcie pisać kiedy beta/dawaj betę tylko poczekaj jak normalny człowiek.

P.S: A jak ci się nudzi to kurwa wyjdź na dwór, a nie spamisz.

Pzdr.

Opublikowano

@up

Wracaj do swojego świata klocków a nie udzielasz się w temacie, wyjdz na dwór, sam zapierdalaj na dwór gdzie wszedzie leje. Ludziom zalezy na becie nie po to aby bugi wykorzystywać na oficialu tylko że czyms sie zajac jak maja wolne od pracy/szkoly. Ale exMod klocków myśli inaczej - jak zlodziej podsuwajac taki post. Elo

@ Topic

Na serwerze mozna uzywac swojego bsa niz tego wbudowanego?

Opublikowano

@up

Wracaj do swojego świata klocków a nie udzielasz się w temacie, wyjdz na dwór, sam zapierdalaj na dwór gdzie wszedzie leje. Ludziom zalezy na becie nie po to aby bugi wykorzystywać na oficialu tylko że czyms sie zajac jak maja wolne od pracy/szkoly. Ale exMod klocków myśli inaczej - jak zlodziej podsuwajac taki post. Elo

@ Topic

Na serwerze mozna uzywac swojego bsa niz tego wbudowanego?

Typek tylko napisal opinie o takich ludziach, ktorzy ciagle spamuja o bete i przeciez ma racje, bo to jest wrecz idiotyczne, ze prosza go o te bete, chociaz on juz napisal kiedy ona wystartuje. Nie wiem czemu tak od razu taki hejt.

ZR_o79.gif

Opublikowano

Do wszystkich co piszą o klasach postaci w pvp.

Starałem się je wyrównać już pisałem, ale testując pvp na zasadzie (pvp,systemowe) czyli łączenie samego dmg z całym eq mogło dużo nie dać. Znalazłem sposób na odczytanie każdej umiejętności w klasie, wiem co za co odpowiada, więc to będzie można szybko zmienić tak aby pasowało tylko może to potrwać.

Każda klasa ma mieć szanse i tyle, tylko nie będzie tak że podkręcę jedną postać a drugą zostawię... Będą one podkręcane według wzoru tak jak napisałem.

Co do archera i mentala, te klasy nie mogą atakować hitammi (archer tak) dlatego mają w broniach po 5% więcej na ludzi i +5 stat więcej niż bronie na inne klasy.

Wszystko się wyrówna nie bójcie się,  nie znacie mnie więc nie wiecie że będę coś robił dopóki mi to nie wyjdzie.

Opublikowano

To kiedy ta Beta w końcu? :)

Wszystko w swoim czasie. Punkt: Poniedziałek = Informacja. 

Opublikowano

@up tak się podniecasz, że chyba zaraz orgazmu dostaniesz.

Autor tematu wyraźnie napisał, że serwer wystartuje jak będzie gotowy, a te wasze komentarze typu dawaj bete pomożemy są gówno warte bo:

po 1 on wie co ma zrobione, a co nie

po 2 te wasze pisanie pomożemy wykrywać bugi są nic nie warte bo i tak ci co odkryją przydatne bugi to ich nie zgłoszą tylko wykorzystają na oficjalu

Więc taka moja serdeczne prośba przestań wreszcie pisać kiedy beta/dawaj betę tylko poczekaj jak normalny człowiek.

P.S: A jak ci się nudzi to kurwa wyjdź na dwór, a nie spamisz.

Pzdr.

Już dostałem ;x

Człowieku wracaj do swojego majkrafta ... Wszędzie leje, powodzie, a ty każesz wyjść na dwór ? GJ Jak chcesz, to możesz iść popływać ^^

Topic : Archerem normalnie będzie się bossy biło na marmurku ?

UggNk9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...