Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metinek (Lajtowy Serwer) ~wejdź może warto!

Gość Sielu

758 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Serwerze?

• Tak
      692
    • Nie (Dlaczego)
      66
  2. 2. Beta serwera rozpocznie się w ten Piątek! O której godzinie ma wystartować?

• od 17:30
      283
    • od 18:30
      62
    • od 20:00
      129

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigdy nie przepadałem za serwerami Easy ponieważ gra na nich szybko kończyła się nudą po wbiciu max lvl. Ale ten serwer pozytywnie mnie zaskoczył, prawie wszystko to rozwiązania autorskie administratora tego serwera. Martwi mnie jedna rzecz, w tydzień max lvl i co dalej? 

Jedynie co nie podoba mi się na tym serwerze to wygląd łuku i dzwonu na 190/195 lvl. A reszta jest jak najbardziej OK.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nigdy nie przepadałem za serwerami Easy ponieważ gra na nich szybko kończyła się nudą po wbiciu max lvl. Ale ten serwer pozytywnie mnie zaskoczył, prawie wszystko to rozwiązania autorskie administratora tego serwera. Martwi mnie jedna rzecz, w tydzień max lvl i co dalej? 

Jedynie co nie podoba mi się na tym serwerze to wygląd łuku i dzwonu na 190/195 lvl. A reszta jest jak najbardziej OK.

Jeżeli wszystko będzie zgodnie z planem, kilka osób wbije 200 to będzie on zwiększony ale inaczej :)

Np do 205 z tym że te 5 lv trzeba będzie długo wbijać. Na 100% będzie nowa mapa ale nie teraz czas na takie zamysły. Przyjdzie pora aby to jakoś rozwiązać.

+ trzeba będzie dodać coś żeby umilić grę, a nie tylko sam exp.. Coś się pomyśli ale to już razem z wami! 

Opublikowano

hehe :) mamy cie! Nie nie wzorowałem się na tle. Brak obiektów ponieważ nie chce lagów przez potwory i metiny.

@up wyżej ci odpisałem.

Nie no spoko luz taka mapa powinna być na każdym serwerze prywatnym ;)

chyba nie doczytałem kiedy planujecie start??

Faber est quisque suae fortunae

Opublikowano

Nie no spoko luz taka mapa powinna być na każdym serwerze prywatnym ;)

chyba nie doczytałem kiedy planujecie start??

Na teraz ciężko powiedzieć. 100% w tym miesiącu! Odpowiem na to pytanie za 2 dni, bo będę już pewny co do daty. 

Opublikowano

wszystko sam od zera ? 

a ja widzę po  systemie ulepszania hełmów i tarcz  że to pliki Almatia/Grayst :) 

Pitu Pitu .  Wiadomo all usunąłeś co mieli ale hełmy i tarcze są ich :P

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Opublikowano

Świetna prezentacja.:)

Wiecie, kto z Yt będzie nagrywał dla was już ?

Porządna reklama i serwer ma przyszłość.

Rękawice dropią na 3h zdejmowalne ?

Rosy dropią z maksymalnymi wartościami ?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

hmmmm mapa polski to samo było na PolishWorld a efekt po starcie serwera każdy zna.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

wszystko sam od zera ? 

a ja widzę po  systemie ulepszania hełmów i tarcz  że to pliki Almatia/Grayst :)

Pitu Pitu .  Wiadomo all usunąłeś co mieli ale hełmy i tarcze są ich :P

Mylisz się kolego, to tylko ikony więc co ty możesz wiedzieć? Zaczynałem od plików niemieckich i sam najlepiej wiem co w sobie mają :)

Zresztą w grze będzie widać jakie są bonusy/ulepszacze i wymagany poziom więc się zdziwisz. No chyba że nie zagrasz to ok.

Świetna prezentacja. :)

Wiecie, kto z Yt będzie nagrywał dla was już ?

Porządna reklama i serwer ma przyszłość.

Rękawice dropią na 3h zdejmowalne ?

Rosy dropią z maksymalnymi wartościami ?

Rękawice dropią na 30 minut, zwiększę ich czas do 1h sa one zdejmowane. Wszystko można zdjąć, pd rękawice itp :)

hmmmm mapa polski to samo było na PolishWorld a efekt po starcie serwera każdy zna.

Nie znam, pomysł z mapą polski dostałem od przyjaciela.. Nie wiem co się stało z tym: polishworld ale mnie to mało obchodzi.

Skupiam się na swoim projekcie i mam pomoc 2 znakomitych ludzi więc dlaczego tak twierdzisz z góry? Może poczekaj z oceną a nie..

@UP: nie trzeba poli :) Na starcie dostajemy wszystko na P. Dowodzenie/poli/języki itp.

Opublikowano

usuń bsa ;p

Można wiedzieć dlaczego? Moim zdaniem jest to nieuczciwe wobec graczy którzy grają legalnie.

Bo jedni będą potrafili go wgrać i korzystać, a inni nie..

Opublikowano

Polecam ze względu na True oraz technika,który mnie naprowadził na pewną rzecz :D . Powodzenia

Opublikowano

usuń bsa ;p

Po co? Skoro i tak bym go wstawił na MPC po starcie :P

Więc już lepiej jak mają go wszyscy, aniżeli tylko Ci co korzystają z MPC, bo pewnie wiele osób pojawi się spoza forum z reklam u youtuberów, a tam nie będzie wspomniane na 100% jak zrobić BS-a, więc twoje pytanie/prośba whatever jest troche bez sensowne. 

Opublikowano

Po co? Skoro i tak bym go wstawił na MPC po starcie :P

Więc już lepiej jak mają go wszyscy, aniżeli tylko Ci co korzystają z MPC, bo pewnie wiele osób pojawi się spoza forum z reklam u youtuberów, a tam nie będzie wspomniane na 100% jak zrobić BS-a, więc twoje pytanie/prośba whatever jest troche bez sensowne. 

Dokładnie. Klienta raczej nie będę zabezpieczał bo nie ma to raczej sensu. Potem gracze mają problemy bo każde zabezpieczenie coś blokuje.  Choć kto wie ;) jak się zepnę to może coś z tego wyjść.

Opublikowano

Mapy do expa (dolina/pustynia) jakich są rozmiarów?

3x3 Dlatego że wbicie tego 60 będzie bardzo szybkie :) więc nie potrzeba dużych map nisko lv`owych dodając do tego jeszcze 5ch. 

Opublikowano

beta zamknięta czy dla wszystkich jak zamknięta to się pisze :D

Będzie otwarta dla każdego, tyle że zaprosimy kilka ogarniętych osób na ts żeby na bieżąco się informować o zaistniałych bugach. (wszystkie będą naprawiane w trybie natychmiastowym) 

Chyba że zdarzy się coś poważniejszego, to może to potrwać ale damy z siebie wszystko!

Dodatkowo dodam że będziemy też omawiać rozgrywkę, czy nie jest za trudno lub za łatwo więc dużo może się zmienić. Oczywiście za waszą zgodą :) (gracze)

Opublikowano

Czyli na ts zgaszać bugi itp w grze podczas bety czy na forum też ?

Można na ts, co z forum jeszcze nie wiemy ale damy znać. To wstępna zapowiedź więc niedługo wszystko ruszy!

Planuję też system, gdzie będzie można wysyłać dynamicznie wiadomości z bugami na specjalnej stronie. 

@ oczywiście najlepsi co zgłoszą najwięcej otrzymają nagrody. 

Opublikowano

Zagranie tu ze względu true -.-

True no-stop ma pecha i tu też tak będzie bo zaś jest tylko 1 osoba i jest nią właściciel który jest : Założycielem , Technikiem . Grafikiem nw jak ty chcesz to sam ogarnąć. True sponsorował Victorie gdzie też była 1 osoba odpowiedzialna za wszystko i padło. 

Nie ma zgranej ekipy aby opiekować się serwerem.  

Niemieckie pliki -.- . Czyli pobrałeś z e*vp -.- . Lub z innego niemieckiego serwisu podobnego do mpc

Mówisz że nie zagram ? A  zagram tylko zobaczyć jak to wygląda i jak nie będzie grało min 300 osób to dla mnie nie ma to sensu. 

A jeżeli wezzy będzie tu reklamować to nie polepszy sytuacji serwera tylko pogorszy.  Jak on reklamuje to dostaje tzw. immunitet że  kogoś tam wyzywa , obraża , gra na hackach lub na taskerze  i nie dostanie bana i dzięki niemu wszystko się rozwala. 

Prezentacja graficzna jest dobra , ale wszystko wyjdzie w praniu

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Opublikowano

Zagranie tu ze względu true -.-

True no-stop ma pecha i tu też tak będzie bo zaś jest tylko 1 osoba i jest nią właściciel który jest : Założycielem , Technikiem . Grafikiem nw jak ty chcesz to sam ogarnąć. True sponsorował Victorie gdzie też była 1 osoba odpowiedzialna za wszystko i padło. 

Nie ma zgranej ekipy aby opiekować się serwerem.  

Niemieckie pliki -.- . Czyli pobrałeś z e*vp -.- . Lub z innego niemieckiego serwisu podobnego do mpc

Mówisz że nie zagram ? A  zagram tylko zobaczyć jak to wygląda i jak nie będzie grało min 300 osób to dla mnie nie ma to sensu. 

A jeżeli wezzy będzie tu reklamować to nie polepszy sytuacji serwera tylko pogorszy.  Jak on reklamuje to dostaje tzw. immunitet że  kogoś tam wyzywa , obraża , gra na hackach lub na taskerze  i nie dostanie bana i dzięki niemu wszystko się rozwala. 

Kolego drogi wytłumaczę ci coś:

1: nie znasz mnie nie wiesz ile potrafię siedzieć przy pc i ile potrafię co do samego tworzenia. Staram się ogarniać wszystko co się da łącznie. Mogę nie spać żeby coś robić.

2: a skąd są pliki metina? oczywiste że pierw wyciekły z tego kraju.

3: nie ja decyduje kto reklamuje serwer, kto powiedział że on będzie miał immunitet? jak zasłuży to dostanie perma lub usunę mu konto jak każdemu kto zasłuży na takie coś.

Regulamin sie pojawi, nie jest on ostry ale nie będzie takiego czegoś co napisałeś. Nie toleruje oszustwa, za takie coś jestem bezwzględny i będzie to surowo karane. 

@ tak dokładnie myślę tak samo jak ty:

wszystko wyjdzie w praniu

Nigdzie nie napisałem że o o o ! Serwer nie będzie miał ani 1 problemu bo jest to nierealne. Jestem realistą, wiem jak wygląda informatyka...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...